Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
-
Micsurin
nagyúr
válasz nubreed #27901 üzenetére
Hehe... de tervezz túl kabinokkal... nekem most jön az, hogy többet tudnék vinni de nincs hely.
Az első árus meg ha jól néztem 110 fényévre van innen.... Kár, hogy nincs ilyen kiszállításos modul vásárlási lehetőség a játékban!The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Fontos hülye kérdés! Ha az Imperial rank csíkom eléri a 100%, de még nem csináltam meg a Navy küldetést, de közben kapnám a további rank pontokat Passengerből és Data daliveryből, akkor azok stackelődnek és ha a Navyt megcsinálom akkor pl 20%-on lesz már a következő rank?
Vagy megy a levesbe az a rank pont mert nem vagyok még a következő szinten?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi szépen! Akkor hamar lesz itt Clipper.
Ez a Passengerezés amúgy nagyon megéri, mindenkinek ajánlom, sorozat nézés, meleg tea és buszozás....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
to.ca
tag
Ma volt a napja, hogy majdnem töröltem a játékot a gépemről.
Miután beugrottam a Pythonnal egy Distress Call-ra, és egy kondával vívtam utolsó vérig, beevickélt a képbe egy önjelölt hősi halott a clean státusú eagléjével. Mire észbe kaptam, már el is porladt. A követező pillanatban a helyi rendfenntartó erők már engem lőttek, a kb. 20%-os hullal mozdulni sem volt időm, már fáradhattam is a pénztárhoz a 7 millás biztosítással. Maradt 4.
Mivel a küldetéseket sikeresen kiherélték, gondoltam, taxizok kicsit, felpakoltam utaskabinokkal, és irány egy népes turistacsoporttal a 100+ fényévre lévő célállomás, több kitérővel. Mission completed, hazafelé a hajó orrát.
Pár ugrásnyira sweet home-tól (meg a 1,5 milla fuvardíjtól) az LHS1445 jelű neutroncsilagba botlottam. Egyből kivágott SC-ból, folyamatosan fogyott a hull, betört a szélvédő, sorra álltak le a modulok, mire feltöltött az fsd 50% alatt voltam. Küldetés bukva.
Célra kellett volna állni a hajóval, de lehetetlen volt, úgy rángatott az a kiba. csillag, teljesen irányíthatatlan volt a hajó. Aztán szépen sorban leállt az fsd, a thrusterek, végül a pp is. Még megpróbálkoztam egy repair/reboot-tal (volt még teljes 4 percem a life supportból ), de semmi nem működött, nem vártam meg a maradék 3,5 percet, self destruct.
Nagy kegyesen kaptam hitelt a hajóra, meg 1000 forintot jófejségből kezdőtőkének.
Na most. Nyilván én vagyok egy fakezű balfék, hogy nem tudtam, hogyan keveredjek ki a kakiból, olvastam is már ED-ben a neutroncsillagokról, sőt videót is láttam az fsd túltötlésről. Ott el is határoztam, hogy ezt majd inkább egy Tesco gazdaságos hajóval gyakorlom,ha szükségét érzem, nem kockáztatok. Azt gondoltam naivan, hogy a galaxismagban tanyáznak ezek az "objektumok", franc se gondolta, hogy itt a bubiban is belebotolhatok.
Szóval, ha már így, akkor a fejlesztők szólhattak volna, hogy ácsi, vigyázzatok, veszélyes hely a világmindenség, itt egy tutorial, vagy legalább videó, mit csináljatok, ha elkap egy ilyen kerge csillag.
De ha ti tudjátok, mi ilyenkor a teendő, világosítsatok már meg, légyszi!
Bár amennyire most felcsesztem magam, lehet, hogy lezsírozom a vadiúj, hitelre vett Pythonomat, és pár hétig jegelem.load"elite",8,1
-
Micsurin
nagyúr
Csak nekem olyanok ma a szerverek mint a krumplik? Hat óra Openben még egy station service ablak is.
-
nubreed
veterán
Az lehet, hogy nem outpostokon hanem rendes nagy állomásokon nincs raktáron utaskabin, de egy sem? Vagy az csak bizonyos esetekben jelenik meg az Outfittnél?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Cooper911
senior tag
Eddig úgy láttam, hogy a luxury kategóriás utak 400k körül fizetnek, mondom az nem sok. Most viszont találtam két küldit egy helyen:
Luxury 8utas 2.8Millio credit 88+193Ly
Luxury 6utas 2.0Millio credit 88+269LyEkkora távra nem is rossz pénz, hurrá van értelme a Belugának. Egy apró probléma van. Ezt a két küldetést egy outposton találtam!
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Rick3D
senior tag
2.2 óta valaki talált már Seeking Weapons / Seeking Medicines(meds) USS-t ? (Anarchy ->War,Civil War,Outbreak )
-
Micsurin
nagyúr
válasz Cooper911 #27912 üzenetére
Sok idő... inkább repuz ki két rendszert és 20 plebszért kapsz 5-600.000-ret és fel fog dobni 2-3 ilyet és egy csomó 2-300.000-rest.
-
42861
senior tag
Nekem majdnem egy T9-em veszett oda egy fehér törpénél. Az új patch óta nem kockáztatok. A galaxy map útvonaltervezőjében kiszűrök minden nem scoopolható csillagot. Ez a legbiztonságosabb. Minden küldinél megnézem hova szól. Ha nem tankolható csillaghoz, fel sem veszem.
-
brd
nagyúr
Ha a gravitációs mezőben esel/lépsz ki SC-ből, az szopacs, onnan nem lehet kikeveredni. Legalábbis én direkt kipróbáltam párszor, semmi nem lehet tenni érdemben. Ameddig SC-ben vagy, viszont valamennyire lehet irányítani a hajót, addig kell kikeveredni a mezőből, ameddig lehet. Tolóerő lehúz 0-ra és csak akkor tol fel, ha éppen nem a csillag felé néz a hajó. Ha közben odafordul, akkor megint tolóerő levesz 0-ra. A tankolásnál is figyelni kell, hogy a csillag lehetőleg minél inkább a hajó háta mögött legyen, és minél messzebb legyen, amikor a mezőbe ér. Valamint azt sem árt tudni, hogy ettől a tankolástól károsodik a FSD. Tehát vagy legyen nálunk AMFU, vagy nem szabad túl sokszor ilyen módon tankolni ha nem tervezünk leszállni olyan helyen, ahol javítani lehet.
The only real valuable thing is intuition.
-
duvi
nagyúr
Neutroncsillag tankoláshoz ajánlom, hogy mindenki töltse le az alábbi útmutatót (baphomet kollégának köszönhetően, az Összefoglaló/Horizons Tartalmak szekcióban is megtalálható) és egy olcsó kishajóval gyakoroljon:
- Mentéshez jobb klikk a képre és Kép mentése más néven opció.
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
És ha most azt hiszitek, hogy ez egy "The Walking Dead"-et népszerűsítő reklámplakát, akkor erősen tévedtek, az urakat egytől egyig az ED munkaközvetítői irodáiban leltem fel, ha gondoljátok, ti is bármelyikőjüket felfogadhatjátok, és azonnal be is ültethetitek a 700 millás Corvetttetek vezérlőüléseibe. Hát most már tuti, hogy 2016 és 3302 között valamikor volt egy humanoid-zombi háború, amit mi csontra elbuktunk, és ezek az izék népesítették be a galaxist. Vagy....vagy....te jóságos Ég! Lehet, hogy a thargoidok már köztünk vannak???
-
-
De megijedni azért nem kell, láthatóan maradnak igazi XXI. sz-i munkavállalók is. Ha esetleg valakinek rá lenne szüksége, őt a nyugati téri aluljáróban találja meg(bár az úr sztem nemhogy egy Corvette-re, de még egy biciklire sem nagyon tudna felülni)
-
És azt is láthatjuk, hogy akkoriban a hölgyek sűrű, tömött szőke bajuszt fognak viselni[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
-
törölt tag
Felhagytam a kereskedéssel, mert keveset is fizet meg meg is cumiztam egy alkalommal (kifilézett valami jött-ment npc). A buszozás meg perpill nem érdekel. Így összeraktam egy vulture-t, beugrottam egy RES-be és láss csodát, pár nap alatt a nulláról feltornásztam 26 millióra a pénzeszközöm. A cél egy Corvette lenne, de előtte beiktatnék egy kisebb hajót. A ferdit néztem meg a pythont. Mindkettőhöz kellene kb. 130 millió cr, hogy ne meztelen pöccsel vágjak neki az űr végtelen óveánjának. Melyik a leginkább ajánlott hajó? Nem csak combat-ra kellene.
A másik, a vulture: most 99%-os kihasználtságon áll a power generator. Majdnem minden A-s, kivéve néhány modult. Így csak pulse lasert tudok felrakni, az meg nem rossz, de nem is jó. Melyik összetevőből érdemes gyengébbet berakni?
És igen, elég combosak lettek az npc-k...
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
-
nubreed
veterán
válasz #15106560 #27921 üzenetére
A kereskedéssel én is felhagytam, nem igazán jött be és eléggé unalmas. Én is Corvette -re hajtok, jelenleg Pythonban ülök, az is ütős hajó, de - és majd kijavítanak a többiek ha nem így van - de szerintem már a FDL jobban ajánlott combatra mint a Python. Kb 2 hete még ~158 millió creditem volt, azóta ~1.100.000.000 -t gründoltam össze. Már csak a Rear Admiral rang hiányzik, most WO vagyok és gyüjtögetem a rangot.
-
nubreed
veterán
Erről jut eszembe, csak már kifutottam a szerkesztési időből, hogy én pl nem tudtam eddig, hogy a Fer De Lance is amúgy egy létező kígyó fajta, ami Ausztráliában őshonos. Habár logikusan gondolkozva, le kellett volna, hogy essen, mert a Faulcon DeLacy az összes hajóját kígyókról nevezi el.
(#27925) nwa5000:
Az nekem is csak nem rég esett le, hogy az engineer -ekkel egyszerűen muszáj foglalkozni és elkészíttetni velük a fejlesztéseket. Jó későn, amikor már a 2.2 az aktuális update, de hét jobb később mint soha. De az igazsághoz hozzá tartozik, hogy mikor kijött a 2.1 engineers és láttam, hogy mekkora orrba b***ott nagy grindelés amíg meg lesz minden material a fejlesztésekhez, az egésztől elment a kedvem, több mint fél évig hozzá sem szagoltam a játékhoz. Viszont most a Corvette -től bemotiválódtam és meg nem állok amíg nem lesz mindenen grade 5 cucc.[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
A KWS elhagyásán már egyébként is gondolkoztam én is. Nem csak egy Vulture-nél hanem általában is. Szerintem nem hoz annyi pluszt a konyhára hogy feltétlenül megérje, viszont pl elveszi a helyet a utility mounton mondjuk akár egy plusz 20%-os shield boosttól.
-
Micsurin
nagyúr
Mikor nerfelték rommá? Mert anno próbáltam az FDL-t és az orrában az MC néha még mindig szart a fejemre...
Majd a Pythont használom egy hónapja kettő de érzetre tényleg kevésbé kezes mint volt.@Cooper911: Pedig tudnád a menekült plebsnek mennyi pénze van! .... Szerintem a Föderáció korruptságából eredő tartozásokat lazán kitudnák fizetni.
-
Döglött Róka
veterán
válasz nubreed #27894 üzenetére
En a pythonon ketto medium pulse egy large beam-el megyek. Hatekony de rizikos mert futi a hajot ami a pajzs hatekonysagat csokkenti.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
duvi
nagyúr
válasz Micsurin #27931 üzenetére
A Horizons indulása óta, több lépcsőben nerfelték a Pythont (sokat romlott a manőverezőképessége). Cserébe buffolták a FDL-t (pl. nagyobb reaktorkapacitás, ezért nincs már energiagondja). A végeredmény még jobban nyomatékosította az eddigi funkcióikat:
FDL = combat ship
Python = multipurpose ship
Ettől még lehet harcolni a Pythonnal is, de ebben az esetben fokozottan ajánlott az engineer tuning. -
törölt tag
válasz nubreed #27924 üzenetére
Na ez az.
Valami fél évig én sem játszottam. Aztán a minap teljesen rákattantam. Meg is lepődtem, hogy az npc-ről hiába lőttem le a pajzsot pikk-pakk, utána még jó sokáig lövöldöztem, mire méltóztatott kilehelni a lelkét. Ezt a szerencsétlen vulture-t muszáj vagyok feltuningolni, mielőtt a ferdire meg lesz a pénz. Aztán irány a corvette. Addigra a rank is pont jó lesz. Most pl. a repum 100% allied, várom a jó kis naval küldiket. -
Micsurin
nagyúr
Rendben köszi szépen! Mivel most is fuvarozom marad a Python ez biztos... aztán majd a Clipper. Mivel gondolom 159 millával beleugrani és Condával fuvarozni... nem rizikós hanem öngyilkos dolog.
-
Micsurin
nagyúr
Rendben köszi, ezt jó tudni nem is figyeltem, hogy L pad kell neki. Outpostokat zömében úgyis kerülöm...
... alul méretezett pajzs mit jelent? Mert ha jól láttam nagyobb is mint pl a Pythonnál mert annál 6-os a legnagyobb, a Clippernek viszont van egy 7-es slotja. Végre jól haladok ... Squire 86%... ebből ma Knight esetleg Lord lesz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egy korábbi hsz-re: mostanság mennyire érdemes lézerekkel foglalotoskodni? A beam és a burst lézer között mi a különbség? Vagy hagyjam a francba az egészet és multi-cannon a jövő?
-
Cooper911
senior tag
válasz Micsurin #27938 üzenetére
Akartam is kérdezni, hogy egy Pythonban ülve miért akarsz te Clippert?
Azon kivül hogygyönyörűnagyobbat ugrik meg gyorsabb.
Hiába van 7es modul slotja a pajzsa akkor is kisebb marad mint a pythoné.
Cserébe 1db 6os slot után már csak 4esek vannak. Szóval utasszállitáshoz is jobb a Python.[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
rtitusz
őstag
Hajók és a levélbedobó. Emlékszem, mikor anno a sidewinderből is kicsinek tűnt a lyuk.
[ Szerkesztve ]
-
Cooper911
senior tag
válasz #15106560 #27941 üzenetére
A burst egy olyan laser ami 3 kisebből áll, az egyik lő a többi hül. Kevésbé melegszik de nem is sebez olyan jól mint pl a pulse. A beam meg a másik véglet. Hegesztő, folyamatos túzzel, jó sebzéssel, csak birja a reaktor meg a PD.
Én pulse-t használok most 1es tuningal. El lehet vele lenni. Szerintem olyan hajókon érdemes laserrel foglalkozni ahol van energia bőven és a melegedés sem gond. Minden másra ott a Multicanon.
-
cintula187
addikt
Ez a belaggolás kezd nálam is előjönni, amit már mások is említettek itt az update óta.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
orientcx
őstag
Ez a kisgyerek meg egyenesen a gördeszkájáról szállna át Corvette-be. És azt hiszi, hogy pusztán csak mert egyszer egy rosszul kivitelezett deszkás bravúr következtében feldöntött két kukát, meg a postás biciklijét, akkor ő mááá nem egy nullás harmless nímand, hanem ő mááá egy igazi mostly(és akkor még szerény is volt, mert nyugodtan mondhatjuk, a szomszédban üzemelő nyugdíjas klub látogatóira nézve már kifejezetten dangerous)
Az ember ha meglátja, azt gondolná, hogy hozta a pizzát, már csak a baseball sapi hiányzott a buksijáról(amit én azért utólagosan pótoltam)
Mikor fogja végre belátni az ED, hogy ennél a grafikus team-nél még a Medve utcai középsősök is ügyesebben rajzolnakl
-
-
Micsurin - "Mikor nerfelték rommá?"(a Python-t)
-
A hőskora '15 nyaráig tartott. Akkoriban a Python volt az, ami ma a Corvette. A tönkretételét sosem fogom megbocsájtani az ED-nek. Abcúg Braben!!![ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Cooper911
senior tag
Szolgálati közlemény:
A három leghasznosabb weboldalt szeretném a figyelmetekbe ajánlani. A rutinosak már ismerik de hátha valaki nem.
1. https://coriolis.edcd.io/ Az coriolis.io oldal fejlesztője jelenleg nem fejleszti, de az ED közössége viszi tovább (ezért coriolis.edcd.io), nagyon jó kis hajó tervező, ha kinézünk egy hajót akkor érdemes a jelenlegi hajót is megcsinálni benne és összehasonlitani a kiszemeltel. Illetve a kinézettnél is ki tudjuk próbálni milyen modulokkal mit tud, mennyibe fog kerülni. Már a Beluga és a pax cabionok is benne vannak, de az áruk még nem.
2. eddb.io Comodity/Trade route kereső, állomás infó DE! a leghasznosabb tudása, hogy akár hajókat vagy modulokat is kereshetünk vele. A Station meüpontnál berhatjuk a Station sells Ships hez hogy pl Cobra vagy a Station sells Modules hoz hogy Passenger Cabin a Reference System-hez pedig hogy hol vagyunk és a find station gombra már irja is ki, hogy hol kaphatók ezek milyen messze, stb minden infóval. Ha a Powers-hez beállitjuk a Li Yoong-Rui-t akkor a kinai diszkontok helyét kapjuk meg ahol kapható az álltalunk keresett hajó/modul.
3. Inara.cz Sokmindent tud, pl CG-k leirása, log-olások stb, a leghasznosabb azonban a galaxy/engineers menüpont. A mérnökökről minden! Melyik mérnökhöz mi a követelmény, mivel lehet rangot húzni, melyik mérnököt melyiknél lehet feloldani, mit tud tuningolni stb és a komponensekről is egy lista, mit hol találunk, stb. Ha éppen nem a mérnöknél vagyunk megnézhetjük hogy mit kell még vinnünk akár a következő szintekre. Tároló söpréskor megnézhetjük egy anyagról hogy kell e majd valamilyen tervezett fejlesztésünkhöz, stb.
Remélem hasznosnak találjátok majd ezeket az oldalakat.
-
nubreed
veterán
válasz Azumi? #27935 üzenetére
Köszi, közben találtam, eddb.io -n nézegettem, én most Tun rendszerben vagyok, ahhoz közeli helyeken, elvileg itt is lesz:
Bhogeta - Savitskaya Ring kb 12 LY
Alrai - Bounds Hub kb 13 LY
Ross 1069 - Viehbock City kb 21 LYWe are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs