Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
válasz
astrojoe12 #36105 üzenetére
Mi már rabszolgák vagyunk, nekünk ezek a dolgok már fel sem tűnnek.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Érdekes, hogy ezt a rendszer használva ez az a dolog ami felébreszt, és nem a többi, sokkal súlyosabb dolog!
-
kidnou
őstag
válasz
"Akár véletlenül, akár direkt írtam be, csak annak kéne ott lennie, amit én írtam. Szerintem nagyon gáz, hogy bármilyen okból, kényelem, fölösleges fejlesztés, akármi , de babrálnak az üzenetek szövegével."
Csak az van ott amit irtál, nem babrált senki vele."Aki ritkán használ ilyen eszközöket, mint én, annak egyből feltűnik, hogy a tulajdona és a jogai sérültek."
Milyen tulajdonod vagy jogod sérült? Szerintem semmi...."Később már a nagyobb jogvesztesek se tűnnek majd fel. Lassú érzékenyites a digitális rabszolgaság felé."
What???Értjük a mondandódat, csak nem értünk veled egyet. Az, hogy nem tudod mi hogyan működik, az nem a Meta hibája. Szerintem engedd el a témát, elírtad, a rendszer pedig úgy működött ahogy kell. Legközelebb jobban figyelj, ennyi
-
vacs
veterán
válasz
Te azon vagy kiakadva, hogy linkké alakította az általad hibásan leírt szöveget?
Írtam, hogy állítsd be, hogy írásjelek utána automatikusan tegyen szóközt és akkor többé nem fordul majd elő ez a kellemetlen helyzet. -
válasz
Sajnos ezzel tudtommal nem nagyon tudsz mit kezdeni, azon kívül, hogy figyelsz arra, amit írsz, illetve amikor egy URL-ként is értelmezhető karakterfüzért írsz be, akkor feljön a beviteli mező felett egy kis ablak a Messengerben, ahol elkezdi betölteni a "linkelt oldalt", azt lehet a jobb oldalon levő X-szel bezárni, és akkor nem értelmezi linkként, helyesebben nem hozza be az URL previewt.
Sokan panaszkodnak erre a funkcióra még olyanok közül is, akik valóban azt a linket szeretnék elküldeni, de nem szeretnék, hogy a címzetthez egy oldal előnézet érkezzen.
Messengeren csak a Meta tartalmak előnézetét lehet kikapcsolni a beállításokban, a külső linkek előnézetét nem.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Te amúgy mit szeretnél, hogyan működjön bármilyen üzenetküldés, amikor weboldal linkjét küldesz át rajta ismerősödnek?
Egyébként néha nekem is kicsit sok, amikor a link alatt a képen majdnem a teljes oldal megjelenik, mintha egy integrált böngésző lenne ott... -
vacs
veterán
válasz
astrojoe12 #36099 üzenetére
Állítsd be úgy a billentyűzetet, hogy írásjelek utána automatikusan tegyen szóközt!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Eéggé sok nyelvben a mondatbefejező írásjel utána -ami lehet pont- illik szóközt tenni. Míg az url-eknek van az a formátuma, ami csak két szó ponttal elválasztva.
Sem az előző nem lesz hivatalos, sem az utóbbi ignorálva ,csak azért mert te nem bírsz gépelni rendesen!
Persze ha youtube, vagy bármi linket fogadnál akkor meg baj lenne, hogy másolgatni kell a címet, míg máshol egy kattintás.... -
kidnou
őstag
válasz
Engedélyed nélkül csatolta, bűncselekmény?? Te írtad be a linket, messenger tette a dolgát. Az, hogy figyelmetlen voltál nem a messenger hibája
-
ledgeri
nagyúr
válasz
astrojoe12 #36095 üzenetére
Ez csak egy félreértett szöveg, és nem reklám. Az is.de működő weboldalra vezető link!
-
idegen lény
addikt
válasz
astrojoe12 #36095 üzenetére
Azoknak .de az országjelük. Ha lenne szünet a pont után, akkor nem lenne, de így ez egy weboldal címe, azt mutatja meg.
-
válasz
astrojoe12 #36092 üzenetére
Nem tapasztaltam még semmi hasonlót (iOS alatt).
-
ledgeri
nagyúr
válasz
astrojoe12 #36092 üzenetére
Tudnál róla képet, hogy milyen kontextusban szerepel az üzenethez csatolva?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
astrojoe12 #35736 üzenetére
akkor nem csak nálam van ez a szrság, ezek szerint
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest