Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
válasz Rony949 #2156 üzenetére
Nincsen semmi célja a játéknak, és ahogy mindenki írja, eljutsz arra a pontra, amikor már nem számít, hogy mi a loot, meg mit lőttél le másról. Igazán forgathatnák legalább a küldetéseket, minden wipe-ban ugyanazokat csinálni. Ez az első wipe-m, befejeztem 70 millió rubellel. Ez sincsen jól így, teljesen értéktelen a pénz, meg a felszerelésed is.
Nekem ezen a ponton az a célom, hogy 40-es szint, összes trader négyesen (eod mellett ez piskóta), teljesen kihúzott hideout, és utána megyek pvp-zni. Kappát meg sem próbálom, teljesen mértékben kiégnék, akkora a grind.... Még szeretném kitanulni reserve-t, lab-ot, shoreline-n resortot, meg egy csomó hidden stash-t még mindig nem tudok, pedig van már 700 órám a játékban. Solo-ban amúgy nagyon unalmas tud lenni, próbáld ki a duo-t, teljesen más élményt ad a játék.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Dettó.
Most várom a pecsnótot' ha nem lesz valami érdemi érdekesség benne, akkor én fixen kihagyom a wipe-ot.
Valahogy nincs kedvem 4. alkalommal is ugyanazt az unalmas küldetéseket végigcsinálni, meg carryzni, hogy meglegyen a 40-es szint, és az összes koronás trader.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Dyde
aktív tag
Hát ezt már neked kell tudni hogy megérte-e. Igazából addig kell játszani amíg élvezed. Nekem a progress nagyon kell ebbe a játékba, nekem az tartja fent az érdeklődést. Amint megvan a kappa utána lassan ráunok. Előző wipeban sajnos elég gyorsan meglett, kevesebb mint két hónap, úgyhogy nekem is volt most 3-4 hónap kihagyás. Bár most kevesebbet fogok játszani úgyhogy valszeg tovább bírja majd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest