-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider23
aktív tag
Üdv! Fifa23 -at PC-re hol érdemes most megvenni legjobb áron? Köszi.
-
bobalazs
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #44180 üzenetére
Nekem a red dead 2re írja ki hogy nincs fiókhoz meg, máskor a social app burul meg, és 100bol 1x sikerült vele játszani.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz Dilikutya #44188 üzenetére
Mechwarrior 5?
ok nincs benne kardozás, de zúzás igen
https://www.youtube.com/watch?v=XQIGMm40QPY
Am a Titanfal 1 milyen? sp van benne? Látom h már viszont nem elérhető sehol sem. virágboltit érdemes lenne, vagy nincs is működő belőle?
-
Segal
veterán
válasz Dilikutya #44188 üzenetére
Megerősíthetem én is a Titanfall 2 piszok jó single részt kapott.
Ha látványos kardozósra vágysz akkor meg a Bright Memory: Infinite játékot tudnám ajánlani. Persze lőfegyverek is vannak benne, de akár az egészet végigtolhatod karddal. Látványos is, viszont rövid (de evégett olcsóbb is) és itt ne várj értékelhető sztorit."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Dilikutya
félisten
válasz evitiguF #44185 üzenetére
Aha, akkor jól rémlett, csak nem voltam benne biztos. Az első része tudom, hogy talán botos, vagy valami alibi single-t kapott csak. Február 2-ig még van idő gondolkodni.
Bár nekem most valami látványosan kaszabolós, csonkolós kardozós kéne, vagy bármi, amiben a látványos pusztításé a főszerep.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Llew
senior tag
Ennyire szar az ea app? Most akkor hol érdemes megvenni a Mass Effectet? ERegóta nincs fenn az origin, meg már ez ea-t nyomják,d e ha steamen veszem, akkor is indítja mindkettőt.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
AnonymusX
senior tag
válasz csuvicsuva #44182 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
válasz juliabrilke #44177 üzenetére
ea mizéria: nálam fentvan a régi origin, meg az új
recycling kukásea desktop, egyszerre a kettő nem tud futni, de most rápróbálva a steames ingyen sims 4-re, a régi origint indította el és vele a játékot - persze oda is be kellett jelentkeznem, nem tudja megjegyezni/átvenni hogy standalone el van mentve
-------------------------------
morgás folytatása: gog.com-on az uborka és rockstar loginek nem működnek"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
vg
addikt
Én már elég régen semmit sem veszek pc-re aminek köze van ea app/origin-ehz. Azokat inkább konzolra szerzem be pár év késéssel, szintén fillérekért.
-
szabeska
addikt
Nalam mukodik az app, de amint ujrainditom a gepet, mindig mashogy van beallitva minden a settingsben (notifications, updates stb ki-be, minden app inditasnal mashogyan. Egyszeruen semmit sem jegyez meg a login infon kivul.)
[ Szerkesztve ]
F1
-
juliabrilke
veterán
-
sheep
addikt
válasz TheNewDawn #44172 üzenetére
Én ezt be ís húztam, köszi!
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
bobalazs
nagyúr
Titanfall® 2 Ultimate Edition
2.99€ akinek még nincs meg Steamen. https://store.steampowered.com/app/1237970/Titanfall_2/?curator_clanid=4777282&utm_source=SteamDB -
ForRedGlory
félisten
válasz TheNewDawn #44172 üzenetére
Így helyesebb a link: [link]
-
TheNewDawn
addikt
A már sokszor emlegetett Days Gone megint HL , ezúttal 10.37€ ( dollárban is ennyi de ugye nekünk az nem elérhető pedig az még -10%) ráadásul Green Man Gamingen.
Nagyon nagyon Humble Choice szagot érzek -
Werkly
őstag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Vertigo18
addikt
Szerintem értette ő...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Sefneni
őstag
válasz KaiotEch #44165 üzenetére
A hivatalos közlemény szerint marad a könyvtárban.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Segal
veterán
válasz KaiotEch #44165 üzenetére
Ha a könyvtáradban van akkor neked megmarad
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
nagyúr
-
dokiph
tag
Friday the 13th: Killer Puzzle + több darab DLC
INGYENES (jan.23-án véglegesen leveszik a ST*AM-ról)Szívesen! Köszönöm!
-
Dilikutya
félisten
válasz TheNewDawn #44160 üzenetére
Ami volt, azzal a mában nem sokra megyünk. Én is vettem a Steam-en 7€-ért teljes GTA 1-4 csomagot, de annyiért már sose lesz.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
TheNewDawn
addikt
válasz AnonymusX #44161 üzenetére
Nem semmi, ez nekem új hogy nem kell hozzá. Az Amazon Primera meg mertem volna esküdni, elég durva memóriám van, főleg hosszútávú, 99% ban nem szokott cserben hagyni, de most tényleg lehet az 1% jött be.
Köszi még egyszer, így meg különösen már így is gondolkoztam a behúzásán de így hogy nem kell hozzá origin app, már veszem is instant este amint hazaértem -
AnonymusX
senior tag
válasz TheNewDawn #44160 üzenetére
Nem kell hozzá az Origin/EA app. Úgy látszik, ritka kivétel az EA újabb címei közt. Tegnap átnéztem a Steames adatlapját, de ezt a követelményt nem láttam. Pont ezért is linkeltem. A neten rákeresve annyit találtam (mert engem is meglepett, hogy nem kell EA app hozzá), hogy össze kell kötni a steames és az origin fiókot.
Amazon prime-on ingyenesen szerintem nem volt. Nem rémlik és a gg.deals az ilyeneknél a HL árat ingyenesnek írja és ennél nem az.
[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
válasz AnonymusX #44159 üzenetére
Volt humble choiceba is meg Amazon primeba is ingyen , meg szürkeoldalakon is kb 100 ft ért, szóval ez csak STEAM re igaz mert ezek origines kulcsok voltak, mondjuk a Steam verzoó is kér origint és fut a háttérben, ugyanúgy mint az uborkaszoftos cuccok.
De ezzel együtt jogos teljesen a megosztás, ennyit simán megérhet hogy meglegyen ott, mégis egyszeűbb telepíteni meg átlátni meg mindent
-
AnonymusX
senior tag
Command and Conquer Remastered Steam 2,99 €. Eddigi legalacsonyabb ár.
[ Szerkesztve ]
-
kekigyu
aktív tag
Max Payne 3 Complete Edition-t keresek Rockstar Game Launcher, Steam alá. RoyalCDkeys-en találtam 7€-ért, van ennél jobb hely/ár?
-
akerbis
aktív tag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Mr.Csizmás
titán
[Firewatch] 5€
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
asuskiddd
tag
Hello!
A GMG oldal Steam partner? Szeretném előrendelni a Hogwarts Legacy Deluxe Edition játékot és itt kuponnal -18%-os akcióban van.
Köszi.gyerekemelőlvittedelakarácsonyiajándékát :DD, iPohne 20 Pro Ultra Max TITAN
-
wjbhbdux
veterán
válasz TheNewDawn #44148 üzenetére
Ettől az évtől kezdődően a többi nagyhoz hasonló tavaszi sale lesz helyette.
/s
-
i2k
őstag
Epic Games Store Sale 2023 Schedule
Epic Games Store Lunar New Year Sale 2023 - January 26 - February 9
Epic Games Store Spring Sale 2023 - March 23 - April 6
Epic Games Store Mega Sale 2023 - May 18 - June 15
Epic Games Store Summer Sale 2023 - July 11 - July 27
Epic Games Store Halloween Sale 2023 - October 17 - October 31
Epic Games Store Black Friday Sale 2023 - November 21 - November 28
Epic Games Store The Game Awards Sale 2023 - December 7 - December 9
Epic Games Store Holiday Sale 2023 - December 14 - January 4, 2024A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Steam Spring Sale 2023 - March 16 - March 23
Steam Going Rogue: A Festival of Persistence - May 1 - May 8
Steam Open World Sale 2023 - May 25 - May 29
Steam Season of Pride Sale 2023 - June 8 - June 22
Steam Summer Sale 2023 - June 22 - July 6
Steam Halloween Sale 2023 - October 28 - November 1
Steam Autumn Sale 2023 - November 21 - November 28
Steam Winter Sale 2023 - December 21 - January 4, 2024https://steamdb.info/sales/history/: [Itt meg kapsz egy visszaszámlálót is a következőhöz] - Base Builder Fest on 23 January 2023
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Llew
senior tag
Következő nagyobb steam-ea-epic leárazási szezon mikor lesz?
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
akerbis
aktív tag
-
Predator2
addikt
Helló
Fanatical-ra nincs véletlenül egy kupon kódotok?
Köszönöm>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
default.
őstag
Sziasztok, gondoltam, itt is megkérdezem:
Van valakinek eladó Overcooked 2 Steam kulcsa?
Köszönöm,
Üdv -
wjbhbdux
veterán
Immortal Darkness: Curse of The Pale King [link] ingyenes lett a feloszlott fejlesztő csapat oldalán, régebben Steamen is árulták de már lekerült.
/s
-
dokiph
tag
STE*AM >>ingyenes-FREE>>
"újrázás" (már volt régebben + másik DLC-je is, ha jól látom)
Minion Masters + Furry Fury DLC[ Szerkesztve ]
Szívesen! Köszönöm!
-
reelc
veterán
válasz wjbhbdux #44121 üzenetére
Ők a nagy szolgáltatás alapú játékok zászlóvivői, nem?
Kijön a játék, aztán vagy 2 évig DLC-k hozzájuk.
Szóval belefér az, hogy vagy másfél évig nincs új játék.Rákerestem, Settlers februárban várható.
Fejlesztenek AC-ket (mobilra is), gondolom a Far Cry se hever majd sokáig parlagon... életben tartanak mindent, amiben van sok pénz.
[ Szerkesztve ]
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz l.skywalker #44114 üzenetére
Ubisoft jól van? tavaly áprilisban beadtam ezt és akkor végigvittem a far cry 6ot, azóta semmi játékuk nem jött ki?
/s
-
myckey
veterán
válasz gangstagergo #44118 üzenetére
füstölt áru , no de melyik
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
válasz gangstagergo #44118 üzenetére
jobb oldalon lathato kapubejaroban laktunk
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
myckey
veterán
válasz gangstagergo #44116 üzenetére
az már megvolt előtte
akár neked[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz l.skywalker #44114 üzenetére
Ez ilyenkor 1 hónapos előfizu, igaz?
-
l.skywalker
félisten
válasz NeStric999 #44076 üzenetére
És megint 1€ az Ubisoft+
Ubisoft · Official Store - InternationalNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
akerbis
aktív tag
-
Werkly
őstag
-
veterán
válasz Werkly #44105 üzenetére
Először bemész a beállításokba, és beállítod jól a helikopter irányítását.
Begyakorolhatod a küldetésen kívül, én sem egérrel irányítom.
Mikor ott tartasz a küldetésben, hogy mindjárt ugratni kell, lepausézod a játékot, kialttabolsz a játékból, beállítod az fps limitet és az affinitást.
Felugratsz, felhúzod magad, majd mikor átadja a helikopter irányítását, megint lepausézod, visszaállítod az fps-t és az affinitást, és befejezed a küldetést.
Én is agyf*szt kaptam mire sikerült, de megvan. Pár hete csináltam.https://tinyurl.com/rasoapro
-
myckey
veterán
elképesztő, ahogy osztogatják a játékokat.....
Néha veszek párat, de inkább cask támogatás miatt.
Ott van a raklap game, az ember odavan némely címért....aztán azt veszi észre, már a folytatását ingyen adogatják. ( legyen az Metro, DOOM, Shadow Tatctics, GTA bármi... )Más világ van. Régen
lecptmmagam, ha havernál elindult a DOOM, vagy PSen ment az alap Street Fighter....Warcraft uncsitesonal. vagy egy Worms, vagy valami Prince ofpersia feketefehérben.Az embernek már teljesen más az ingerküszöbe, manapság. De én örülök, hogy nem így szocializálódtam játékok terén.
Na, sorry
-
TBT
addikt
A legújabb leak szerint ezek lesznek a fő játékok a januári Humble Choice-ban:
Humble Choice Bundle January 2023
OlliOlli World Rad Edition
DOOM Eternal
Tribes of Midgard"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Werkly
őstag
válasz rasotamas #44104 üzenetére
A 30 FPS vagy az 1 mag dolog működik de majd kiesik az ember szeme 144 Hz után. A baj, hogy a repülésnél a NUMPAD pl. halott nálam. Az egeres irányításhoz meg b. vagyok valószínüleg. Az egyik helis küldetést akkor csináltam meg mikor már nem adott mást a game a folytatáshoz. De le sem merem írni hányadszorra sikerült de az aztán volt egy mákos össze-vissza repkedés. Ha a 2 DLC.ben van jelezzézek mert akkor bele sem kezdek hacsak nem kihagyható. Sajnos trainer meg nem működik, hogy azzal átvigyem valahogy. 1.08 verzió a GTA IV. Kösz!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Werkly #44103 üzenetére
Pedig így kell, nekem is csak 1 magra korlátozva sikerült, illetve levettem az FPS-t is RTSS-sel.
Így sem sikerült elsőre, azért ne uninstalláld.
Illetve jó még a Lost MC-s meg a Gay Tony-s kiegészítő is.
Főleg hogy vannak olyan küldik amiket mindhárom szemszögből végigtolsz, pl a múzeumban a rajtaütésnél ott van Nico, Johnny és Luis is, csak más-más részén az épületnek és más-más oldalon.
Szinte olyan, mint a karakterváltások egy ősi formája ami a GTA V-ben jött, csak 3 full külön sztori, fel-felbukkannak nem csak a másik főszereplők, de a mellékszereplők (pl Roman, Gay Tony) is.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Werkly
őstag
válasz eboostr #43862 üzenetére
Videón kellett megnéznem az endinget. Sajnos bebugol, hiába nyomkodom a SPACE-t csak a kép villog de nem mászik be a helikopterbe! Próbáltam többször de ugyanaz a szitu. Iszonyú sok loading saving bugtól szenved! Nem tudom, hogy a kiegészítőket érdemes e elkezdeni emiatt? Na ezért nem vettem meg és szerintem jól döntöttem!
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest