Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz haxiboy #1941 üzenetére

    "A dokumentumok között van egy eve mappa az tárolja a beállításokat, át kell írni a mappa nevét, mert az mondja meg hogy melyik kliens beállításokat tartalmazza, de elég egyértelmű."

    Hogy érted hogy át kell írni, és mire. Eleve EVE a mappa neve. Ezen felül több kliens is van használva adott gépről, és semmilyen megkülönböztetés nincs a mappa nevében, de még a file-okban sem lehet utalást találni adott kliens-re. Aztán több eve mappa is van. -> ez van azon a gépen ahol eddig volt futtatva az eve. Most egy másik gépről kellene, de minden beállítással, a kliensek minden beállításával.

    c:\Users\%current user%\Documents\EVE\
    Ebben a mappában semmi beállításra utaló info nincs. Csak capture, és chat log file-ok.

    c:\Users\%current user%\AppData\Local\CCP\EVE\
    Itt már mintha lenne valami. De főleg cache-eket tartalmaz. Itt tárolódik az összes a gépről indított kliens chat ablak, browser könyvjelzők stb. és egyéb beállítások információja minden kliensre?

    Ezen belül nincs külön kliensre vonatkozó megnevezés, és még is mindegyik kliens-nek egyedi beállításai vannak, tehát vagy innen szedi az adatot vagy a játék főkönyvtárából. De ott nem találtam profil file-okat, csak broswer beállításokat.
    Majd kipróbálom, áthúzom a fenti mappa tartalmát, csak még mindig tömörít/másol. Többszázezer file-t tartalmaz.-.-

    (#1963) ollie:
    Most meg 1.2bill 1 plex. És emelkedik.:)

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák