Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Mivel nekem a béta kicsit kifulladt, visszatértem az éles játékhoz. Tulajdonképp a kísérő harci csivavákon kívül össz egy fejlesztés van, ami érdekel(a 3-as szintű csökkentett hőtermelésű SCB). A modul raktár egyenlőre nem üzemel(remélem, élesedéskor már menni fog), Bounty ügynökség nincs, az utasszállítás nem csigázott fel(na persze, majd én fogom összetakarítani a sok gyopár után a kabinokat. Ki-ki hányja csak össze a saját hajóját :K ), más érdekességet meg nem találtam. Viszont ahhoz az egy érdekes fejlesztéshez kell majd 25 kongga sör, amiből egy menetre nem ad annyit, emiatt 2x kell átszelni majdnem a teljes bubit(lám, még a XXXI. sz-ban is lesz jegyrendszer). És mivel most pont a szomszédban voltam, be is ugrottam, össze is vásároltam, amennyit csak lehet, hogy legalább egy utat megspóroljak majd(de ha mire az élesedik a 2.2, addigra a mérnök már áttér a kongga ale-ről inkább a Maranunggu liqueur-re, akkor is le fogom nyomni a torkán! Garantálom, hogy nagyon be fog rúgni!) :)
    -
    -
    brd - Jó, az kétségtelen, hogy az Assault shipnél nincs nagyobb élmény jármű, de manapság csupa 5-ös szintű tuning cuccok nélkül csak nagyon óvatosan csapkodnék vele a szárnyaimmal egy HazRES-ben(pláne, hogy manapság már nem én döntöm el, hogy kivel párbajozok, mint ahogy az régen volt). Viszont ha mást nem is, de egy ötös szintű dirty drive-ot mindenképp felműttetnék Palin mesterrel, mert akkor(kis túlzással) nem tud olyan gyorsan fogyni a pajzs, mint amilyen gyorsan el lehet iszkolni a helyszínről :)
    Mindenesetre ha a Corvette-re felpakolja az ember az ötös PD-t, és thrustert, akkor jobban fordul, mint egy Python(persze FAOFF+tolatás). De itt elsősorban valóban nem a fürgeség, hanem az abszolút erőfölény gyönyöre dominál.

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák