Hirdetés
-
GAMEPOD
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Ez érdekes, én még senkit nem böktem meg így vírtuálisan, de nem azért mert feltételeztem volna a művelet szexuális tartalmát, ez most nagyon elcsodálkoztatott amiket írtatok. Szerintem alapból valami olyasmit kellene hogy jelentsen, hogy két jóbarát (maradjunk a fiú és lány felállásnál) apró gesztusként vagy csak csinytalanságból (attól függően mire irányul) fel próbálja hívni a figyelmét valamire, pl. "hé vedd már észre magad" vagy "ébresztő" vagy "figyelj már hogy miket írsz", vagy "ne hülyéskedj", "rám is figyelj, én is itt vagyok" vagy "ne felejszd amit tegnap megbeszéltünk" stb...
Amúgy ezek után már tényleg érdekelne, hogy a real life-ban mit jelenthet az ennek a korosztálynak (vagy maradjunk annál, hogy annak egy bizonyos rétegének) ha egy csaj kicsit megbök (klasszikusan a mutató újjával), vagy csak arra irányuló mozdulatot tesz?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest