Hirdetés
- PlayStation 5
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
baphomet
senior tag
Adagolja a Frontier a Birmingham-i Elite találkozón.
https://www.youtube.com/watch?v=Wtp5UflznlQ
https://www.youtube.com/watch?v=YTO1jRuJXqo
Hogy kell mondani Thargoidul, hogy: Kérem, ne egyen meg, a Fedek sokkal porhanyósabbak?
-
orientcx
őstag
válasz baphomet #26601 üzenetére
És mivel az efféle porhanyós falattal való traktálás durván sértő lenne az önök legendás rágószájszervükre nézve, ezért ajánlanám inkább figyelmükbe a birodalmiakat, azok olyan....olyan roppanósabbak, nekik állítólag még gerincük is van (bár lehet, hogy ez csak amolyan mendemonda, mint a jeti, vagy a zsákos ember)
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
raymi16
tag
válasz kiskuplung #26603 üzenetére
Hmm, pedig még az is azért kevés, én nnyi idő alatt van hogy 10-15-öt is kitermelek! Ha jól tudom az open/ solo váltogatás itt is segít de egy hozzáértőbb személy javítson ki ha tévedek! Mindenesetre örülök hogy sikerült találnod!
Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
csizi90
aktív tag
Sziasztok!
1-2 héttel ezelőtt én is csatlakoztam a Parancsnokok soraihoz Xbox-on. Kereskedőként tengetem napjaim, főleg küldetéseket vállalok és már össze is gyűlt 850k credit. Tudom, hogy ez még kevés, de jó munkához idő kell
Most gondolkozok egy Type-6-ra való upgrade-n (a mostani Adder-ről). Szerintetek ez jó döntés lenne? Illetve gondolkodom a Horizon beszerzésén, ez a játék elején is segítség lenne vagy csak később?
Illetve van köztetek aki Xbox-on játszik?
Köszi a tippeket előre is!
[ Szerkesztve ]
iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE
-
orientcx
őstag
Na ez érdekes volt. Mostanában direkt vadászom a "distress call" USS-ekre, mert nem nagyon értem a szisztémát. Általában mentőakció helyett egy sokkal egyszerűbb menetrend érvényesül: mindenki nekem esik, mindenkit pofán verek, utána mindenki megy a dolgára(persze mindenki apróra kockázva). Ritkán azért sikerül egy-egy kalóz falka között vergődő T7-est kivakarni a kakiból, és az olyan jó. Ez esetben is találtam egy ilyen segélykérést, igaz, csak threath2-est. Belibbenek a helyszínre, és egy rakás uncsi szúnyograj zümmög körbe-körbe. A mutatóujjam unottan indult meg a tűzgomb felé, amikor újabb hajó érkezett. Egy Corvette!!!, csillant fel a szemem, mert én eddig még nem találkoztam egy márkatárssal sem(ha valaki igen, jelezhetné, npc Corvette-re gondolok) De ahogy közeledtem, hamar rájöttem, ez nem Corvette, hanem egy Farragut.
-
-
Hát az meg vajon mit keres egy mezei threath2-es distress call USS-ben? Mindeközben az ott repkedő kis gyökerek, ha nem is túl nagy intenzitással, de elkezdték csipegetni a shieldemet, ezért rájuk küldtem az egyik vér tacskómat, mert a battle cruiser-t akartam figyelni, hogy mit csinál. És hogy mit csinált? Hát elárulom, nem sokat. És akkor még túloztam is. Csak állt ott bambán és kutyába sem vett minket(közben a kiküldött mini mopszom átharapta a torkát egy Cobrának, egy Eagle-nek, és egy sidinek, és mindezt 100% shield-el, és 100% pajzzsal abszolválta. Mókás, nem? ) És akkor egyszer csak még egy hajó érkezett. Neeem, nem egy Corvette, ez is egy Farragut volt.
-
-
Aztán hirtelen nagyon sokan lettünk.
-
-
Aztán érkezett egy wanted konda-Vulture 4-es wing, és mivel a csatahajók látványát már amúgy is eluntam(továbbra is csak parkoltak), ezért inkább a konda-horda alól rángattam ki a járműveket. Közben mindenki eltűnt. Mindenesetre hogy egy threath2-es segélyhíváshoz 2 Farragut vonuljon ki, azt azért picit eltúlzottnak érzem. Vajon ki volt ennyire fontos a számukra?(Ezt persze költői kérdésnek szántam, hát ki is lett volna ennyire fontos személyiség?! Könnyítésül annyit, hogy az illető Fed, szájvitéz, és én vagyok - na ennyiből már a birodalmiak is kitalálhatják) Viszont ha egy threath2-es USS-ben két Farragut várja az embert, akkor ezek után én már nem is vagyok annyira biztos abban, hogy még mindig szeretnék-e 5-ös szintű USS-eket.u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
duvi
nagyúr
válasz csizi90 #26606 üzenetére
Szia csizi90,
Üdv a csapatban!
- Amennyiben kereskedéssel szeretnél pénzt gyűjteni, akkor jó döntés a T6
- Induláskor még elvagy a Horizons nélkül, de ha hosszútávra tervezel a játékkal, akkor mindenképpen kelleni fog. Éppen most fut a 2.2 béta (Guardians), amivel októberben ismét új tartalmak kerülnek a játékba.
- Kevés Xboxos tagunk van, de ha gondolod felveszlek a Ph játékoslistába. Itt külön megjelölöm az Xboxos kollégákat. -
-ZeeZee-
senior tag
Ha esetleg valaki szeretne Hotas X-et venni, most jó áron van. Valószínűleg kifutó készlet.
-
baphomet
senior tag
válasz orientcx #26607 üzenetére
Reméljük nem csak beta bug volt, nem rossz dolog az, hogy egy USS-ben bármi megtörténhet.
Egyébként a capital ship-ek ilyenek, nem mozognak, csak állnak egy helyben és visszalőnek bármire, ami megtámadja őket, ha az éppen űrállomás, akkor arra is, mint, ahogy az az FNS Nevermore esete óta köztudott. Tudom, ez persze nem ostobaság, hanem a legendás Fed vakmerőség, ugye?
Elpusztíthatatlanok, csak megfutamítani lehet ezeket, ha sikerül kilőni az összes heat relay-t a hajón. Úgy látszik a 34. évszázad haditengerészei már nem hajlandóak melózni, ha nem megy a légkondi. -
duvi
nagyúr
Akik jelentkeztek az EDHU találkozóra: ELITEMEET: Megvan a pontos dátum!
-
duvi
nagyúr
-
csizi90
aktív tag
A listára nyugodtan felírhatsz, így már leszünk 3-an
A horizon ugye a bolygóra való landolást adja, illetve a most jövő a személyszállítást. Vannak plusz küldetések is? Vannak olyan hajók amik már benne vannak és amiatt érdemes lenne megvenni?
Mivel ugye Type-6-on gondolkodom és ez lenne az első közepes méretű hajóm az lenne a kérdésem hogy ki használ Docking Computert? Megéri a helyet amit elfoglal? Mennyire gyors vele a dokkolás? Illetve nélküle mennyire nehéz?
iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE
-
duvi
nagyúr
válasz csizi90 #26617 üzenetére
- Felvettelek a listára.
Keressétek egymást priviben, hátha összejön egy kis wingezés
- A Horizons sokkal több, mint bolygóra való leszállás, vagy a most érkező utasszállítás
- Ajánlom figyelmedbe a fenti Téma összefoglalót és az EDHU oldalán olvasható cikkeket.
- T6-ra fölösleges DC-t venni, mivel azzal könnyű a dokkolás. Inkább oda is tegyél be cargot. DC a T9, Anaconda, Cutter méretű hajókra javasolt, de ezeknél sem kötelező.[ Szerkesztve ]
-
VitoSagi
tag
Meg kell mondjam nekem az SC hajók olyan... ehh, nincsenek szavak.
[ Szerkesztve ]
ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder
-
Cooper911
senior tag
válasz csizi90 #26617 üzenetére
Szerintem felesleges a DC. Még T9el is simán le lehet szállni nélküle.
Ha wingben mentek és a társad valami jó harci hajóval van akkor a T6on a shield helyére is rakhatsz cargot.
Wingben ő is kap 5%-ot a te nyereségedből ha egy rendszerben vagytok.[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
baphomet
senior tag
-
orientcx
őstag
válasz baphomet #26621 üzenetére
Hajó transport 3D nyomtatóval igen, de DC nem???
Hát tudd meg, nekem még a hobbi Eagle-men is van DC, sőt, még használom is! De most rögtön le is ugrom a sarki vas-edénybe, veszek egy marék sidit, és mindegyikre tetetek egy-egy DC-t is. Vagy inkább kettőt! Vesszen az a SG, inkább oda is DC!
Amúgy nekem tényleg minden hajómon van. Egyszerűen szeretem, hogy amikor egy több órás körről visszaérek, nyomok egy gombot az engedélyhez, és odadobom a gyeplőt, közben én meg nyújtózkodom egyet.
Egyáltalán, te hol jártál pilótaakadémiára, Spártában???(ja, bocs, az Fed vidék, de ezek szerint nektek is van valami ilyesmitek)
Éljenek a puhány Fed szélhámosok!u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
brd
nagyúr
válasz Cooper911 #26620 üzenetére
Csak apró pontosítás: egy insta'-ban kell lenni hozzá, az kevés, hogy egy rendszerben. Az is szükséges, hogy mindannyian a normál űrben legyenek (azaz nem SC-ben). Legalábbis pár hónapja még így volt.
Más: elmentem kicsi felfedezni (megjegyzem, kevés ennyire unalmas tevékenység létezik a világon - csak egy-egy fekete lyukon átrepülés dobja fel), de közben jött a béta, úgyhogy ott beültem a kedvenc FAS-omba, kicsit megtuningoltam (Drive+thermal res. SG+3 res. aug. SB+high charge cap. PD+1 large incend multi, 1 large corrosive multi, két overch. medium pulse - phasing/scramble effekt rajtuk, mind max. 1-es szinten - ennyire volt anyagom -, csak semmi buzulás) és benéztem egy HAZ RES-be. Kicsit elment a kedvem a játéktól. Most ez komoly, hogy egy Gunship gyalázása közben (kb. 20 másodperc a fenti fegyverzettel) a mellé társult Diamondback Scout vérnyúllal esetenként annyira meg tud harapdálni (2 pip a SYS-en), hogy a 4 fegyveremből 3 jobbára működésképtelen lesz? Engineers előtt simán legyaktam mondjuk egy konda+2 vulture triót úgy, hogy a pajzsom kb. fele megmaradt. Mi van itt? Mod-ok nélkül már tényleg halott lenne az ember a játékban? Vagy én rontok el nagyon valamit?
The only real valuable thing is intuition.
-
orientcx
őstag
Bizony, manapság tuning nélkül a sötét mélyűrben én is gyakran nézegetnék hátra, nem ólálkodik-e valaki mögöttem, és minden apró neszre összerezzennék. Az engineers óta az npc-k sokkal durvábbak lettek, és a csaló tuningjaik mellett repkedni is jobban tudnak, de ez már szinte közhely. Kezdek hajlani azon vélemények felé, melyek szerint ezt azért találták ki, hogy mindenki vegye meg a horizons-t(enélkül ugye nehéz lenne meglátogatni a mérnöki gárdát). Ez persze így nyilván túlzás, de lehetett ez is egy szempont az ED pénzügyi tárcájánál. Egy szolid kis "ösztöke" a játékosállománynak a "helyes irány" felé.
Amúgy megint átalakult a dobogó az ED-ben. Volt idő, mikor a Python volt a bajnok, aztán az Assault ship, és most a Corvette visz mindent. De toronymagasan! 4 fogorvosból 9 ezt ajánlja(igaz hogy ők is tőlem hallották)
Nyugodtan állíthatom, hogy egy Corvettel tudomást sem kell venned azokról a kísérő harci csivavákról, mert kb annyi esélyük van átrágni magukat a shieldeden, mint egy elszúvasodott fogú fehér egérnek a kínai Nagyfalon(lehet, hogy meg tudja csinálni, csak adj rá neki kb úgy 9 évet....ja, és akkor felejtsd el letolni a pöttyöket a sys-ről, mert lehet, hogy amúgy az többet tölt, mint amennyit a csivava rág)[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
baphomet
senior tag
Egyébként igen, a régi a kés-vajban stílusú büntetés élményét jobbára már csak maximumra mérnökölt hajóval lehet visszahozni, de mi volt pontosan a szitu? Mert a fegyverek maguktól nem mennek tönkre, csak, ha durván megsütnek heat damage-dzsel (ami az NPC-kre nem jellemző), vagy ha megszórnak rakétákkal, de ahhoz előbb le kell szedjék a pajzsodat. Ha ez utóbbi volt a helyzet, akkor works as intended, a rakéták sokkal hatékonyabbak a 2.1 óta, és már néhány találat is elég hozzá, hogy tönkretegye a külső modulokat (thruster, fegyverek, utility-k). Ha nem shield tankot építesz, akkor sturdy fegyverek, point defence, ECM kötelező.
-
-
raymi16
tag
válasz kiskuplung #26627 üzenetére
Örülök hogy segíthettem! Nekem is belekéne csapnom a mérnökösködésbe, mert amióta kijött a 2.1 csak leszálltam és ott is hagytam őket!
[ Szerkesztve ]
Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
brd
nagyúr
válasz baphomet #26626 üzenetére
Volt egy PD-m, de valószínűleg nem mindig a jó irányban állt, így becsúszott néhány rakéta, pont a pajzs leválása után, akkor ez volt az oka a gyors fegyó'leépülésnek (tényleg, a chaff is velük együtt fáradt el), akkor kettő kell belőle, hogy legyen a másik felén is a hajónak (heat damage nem volt). De igazából az a "fájdalmam", hogy a pajzs is extra gyorsasággal fogyott el, ez gondolom nem lehet a rakétáktól. Ill. akkor mit lehet tenni a Rail Gun-os NPC versenyzők ellen (a SG és SB 5-ösre tuningolásán kívül)? Vagy azok nem lettek ilyen táposak?
orientcx: Oké, Corvette, de az nagy dög, a repülés élményét nem igazán adja vissza.
The only real valuable thing is intuition.
-
orientcx
őstag
Mivel nekem a béta kicsit kifulladt, visszatértem az éles játékhoz. Tulajdonképp a kísérő harci csivavákon kívül össz egy fejlesztés van, ami érdekel(a 3-as szintű csökkentett hőtermelésű SCB). A modul raktár egyenlőre nem üzemel(remélem, élesedéskor már menni fog), Bounty ügynökség nincs, az utasszállítás nem csigázott fel(na persze, majd én fogom összetakarítani a sok gyopár után a kabinokat. Ki-ki hányja csak össze a saját hajóját ), más érdekességet meg nem találtam. Viszont ahhoz az egy érdekes fejlesztéshez kell majd 25 kongga sör, amiből egy menetre nem ad annyit, emiatt 2x kell átszelni majdnem a teljes bubit(lám, még a XXXI. sz-ban is lesz jegyrendszer). És mivel most pont a szomszédban voltam, be is ugrottam, össze is vásároltam, amennyit csak lehet, hogy legalább egy utat megspóroljak majd(de ha mire az élesedik a 2.2, addigra a mérnök már áttér a kongga ale-ről inkább a Maranunggu liqueur-re, akkor is le fogom nyomni a torkán! Garantálom, hogy nagyon be fog rúgni!)
-
-
brd - Jó, az kétségtelen, hogy az Assault shipnél nincs nagyobb élmény jármű, de manapság csupa 5-ös szintű tuning cuccok nélkül csak nagyon óvatosan csapkodnék vele a szárnyaimmal egy HazRES-ben(pláne, hogy manapság már nem én döntöm el, hogy kivel párbajozok, mint ahogy az régen volt). Viszont ha mást nem is, de egy ötös szintű dirty drive-ot mindenképp felműttetnék Palin mesterrel, mert akkor(kis túlzással) nem tud olyan gyorsan fogyni a pajzs, mint amilyen gyorsan el lehet iszkolni a helyszínről
Mindenesetre ha a Corvette-re felpakolja az ember az ötös PD-t, és thrustert, akkor jobban fordul, mint egy Python(persze FAOFF+tolatás). De itt elsősorban valóban nem a fürgeség, hanem az abszolút erőfölény gyönyöre dominál.u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
rtitusz
őstag
Ed és a 2.3-al érkező karaktergenerátor:
[ Szerkesztve ]
-
baphomet
senior tag
A rail gun-os NPC-k olyannyira táposak, hogy bétában már rájöttek arra csalásra a népek, hogy az anyahajót tele kell tömni rail gun-okkkal, átülni a vadászba és az AI-ra bízni a piszkos munkát, mert kb. 10 találatból egyszer téveszt (és ez még csak az expert AI!) és nem süti meg a hajót közben, ellentétben velünk.
Az FAS sose volt egy pajzs bajnok, a keményebb ellenfelek miatt ez a hátránya most még jobban előjön. Az 5-ös szintű Thermal resistant SG és resistance augmented SB-k (3-4db.) talán segítenek valamit.
Ha nem Corvette-el akarsz cammogni, akkor most talán az FDL a legjobb választás az erős pajzsok és 6 utility mount miatt. Dirty drive tuning a jobb fordulásért, OC MC-k, és szinte folyamatosan 4 PIP-en tudod tartani a Sys-t. -
rtitusz
őstag
Gejzírek és SRV
-
Diopapa
addikt
válasz VitoSagi #26619 üzenetére
Egyrészt nincs is minden hajó a listában ami SC-ben lesz / van, pl a nagy hajókból semmi, másrészt SC-ben a belsejük is teljesen bejárható / szerelhető / pakolható stb... Szóval jah, mehh...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Döglött Róka
veterán
Én szeretem, bár félmanuálban tolom csempészetnél. Levélbedobó betájol, boosttal neki silentben és gáz levesz ha bent vagy.
Ezt a hajóbejárás dolgot nem értem, miért izgalmas. Eyecandy de semmi több.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
orientcx
őstag
válasz baphomet #26632 üzenetére
"bétában már rájöttek arra csalásra a népek, hogy az anyahajót tele kell tömni rail gun-okkkal, átülni a vadászba és az AI-ra bízni a piszkos munkát, mert kb. 10 találatból egyszer téveszt"
-
Na ezek remek kilátások. Bízzuk csak a háborút a gépre, mert azt ő jobban csinálja.
Az ügymenet a következő: Fáradjunk el a legközelebbi RES-be. Ha netán párbajellenfelünk érkezne, ne lábatlankodjunk a vezérlőben, csak útban lennénk. Bízzuk a dolgot a szakemberekre. Ilyenkor legjobb, ha átülünk a mentőhajóként üzemelő Condorba, parkoljunk le egy távolabbi aszteroida mellé, lehetőleg a védett oldalra, és türelmesen várjuk ki, amíg a felfogadott pilótánk jelez, hogy újra a fedélzetre léphetünk. Egy jó tanács: Indulás előtt feltétlen pakoljunk be olvasnivalót, esetleg hordozható dvd lejátszót, hogy legyen mivel elütni az időt, mert az unatkozó CMDR-ek a folyamatos kíváncsiskodásaikkal, vagy a folytonos "visszamehetekmááá?" kérdezősködéseikkel megzavarhatják a csata menetét...
Nehogy eljussunk a körönkénti stratégiai játékokig, amikor is csata előtt beállítjuk a fegyverzetet, védelmet, stb, majd egy animált átvezetés után tájékoztatnak az eredményről. Aztán ha nem mi nyertünk, akkor "hazaprintelnek" minket 3D nyomtatóval (jó, tudom, kicsit eltúloztam, de ez akkor sem a jó irány)
-
-
rtitusz - Ez a kép egy apró fokkal normálisabb, mint az eddigiek. Ezennel elő is léptetem a "botrányos" kategóriából a "durván elavult"-ba. Egyáltalán miért rajzolják ezeket??? Brabenék megtalálták elveszett gyerekkori színes ceruza készletüket, és ha már van, valamire mindenképp el akarják használni? '982-ben a Füles képregényekben voltak ilyen kidolgozottságú fejek, mint amik most az ED-ben. Szólni kéne a rokonságuknak, hogy karácsonyra feltétlenül videó kamerával lepjék meg őket, de legalább az egyiküket értesítsék erről az új találmányról. Ki tudja, egyszer tán még használnák is.
-
-
Diopapa - "nincs is minden hajó a listában ami SC-ben lesz"
-
És ezzel a "lesz" szócskával ki is mondtad a lényeget. A SC-ben gyak minden csak lesz. Ha lesz.Az ED-ben meg van.u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
baphomet
senior tag
válasz Diopapa #26634 üzenetére
Hurrá! Újra vallásháború!
Beszállok én is.Pont ma futottam bele ebbe a tréfába. Nem tudtam kihagyni, bocsika.
Egyébként meg van vásárolva az SC kezdőcsomagom, és erőst bízom benne, hogy nem kidobott pénz volt, de ezen kívül nettó letojom a két játék közötti hasonlóságokat, különbségeket, meg- vagy nem megjelenési időpontokat, satöbbi. A feszültséget viszont? No azt imádom szítani.
-
Cooper911
senior tag
Anno C64-en az első felszerelés a DC volt amit felraktam a hajóra, mert annyira nem tudtam dokkolni
De itt egy kipróbáláson kivül sosem használtam, azt is csak a zene miatt Igaz a C64 korszak óta rengeteget repszimulátoroztam. (Várom is a passengerses mókát.) Volt olyan időszak amikor még a preflight checket is bekapcsoltam, de aztán az hamar unalmassá vált igy egy ideje nem használom. De szerintem a passengeres téma annyira hozza a repszimes feelinget hogy ott vissza fogom kapcsolni[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
-ZeeZee-
senior tag
Tegnap este megvolt az első SRV off roadom. Gondoltam kipróbálom, 15 perc, aztán megyek aludni. Srácok, 3 órán keresztül tepertem össze-vissza a bolygón, szedtem azt a kevés alapanyagot, ami éppen utamba került, szenvedtem az SRV irányításával (igazából csak a beállítással). A 3 óra úgy elrepült, hogy azt hittem max fél órája vagyok ott. Hihetetlen élmény.
-
baphomet
senior tag
Szerintem is pofásabb az SC hajóinak a zöme, de nekik nem is kell a 30 évvel ezelőtti 4 vonallal megrajzolható hajók örökségét továbbvinni. Ezt is figyelembe véve, nem is végeznek olyan rossz munkát az ED dizájnerei sem.
A bejárhatóság tekintetében csak annyit, hogy az ED hajóinak tervezésekor figyelembe vették a későbbi FPS módot, még az is lehet, hogy a házon belül lévő modellek tartalmazzák a komplett hajóbelsőt is. Ebből mi persze a pilótafülkén / hídon kívül még mást nem látunk. -
Rakamaz
tag
Sziasztok!
Az normális, hogy a "pinned blueprint"-et elfelejti? -
42861
senior tag
Ha már a docking computer volt a téma. A bétában nem finomítottak rajta valamit? Ha pajzs nélkül vagyok, úgy odaveri a vasat landoláskor, hogy állandóan 2-3 ezres repairjaim vannak.
-
duvi
nagyúr
válasz baphomet #26642 üzenetére
"még az is lehet, hogy a házon belül lévő modellek tartalmazzák a komplett hajóbelsőt is. Ebből mi persze a pilótafülkén / hídon kívül még mást nem látunk."
Igen, eleve így készültek/nek a hajók Itt egy majd 2 éves videó, ahol egy rövid ideig a pilótafülkén kívül is láthatunk pár képkockát a belső térből. Itt pedig egy még régebbi videó, ahol a teljes híd látható. Mostanában persze már kerülik a témát és nem adnak ki új médiaanyagokat a hajóbelsőkről. Ez már szorosan kapcsolódik az FPS modulhoz
-
summers
tag
Hali!
Valaki tudna részletes leírást adni az új mérnökökről, hogy milyen fejlesztésekre képesek?
-
Cooper911
senior tag
Igen, mert akkor nem kellett a hosz tengely körül forgatni a hajót. Egyébként ED-ben, automatikusan forgatja a hajót a coriolisal együtt amikor közel érsz, de ezt valahol az opciókban ki lehet kapcsolni, úgy már egy fokkal izgalmasabb lehet a dokkolás.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Cooper911
senior tag
-
baphomet
senior tag
Egy újabb hiánypótló funkció jön a 2.2-be: lesz iránytű orbital cruise-ban is. Nem kicsit könnyíti meg a dolgunkat, ha egy adott koordinátához akarunk eljutni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest