- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Battlefield V
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- A premier előtt még egyszer kipróbálhatjuk a Monster Hunter Wilds-ot
- PlayStation 3
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4M13N
aktív tag
válasz csizi90 #28454 üzenetére
Számomra az,hogy mint főként felfedező nem kell már a Buborékból indulni. hanem kicsit közelebbről is.
Illetve ha majd megjelennek a Thargoidok legyen hova menekülnünkSzerintem ez a Colonia dolog amolyan demonstráció, hogy a játék még erre is képes.Nem kell egy adott részén lenni,ha akarjuk akkor egyszer a galaxis túloldalán is lehet majd bázis és ha úgy lesz,akkor a long range kamionosok majd a nagy letta reményében oda fogják vinni az árut keresztülszelve az ismert és ismeretlent.
[ Szerkesztve ]
-
baphomet
senior tag
válasz csizi90 #27205 üzenetére
Ne feledd, 1300 évvel később olyan hajókban ülünk amelyek képesek a hidrogén üzemanyagból fél perc alatt rail gun-ba való vasgolyót gyártani, de nem tudnak alufóliát szintetizálni a chaff launcherbe, ha kifogyott belőle az tíz tekercs, ami egyébként belefér.
Ami egyébként pont azért van, hogy ne tegye tönkre a játékmenetet: két chaff felváltva használva már így is 220mp godmode-ot nyújt gimballed fegyverek ellen, hát ha még újra is lehetne tölteni.
Ugyanígy emiatt tovább kell lépni azon, hogy mennyire hiteles az egy dudálással mindent megoldás, kellett valami az élvezhető játékmenet miatt, így oldották meg, (jól-rosszul) ez van.A készítők egyértelműen a játékmenet>hitelesség elvet vallják, néha túltolják, néha viszont túl sokat engednek azoknak akik inkább "szimulátorként" tekintenek rá, vagy a fanatikusoknak, akik már-már túlságosan is beleélik magukat az egészbe.
-
duvi
nagyúr
válasz csizi90 #27199 üzenetére
- Jelenleg az engineer tuningolt MC-k a legdurvább fegyverek. Ha lézereket is akarsz használni, akkor a pulse helyett inkább beam v. burst legyen. Persze nincs tuti konfig. Érdemes tesztelgetni a különféle fitteket, hogy neked melyik jön be jobban. Én egy full overcharged MC fittel kezdenék.
- Combat hajóra én nem tennék fel turreteket a kisebb sebzésük miatt. A turreteket is tedd be firegroupokba. Így szükség esetén te is lőhetsz velük. -
grHawk
aktív tag
válasz csizi90 #27002 üzenetére
Annyit azért tudunk mondani, hogy egy összetett szimulált geopolitikai rendszer sebészi manipulálása a fő tevékenység ág. Ezt különböző játék elemekkel érjük el, többek közt háborúkat robbantunk ki, forradalmakat verünk le, vírusok terjedését állítjuk meg, manipuláljuk a gazdaságot és a közbiztonságot. A legélvezetesebb pontja mégsem a hatalomérzet, hanem a közös munka eredménye adja. Sokan kimaradnak belőle, pedig kevesen tudják, hogy a 2.2-ben érkező új power is ez úton kaparta ki trónhelyét.
Duvi kérlek töröld a hsz.-met, ha túl részletes voltam.
-
duvi
nagyúr
válasz csizi90 #27002 üzenetére
Az SSL-t érintő dolgokról nem beszélhetek, de a háttér szimulációról (BGS) itt olvashatsz egy ismertetőt: Szellem a gépben: Háttérszimuláció 1.rész
Amennyiben szeretnél komolyabban foglalkozni a BGS-el és csatlakoznál az SSL-hez, írj rám privátban és megbeszéljük a továbbiakat...(#27003) baphomet
Köszönöm a hasznos infókat! Be is kerültek az összefoglalóba[ Szerkesztve ]
-
sensor060
aktív tag
válasz csizi90 #26830 üzenetére
Szia!
Én is szoktam Community Goal-ozni, sőőt, most már egymás után a harmadikat csinálom. Változatos, mert van hogy lövöldözni kell a rossz fiúkat, van hogy szállítani kell sok-sok tonnát amiből éppen kérnek.
Én ezeket tranzitos feladatokat egy T9-cel csinálgatom, ha nagyon kipakolok mindent a hajóból akkor elfér 520 tonna is egy körben, az azért már nem rossz. Viszont így "csalni" kell, azaz ha valaki támad akkor quit, majd visszalép. Ez annyira nem jó, ezért inkább tettem fel Shock Mine Launcher-eket, egy Point Defence-t, Chaff-ot, és persze pajzsot a T9-re. 480 tonnát tudok így egy körben vinni, azért még ez sem rossz.
Közben megtanultam dokkolni a bálnával, így már nem kell a Docking Comp., megtanultam menekülni (egyszerre 5 aknát lövök ki, mindig beleszaladnak).
Egy hétig mennek ezek a Goal-ok, én minden nap 1 órát szánok erre, de így is benne vagyok a 10%-ban, de volt már hogy a top 10-ben is benne voltam (akkor azért napi 2-3 óra volt az átlag). Ilyen jó helyezésnél már sokmilliót lehet keresni, plusz még maga az üzlet, hogy olcsón megveszem valahol és ugye ahova nagyon kellenek ezek a cuccok ott mindig magas árat fizetnek érte. Ez körönként 500e és 1millió között szokott lenni átlagosan.
Csak arra kell figyelni, hogy OpenPlay-ben a célállomásnál lehetnek ott nem túl sportszerű játékostársak, akikCloaking DeviceSilent Running-gal csendben várakoznak, majd ha a bejárat felé megyek akkor egyszerűen rámlőnek. De hogy jó példát is mondjak, vannak olyanok akik meg az ilyen játékosokat keresik, és ha találnak egyet akkor rögtön ki is lövik. Rendes srácok. De ez ritka, általában csak az NPC-k támadnak, azok is inkább csak az ugrások között. -
Cooper911
senior tag
válasz csizi90 #26830 üzenetére
Én szoktam. Változatos mert mindig mást kell csinálni és mindig máshol.
Leginkább a Cargo szállitósra szoktam benevezni. A Clipperrel (152T cargo) fordulok kb 4-et, ez álltalában elég a top 50%-ba kerüléshez és ott maradáshoz. Ebből le szokott esni 3-7M ami az 1-2órás melóhoz képest nem rossz. De sokszor van olyan hogy cargo szállitás + védd meg a kereskedőket pofozkodás. Ilyenkor mindkettőbe benevezek.Ha még kezdőbb az ember kis hajóval akkor is érdemes lehet odamenni és a minimumot teljesiteni mert az is ad pár százezer creditet.
Szóval érdemes kipróbálni mik vannak melyikek jönnek be neked, aztán akkor viszonylag kis munkával tudsz némi pénzt keresni. Biztos van ennél jobb Credit/óra tevékenység, de ez elég változatos.
Itt megtalálsz minden infót az eventekről. A játékban célszerű nézni a progress csikot az utolsó tier vége felé már nem biztos hogy érdemes belevágni. (mire odaérsz vége)
Repuban semmi extra, csak amit a tevékenységeidért kapsz, amit bármilyen egyéb küldinél / szállitásnál is kapnál.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Cooper911
senior tag
válasz csizi90 #26617 üzenetére
Szerintem felesleges a DC. Még T9el is simán le lehet szállni nélküle.
Ha wingben mentek és a társad valami jó harci hajóval van akkor a T6on a shield helyére is rakhatsz cargot.
Wingben ő is kap 5%-ot a te nyereségedből ha egy rendszerben vagytok.[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
duvi
nagyúr
válasz csizi90 #26617 üzenetére
- Felvettelek a listára.
Keressétek egymást priviben, hátha összejön egy kis wingezés
- A Horizons sokkal több, mint bolygóra való leszállás, vagy a most érkező utasszállítás
- Ajánlom figyelmedbe a fenti Téma összefoglalót és az EDHU oldalán olvasható cikkeket.
- T6-ra fölösleges DC-t venni, mivel azzal könnyű a dokkolás. Inkább oda is tegyél be cargot. DC a T9, Anaconda, Cutter méretű hajókra javasolt, de ezeknél sem kötelező.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz csizi90 #26606 üzenetére
Szia csizi90,
Üdv a csapatban!
- Amennyiben kereskedéssel szeretnél pénzt gyűjteni, akkor jó döntés a T6
- Induláskor még elvagy a Horizons nélkül, de ha hosszútávra tervezel a játékkal, akkor mindenképpen kelleni fog. Éppen most fut a 2.2 béta (Guardians), amivel októberben ismét új tartalmak kerülnek a játékba.
- Kevés Xboxos tagunk van, de ha gondolod felveszlek a Ph játékoslistába. Itt külön megjelölöm az Xboxos kollégákat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i5-11400F LGA1200 processzor tálcás (hűtő nélkül) - 1 év magyar bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó magyar bolti garival! -
- INGYEN FoxPost! AMD Ryzen 9 5900X AM4 tálcás változat (csak a proci) - 12 hó magyar bolti garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest