Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz Cooper911 #26620 üzenetére
Csak apró pontosítás: egy insta'-ban kell lenni hozzá, az kevés, hogy egy rendszerben. Az is szükséges, hogy mindannyian a normál űrben legyenek (azaz nem SC-ben). Legalábbis pár hónapja még így volt.
Más: elmentem kicsi felfedezni (megjegyzem, kevés ennyire unalmas tevékenység létezik a világon - csak egy-egy fekete lyukon átrepülés dobja fel), de közben jött a béta, úgyhogy ott beültem a kedvenc FAS-omba, kicsit megtuningoltam (Drive+thermal res. SG+3 res. aug. SB+high charge cap. PD+1 large incend multi, 1 large corrosive multi, két overch. medium pulse - phasing/scramble effekt rajtuk, mind max. 1-es szinten - ennyire volt anyagom -, csak semmi buzulás) és benéztem egy HAZ RES-be. Kicsit elment a kedvem a játéktól. Most ez komoly, hogy egy Gunship gyalázása közben (kb. 20 másodperc a fenti fegyverzettel) a mellé társult Diamondback Scout vérnyúllal esetenként annyira meg tud harapdálni (2 pip a SYS-en), hogy a 4 fegyveremből 3 jobbára működésképtelen lesz? Engineers előtt simán legyaktam mondjuk egy konda+2 vulture triót úgy, hogy a pajzsom kb. fele megmaradt. Mi van itt? Mod-ok nélkül már tényleg halott lenne az ember a játékban? Vagy én rontok el nagyon valamit?
The only real valuable thing is intuition.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
Állásajánlatok