Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
na 1 ora alatt kereken en is megirtam:
Humble Indie Bundle X - jateknaplo
szerintem alapot siman megeri, a btat erdemes varni hatha lejjebb megy
-
eami
veterán
-
Heavyrain
őstag
Ezzel mi a probléma? Pont ezt írtam
"Az első percben megveszed az 1$-os packot,amit később bármikor ki tudsz pótolni az akkori,(még 5$ alatti) BTA-ra..."
eami: Igen,de a WB bundle-nél,az volt a probléma,hogy 21$-ról indult. Amennyiben normál 5$-os árról indul,akkor ezzel meg van oldva a "hirtelen felugró BTA" probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz
cskamacska #57491 üzenetére
Na ez jó hír.
Már csak Revo Uninstaller-nek és egy normális vírusirtónak kellene felkerülnie
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #57491 üzenetére
Remélem kártyás lesz, meg pár teljesitményt is ad
-
cskamacska
addikt
Na erre varrjatok gombot: Aida64 a Steamre kerül!
Fiery meg Steam Developer lesz. -
Hunbeast87
senior tag
Editor's Choice változás: listában 111 elemet, ír de még mindig csak 3 oldalnyi játék látszik
-
-
Heavyrain
őstag
Ilyenkor kell azt csinálni,hogy az első percben megveszed az 1$-os packot,amit később bármikor ki tudsz pótolni az akkori,(még 5$ alatti) BTA-ra...
Ezt érdemes akkor csinálni,amikor BTA-hoz van kötve a bónusz,így nem lesz zsákbamacska...ha nem tetszik a bónusz,egyszerűen nem bővíted ki BTA árra.[ Szerkesztve ]
-
Roxaar
tag
Sziasztok itt hardveraprón lehet (mrvmd007)-tőle vásárolni ?
-
Szívesen mindkettőtöknek.
-
sagem
addikt
Szerintem a jövőben egyre gyakrabban lesz még ilyen limitált ajánlat a csomagok mellé csapva, nekik is megéri, mert nagyon felnyomja az árat (s mivel 1 perc alatt elmegy az összes, a többiek már az emelt áron vásárolnak egy jó darabig..aztán persze visszarázódik a megszokott árra )
[ Szerkesztve ]
-
-
phenomHUN
senior tag
válasz
Cheesus #57465 üzenetére
Még nekem sem küldték. Talán benne voltam az első ezerben, mert még 500+ Starbound volt kiírva, amikor már beadta, hogy sikeresen megvásároltam a pakkot.
Silent77: köszi, BitTripRunnert vittem, kedves rokonnak kellett
Cheesus: megjött nekem is, Starbound behúzva
[ Szerkesztve ]
-
-
dejaris
addikt
Na most kaphatna a Brothers egy pricematchet
-
-
Frod
addikt
Ez a Surgeon Simulator meg a mi a franc? Még a trélerben is gyakorlatilag csak trollkodnak benne, vagy itt nem is lehet "ténylegesen jól csinálni" és ez a célja, hogy "húú most mindent leverek és elrontok"? Basszus, és ezzel valakik pénzt kerestek....
-
NyMRooD
őstag
Megvárom amíg lemegy a BTA, és akkor talán megveszem az alapot (lehet lesz valami érdekes extra és ahhoz megint a BTA kell, hogy megkapjuk).
-
warcat
veterán
Remek játék a Starbound ,instant buy lett volna ha nem szereztem volna be még megjelenéskor.
4-pack bontásáért cserébe 3 kulcs volt szóval azért az se volt rossz üzlet -
ayo
veterán
kivancsi vagyok mennyi anyazas lesz hogy 10 dollart fizetett de lemaradt
az ikonok meg kicsit felrecsusztak amugy
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
Nálam úgy fogyott a Starbound, hogy az oldalt még nagyban hozta be, pont 20:00-kor, és láttam, hogy 333 -> 30 -> 0, és mire véglegesen betöltötte az oldalt (mindezt pár mp leforgása alatt már el is tűnt)
Nem sajnálom, ahogy sejtettem megint egy érdektelen pakk.[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz
djculture #57449 üzenetére
Simán ért annyit, mivel nagyon friss megjelenés, s 10ért kapod a többi játékot is.. (bár tudom, hogy sokan nem rajonganak az ilyen indie címekért, de attól még a Starbound piaci értéke perpill több
)
Én csak az alap csomagot húztam most be, a Reus megvan, a Surgeon nem érdekel, a Starboundra meg most nincs keret, meg nem is igazán izgat..engem valahogy nem fogtak meg ezek a craftolós játékok..
-
Heavyrain
őstag
De megugrott a BTA!
-
maddionmax
senior tag
Ha valakinek marad egy Reus BTA-ból , írjon rám
A többi a "hagyjuk" kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
Erről lecsúsztam
-
NyMRooD
őstag
Hát ez annyira nem érte meg a várakozást
-
djculture
félisten
10 dollárért starbound ..humble cuccoson.. Hol ér az annyit
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Min 1$ :
-To the Moon
-Joe Danger 2:The Movie
-Papo & Yo
-Runner2BTA:
-Reus
-Surgeon Simulator 2013BTA 2 :
-Starbound[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Sejtettem, hogy nem én vagyok az első, de hogy ennyi embernél bepróbálkozott már
-
szami777
addikt
-
Mate
nagyúr
Kicsit off, de belefutottam egy srácba aki szerintem bundle-s játékokban nem járatos emberekre utazik.
Árulok (pontosabban árultam mert BF4-et már elvitték) egy Battlefield 4-et és egy splinter cell blacklist-et.
Rám írt a srác (csonkaadam28) , hogy csere érdekel-e. Mondtam, hogy talán, mik lennének a játékok amiket cserélne. Ezt a listát adta meg:
"Steam verzió,
CD kulcs:
Men of War: Condemned Heroes
Men of War: Red Tide
Mortal Kombat Arcade Kollection
Batman™: Arkham Origins DLC
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
Cities in Motion 2
Magicka + 2 DLC
Enclave
Origin
Crysis 2 Maximum Edition
Medal of honor
Burnout Paradise: The Ultimate Box"Mikor jeleztem neki, hogy ezek olcsó, bundle-s játékok csak annyit tudott válaszolni, hogy "Nem mind bundles".
Ezt csak azért írom le, hogy ha valakit elkezd megkörnyékezni az figyeljen oda rá, mert a szeme se áll jól.
Illetve akinek aránylag új ez a topic, azok tudják, hogy a fenti játékok piti pénzért mai napig beszerezhetőek. -
Kiss70
aktív tag
A Cdgalaxis nál most.:
Típusa: PC játék
Neve: Euro Truck Simulator 2 Gold
Ára: 2 080 Ft
Sorozatbeliség:
Információ: PC CD [Játékcsomag] [Internet kell] Tartalma: alapjáték és Going East kiegészítő.Ennyiiért
Simán.
-
Arkennys
addikt
válasz
Hunbeast87 #57427 üzenetére
Én is azt figyeltem ma, és kíváncsi lettem.
-
Hunbeast87
senior tag
Kissé más: 2013 Editor's Choice Digital. nálam 99 terméket ír, de a 3. oldal már nem teljes, és van egy negyedik, amin semmi sincs. Másnál is?
Mysterious games talán?[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz
Hunbeast87 #57424 üzenetére
(#57425) Frod: nem igazán néztem az utolsó bejegyzést. Azt néztem miből volt eddig 9.
-
Hunbeast87
senior tag
Főleg, hogy amit linkeltél, már ott is szerepel hogy Humble Indie Bundle X
/ bár valószínűleg az is csak találgatás
/
(#57425) Frod: nincsenek bizonyítékok, hogy 100%-ra ez lesz..
It was announced on 3rd January 2014 via Facebook by a mysterious X posted by HB. More information TBA.
Ez még semmit sem jelent, bár több mint valószínű. Na most egy hsz-ben jól magam ellenbeszéltemírtam.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Most nézem, tavaly év elején is pangás volt. Humble Bundle 21-től.
Ha lehet ne mondd, hogy decemberben ott volt a THQ bundle.Az rendkívüli alkalom volt, gyorsan pénzt akart a régi vezetőség. Pár hónap múlva ki is árulták az IP-ket, ennyi. Nézd meg előtte mik voltak? Többnyire e-book, music, Android.
Szerintem most egy Indie X lesz, abból már volt 9.
[ Szerkesztve ]
-
-
zone
őstag
Far Cry 3 5 gbp (elvileg uplay)
-
La Magra
tag
Ha valakinek best buy 1,12 euróért a Future Wars, az szóljon, mert van hozzá egy felesleges -75%-os kuponom Steamre (érvényes: jan. 21.-ig)!
-
djculture
félisten
Ugyse lesz benne értelmes játék igy év elején...
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
válasz
BoneDragon #57411 üzenetére
Ha fix áras lesz a BTA
Ha nem,akkor adnak neki pl. egy 25 dolláros indítóárat,és játszanak az idegeiddel,hogy megveszed-e annyiért,vagy vársz,amíg lejebb megy,de akkor nem biztos,hogy már marad[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Beírom ide is, ez forgalmasabb, mint a Bundle topic:
Amúgy: Humble Bundle X ma este 20:00-tól, 1000db-os, limitált!
Forrás. -
törölt tag
válasz
cskamacska #57382 üzenetére
Annyira hiányzik már a CoH 2 -t fillérekért árusító külföldi ismerősöd reklámja . Mi az , nem megy az üzlet ?
( Amúgy igazán befejezhetnéd a piszkálódást . Kezdem elveszteni a türelmemet . )
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- PHILIPS Series 5500 LatteGo EP5549/70 - ÚJ, BONTATLAN!
- TP-Link TL-SG1024D Hálózati Switch
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Latitude 5520 27% ÁFA 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar