-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz TheNewDawn #42398 üzenetére
Az a helyzet, hogy egy ilyen jellegű hibával nem nagyon tudsz mit kezdeni.
Manuálisan ellenőrizni nem tudod, hogy most az összes akció hibamentesen szerepel az oldalon, egy automata teszt nem fogja neked tudni, hogy az adott játéknak mekkora akcióval kell szerepelnie az oldalon...
Egyedül azt tudnád monitorozni, hogy egy játékra gyanúsan sok megrendelés érkezik, amit valószínűleg csinálnak is, csak a sok akció között ez is elvész.
Sajnos ez egy kényes eset. A cégtől sem várható el, hogy benyelje a veszteséget, az it-s emberen sem lehet elverni a különbözetet, mert "ő állította be az akciót, ő a hibás...".
Lassan reagálták le a dolgot, ez tény, de akkor is el tudnak veszni a sok hülyeség között.Személy szerint én egy negatív értékeléssel értettem egyet, de azzal nagyon.
Fordított helyzetben, ha neked van valami problémád a játékkal, az életbe nem fogod tudni visszaszerezni tőlük a pénzed. Ilyen esetben meg egyből vonogatják vissza a kulcsokat steam-ről és mindenhonnan...
Viszont, ezt ilyenkor mindig nyomatékosítom:
Ha ilyen gyanúsan elárazott cuccokat talál valaki, ne ossza meg senkivel! Ne törődjön a közösséggel, max. a legjobb barátjának szóljon róla! Minél többen tudnak a hibáról, annál nagyobb az esély, hogy vissza fogják vonni a kulcsot.
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
Na a greenmangaming visszautalta az AoE 4 árát Mehet a negatív értékelés
-
TheNewDawn
addikt
válasz Shadowguard #42392 üzenetére
Ejjha, elég masszív review bombing, szerintem biztosan lesz hosszútávú hatása, báááár gondolva az EA re vagy Ubira meg többi hasonló cégre fene tudja.... ( Emberek százezrei anyáznak az épp aktuális játékuk után meg kapják a jó kis 10/100 as értékelést, aztán ugyanúgy veszik a Cod BF, Fifa X+1 et meg a sok lootot)
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz Shadowguard #42392 üzenetére
És hamarosan én is. Tegnap én is megkaptam az emailt, visszatérítik és deaktiválják a kulcsot. Technikai hiba miatt hibás árazás volt kint kb 8-10 órán keresztül??
-
szabeska
addikt
válasz csuvicsuva #42394 üzenetére
De hol válasszam ezt ki? Az amazon.co.uk-ra jelentkeztem be, de így sem jó. Vagy a gaming oldalán? Ott semmi beállítást nem találok sehol. Azt sem tudom, az amazon oldaláról hogy jutok a Gaming oldalra. Emailt viszont kaptam, hogy a Video Prime aktív Jó nagy katyvasz az egész..
[ Szerkesztve ]
F1
-
-
Shadowguard
senior tag
válasz Shadowguard #42380 üzenetére
Na, ha én nem is, de mások szorgosan véleményeznek.
Megérdemlik -
ZsZso
Közösségépítő
Pontosan. Full kamu, egy dologra jó, hogy vásárlásra ösztönözzön. Valószínűleg semmi köze sincs az aktuális készlethez az esetek 99% -ban. Volt már olyan is, hogy nagyon gyorsan leszaladt pár % -ra a hátralévő készlet és ott állt több napon át. Életszerű...
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Shadowguard
senior tag
válasz Mr.Csizmás #42385 üzenetére
Ami érdekel az megvan belőle steamen
-
csuvicsuva
addikt
válasz Mr.Csizmás #42388 üzenetére
Vajon hányan kértek refundot a 30 napos próbaidőszakra?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Segal
veterán
válasz Mr.Csizmás #42385 üzenetére
Ez nekem is fájt. Vártam a Grid Legends-et erre berakta Originre...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Fitzgerald #42384 üzenetére
Valahogy mindig az utolsó percekre marad belőle már csak "pár darab", de amint kikerül a napi deal-ből valahogy azonnal elérhető újra "korlátlan" menyiségben csak kicsit kevesebb akcióval. Magyarul ne dőljünk be az elérhetőség értékének, mert csak időrendben halad visszafelé...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Shadowguard #42383 üzenetére
ma még van esélyed az amazonos ingyen dömpingre, kár hogy nem steamosak
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Fitzgerald
veterán
Wasteland 3 9 euró (3700 Ft) Fanatical-on.
Gyorsan fogy, érdemes ráugrani. -
Shadowguard
senior tag
válasz Anonymusxx #42382 üzenetére
Szerintem ebben semmi kijátszás nincs, ha egy fél óráig van kint az elírt ár akkor egyrészt nem is találkozok vele, de maximum megvonom a vállam, ha utána elveszik. De amikor beírtam már a gg.deals-en bő két órája volt fent és még reggel is volt, aki be tudta húzni.
Másrészt nekem megért volna ennyit (egyébként nem tíz, még nyolc se volt), az előző részek is megvannak, ez is wishlisten volt, úgy voltam vele kap 50%-ot valahol megveszem.
Harmadrészt az ingyenes játékok pont nem érdekelnek, epic szokott osztogatni, én meg steamre veszek mindent. És pont a gmg-től csak a múlt hónapban a Quarry-t, a felújított FFVII-et és a Tiny Tina Chaotic Editiont vettem...Szóval de, kicsit meg vagyok sértődve
[ Szerkesztve ]
-
Anonymusxx
senior tag
Azért nehogy már meg legyél sértődve, mert nem sikerült kijátszani a rendszert...
Amúgy meg megért volna ennyi pénzt az ingyenes játékok korában ? Majdnem egy tízes...[ Szerkesztve ]
-
Lomha 8V
addikt
Én is most néztem, akkor ez most nem jött össze. Azért köszi, hogy szemfüles voltál.
-
Shadowguard
senior tag
-
beef
őstag
válasz vidaila #42374 üzenetére
Inkább csak befolgalta, mondd le az előfizetést.
A regisztrációval Ön elfogadta a(z) Prime Video Használati feltételeit, és engedélyezte, hogy megterheljük a beállított kártyát vagy egy másik elérhető, regisztrált kártyát a(z) 7 napos ingyenes próbaidőszak lejárata után. Prime Video-tagsága a lemondásáig marad érvényben, 899,00 Ft/hónap áron (a kapcsolódó adókról további információt ezen az oldalon talál). Az előfizetést bármikor lemondhatja a Saját fiók oldalon, a tagság beállításainak módosításával.
-
finest
addikt
válasz Shadowguard #42371 üzenetére
Nekem most jött vissza. Szerintem sorra kerülsz Te is.
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
fatal`
titán
-
vidaila
senior tag
Regisztráltam az amazon Prime free trialra, de mégis legombolt tőlem 2 eurót...
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
TheNewDawn
addikt
válasz gejala #42369 üzenetére
Azért nem mindent, 2 éve pl a teljes Mafia 1-3 Definitive Edition amikor olyan 40-50$ körül volt a HL, simán kiadták 15 ért ( itt a fórumon is sokan lecsaptunk rá ) és nem vonták vissza, meg máskor is volt már ilyen régebben.
Szerintem tényleg attól függ elsősorban, hogy meddig tart az elárazás, mikor ilyen max 1 óra vagy csak pár perc ( többsége ilyen) azt általában még benyelik, mikor viszont ennyi ideig akkor az már.....Shadowguard: Komolyan szorítok neked is meg mindenki másnak, de sajnos ha elkezdték több embertől visszavonni, akkor nem gondolom hogy bárkinek meghagynák, hacsak nem véletlenül, mázli alapon, legyen így
-
Shadowguard
senior tag
válasz TheNewDawn #42367 üzenetére
Nekem eddig még nem jött vissza, az oldalon is ott szerepel a megvett játékok között, remélem akkor már így is marad. Különben is rendszeres vásárló vagyok náluk, tessék szépen benyelni
-
po1son
addikt
válasz eddieke666 #42358 üzenetére
Te vagy az első, este írj rám és akkor küldőm, ha adsz
fióknevet és jelszót.KaiotEch - legacygames.com-on kell aktiválni, szerintem nem steam-es, ha így is kell írj rám
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
gejala
őstag
válasz TheNewDawn #42367 üzenetére
Igen, GMG meg Gamesplanet be szokta nyelni ezeket (így lett pár fontért Preyem még anno, pedig az 2 napig volt elárazva), Humble viszont minden ilyet kapásból visszavon.
-
törölt tag
Fuck....nekem is vissza jött a AOE4 visszatérítés.
-
Llew
senior tag
válasz ***ANDRÁS*** #42355 üzenetére
Es az ingyenes fiókkal behuzhatóak ezek a játékok?
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
phenomHUN
senior tag
válasz ***ANDRÁS*** #42351 üzenetére
Sajnos Paypalon kaptam a visszatérítést, a GMG fiókról eltűnt a játék, pár nap múlva gondolom a Steam fiókomról is el fog...
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Peetey91 #42360 üzenetére
Igen, természetesen utána is használható, viszont csak ma és holnap tudod lekérni őket és a fiókodra aktiválni. Eddig Originre szerintem mindig kulcsot adtak, de úgy fest, hogy a jövőben ez meg fog szűnni, így nem lesz tele a szürkezóna filléres Prime játékokkal.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
po1son
addikt
válasz conexke #42344 üzenetére
Köszönöm az infót
Mass Effect Legendary Edition,
Szívesen oda adom valakinek, nincsen EA fiókomon, viszont nem kulcs, hanem be kell lépni és úgy kell társítani a fiókot.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
veterán
válasz Shadowguard #42343 üzenetére
Én meg még gondolkodtam rajta, hogy á, úgyse fogok vele nagyon játszani csak ki akarom próbálni, majd nap közben átgondolom, aztán majd este megveszem ha hazamegyek.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz eddieke666 #42349 üzenetére
Regisztráció után ingyenesen hozzáférsz 7 vagy 30 napig a prime gaming (havi ingyenes játékok és bonusz csomagok) és prime video tartalmakhoz (filmek, sorozatok). Fizetési időt a settingsben találod, addig bármikor lemondhatod, nem fog leterhelni. A tartalmat regisztráció nélkül is meg tudod nézni mindkét oldalon, árat is ott írja. Egyetlen próbléma van a prime videóval, hogy sok filmhez és sorozathoz még magyar felirat sincs!
-
Shadowguard
senior tag
Aki korán kell/későn fekszik elárazást lel Pont lefekvés előtt böngésztem a gg.dealst... Örülök, hogy pár embernek még sikerült behúzni.
-
DJGABI
addikt
válasz eddieke666 #42349 üzenetére
lengyel / törökkel érdemes regisztrálni [link]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
budo82
tag
Nagyon köszi, még sikerült behúzni
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz TheNewDawn #42350 üzenetére
Úgylátszik felébredtek : -6% akció 75,19e
-
TheNewDawn
addikt
Omg látom 2 perccel maradram le....Akiknek sikerült behúzni gratula
-
Lomha 8V
addikt
Köszi, ezt én is behúztam, ennyiért ajándék. 😁
-
***ANDRÁS***
aktív tag
köszi, valóban annyi. 18,40e. Amugy tuti mellényúltak, mert az alapjáték 41,39 euro
-
phenomHUN
senior tag
Azta, köszi a linket ez brutál elárazásnak tűnik és még nem lőtték le
-
conexke
tag
Ma indul majd a Prime Day 2 napos szösszenete ahol a mienk lehet majd a
GRID Legends,
Mass Effect Legendary Edition,
Need for Speed Heat
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast
Star Wars Republic Commando -
Shadowguard
senior tag
-
Mr.Csizmás
titán
C65M3PJMK7JKKN4PTC
all-time high discount onParadox classic strategies
-
Pferi
senior tag
-
Farkas86
senior tag
LEGO® Marvel® Super Heroes
G72AT-JKK8B-TIXCöt
-
TheNewDawn
addikt
Jó öreg Grand Strategy....Imádom a műfajt, de aki hozzám hasonlóan szereti, gondolom az előző évtizedben ti is elmorzsoltatok pár 100 keresetlen kurvaanyázást a Paradox Games DLC politikája kapcsán ( legyen 10+ éves a játék vagy a DLC , DLC 50% nál nagyobb akciót nem kaphat és kész, szóval általában a teljes pakk akciósan kerül 2-300€ ba minimum)
Na de a lényeg, amiért ON ba írom a hsz t: Nézzetek be a szokásos GOG promóciós mappába, ma este jött nekem egy mail, miszerint a jó öreg VICTORIA 2 esetében végre nem csak az alapjáték kapott 80% ot ( már feladtam hogy valaha játszani fogok vele mivel a 2 DLC amik nélkül az élvezeti faktor kb 0% sose kapott 50% nál nagyobb akciót szóval 20€ alatt nem lehetett beszerezni a 10 éves játékot) hanem a 2 DLC is 80 ill 90% ot.
Ez főleg a HEART OF DARKNESS esetében fontos, így a 10€ HL ár 2€ jelenleg, a teljes, mindent DLC t magában foglaló csomagot pedig 7€ ért behúzhatjuk. Hiába na, jövőre érkezik a Victoria 3. Tudom sok embert nem fog érdekelni, de remélem azért nem gáz hogy ON topikba raktam, én erősen filózom rajta, mert érdekel nagyon, de azért FU Paradox
-
HugóBoss
tag
Nekem is van egy, még van 4 óra a lejáratig
5GQ97V934YWK4H7C9J[ Szerkesztve ]
-
evitiguF
senior tag
5GQ94UAKJA9WWJT34*
*=Kilo
-
pils00
tag
Your exclusive discount: 5GQ9TRY7LN9NKJAVM3
-
myckey
veterán
Hölgyek,Urak !
Savageboy
adrian360
Megkaptam a kódokat, a Savage által küldött, felhasználva !
Köszönet nektek !
Mindeközben, új accot kellett cisnálnom, azt nem tudom a másik hova lett
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Anonymusxx
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
conexke
tag
Ma 17.00-kor jön a killing floor 2 és a Ancient Enemy Epic Games-en Ingyé
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz huskydog17 #42319 üzenetére
Dungeons 3 volt már ingyen Epic-en, úgyhogy vásárlás elött érdemes ránézni a fiókra.
-
eboostr
aktív tag
válasz huskydog17 #42319 üzenetére
+ emailben kapott kóddal -20% lejön bundli árából.
pm valakinek felajánlom a sajátom
-
huskydog17
addikt
Bár a Steam Summer Sale holnap véget ér, a Fanatical-on továbbra is piszok jó akciókat lehet találni, főleg a bundle csomagoknál, érdemes átnézni mindet, mert több zseniális alkotás aprópénzért húzható be. Néhány példa:
Dungeons 2 - Complete Edition -> €1,00
Syberia 1+2+3 -> €1,00
The Uncertain 1 & 2 Double Pack -> €1,00
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
-
Viiktor1989
aktív tag
Köszönöm, átnézem. Elcsesztem valamit? 🙄
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Az osszefoglaloban direkt nincs benne itad es tarsai?
Viiktor1989: isthereanydeal.com
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Nem találtam szakmai topikot, ezért itt érdeklődöm. Chivalry II pc játékot szeretném beszerezni,tudtok segíteni melyik verziót érdemes illetve van e most valami akció rá? Köszönöm szépen ☺️
-
zsiz
őstag
válasz Mr.Csizmás #42283 üzenetére
Nálam meg nem megy a Prime Gaming.
"Oh no! We can’t enable Prime Gaming on your account." Van egy Activate Prime Gaming gomb felül, ha bejelentkezek. Ha rányomok, hosszas gondolkodás után ez fogad. [kép] [kép] Pedig korábban már húztam be Prime-mal játékokat, akkor működött. Most mégis mit csinálhatok rosszul?Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
bullseye
addikt
Sunset Game Passban is van.
ettől még jó ár, meg megmaradós, de ha valaki csak végigmenne rajta...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #42304 üzenetére
Ja tényleg, el is felejtettem hogy van új ST, én az új Orvillet vártam nagyon, jobb mint a StarTrek
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Golden9
veterán
#Akció
Saját kezű gyűjtögetés. A GGdeals szerint mindegyik háel, de valamiért a keresőoldalra már nem teszi ki őket.Sunset Overdrive -75%
19,99€4,99€ Nagyon sokadik HL. Steam.
Downfall -90%8,19€0,81€ HL Steam
Turbo Dismount -90%9,99€0,99€ HL Steam[ Szeretkezve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz l.skywalker #42303 üzenetére
így jár aki új ST epizódokat néz
-
törölt tag
válasz l.skywalker #42301 üzenetére
Nem engedi kosárba rakni.
-
l.skywalker
félisten
Valszeg elárazas:
Insurgency Sandstorm Gold Edition 2,99€ HL (GMG)
[link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.