Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
cyberkind #114453 üzenetére
Hát igen, az a helyzet fogalmunk sincs milyen megállapodásokat kötnek ezek a cégek titokban. Pl a Bungie 2010-ben kezdtek el dolgozni a Destiny 1-en, és szintén 2010-ben 10 éves kiadói szerződést kötött az Activisionnel. Amit viszont csak 2012-ben egy per kapcsán közzétett dokumentumból tudtunk meg, hogy a 2010-es szerződésükben konkrét 10éves ütemtervet csináltak a Destiny-nek és hozzá tartozó DLC-knek, mikor még csak épp elkezdtek a játékon dolgozni
Egyből a dokumentum elején, 1.A bekezdés:
1A. Release Plan A
The release plan for the Destiny Games ("ReIease Plan") is currently comprised of four (4) major retail Destiny Game releases tentatively scheduled for the Fall of 2013, 2015, 2017 and 2019 and four (4) Comet releases following each Destiny Game release tentatively scheduled for the Fall of 2014, 2016, 2018 and 2020. ln addition, as part of the Destiny Games Licensor shall also produce DLC Releases as mutually agreed by the parties in the time periods between retail Destiny Games and Comet releases. The expected business model for the Products is a blend of retail packaged goods sales (although the parties acknowledge and agree that the future retail model for iterations of the Destiny Games may be via digital download rather than disk or packaged goods), subscriptions, downloadable content, value-added services and micro~trarrsactions, the exact mix of which shall be determined by mutual agreement of Licensor and Activision.Még mielőtt egyáltalán elkészült volna a játék (még csak épp elkezdtek dolgozni rajta), mielőtt még tudták volna hogy tetszik-e a játékosoknak egyáltalán a dolog, már tervük volt hogy hány bőrt húznak le a játékosokról. Ennek fényében azt hiszem már nem olyan meglepő, hogy a Destiny 1 tartalomban finoman szólva kissé hiányos - hagyni kellett valamit későbbre is
A 2013-as promó videókban beszéltek a 10 éves tervükről a játékkal, csak azt nem emlitették meg, hogy nem egy játékra gondoltak, hanem 4 játék + 4 kiegészítő. Sok játékos meg azt hitte, hogy a Destiny 1 pár MMO-hoz hasonlóan hosszú életű játék lesz. Persze ezt később nem tisztázta sem a kiadó sem a fejlesztő, még akkor sem amikor jöttek a félreérthető cikkek a játékról, szintén arra utalva hogy a Destiny 1 tíz éves lesz.
Aztán 2015-ben meg gond nélkül az arcunkba hazudik a fejlesztő, hogy szó se volt 10 éves tervről, mikor a 2013-as promó videóban is 10 évről beszéltek, a 2012-ben napvilágra került megállapodásukból pedig tisztán látszik egy előre eltervezett ütemterv is
Ennél a példánál is csak a véletlennek/szerencsének/Gabennek köszönhető, hogy napvilágra került egy per kapcsán a két cég megállapodása, különben meg azt hazudnának nekünk amit csak akarnak, mi meg nem tudnánk ugy se mi volt valójában a háttérben
,,Pc alapú konzolok így a portolás kb ctrl c ctrl v" Egyszerübb lett a portolás, de sajnos nem ilyen egyszerü a helyzet hogy ctrl c ctrl v a PC sajátosságainak köszönhetően, ezt láthatjuk a konzolportok hullámzó minőségéből is.
-
reelc
veterán
válasz
cyberkind #114446 üzenetére
Most nézem, a Gears 1 2007-ben jött PC-re, konzolra 1 évvel hamarabb volt.
Szóval eltelt 10 év. Azért ennyi idő alatt sok felső vezető lecserélődhetett a Microsoftnál is.
Új vezetők, új szemlélet, új stratégiák. Nem követem ezeket a dolgokat, de gondolom más az irányvonal az elmúlt 3 évben, mint előtte.
Windows 10 az "utolsó Windows", meg Windows Store, stb. Szóval elindultak egy irányba. Nyilván a konzol politikát is érinti a dolog.
Szerintem ennyi. -
micafighter
nagyúr
válasz
cyberkind #114440 üzenetére
Ujságrotol is hallottam hogy "szemét MS nem jött exkluziv", de azt magyarázza már el nekem valaki, miért is jó az exkluziv? Mármint nekünk játékosoknak. Miért jó az a játékosnak hogy egy adott játékot csak egy konzolon lehet játszani? Nem lenne nekünk jobb ha 3 gép helyett 1en ki tudnál játszani mindent, ami érdekel? Lehet velem van a gond, de én speciel örültem neki, hogy végre nem azzal akarják eladni a konzolt, hogy ,,ha akarsz ezekkel játszani, akkor vedd meg a konzolt mert máshogy nem fogsz tudni velük játszani".
-
-
-
cskamacska
addikt
válasz
cyberkind #114372 üzenetére
Na ha már a két mondatos értékelések, némi Crytekeskedés:
Westboro bottal se. Cyberpunk RPG akarna lenni, de ebből csak egy alacsony költségvetésű indie Diablo klónra futotta. A harcrendszere kimondottan pocsék, UI a Fallout retrómetróra akar felültetni, ehhez képest egy valósidejű lőszerpocsékolós twinstick-akció szerű minimál lehetőséges(mert ez szerintük egy skill tree - a zs kat Diabló klón gyárosokat az anyjuk nem ismerné meg ha ilyet mernének elkövetni
) borzalom. Sztori van állítólag, 2 órába csak fetch quest fért bele, utána biztos sokkal jobb lesz, nyilván.
Zanéje viszont egész jó, kicsit rövid, de a Deus Ex OST mellé pont befér, sajna kár volt a játékra pazarolni.
Jaj, el ne felejtsem a fix izometrikus nézet miatti hidden object game minijátékot megemlíteni minden egyes felvehető tárgy utáni kutakodáskor.Heliborne is csak ki lett próbálva a végén. Tűrhető árkád helikopter röpülde egész sok választható géppel, azoknak választható fegyverzetével, némi támogató és támogatandó szárazföldi járművekkel-gyalogsággal. A fő gond, hogy nincs nagyon mit csinálni, pár térkép és játékmód a nagyon halott multihoz, meg egy új skirmish játékmód, ahol scriptelt járművek mászkálnak saját és ellenséges megerősített pontok között, és vagy egy-egy halom random járművet, vagy pontokat kell megvédeni / kinyírni-elfoglalni időre. Ha minden klappol akkor egy idő után unalmas lesz ez a skirmish, ha nem, akkor meg mérgedben refundot kérsz az egészre a fura balansz miatt, ahol a földi egységek egy része abszolút nem veszélyes a helikopterre, meg igen gyorsan széjjelkapja, és totál random hogy mi spawnol a géped mellett 50 méterrel.
Free weekendes Blitzkrieg 3-ról nem tudok nagyon mit írni, esetleg hogy mivel pár hete volt a hivatalos indulás, így nem a 2015-ös Early Access, hanem a 2017-es év kiadott RTS szégyene lett a Dawn of War III-al karöltve.
Ha a magyar fiúk lapátolnak, még beérhetnek a Sudden Strike 4-el melléjük, és meg lészen a mester hármas, de a SS4 még nem jelent meg, abból még lehet játék is.
-
válasz
cyberkind #114355 üzenetére
vagy vegyél egy one-t és azon told le a 360as verzát: 40 körül látok itt aprón gépeket, eszméletlen. ezen mennyit lehet még bukni, ha pár hét-hónap alatt letolta az ember azt a pár konzolexklut?!
és a 360as a one felskálázásával szvsz egész fogyasztható ma is.
---
amugy az azé' nem fair, hogy egy MP1-2-t ma hasonlítassz az MP3-hoz - a grafikán túl minden másban is nyilván jobb/ergonómikusabb egy mai cucc (amiket sok más mai játékban is már megszoktál). a hangulatteremtésben ugyan lehetne az 1-2 előrébb - ha valaki a sötétet jobban szereti - de a mára igencsak baltávalfaragottsága igen-igen meg tudja nehezíteni a dolgot. nálam se ment (nem is tudtam őket letolni), abszolut a hármas a kedvencem nekem is (egyébként...) !
---
(#114364) TheProb
"Ez az overcooked amúgy miért ilyen nagy szám? Jól látom, hogy csak coopban van igazán értelme/feelingje?"Csak coopban és úgy is inkább négyen, mint ketten-hárman - akkor jön ki igazán a CSAPATmunka
És pláne jó így, mert idegenek előtt nehezebben teszem tönkre a házasságom(kölkökkel is játszhanánk, persze, de a játék konkrétan NEHÉZ! Szal ez inkább felnőtt cucc!)
Ayo! Ti szoktátok ketten játszani? És így is mennek sokcsillagosra a pályák?
-
Źşë'
addikt
válasz
cyberkind #114358 üzenetére
gta5 előtt mustbuyoltam, ill. olvastam hogy ugyan az a motor fog majd a gta5 alá is kerülni, iszonyat kíváncsi voltam, és mikor játszottam a 3. résszel basszus mondom ha ilyen lesz a gta5 akkor nagyon durvát alkotnak, megtetszett a karakteranim, meg engine adta dolgok... azok a mozgások/vetődések, meg ragdoll effektek
-
-
-
Źşë'
addikt
válasz
cyberkind #114279 üzenetére
"Első verzió kiadásának dátuma: 2016. október 21"
talán annyira nem, ezek is már évente dobják ki az új részeket... gondolom elkezdik korábban a marketingkampányt hogy fogyjon majd a cucc, azt bánom hogy cod részekből nem lehet külön megvásárolni csak a zombi részt, engem az a fajta multi amit copy pasteznak már nagyon régóta nem érdekelbf1ből meg biztosra veszem hogy lesz még ingyenes is a premium pass, valahogy annyira nem foglalkoznak a tartalmakkal, meg ez a dlc központúság miatt is talán" vegyél, vegyél aztán csak egyél" taktika - fura is hogy évente jönnek ki ezek a címek egyébként, mert az emberekben nem fog mély nyomot hagyni - volt nincs, feledésbe merül
meg kb ott tartunk hogy csinálnak 8-9 új pályát, meg pár revorked gun skint és az már egy új játék :/
-
reelc
veterán
válasz
cyberkind #114199 üzenetére
Amúgy mindig tökre hiteles, ha nincs forrásmegjelölés.
De miért lenne G2A? Az árazása alapján ez inkább Humble álombundle.(#114202) ayo: Azért írtam, hogy álombundle.
Bár gyanús, hogy $25-ös felső tiert ír, eddig úgy tudtam annyit már nem ad ki játékért.
Amúgy tűrhető lenne, ha mondjuk a Quake 3 benne lenne a kiegjével. -
S1M0N
senior tag
válasz
cyberkind #114102 üzenetére
Igen, filmek/sorozatok esetében én is örülnék egy ilyen megoldásnak, bár próbálkozások már vannak, de nekem szükségem van a magyar feliratra, ami ha van is, túl kicsi a távoli nézéshez (HBO GO), így ugyan úgy kell megoldanom ezt, ahogy eddig is.
De egy Steamhez hasonló oldal jó lenne a filmeknek/sorozatoknak is, minden létező szinkront/feliratot felrakhatnának hozzájuk (akár utólag, amolyan Steam műhely módjára), állítható betűmérettel és képminőséggel, no meg persze jó kis leárazásokkal. -
cskamacska
addikt
válasz
cyberkind #114094 üzenetére
Doom Steamworks cucc, így ez az összes PC-s aktiválás.
"Mai lopós világ", meg szerintem csak a jogvédők, és a kiöregedett warezhuszárok képzeletében él még.
Valamelyest belátok torrent körökbe, és úgy néz ki erősen megcsappant a (játékos) fekete piac támogatottsága. Rokonom másolt CoD2-vel kezdte, másolt CoD4-el folytatta, kapott tőlem Left2Dead 1-2-t, azzal el is volt évekig, majd belekóstolt az ingyenes DOTA2-be és le se rakta azóta se. Kezdeti csurrant pénzén(zsebpénzét kizárólag hardverre költi, játékot nem vesz) vett CS:GO-t, és a két Valve játék mikroseftelésével összejött neki már 150 Steamen vett játéka, többet költve rájuk mint amennyivel én támogattam Őgabenségét.Ellenpéldának barátom rokona tovább maradt a huszárkodás mellett, és mérsékelt töltögetés módján sikerült egyszerre kettő(!) torrentből szökkent ransomware-t bekapnia, egyik a dokumentumait gyalulta le, másik már nem volt ilyen válogatós. Így is jutott a kezeim közé a gépe, hogy "nem megy a Windows", ugye a második jó lemming módjára nekiesett a Windows mappának is, és csináljunk vele valamit tegnapra. Kapott egy formatot, mert nem volt mit lementeni..
tl;dr: Ahogy látom, a F2P cuccok a csóró játékosok többségét simán felszívták(World of Tanks, War Thunder, DOTA2, Smite, TF2, Paths of Exile, Warframe, ilyesmik), a maradék pedig seftelve, bundlizva és cédékúcsbótozva is, de eredeti játékokkal játszik(a manapság népszerű multi cuccokkal nem is lehet másként, multi soha nem működött rendesen warezban), akik meg maradtak a kaptafánál, azok sokszorosan több vírussal kell hogy haverkodjanak, mint annak előtte.
-
TheProb
veterán
válasz
cyberkind #114047 üzenetére
PD2 csak idiótákkal nehéz, R6-ot nem ismerem, de sztem arra is igaz lehet.
(#114046) Solaire:PD2-re amúgy részemről hatalmas +1. Talán a legjob Coop amivel valaha játszottam. De ahogy fent említettem, tényleg csak ismerősökkel/nem hugyagyú teammate-ekkel szabad játszani, mert különben rászoksz a xanax-ra.
Division is fasza, bár én elég hamar ráuntam. PvP részében sok a csaló/orosz (szinonimák ugye)
-
reelc
veterán
válasz
cyberkind #113990 üzenetére
Talán mert nem mernek elvonatkoztatni az új kánontól.
Jól látom, 100 év sincs a kánon?
Na, akkor ez a magyarázat. Biztonsági játék, egész rövid időszakot dolgoznak fel, mert nyilván az a maroknyi ember aki a kánonért felelős, nem mer kockáztatni.
Szóval most eléggé bevannak szorítva egy bizonyos időintervallumba, és nincs se KOTOR, se Legacy, meg egy halom dolog.
Elhiszem, hogy a régi rendszerben fejetlenség volt, meg ellentmondások... ami engem nem érdekel. Egy csomó jó sztori, karakter, stb. meg se történt, nem létezik.
Kiváncsi vagyok, mit kezdenek végül Thrawnnal a Rebels utolsó évadjában. -
-
gyimger
őstag
válasz
cyberkind #113986 üzenetére
Én a pletykált Watchment vagy pl. Hosszú Halloweent vártam volna helyette, de ez van.
Holnap lesz egy hónapja, hogy megkezdte az iPon a garanciális ügyintézést. Veszek egy pezsgőt az alkalomra. Írok nekik, hogy hagyják a javítást, azonnali cserét kérek vagy kölcsöngépet, de tegnapra.
-
-
gyimger
őstag
válasz
cyberkind #113977 üzenetére
Ugyanez, mióta láttam az Új remény remake-et, a Star Wars gondolata is elborzaszt, pedig szerettem a Jedi Knightokkal játszani, zenét maxra állítva nagyon hangulatos volt, de egyszerűen már semmi kedvet nem érzek rá. Mivel a könyveket is okádják ki magukból, valahogy olyan fejőstehén szaga van az egész franchise-nak.
-
ayo
veterán
válasz
cyberkind #113969 üzenetére
a leírás alapján valami könnyed lövölde kellene neki, ami SW-ben csak is a Battlefront...
Egy JK sorozat szerintem nehézkes mai szemmel, sőt meg akkoriban is kellemetlen volt betanulni a kardmozdulatokat, amiket sehol se írtak le, de persze multiban minden pro azokkal támadt. Bírtam nagyon, de mint könnyed multi soha se ajánlanám, főleg hogy már csak azok játszanak vele, akik a megjelenés óta tolják
Én lehet megnézném a Steamen az ingyenes könnyedebb FPS-eket: TF2, Warface, Paladins, Dirty Bomb stb. azt utána leszűrném, hogy kb. milyen irányba kéne menni. Persze ha mindenképp gyerekbarát dolgot keresünk, akkor ott a PVZ Warfare.
-
cskamacska
addikt
válasz
cyberkind #113801 üzenetére
Az a gond, hogy rossz helyen akarsz belekötni az AMD-be. 6 évvel a dózer után most már a játékfejlesztők is kezdenek többszálúsítani, és pont a Ryzen több magot/szálat ad per forint ráfordítás, még ha az órajel és az IPC nem is olyan magas mint a Kaby Lake-nél.
Az hogy az Intel nem lett Athlon64-Pentium4 módra lemosva és felmosva alapvetően azon játékok sara, amelyek legjobban egy 20GHz-es 2 magos Pentium/i3-on futnának, mert 10 évvel a Core2Quad és Phenom procik megjelenése után továbbra sem tudnak 2 szálnál többel mit kezdeni.aminek viszont lehet örülni: Jelentősen változtat a DirectX 12 implementáción az új GeForce driver
"További változás, hogy a Fermi architektúra is megkapta a DirectX 12 támogatását, de csakis a minimális képességekkel. Ez ugyan az ígéretekhez képest jó másfél évet késet, de legalább elkészült."Nvidia quietly rolls out DX12 support for Fermi GPUs
ADAPTER "NVIDIA GeForce GTX 560M"
Topikjában jól megkaptam, hogy sz@rnak a pofon. Ha DX12-re úgy tekintünk, hogy csak és kizárólag arra van tartva, hogy a Demizsont 4K full grafon kicsit simábban futtassa mint a DX11, akkor igazuk is van.
Ha viszont úgy tekintünk rá, mint a következő Windowsos grafikus API-ra, aminek a támogatása nélkül később már a leggagyibb képernyővédő, vagy a Win10-be visszacsempézett hivatalos Aero Theme csicsa sem fog elindulni, akkor talán máshogy néz ki a dolog.Persze az AMD fanok fejében pártutasításra csak az maradt meg, hogy csapataink mindig is a GCN-el álltak harcban. A driver támogatottság is ennek megfelelő, egy szem Win10 RTM és egy szem bétás Crimson meghajtó a VLIW tulajok jussa, és nem az lesz a legnagyobb bajuk hogy lassú lesz a kártyájukon a Battlefront 2 DX12-ben, mint a GTX580 tulajoknak, hanem hogyan bírják működésre, ha egy Win10 troll update nem fogadja el a régi meghajtót.
-
-
válasz
cyberkind #113783 üzenetére
Szerintem meg az intel most kicsit összecsinálta magát...
Egyrészt egyértelmű a kapkodás részükről... másrészt valszeg a szerver oldalon még nagyobb parában lehetnek... ugyanis nagyobb fogyasztással és kevesebb PCIE-vel tudják hozni ugyanazt, mint az AMD, vagy kicsit jobbat.Többutas rendszereknél meg aztán pláne majd. Ráadásul jóval olcsóbban hozza az AMD.
Szóval price/perf és perf/power alapon is rosszabbul állnak.
Alapvetően itt most az intel-t a brand védi csak, meg a szerződései az OEM-ekkel... AMD-nek ezzel nehéz megküzdenie most is, mint anno régen is. Hiába hoz jobb a terméket.De ez itt nagyon off.
Amugy a 6700K milyen hőfokokat termelt hasonló körülmények között, kéne valami bázis is a kijelentésekhez.
(Hogy most ez jobb vagy rosszabb e mint előtte en general).
Mert ha úgy nézem hogy az én 4770K-m ezzel a nyomi lappal amim van, már 4GHz 1.2V mellett is simán dobálhat hasonló hőmérsékleteket... akkor az 7700K "fényévekre" van tőle pozitív irányban minden téren. -
-
Crytek
nagyúr
válasz
cyberkind #113669 üzenetére
"Én nem ismerem a fordítót de nekem simán kedvem szegné egy ilyen és ezután szarnék bármit is kiadni a sok hálátlannak."
Szerencsére nem így működik a világ. Ha bármely cég vagy személy vagy gyár vagy bárki akinek a termékére hurrognak szarozzák akármi bármi rosszat mondanak gőgösen nem csinálna többet semmit már rég világvége lenne. De int írtam nagy szerencse, hogy nem így működik a világ.
-
cskamacska
addikt
válasz
cyberkind #113619 üzenetére
Nem áldoztak be azok semmit, elqrták, nem kicsit, nagyon.
The Story Behind Mass Effect: Andromeda's Troubled Five-Year Development
-
tomsolo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest