Hirdetés
- PlayStation 5
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Jameson Memorial bejáratánál egy player agyaggalamb lövészetet tart. Ezek szerint tényleg a playerek piszkálták el az starport services-t.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
orientcx
őstag
Ma végre sikerült felkutatnom egy threath4-es kondás USS-t neked, ahogy kérted(azért bevallom, nem csak a te kedvedért csináltam ). Egész Merope-ig kellett elmenni érte, de(szerintem külön a te kedvedért) mindegyik konda ki is tolta magából ezeket a harci csivavákat, kívánságod szerint. Amúgy nem szoktam velük foglalkozni, hanyatt esnek azok maguktól is, amint levágtam a gazdaállatot, de kíváncsiságból most egyet bevizsgáltam. Kb kettő másodperce maradt összepakolni a motyóját, pedig ez egy alliance fighter volt, ami a három típusból a legmasszívabb. A feladatot nehezített körülmények között kellett abszolválnom, mert közben ismerősünk esküvői fotóiban voltam kénytelen gyönyörködni, és az ezeken látható pazar hajkölteményeket, ruhákat, valamint csokrokat kellett különféle kellően elismerő, és dicsérő jelzőkkel ellátnom. Kb három napja nem akadtam kondás USS-re, hát magától értetődött, hogy pont ezt a közelítőleg 3 percet kellett megragadni a nászi prezentáció bemutatására. Mindenkit megnyugtatok, bár ez valóban egy roppant veszélyes csapdahelyzet volt, de helytálltam, tökéletesen imitáltam az őszinte érdeklődést, és csodálatot, úgyhogy végül nem kellett a szőnyegen aludnom. Viszont ez a figyelemmegosztás azért jól láthatóan visszaköszön a teljesítményemen. A videón látható első két USS hiába threath4-es, nagyon zsenge kuncsaftok várták az ügykezelést, de igazából a kondák sem tudtak megszorongatni, még a space mopszaikkal sem. Esküvői képek ide, harci csivavák oda, össz egy árva karikát tudtak lemorzsolni a shield-ről.
Úgyhogy akinek Corvette-je van, az haladéktalanul haknizza körbe a mérnöki irodákat, osztogassa szorgalmasan a kamitra cigar-okat, a lavian brandy-t, meg az Unknown Fragment-eket, legyen bőkezű a modular terminal-okkal és a Soontill Relic-ekkel, és pláne legyen kész bármilyen alávaló bérgyilkosságra, vagy más aljas gaztettre egy-egy mod embedded FW-ért cserébe
(a lelkünket azért ne adjuk oda érte az ördögnek, a lelkünkért legalább kettő jár)
És ha kész van, akkor félre univerzum, meneküljön, ki merre lát, mert jön a rettenthete.......őőőő....tisztelt thargoid bácsi....nem úgy értettem, érezze magát otthon, én már itt sem vagyok...
Ja, a videót meg majd elfelejtettem feltenni, íme[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Döglött Róka
veterán
válasz kiskuplung #26789 üzenetére
Azert az az exploit szo nekem kicsit eros.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
grHawk
aktív tag
Hát... megmondom az őszintét, sosem rajongtam a felfedezésért. Mármint nem a valódi felfedezésre gondolok, hanem, ahogyan az E: D megvalósítja.
Az természetesen baromira tetszik, hogy hála a galaxis legeneráló proginak (stellarforge talán?), rengeteg féle-fajta csillag, bolygó és egyéb égi jelenség létezhet. Talán ez az egyetlen olyan sci-fi játék, amiben feltudsz fedezni valamit elsőre, amit utána mások is meglátogathatnak, mert Te felfedezted. Ez egyedi. De ez a megérkezek a csillaghoz, fordulok, elrobbantom a nagy scannert, aztán tolom a kicsi scanneket és mindezt minimális pénzekért... ez nem vonz annyira. De nem vagyok az a "nem ismerem, de elítélem" típus e téren sem, már nekivágtam a dolognak egyszer-kétszer. 1250 fényévre vitt a legnagyobb lendületem a témában, még valamikor az elején. Azóta felé se néztem. Persze megfogalmazódott bennem az "én miken is változtatnék" listám:
- A nagy scannert (ami az unexplored testeket felfedezi) megtartanám, akármennyire is monoton.
- A fuel scoopot beleszámíttatnám az útvonaltervezőbe, hogy ez alapján építsen ki egy menthető útvonalat, és a csillaghoz való érkezéskor valami "warning" jelzéssel szóljon a közelgő kifogyásról.
- Az unexplored égitestekhez érve nem egy direkt scan, hanem egy automatikus analízis indulhatna be, ami, ahogyan közeledsz egyre gyorsabban futtatná a scannt, de így is eltarthatna 1-2 percig. Viszont az értéke is eszerint lenne magasabb.Na de mindegy, ezek csak a kis ábrándjaim, mint a bányászatnál a turret működésű mine laserek, amik több különböző aszteroidát bányásznának egyszerre, meg stb., de nem erre akarok kilyukadni.
Amire ki akarok lyukadni, az az Engineerek játékstílusok kipróbálására való sarkallása.
Sosem mentem volna 5000 fényéves utazásra, ha Palin prof. nem parancsol rá a papucs pilótámra. És emberek... ez gyönyörű!
Oké, nincsenek nagy célkitűzéseim, összeraktam egy könnyű és gyors iCouriert, dobtam rá egy FSD boostot Elvira kisasszonynál és mindenféle heatsink/srv/afm/scannek nélkül kijelöltem Maia-t. Elmentem az Obsidian Orbitalhoz, dokkoltam, biztos, ami biztos, majd tovább a boszorkányfejhez, aztán a Barnard's Loop és most itt vagyok. Kijelöltem azt a kb. pont 5000 fényévre lévő nagyobb nebulát, aminek most nem jut eszembe a neve, de effelé tartok jelenleg. Nem tudom ki, milyen grafikán játszik, nekem a nemrégiben ütemezett gépfelújításom megnyitotta az ultra lehetőségét, így csak ámulok és bámulok. Kettő éve először most úgy érzem valami - számomra - teljesen új dolgot fedeztem fel a játékban. Ez a megyek és csak nézelődök dolog sokkal bejövősebb számomra, szemben a kevés pénzért való scannelgetéssel. Aki teheti próbálja ki!
[ Szerkesztve ]
-
grHawk
aktív tag
válasz Döglött Róka #26804 üzenetére
Az open/solo exploitra gondol. Mert az az.
Ha a játék normálisan díjazna, és megszűnne az open/solo alapú küldetésfelvétel lehetősége, akkor nem beszélnénk exploitról.
[ Szerkesztve ]
-
Cooper911
senior tag
válasz grHawk #26805 üzenetére
Én befele a SagA felé indultam és amikor elértem az 5000-et és láttam hogy az kb 1/3 út a SagA-ig akkor értettem meg igazán hogy milyen kib...tt nagy ez a galaxis
Amúgy a nagy scannen kivül csak néhány csillagot és néhány bolygót scanneltem (kb 50) és kb 1M creditet kaptam. (+ Mérnök néni örült) Meg kb 6 bolygót én fedeztem fel elötször.
Az érkezéskor való scan nyomás viszont annyira megszokottá vált, hogy hazaérve a Clipperbe visszaülve mindig elnyomtam egy SCB-t érkezéskor
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Ice_Man22
senior tag
válasz Cooper911 #26807 üzenetére
En 13500 fenyevet mentem a Saga fele, de kenytelen voltam vissza firdulni. Jol oda b*sztam a hajomat egy bolygo felszinebe. Amugy neke nincs gondom a felfedezessel, monoton de nekem tetszik. Egy Asp exet mernokoknel nennyire lehet fwlturbozni fsd ugyileg?? Mert lehet megint elindulok felfedezni, es fentebb irtak, hogy az asp jobb mint a conda.
-
duvi
nagyúr
válasz Ice_Man22 #26808 üzenetére
ASP Expből kicsivel 47 fölött lehet kihozni a maxot. Anacondánál elvileg 52 körül van plafon. Persze ezekhez az értékekhez nagy mázli vagy sok próbálkozás kell. Felfedezésnél nem csak az ugrótáv a fontos. Néha a hajó manőverezőképességén múlhat a túlélésünk.
[ Szerkesztve ]
-
Ice_Man22
senior tag
Igen anacondaval sikerult az odacsapos bravur. Lomha dog el is adtam. Jelenleg egy asp m es egy pythonom van. Csak lassan szeretnek el latogatni a mernokokhoz es nemtudom melyik hajot turbozzam fel. Eddig Asp t szeretnem felfedezesre. Akartam venni egy cuttert, de ahogy fentebb olvastam meg gondoltam magam.
-
duvi
nagyúr
válasz Ice_Man22 #26810 üzenetére
Amennyiben nem vagy pacifista, akkor a Pythonnal kezdenék, mivel sokkal életképesebb hajó, mint az ASP. Elegendő cargot tudsz rápakolni az engineers alapanyagok összegyűjtéséhez, de támadás esetén meg is tudod védeni magadat. Kellő mennyiségű és erősségű fegyverek, valamint internal modulok állnak a rendelkezésedre. ASP se rossz választás, de számolj az állandósuló ID-vel, mivel egyre több rakomány gyűlik össze a hajódon.
-
duvi
nagyúr
Összedobtam egy engineersre fittelt Pythont. Minden szükséges modul rajta van (ha minden igaz), ami a mérnökökhöz kelleni fog. Ha kihagytam valamit, kérem, hogy jelezzétek!
-
GU-81M
tag
válasz kiskuplung #26789 üzenetére
A harcra vonatkozó rész PvE-re is érvényes? Leszállítottam a második körös küldetéseket, most van 260 millióm a T9-cel együtt, úgy döntöttem, hogy veszek belőle egy Anacondát, egyelőre csak long range trade-re, majd pár kör után fokozatosan átépítem harcra, illetve elkezdek közben rangot is növelni, hogy végül be tudjak szerezni egy Cuttert, de ez hosszú távú terv. Előtte lenne pár kisebb hajó, amivel szívesen eljátszadoznék, pl Cobra mk3/Vulture/Python/AspExp...
-
duvi
nagyúr
válasz Ice_Man22 #26813 üzenetére
Ez egy kicsit összetett kérdés. Ha megvan a pénzed és rangod Cutterre és azzal tervezel hosszútávra (pl. trader hajónak), akkor azzal is elkezdheted a mérnököket. Viszont nem minden tulajdonsága optimális erre a feladatra, mivel jóval kisebbet ugrik mint egy ASP v. Python, ráadásul - alapkiépítésben - elég lomha hajó. Márpedig a mérnököknél baromi sokat kell majd utazni, mire minden fejlesztést összeszedünk. Összességében ezért javasoltam mérnöközésre a Pythont. Ezek után mindenkinek magának kell felállítania a prioritásokat.
(#26814) GU-81M
"úgy döntöttem, hogy veszek belőle egy Anacondát, egyelőre csak long range trade-re, majd pár kör után fokozatosan átépítem harcra"
Szerintem amíg csak a long range trade megy, addig szedd le azt a temérdek SB-t, mert iszonyatosan lecsökkenti az ugrótávodat. Inkább erősebb pajzzsal és pár aknavetővel kompenzálj. Pl. így.[ Szerkesztve ]
-
Ice_Man22
senior tag
Igen a cutter szep hajo sot. De nincs annyi idom jatszani se. Igy mire meglenne egy jo fittes cutter, szerintem benne lenne 1 jo evbe. Es persze megszeretnen vedeni magam ha netan harcra kerul a sor. Mert igy npck ellen egeszen dangerous ig elboldogulok, de dangerous felettiek ellen mar menekulok. Es ezek csak npck...hat akkor a playerek.
-
grHawk
aktív tag
válasz Ice_Man22 #26817 üzenetére
Ha a "fittelés" alatt az Engineers húzást érted, akkor ne zavarjon, hogy egy évet is igénybe vehet. Éppen ezért dícsérem annyira, mert végre contentet adtak azoknak, akik már multimilliomosan unták a farmolós fejüket. Persze ezen is végig lehet rohanni, de normál tempóban egy új célt tud adni, ha a legdrágább modulok is megvannak a hajón.
Ha nagyon kell, egy MMORPG-s hasonlattal is tudok élni:
Eddig volt a karaktered, és gyüjthettél felszerelést magadra, az Engineers meg megadja a komplett talent fákat.[ Szerkesztve ]
-
GU-81M
tag
Nem az csökkenti le az ugrótávot. A te összeállításod 64 tonnával kevesebbet tud szállítani, ez okozza az ugrótáv növekedést. A Sothis/Ceos küldetések árával számolva, egy nem túl optimista becsléssel is minimum 6 millióval kevesebbet hoz egy kör alatt (100kcr/T), cserébe 2 fényévvel nagyobbat ugrik, 19,4 helyett 21,4-et.
-
duvi
nagyúr
válasz GU-81M #26820 üzenetére
Elnézést kérek! Valóban a SB-k minimálisan csökkentik az ugrótávot. Egyben néztem az összes módosításom hatását. Az én fittemben a cargo csökkentés mellett a 6D-s PP ami jelentősen megnöveli az ugrást. A te eredeti fittednél is visszalehetne venni 7D-re, ami szintén növelné az ugrótávodat. Ezenkívül az 5A-s FS jelentős időmegtakarítással jár (egy oda-vissza úton kb. 20-25 perc). Összességében nagyobb ugrótáv+rövidebb tankolási idő, lényegesen lerövidítené az utadat. Ennek akkor nő meg a jelentősége, ha több fordulót tervezel még. Bevétel szempontjából, egy kör estén valóban jobb a te összeállításod (bár ennél is visszaveheted 7D PP-re).
-
pcnet
addikt
Tudom, ez most sírás lesz. Miért nem maradhat aki akar 1.6nál? Miért kell ott is csaló NPCk elől menekülni? Mi van ha valakit nem érdekel az engineers és a harc? Sothisból jövök, ID hátán ID, ok, olyan küldetést vettem fel. Anacondát 77%ra lövi egy competent Python mire be tudnám egyáltalán fogni. Uninstall! Pedig engineersig nagyon élveztem a játékot és 2x is megvettem az alap játékot+Horizonst.
-
duvi
nagyúr
Folyamatosan mozgásban van a játék. Néha bedurvul, néha habkönnyűvé válik. Nagyon nehéz eltalálni a megfelő egyensúlyt, mivel minden tartalmi frissítés borítja az eddig belőtt dolgokat. De ezt te is jól tudod, ennyi játékidő után. Ne dönts indulatból! Vagy erősítsd meg a trader hajódat (erősebb pajzs+aknavetők, vagy engineerek által), vagy menj felfedezni. Végső esetben pihentesd a játékot.
-
Rakamaz
tag
Ezen én is átestem, miután egy kiadós szüneteltetés után visszajöttem a 2.1-es verzióba. Előtte az ASP-vel kondákat terelgettem, most pedig két sidewinder elől menekülnöm kellett, amire pár percre egy Federal Assault Ship pillanatok alatt szétolvasztott. Mondanom sem kell: a földön toccsant az állam. Előtte rendőrt látni sem akartam, ki is volt kapcsolva a segélykérés, most pedig pithon-al üldözök egy Vulture-t (pontosabban fordítva, de ez most mellékes ) és azon imádkozok, hogy jöjjenek már a rendfenntartók, már vagy fél perce harcolok! Hol a !%##&&#-ba késlekednek? Tényleg durván átszabták, de úgy érzem kezdek beletanulni. Jobban kell figyelni, hogy kibe érdemes belekötni, és a futást is számításba kell vetni. Meg nem árt gondoskodni némi védelemről: chaff-ról, aknákról, és a többi.
Viszont a felett, hogy a küldetés rendszer még mindig selejtes (vagy bugos?) nem tudok elsiklani. Arról nem is szólva, hogy a Mission Board és a System Map még mindig kib....tt lassan tölt be.
Tényleg! Ha valaki érezz magában némi affinitást, hogy az utóbbi kettőt a fejlesztők szemére hányja (nem szó szerint! ) azt szerintem senki sem bánná. Valószínűleg kapna egy kis támogatást a közösségtől is, hogy noszogatja az FDEV-et. Megtenném, de az én angolom ehhez kevés. (Régebben is volt olyan bug, amivel hónapokig nem foglalkoztak, mintha nem is létezett volna, és csak azután javították miután a fórumban felfigyelt rá az egyik fejlesztő. Például a felfedezőket idegesítő dupla scan.)[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Egy shipet fogok kifittelni engi matik/com. lapátolására. A kérdésem a következő : Szükségem lesz Refinery,FSD ID vagy akármilyen scannerre ?
Szeretném belőni multifunkcionálisra 1 shipel lebonyolítani akármilyen matit.Előre is köszönöm a válaszokat sürgős és fontos is lenne egyben
-
brd
nagyúr
válasz grHawk #26819 üzenetére
Contentet ad...? Mit is kapunk az Engineers-szel? Hát, amit én eddig láttam és nagyon zavart:
- 'dmeg, a másik hajómon nincs elég cargo rack, most adhatom el/dobhatom ki a cargo-t, mert addig ugye nem tudok másik hajóra cserélni, ameddig az aktuális hajó cargo-ja el nem fér a másikon - miből állt volna, ha mondjuk ilyenkor megmaradhatna a régi hajón a cargo, hogy vehessek az újra cargo rack-et és aztán áttenni - persze csak egy részét is jó lenne (sőt, lehetne az állomásokon cargo storage is, mondjuk napidíjjal;
- mikor jön már küldetés (open/solo/kilépés-belépés váltogatás), hogy megkaphassam azt a cuki' csillámpónit, ami a félőrült mérnöknek kell - súlyosbítandó ezt, hogy pont annyit nem kapni, ha kapni is valahol, mint a fickónak kell, tehát többször kell fordulni (lásd pl. az a kib'tt szivar);
- mennyi időt fogok eltölteni a baromi unalmas, "ugrás/várakozás az FSD hűlésre/eltávolodás a csillagtól/néha Fuel Scooping"-körmenettel, amíg ~15 LY ugrótávval eljutok pl. Maia-ba a professzor úrhoz Thrustert upgrade-elni (mert a közelében ugye nincsen shipyard-os állomás, azaz transzfereltetni nem lehet másik hajót a közelbe)?;
- ó, már megint szétcseszte a homloklebeny kommandó (©) a kedvenc állomásom, mehetek másikat keresni...!Konkrétan, lemértem, mire a beta-ban hallal próbából upgradeltem az ASP Ex'-em PP/PD/Thruster/MC-ket 5-ösre (kivéve PP, ott elég volt a 2-es vagy 3-as, most nemtom'), 6 órámba telt, és még hátravan a Shield/SB/esetleg SCB is, de ez a hajó ugye 40-47 (cargofüggő) LY-t tud ugrani, mennyi lesz ez egy 15-17 LY-képes Python/Vulture/Corvette használatával?
Mondjuk az igaz, hogy ha egyszer végzünk vele, akkor elterülhet a széles mosoly az arcon, a sebességet (az ASP-mnél pl. 507 lett üresen a boost), vagy harcban használhatóságot látva (jelenleg manőverezhetőbb, mint egy A-s modulokra 1-es upgrade-et kapott FAS). Nagyon tud darálni a 6 db MC, a legtöbb, max. közepes hajó legfeljebb 8-10 másodperc és még csak levegőt sem kell venni közben, egy szuszra megoldom vele (konda szintűt még nem tudtam műteni vele, a legnagyobb, amivel találkoztam, egy Clipper volt). Tartok is tőle, idővel nerfelni fogják az "1 db corrosive+többi incendiary" MC effekteket, túl jó lett. Igaz, a pajzsra egyelőre vigyázni kell, mert az még csak 1-es, ill. a MC restockra kell material-t tartogatni a csomagtartóban az eü. doboz mellett. Még a Vulture-re vagyok nagyon kíváncsi, mert annak erősebb tud lenni a pajzsa, ill. ennél is manőverezhetőbb, de vajon elég-e a 2 MC a pofonosztogatásra...? De eddig eljutni a normális játékban szerintem tovább fog tartani, mint felfedezéssel összeszedni az ELITE rangra valót. Ráadásul ugye a legtöbb esetben csak a harmadik-negyedik nekirugaszkodásra ad értelmes upgrade-t a tisztelt mérnök, addig csak félálomban dolgozik és akkor még az is hozzájön, hogy a fegyverekre az extra effekt kuncsorgása a legtöbb esetben darabonként visszavet 2 kategóriát a sértődős mérnöknél (azaz 5-ös szinten ez jelenleg azt jelenti, hogy 2 db 3-as és 1 db 4-es effektet kvázi ki lehet dobni - persze addig esetleg mehetnek a többi fegyverre, ameddig nem vagyunk készen).orientcx: Köszönöm az infót, brutális az a pajzs! Főleg a 7-8 db SB-től lett ilyen, vagy a SG tuningolása is sokat számít (csak, hogy melyiket vegyem előre a sorban)?
The only real valuable thing is intuition.
-
duvi
nagyúr
válasz Rick3D #26826 üzenetére
Pár hozzászólással feljebb linkeltem egy engineers Python fittet. Kelleni fog (többek között) Refinery és Wake Scanner is FSD ID nem kötelező hozzá.
-
csizi90
aktív tag
Community goal-ozni szokott valaki? Mit kell róla tudni? Mennyire éri meg? Repuzni mennyire lehet vele?
(És minek kérdezek ennyit? )
[ Szerkesztve ]
iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE
-
baphomet
senior tag
Szárítsd fel a könnyeidet, sírni nekem volna okom. Május óta csak én ötször leírtam ((#24329), (#24615), (#25015), (#25578), (#26418)), hogy ilyenkor aknákat kell használni. Arra a tetves Anacondára ráfér 8 belőlük. 3-4 adag elég belőlük, hogy a legtöbb támadóval még végezni is tudjál, és az egyetlen dolog, ami szükséges hozzá, az a nyílegyenesen előre való haladás képessége. Menni fog? De, ha még így sem megy, akkor legyen köztük 1-2 shock mine launcher, az félrelöki annyi időre az üldöződet, hogy még egy 'condával is le tudod hagyni.
Persze sokáig ne örüljünk, a 2.2-vel az NPC kapnak némi józan ész tuningot, és többé már nem rongyolnak vakon az aknamezőbe, így az aknákkal gyilkolászásnak vége, de mivel emiatt ugye ki fogják kerülni azokat, egérút nyerésre továbbra is alkalmasok maradnak.
-
baphomet
senior tag
Főleg a 7-8 db SB-től lett ilyen, vagy a SG tuningolása is sokat számít (csak, hogy melyiket vegyem előre a sorban)?
A resistance augmented SB az igazi game changer, de akkor üt igazán, ha van mellé moddolt SG, és olyan fegyverek (MC, efficient lézer) amelyek lehetővé teszik, hogy folyamatosan 2-4 pip lehessen a system-en.
Vulture-rel abszolút érdemes próbálkoznod. Én orientcx hibájából tanulva a végére a hagyom desszertet (full OC MC Corvette, vagy FDL. Késavajban buildek ) és az első kimaxolandó hajónak a Vulture-t választottam. Meglepően életképes, 3-4 fős magas szintű AI wingeken kívül bármit túlélek vele, beleértve a loCZ-ben való órákig tartó vadászatot. Az én bulidem: clean drive tuning, weapon focused PD, thermal resistant SG, resistance augmented SB-k, efficient Pulse laser-ek és az egészet kiszolgálni képes OC PP.
Nincs egetverő tűzereje, de a weapon focused PD-nek és efficient modnak köszönhetően 4 pippel szó szerint folyamatosan lehet tüzelni a lézerekkel, nem tud csökkenni a csík a millimétert sem , de még két pippel is tovább bírják, mint modok nélkül.[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz baphomet #26832 üzenetére
Első körben ASP-vel mentem Sothisba, arra tettem aknákat. NPC-t likvidálni nem sikerült vele, de menekülés közben azért szórtam neki. Aztán ASP raktere kicsinek bizonyult, vissza mentem kondáért Jameson Memorialra. Mivel ott pont nem üzemelt az outfiting, csak átpattantam kondába és már indultam is vissza küldizni. Ez volt a vesztem.
Bétában most is halért dolgoznak a mérnökök? Mert akkor lehet leporolnám a Corvettet és benevezném a tuningra.
-
42861
senior tag
Aki esetleg már megunta a Ceos/Sothis többszázfényévesgrindelést, annak tudom javasolni a Manamaya rendszert. Hasonló szállítós küldik, 100-500k lóvé, 30-50 fényévre.
-
orientcx
őstag
Először is bocsi, csak részletekben tudok válaszolni, mert csak néha van egy-egy pár perces időm
-
Cooper911 - "Az érkezéskor való scan nyomás viszont annyira megszokottá vált, hogy hazaérve a Clipperbe visszaülve mindig elnyomtam egy SCB-t érkezéskor [Kattints és húzd a mozgatáshoz] "
-
A scannernek, vagy ID-nek nem érdemes külön gombot fenntartani, abból úgy is mindig kevés van, kell az másra. Ezeket a funkciókat inkább tedd be valamelyik firegroup-ba, mondjuk a kettes tűzgombra. SC-ben a puskák nem működnek úgysem, normálban, nyitott HP-kkel meg az ID merül álomba, tehát nem zavarják egymást(mint a váltott műszakú ágyrajárók) . A scanner ugyan műkszik, de végül is kit érdekel, hogy amíg az odatartozó puskákkal lövöldözöl, addig az is megy? És máris van két + gombod
-
-
pcnet - "Tudom, ez most sírás lesz"
-
És tényleg az is.(Bocsi, gonosz voltam. De hát néha előtör belőlem a valódi énem )
-
"Miért nem maradhat aki akar 1.6nál? Miért kell ott is csaló NPCk elől menekülni? "
-
Ha csalnak az npc-k(márpedig csalnak, hozzá még elég pofátlanul), akkor csalj még jobban
-
"Mi van ha valakit nem érdekel az engineers és a harc?"
-
Na az az illető tényleg nagy bajban van
Ez esetben egy lehetőség marad, az ember megtanul nagyon gyorsan elfutni.....ja, bocs, ahhoz is mérnökök kellenek...
Manapság upgrade nélkül nehéz boldogulni. Nincs mese, barátkozz meg a gondolattal, bizony bizony, legalább a fontosabbját meg kell csinálni. Egyébként hidd el, egész jó móka, látványos eredményekkel, meg fogod látni.
-
"Uninstall!"
-
Lenne egy komolyabb összegű fogadásom, hogy ez a művelet el fog maradni...u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
anatron
aktív tag
Na eljött az a pont az életemben amikor cracked industrial firmwerre van már szükségem.
Úgy érzem ideje legyilkolnom pár föderációs szakmunkást a Sol rendszerben a siker érdekében!
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
na Itt a következő adag bla-bla Fed szájvitéz módra :
-
" 'dmeg, a másik hajómon nincs elég cargo rack, most adhatom el/dobhatom ki a cargo-t, mert addig ugye nem tudok másik hajóra cserélni, ameddig az aktuális hajó cargo-ja el nem fér a másikon"
-
Na ezzel egyetértek. A tároló rendszer nagyon kéne mindenre, így a rakományra is(kérhetnének érte akár bérleti díjat(mittomén havonta x összeg(Cr-ben, nem euróban), vagy akár az illető aktív játékórái alapján, ha valamelyik user netán nem játszik egy fél évig, ne ketyegjen le a vagyona)
Mindenesetre én az utóbbi időben mindig úgy pakolom le a hajóimat, hogy előtte teletömöm cargo rack-okkal, még akkor is, ha ehhez ideiglenesen le is kell szednem néhány(nem tuningolt), de fontos modult. Sajna az Assault ship-emnél még nem voltam ilyen óvatos, 0 raktérrel pihenget, és nem tudom életre kelteni
-
"hogy megkaphassam azt a cuki' csillámpónit, ami a félőrült mérnöknek kell - súlyosbítandó ezt, hogy pont annyit nem kapni, ha kapni is valahol, mint a fickónak kell, tehát többször kell fordulni (lásd pl. az a kib'tt szivar)"
-
Inkább örülj annak, hogy megúsztad a kezdetben elvárt 200t lavian brandy-t, kettesével, mert az lett volna csak az igazi móka!
-
"mennyi időt fogok eltölteni "ugrás/várakozás az FSD hűlésre, amíg ~15 LY ugrótávval eljutok pl. Maia-ba a professzor úrhoz Thrustert upgrade-elni"
-
És nála még ez lesz a legkisebb problémád. Bizony Palin mester a legproblémásabb figura a mérnökök közül(5k Ly, brrrr!)
-
"az extra effekt kuncsorgása a legtöbb esetben darabonként visszavet 2 kategóriát"
-
Ez nem különösebben nagy gond. Mindig legyen nálad alliance bounty(mielőtt Tod barátunkat meglátogatnád, durrogtass össze a környékbeli RES-ek valamelyikében kb egy-másfél Misikét(forgalomtól függően 5-25 perc), és máris újra négy és feles szintre tornáztad vissza magad. De ilyenkor nálam mindig van 3-as és 4-es szintű fejlesztéshez való cucc is, rendelek belőlük hármat-hármat, és azonnal újra visszasorolódom a kedvencek közé. Teljesen mindegy, melyik fajtát, hisz ezek úgyis el lesznek dobálva, csak az 5-ös kerül megtartásra.
-
"brutális az a pajzs! Főleg a 7-8 db SB-től lett ilyen, vagy a SG tuningolása is sokat számít (csak, hogy melyiket vegyem előre a sorban)?"
-
A SB-ekkel kezd(nálam hét db van, és egy chaff, ha 10-15-en vannak, akkor jól jön), de ehhez mindenképp javasolt a SCB is, mert magától csak nagyon lassan tölt vissza. Viszont a SG upgrade is nagyon sokat segít, és persze a PD is kell, hogy a gépház és a fegyverzet beérje két pöttyel a folyamatos 4 pip-es sys érdekében. Én baphomet szaktárssal ellentétben nem a weapon focused verziót kultiválom(nem tartok lézereket), hanem a gyorsan visszatöltődőt, mert iszonyat hamar visszatölt, ami nagyon kell ahhoz, hogy egy-egy boost után két pötty is elég legyen a gépház tartalékainak a visszaállításához(a többi 4 ugye a sys-en van) A sokszori gyors regenerálódás többet hoz, mint az egyszeri sok töltés.[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Cooper911
senior tag
válasz csizi90 #26830 üzenetére
Én szoktam. Változatos mert mindig mást kell csinálni és mindig máshol.
Leginkább a Cargo szállitósra szoktam benevezni. A Clipperrel (152T cargo) fordulok kb 4-et, ez álltalában elég a top 50%-ba kerüléshez és ott maradáshoz. Ebből le szokott esni 3-7M ami az 1-2órás melóhoz képest nem rossz. De sokszor van olyan hogy cargo szállitás + védd meg a kereskedőket pofozkodás. Ilyenkor mindkettőbe benevezek.Ha még kezdőbb az ember kis hajóval akkor is érdemes lehet odamenni és a minimumot teljesiteni mert az is ad pár százezer creditet.
Szóval érdemes kipróbálni mik vannak melyikek jönnek be neked, aztán akkor viszonylag kis munkával tudsz némi pénzt keresni. Biztos van ennél jobb Credit/óra tevékenység, de ez elég változatos.
Itt megtalálsz minden infót az eventekről. A játékban célszerű nézni a progress csikot az utolsó tier vége felé már nem biztos hogy érdemes belevágni. (mire odaérsz vége)
Repuban semmi extra, csak amit a tevékenységeidért kapsz, amit bármilyen egyéb küldinél / szállitásnál is kapnál.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
baphomet
senior tag
- mennyi időt fogok eltölteni a baromi unalmas, "ugrás/várakozás az FSD hűlésre/eltávolodás a csillagtól/néha Fuel Scooping"-körmenettel, amíg ~15 LY ugrótávval eljutok pl. Maia-ba a professzor úrhoz Thrustert upgrade-elni
De miért tennél ilyet? Én miután 4 pipet tettem az agyműködésemre , előálltam azzal a megoldással, hogy keresek egy nagyot ugró hajót, ami azonos méretű modult használ. Egy Corvette thrusteréért odamehetsz Anacondával, egy Vulture-éhez Asp-pel, ésígytovább.
-
orientcx
őstag
baphomet üzenete pcnet-nek:"Szárítsd fel a könnyeidet, sírni nekem volna okom. Május óta csak én ötször leírtam ((#24329), (#24615), (#25015), (#25578), (#26418)), hogy ilyenkor aknákat kell használni."
-
Vigyázat, kadétok, baphomet tanár úr úgy látom bepipult! Holnap röpdolit írtok belőle, és hullanak majd a karók, mint hópihék az Alpok déli lankáin mikuláskor!
-
-
rtitusz - "Új játékosok hadára felkészülni!"
-
Látom, izgatottan várod az új húst!
-
-
anatron - "eljött az a pont az életemben amikor cracked industrial firmwerre van már szükségem.
Úgy érzem ideje legyilkolnom pár föderációs szakmunkást a Sol rendszerben a siker érdekében!"
-
Na ezért a gonosz mondatodért pedig a mod embedded fw utáni reménytelen sóvárgás átkával büntetlek
És addig rajtad lesz a rontás, amíg 100x le nem írod, hogy a Clipper a legrondábbhajóbádogbödön agalaxisbanuniverzumban![ Szerkesztve ]
-
grHawk
aktív tag
válasz rtitusz #26843 üzenetére
Én még nem is láttam birodalmiakat, csak hátulról. Egyszer az egyik ügyetlenebbjike majdnem nekem boostolt, az idáig akkor először szemből is láttam belőlük. Pedig már azt hittem birodalmi hajóknak csak hátulja van. Naaaaa miiiindeeegy
Engineers témához:
Nem mondtam, hogy hibátlan, sőt. De talán kicsit elnézőbb vagyok, mivel még a nehezebbik időszakban is boldogultam, habár az is igaz, hogy akkoriban sokkal többet írkáltam ide indulatból az Engineerseket szidva.
Bugos témához:
Az a baj, hogy a játék akármennyire nem vallja be (nem is kell neki), a végcélt tekintve ez egy early acces játék. Lehet, hogy nem pontos jelentésben, de gondoljunk csak bele. Pár év múlva valószínű idegen bolygók felszínén fogunk sétálni, atmoszférikus égitestek zsúfolt utcáin részegedünk le Lavian Brandyt injekciózva a hajszálainkba (ez ilyen jövőbeli szokás). Az odáig vezető útat számos patch fogja megelőzni x.1, x.2, x.3 és társai formájában. Eközben nyilván születnek majd hibák, amiket a következő majd orvosol, de persze fel is fed néhány újat. Az FDev háááála a jó *Zachary Hudsonnak*, nem fog azzal foglalkozni, hogy két patch közt javítgasson, különben választ kapnánk a rejtélyes kérdésre, miszerint lehet-e ennél lassabb a fejlesztés? Türelem emberek, ez a játék fejlődik, és talán most érezni a legjobban, adjatok neki időt.
Az uninstall témára:
Ugyan mindenki megpróbálta már törölni a játékot, és eddig csak legendák szólnak olyanokról, akik meg is tették.
Egyébként meg tessék fejlődni, fejleszteni magad. Nem játszanál ezzel a játékkal, ha nem lennél erre képes, úgy hogy csak próbáld meg
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz grHawk #26844 üzenetére
Uninstall témához: CMDR Flynth és CMDR [HUN]metaxx is törölte a játékot és tudtommal nem is tértek vissza. Metaxx biztosan nem, mert Linuxra váltott. Barátlistámról sem aktív már kb senki.
Engineerhez: eddig Anaconda és Python kapott thrusters és FSD tuningot. Ebben kb 30 óra játékidőm van, amiből ~20 óra arsenic vadászat volt. Második accomon Sag A*-tól vissza úton vettem meg a Horizonst így megvolt Felicity unlock. Mindkét accon jártam már Sag A*-nál. Fő accomon most kezdtem el unlockolni a mérnököket. Ott tartok, hogy leadtam a meta alloyt és elmentem felfedezni ~3000 ly-et. Jórészt csak központi csillagokat és gázóriásokat scanneltem. Ez is benne volt cirka 15 játékórában és még mindig kevés a leadott exp data. El kellene menni még felfedezni, de már ahhoz sincs kedvem két Sag A* út után. 45 óra játékidő után még csak az említett thrusters és FSD tuningon vagyok túl. Nem nagyon vonz az egész. Bétában kipróbáltam a turizmust, de több ezer ly-re menni 15 Ly-es ugrásokkal megint csak nem fogott meg. FPS szintén nem érdekel. Trade és felfedezés vonzott, de azokra is ráuntam. Fed rangot kezdtem húzni, Corvetteért, de mire megyek Corvettel eng tuning nélkül? Így most kicsit cél vesztett lett számomra az egész. Úgy érzem tényleg pihenő következik. Csak attól félek, akkor meg tényleg annyi újítás lesz, hogy nem fogom tudni behozni a "lemaradást".
Harcból elég volt annyi, hogy fő accomon elértem vele az elite rangot.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Tényleg nem akarlak győzködni és nem ezen fog múlni a megítélésed, csak egy apró javítás:
"Bétában kipróbáltam a turizmust, de több ezer ly-re menni 15 Ly-es ugrásokkal megint csak nem fogott meg."
Ez a 15 Ly inkább 150-300 Ly lesz, mivel behozzák a speciális tankolás lehetőségét (neutron csillagokból). -
-ZeeZee-
senior tag
Az mennyire általános, hogy Maia-n vagyok, bemegyek a munkaközvetítőbe, válogatok a szaftosabbnál szaftosabb 10-30k credites munkák között, majd látok egy 1.5M crediteset, megnézem hová szól (310ly), tovább nézelődök, találok még egyet amit oda szól (700k), elvállalom, majd vissza akarok menni elvállalni a tömött bukszát is, de az eltűnik? Nem azért mert betelt a rakterem, mert akkor látnám, hogy nem tudom elvállalni, mert valamilyen feltétel nem teljesül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest