Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- PlayStation 5 Pro teszt
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtitusz
őstag
válasz cintula187 #28951 üzenetére
Bejgliből.
-
anatron
aktív tag
válasz cintula187 #28951 üzenetére
Gondolom a chromeból.
-
Balcsix
senior tag
Hali! Segítséget szeretnék kérdni. Az lenne a kérdésem, hogy most van egy ilyen kereskedő hajóm: [link] , és mellé még van 2 milla kreditem. Ha ezt eladnám körülbelül kijönne egy ilyen Type-6 a pénzből: [link]
Szerintetek lecseréljem a Cobrát a Type-6 -ra, vagy gyűjtsek még és inkább kihagyjam a Type-6 -ot? -
Cooper911
senior tag
válasz Balcsix #28960 üzenetére
Azt vedd figyelembe, hogyha kiszed valami kalóz akkor a Cobrával viszonylag könnyen otthagyod, a T6al viszont nem és azzal harcolni is nehezebb.
A hajó eladásánál elöször add el a modulokat csak utánna hajót.
Biztositásra mindig legyen pénzed.[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Balcsix
senior tag
Rendben, köszi szépen a segítséget mindenkinek!
-
duvi
nagyúr
Reméljük, hogy ennél már csak jobb lesz: Hauler Chrome Paint Job
-
Cooper911
senior tag
válasz rtitusz #28966 üzenetére
Akkor utolsónak betippelnék egy wireframe Cobra MKIII-at
[ Szerkesztve ]
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
orientcx
őstag
válasz Ice_Man22 #28971 üzenetére
Ez a "beiglizés" csak amolyan sóvárgás volt az ED után, de már csak pár óra 24-éig, és aznap éjjeltől megint játszhatok vele rogyásig.
Márpedig akkor újraindul az "arcvadászat" is az ED-s fura fazonokra, és kíméletlenül föl is teszem őket(ha csak meg nem fenyegettek egy csúnya veréssel )u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Cooper911
senior tag
Elkezdődött a Steam téli vásár! ED és Horizons -33%
Ja és a Frontier Storeban is annyi.
[ Szerkesztve ]
-
ÁDI
aktív tag
Nektek elindul a steam?
"Nem lehet csatlakozni a steam szolgáltatáshoz" nálam.[ Szerkesztve ]
SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
rtitusz
őstag
A Corvett is kapott egy kis szeretetet, van rá pár festés!
Federal Corvette Tactical Paint Pack
A fehér festés mellé be kell dobni egy ilyet: Weapon Colour Green
És mehet is a móka.
[ Szerkesztve ]
-
togvau
senior tag
Az hogy van, hogy ugyan akkora értékű felfedezés leadásakor ugyan azon a szinten belül egyszer emelkedik az exploration rang százaléka, másodszor meg nem? Leadtam 1,5 millányi felfedezést a Hillary depot-nál +20%, majd visszamentem a buborékba, szintén 1,5 millányi felfedezést leadva +0%...
hitler, sztálin, micro usb
-
Cooper911
senior tag
Be van halva: https://www.issteamdown.com/
Tegnap is volt egy ilyen, majd helyrejön. Elindithatod offlineban is és akkor tudsz játszani mindennel. Az ED-hez meg nem is kell, elég a launchert inditani. Nekem az alapból ki van rakva tálcára, a steamet csak frissitésre használom.[ Szerkesztve ]
-
sensor060
aktív tag
Sokkal jobb az ED-t a saját launcherével indítani, mert ugyanúgy frissít, és nálam azóta sokkal kevesebb bug, hálózati hiba van.
-
-
cintula187
addikt
Boldog Karácsonyt minden Pilotának!
Célzóvíz pálinka még kitöltve fadíszítés előtt és még egy kis bounty hunting megy az aktuális Community Goalhoz.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt minden parancsnoktársnak!
Kérdésem lenne: Egyelőre csak az alapjátékkal rendelkezem. Tegnap gyűlt össze a pénz egy Vulture-re, lőttem egy órácskát. Úgy éreztem nem olyan vészesek az NPC-k, mintha nem lenne engineer tuningjuk. Ha most megveszem Horizonst, számíthatok rá, hogy keményebbek lesznek? Vagy az alapjátékban is előfordulnak tuningolt NPC-k? Csak ez tart vissza a vásárlástól. Valamint ha Horizonsban már keményen tuningolnak, és ED-t indítom, akkor ott újra tuning mentes NPC-kel fogok találkozni?
Köszi a segítséget!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
to.ca
tag
Boldog Karácsonyt, Parancsnokok!
A konkrét kérdésre, miszerint az alapjátékban is jöhetnek-e szembe engineer-tuningolt npc-k, nem tudok válaszolni.
De ez ne tartson vissza attól, hogy a Horizons-ban játssz! Sokkal élvezetesebb.
Ha elég óvatos vagy, a Vulture-ben semmi félnivalód. Ha úgy adódik, nem szégyen a futás, de legalább hasznos is. Később aztán úgyis tuningolsz majd Te is.load"elite",8,1
-
rtitusz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Be quiet! system power 10 850W
- Új AMD Wraith Stealth processzor hűtő eladó
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest