Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
válasz katt777 #10449 üzenetére
Én is inkább csak figyelemelterelésre használom őket(kobold,zombi),főleg a honosításban lidércnek fordított,lebegő csillogó izé ellen,ami előszeretettel szívja el az életerőt(+ a tulajdonságokat rontja),meg lehet gyakorolni rajtuk a támadásokat,meg a lélekcsapdát is.
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
babferi
tag
Arra lennek kivancsi , hogy lehetseges e olyan , hogy mar buvolt targyra tenne meg mas taulajdonsagot , igy 1 vagy tobb tulajdonsagot meg adni a meglevo(k) melle. En harcos karit viszek , szoval valami magussal meg tudom e ezt csinaltatni , vagy csak talalni lehet ilyeneket dungikban?
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10450 üzenetére
Mint mondtam, erősebbet kell idézni. Spire's warlordok még magas szintű karakterrel is elég embert próbálóak. Golden Saint megteszi, bár asszem azt napjában csak 1x lehet idézni, viszont elég soká marad.
robogo81: Én már azelőtt lenyilazok mindenkit, hogy megláthatnának. Szűk folyosókon azért jól jöhet egy társ, főleg, ha az utat is elállja, amihez viszont inkább vmi gólem, v. daedra herceg (v. mi) jön jól.
babferi: Én mindigg mágikusan tehetséges avatárt választok, aztán persze fejlesztem harcra is, fő képességekbe meg soxor olyat teszek, amelyek amúgy nehezen fejlődnének. Idézést pl. soha, mert az úgyis felmegy, meggyőzés is.
[ Módosította: doc ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Archanon
őstag
Azt hiszem elérkeztem tűrőképességem küszöbéhez... képtelen vagyok működésre bírni a játékot, most már odáig jutottam, hogy modok nélkül is random kifagy ingame. Alapon, kompatibilitási beállítások nélkül egy pillanat alatt leáll a program, amint új játékot kezdek, vagy betöltök egy mentést. Vista módban szintén, egyedül XP-vel sikerül néhány percig futtatni, de ott is hol bedöglik, hol nem. Még a csatornákig sem sikerült eljutni, mint legutóbb, az agyon - bár hibásan - modolt verzióval. A hibaüzenet után meg beakad a hang, vagy nem tudom mi, de szüntelen fülsértő búgás marad utána, amit csak a gép újraindítása orvosol. Ha nem indítom újra, és úgy próbálkozok újra, akkor a következő kifagyásnál hozzáad még egy búgó hangsávot, azt mégidegelőbb lesz... ez is, fene tudja mi.
Nagyon régen, talán 5, vagy 6 éve, még a másik, totál gyenge gépen, ini módosítás [graqfikai butítással] az legalapabb alapjáték működött, csak az volt a gond, hogy még alacsony grafikán is épphogy csak eldöcögött, és az élvezhetetlenség betett neki, uninstall, kihasználatlanság miatt eladás. De működött, minden probléma nélkül, csak nem volt hozzá elég a vas. Idén beszereztem egy eredeti GOTY példányt, és az az eredménye, hogy lassan 2 hónapja csak szenvedek vele. Az én gépemmel lehet valami gubanc? Nem tetszik neki a Windows 7? (Már írtam, hogy volt időközben teljes rendszer újratelepítés.)
Most megpróbálom immár negyedszer totálisan újrahúzni az egészet, először alap, patchek nélküli telepítéssel, ha úgy sem sikerül eljutnom legalább Imperial City-ig, feladom és megy a süllyesztőbe (továbbadom). Ilyen komolyan nincs...
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Archanon
őstag
válasz Archanon #10456 üzenetére
Lejárt a limit: Néha olyat csinál, hogy befagy, oblivion működése leállt, elkezd búgni a hang, mint állat, leokézom, aztán eltűnik a búgás, és folytatódik a játék. Ilyenkor mi van?... Múltkor így sikerült kijutnom a csatornákból. Aztán fogadott ugye a temérdek bug, a víztelenség, a kevés FPS, majd egy szép kis kifagyás.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Archanon
őstag
válasz Varlaisaran #10458 üzenetére
Hogy miféle? A konfigom az adatlapomon, amúgy 2 éves lesz néhány nap múlva [VGA az majd októberben; winchesterem bedöglött, másik van, az fél éves]. Soha ilyen jellegű probléma nem volt vele.
"Fejlemény": még uninstall előtt próbálkoztam egyet... Ugye volt egy mod nélküli biztonsági mentésem a komplett feltelepített Oblivionból, off+unoff patchekkel együtt. Ezzel próbálkoztam új játékkal, de egy bizonyos területen mindig kifagyott [patkányok, tűzrakás, első kétkezes iron hammer beszerzési helye]. Az nem igazán izgatta, hogy éppen mit csinálok, volt, amikor abban a pillanatban dobott ki, mikor pl. felvettem a kalapácsot, de volt, mikor csak úgy futás közben. Mivel reménytelen volt a továbbhaladásom, azt csináltam, hogy fogtam a széjjelmodolt (annyira még nincs, csak ahogy a múltkori képen, amit feltöltöttem) obliviont indítottam el, és a másik obliban létrehozott karakteremet folytattam, és jéé, sikerült vagy másfél órát játszanom. O_o Na ilyen se volt még...
Ini fájl nincs módosítva (a semmiből előtűnő romok érdekesek voltak... ezt lehetne kiküszöbölni? hiányozna ez a beállítás... ), csak a grafikai beállítások voltak maxolva, plusz ugye a grafmodok. Szerintem olyan 20-30 FPS között lehetett, olykor szaggatott, de amúgy szépen futott. Bár voltak területek, ahol nagyon elkezdett akadni, de ilyen 10 másodpercenként megfagyott 2-3 mp-re, ez talán a kevés RAM miatt volt, betölteni a helyszínt, passz.. Tisztára megörültem, hogy juj, ha ez így marad, hagyom a fenébe a modokat, és ezzel folytatom. Kb. 3/4 óra játék után azonban hibaüzenet fogadott, majd mint fentebb írtam, érdekes módon folytatta a játékot. De ez már problémás volt... Még 3/4 óráig Imperial Cityben barangoltam, dumáltam emberekkel, tiszta laza, belemerültem a gamebe, erre durr, kifagy végleg. Hogy a jó életbe...
De ez milyen már, hogy a mod nélküli szinte azonnal bedöglik, ez meg viszonylag sokáig bírta?!
szerk.: Amúgy másnak is ilyen idióták a városlakók? Szó szerint fel alá járkálnak, néha 3x is irányt változtatnak, beragadnak egy rohadt lépcsőfokba, belemásznak egy árokba, és nem tudnak kijönni, stb. Meg volt, hogy bementem valami fogadóba, abban a pillanatban felállt mindenki, összetömörültek egy helyre, tolongtak egy sort, majd leültek a helyükre, és elkezdtek beszélgetni mindenféléről. Akkorát röhögtem, hogy ez meg mi volt? Szal, vannak érdekességek... Ezek normál esetben létező dolgok?
[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Archanon #10459 üzenetére
Mit hogyhogy? Mi vagyok én vazze, ayleid főmágus látnok, hogy tudjam milyen géped van - nyilván ezért kérdeztem, adatlapokat meg nem nézegetek, eszembe se volt...
Szerintem nem mondok újat, ha azt mondom: a hiba a hw/sw környezetben keresendő, s nem a balf*sz BethesdábanIlyet láttam egyszer valakinél. Pont valami szerencsétlenül sikerült összeszednie a gépet, s bár jó volt minden alkatrész, pont abban a kombinációban nem ment neki pont az Obli. Ha jól emlékszem, drivercserével (Chipset és VGA) sikerült megoldania. Én nem tudom nálad mi van, de ez lehet egy megfelelő alternatíva, legalább próba céljából.
Ha egy Obli nem megy a saját hibája (mod ütközés, blabla) miatt, az nem így nyilvánul meg, ez low-level bugzás, nem gamebug.
Addig ebben nézz körül, hátha találsz valami idevágót, vszeg nem te vagy az egyetlen, aki ettől szenved.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Archanon #10459 üzenetére
Én nagyon hasonló fagyogatásokba botlottam a Fallout 3-al Win 7 alatt. Ott is rendre akadnak olyan "elátkozott helyek" ahol a játék mindíg lefagyott. U. az a DVD win XP alatt atomstabilan működött, A megoldást win7 alatt a Fallout esetében egyrészt egy 4 GB memória használatot engedélyező kis program, részben pedig egy Cell Buffer Purging nevű mod hozta meg. Talán érdemes lenne utánanézni, van-e hasonló Obli esetére is.
A Radiant AI nem valami intelligens az Obli esetében, az összetorlódó/beakadó karakterek meg a Gamebryo jellegzetességei. Ezek azon motorspecifikus gyengeségek, amiket a Bethesda nem tud/nem akar kijavítani. A Skyrimban is jó párszor látható, hogy mondjuk a kísérőd beakad egy kiszögellésbe, aztán ott twistel egy ideig, amíg más szögből, mondjuk fölülről meg nem közelíted.
Varlaisaran: Igen, nyilvánvalóan te lettél itt az Ayleid Főmágus Látnok!
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Varlaisaran
senior tag
válasz GypsFulvus2 #10461 üzenetére
Ey Auri-El, av Tam-Rielle, sunnav Arpen lonsharda Manhal ae Prohardver.
Anguabala racuvar Adonai ae Belle sou(computer) ae Archanon, rácin Bala, Ada bala av ún.Megáldottam a PH összes tagját és Archanon gépét Ha Auriel meghallgat akkor Archanon ujjongva fog jönni, jeeeeeeeee minden müóködik jajdekirály. Kajakra
[ Szerkesztve ]
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
kalmancsehi
csendes tag
Sziasztok!
Nem moddoltam még játékot csak az Obliviont korábban, de most újra kedvet kaptam, és a moddingolós cikkek (köszi Varlaisaran!) alapján megcsináltam, és igazán megérte
Viszont mivel a korábbi mentések csak QTP-t és Natural Environment-tet használtak, figyelmeztetést kapok, hogy a mentés bizonyos elemei hiányoznak, ez csak a NE Weather része lehet, mert a helyett van az AN. Ez lehet az oka, annak, hogy néha egy apró négyzet alakú, élénk fehér felhőt látok? Illetve ha a régi mentést folytatva újra mentek, a mentés is "upgrade"-el, és eltűnik a bug?Az normális, hogy a videokártya 55C-nál vinnyog, hogy neki elég a játékból? HD6670
-
Varlaisaran
senior tag
válasz kalmancsehi #10463 üzenetére
Na, örülök hogy pozitiv beszámoló is született Remélem az előző kollegának is sikerül majd.
A pici élénk kockafelhő az alighanem hiányzó/korrupt textúra, vagy mesh. Ezek a foltok repülnek/véletlenszeróen megjelennek?
Ha igen: Installáld ujra a Natural Environments csomagot, alighanem egy-egy komponense korrupt lett, vagy elfelejtetted bemásolni. Én is néha járok így, sok modot egyszerre tolok fel, néha kimarad egy-egy meshes könyvtár. Én így a Natural Habitatra tippelek, a foltok lennének az égen elszálló madarak, esetleg modspecifikus felhők/egyebek. Ha ennek nem kell a weather része, azt biztonsággal kiiktathatod, nem ettől van a hiba.
Ha nem: Lehet, más jellegű, elképzelhető a következő, amit ki is fejtettem egyik postban az időjárások scriptelt transition-je (áttetszése) kapcsán:
A mentés hivatkozik xy időjárásmodra, s a mentésben tárolt időjárás adatok azt a modot keresik, ami jelenleg nem fut. Ilyenkor kell megcsinálni hogy kimész Tamriel worldspacebe (nyiltterep), mentesz, majd vársz. Ha ez sem vezet eredményre, akkor force-olni kell egy vanilla időjárást: Letiltasz minden időjárás modot, ráinditasz, és így vársz, vagy forceweather-el kikényszerítesz egy alap időjárást. Itt mentesz, és a kívánt időjárás csomaggal tölts be, majd ismét csinálj egy várációt, néhány órásat. Ezekután be kell állnia a hibátlan működésnek.Harmadik lehetőség hogy semmi köze ezekhez. Egy screenshotot dobhatnál ha arra jársz
[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
válasz kalmancsehi #10463 üzenetére
Mármint 55foknál kilépked, vagy mit csinál?
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Varlaisaran #10462 üzenetére
Na látod, megy ez . Ha meg mégsem jönne neki össze, akkor lehet arra hivatkozni, hogy egy Varla kristályt kellett volna rakni a gépházba.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz GypsFulvus2 #10466 üzenetére
Csak a novice spellt nyomtam, ahhoz nem kell Varla
Na most egy Mae govannen, im Varlaisaran... kezdetü bemutatkozás után IGENB*ZMEG, Sindarint, Ayleidet is, és csak azért nincs felsőfokum mert nincs ilyen. Még.
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Varlaisaran #10467 üzenetére
csak átcsináltam linkesre, mert ma már a hülyeség is jogvédett
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Varlaisaran #10467 üzenetére
Nagy az Isten állatkertje...
-
Varlaisaran
senior tag
válasz GypsFulvus2 #10470 üzenetére
Hát igen. Én sem találom a kijáratot a ketrecből
[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Varlaisaran #10471 üzenetére
Aggyá' nekem is egy falás banánt.
-
HaaS
addikt
válasz GypsFulvus2 #10472 üzenetére
Hogy van ayleidül, hogy majmok?
szerk@10474: jabocs, akkor Varlaisarannak címzem, ha megmondja, megadom neki a középfokút, látatlanban! Kiejtést ugye látatlanban nem tudok honorálni semmivel, szóval nem C
[ Szerkesztve ]
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
Varlaisaran
senior tag
Ayleidben nincs jelentése, Sindarinban sem tudok róla, szerintem ott sincs. Lehet azért, mert egyik világban sem voltak majmok? Sok köznapi szónak nincs jelentése sajnos - mindkét nyelv befejezetlen
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Varlaisaran #10475 üzenetére
A Tang 'mo nép elvileg létezett már az Ayleidek idejében is, igaz ők nem mozdultak ki Akavirból. Ők afféle majomember beastfolk, elvileg lehetne rá szavuk.
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz Varlaisaran #10475 üzenetére
Ugyan már, hát nyelvújítani kell. El kell kezdeni valakinek!
Én például köbö egy évtizede kitaláltam a "kortobelén" magyar szót. Ma már ritkábban használom, kellemes csengése van, igeként is működik, de leginkább akkor mondom, ha valaminek a neve nem jut eszembe, szóval kábé azt jelenti, hogy "izé". Csak hát mégis jobban hangzik, nem?
-
Varlaisaran
senior tag
Nagyon sok szót csináltam az ayleidhez már. Egy részük eleve sindarin származék (Aran, Arpen, im, av, ae, stbstb), más részüket hirtelen ötlettől vezérelve latin, vagy sindarin szavakból komponáltam. Külön szótár van ezeknek már Egy pontnál abbahagytam, mert nem láttam értelmét egy olyan nyelvnek amit egy ember beszél
-
Varlaisaran
senior tag
válasz GypsFulvus2 #10476 üzenetére
Hát lehet, hogy volt, csak a Lore írók nem ítélhették fontosnak, meg kitudja valaha is találkozhatak-e ayleidekkel, meg egyáltalán "majom" nak hivták e őket, vagy nem'tom
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Varlaisaran #10478 üzenetére
Szerintem ha jelentkeznél ezzel az Imperial Library szerkesztőinél, érdekelné őket.
-
HaaS
addikt
válasz Varlaisaran #10479 üzenetére
Hát csak voltak majmok... az evolúció, meg minden... jameg akkor kell banán is. Bár nem szívesen merülök bele, mert ez a körte most egy kicsit összemossa a lényeges és lényegtelen dolgok közötti határvonalat. Na mindegy.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz GypsFulvus2 #10480 üzenetére
Kellene még csiszolgatni, de végülis életképes. Anno UESP-en feldobtam egy kérdést, hogy kit érdekelne az ayleid feltámasztása. Konkrétan senkit. Igy majdnem készen? Talán-talán. Irok nekik egy quest modot, lehetetlen kérdésekkel, feladványokkal, és egy pici földalatt romban lesz a scroll a szavakkal Legyünk stilszerüek má'kkor
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Varlaisaran #10482 üzenetére
Gonosz. Az UESP egy dolog, de a Library szerkesztői elég kifinomult népeknek tűntek. Emlékszem, olvastam ott egy tanulmányt is az Ayleid statue-k szimbolikájáról is. Szóval sztem érdemes kipróbálni. No, megyek csicsikálni, jó éjt!
-
HaaS
addikt
válasz Varlaisaran #10484 üzenetére
Nézd, egy dolog biztosnak tűnik: a trollok a gorillák leszármazottjai!
-
Varlaisaran
senior tag
OOO-ra haraxok. Fentvolt egy ideig. Asszem kb akkor mikor Angawey felépült. Épp FF modot teszteltem, ruhákat próbálgattam Leanára, amikor hallom valami motoszkál a szomszéd helységből a hálószoba mellett. Két ilyen szellemharcos vagy mi a rosseb szarság erőlködött neki a falnak, át akartak jönni a hálószobába, nyilván nem kefélni akartak a hőskisasszonnyal Megölöm őket, kimentem a Grand hall-ba ott is kettő. 10p mulva spawnelt mégegyet. Meg mégegyet. Automatice spawnel ilyen szellemvackokat ayleid romokba is. CS szemcsögéből Angawey is "Elven Ruin", OOO viszont nem tudja hogy ez egy privát kéró, de főleg nem rom, minekfolytán mérges lettem és leszedtem. Ugyanígy végeztem ki Lucien Lachance-t is, szerencsétlenségére pont Angawey-ben talált meg, és aztat nemszeressük
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10486 üzenetére
Na, akkor ideje nekiállnod gyúrni a következő unoff. patch-re, hogy kiküszöböld ezeket a hibákat. Modból nem lehet kizárni?
-
kalmancsehi
csendes tag
válasz Varlaisaran #10464 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
Miközben próbálgattam amit írtál rájöttem, hogy ez nem is függ össze az időjárással. Ez helyspecifikus, a White tower felett látható, ha a városon kívül vagyok, de kb a híd középső és város felőli pillérje közötti tüzektől beljebb, teljes körben, tehát Waterfrontból és a sziget egyéb részeiről is látható, de ha bemegyek a városba eltűnik. Viszont most vettem észre, hogy ha a Temple districtből nézem a tornyot, akkor sose látszik egészben, mintha felépülne és lebomlana ahogy mozgok, és egyszürke napos időben is.Most már ötletem sincs, hogy ez miért lehet, de igazából már nem is zavar annyira.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz kalmancsehi #10489 üzenetére
Két ötletem van.
- Valami mod csinál(na) ott valamit, de hiányzik/sérült valami nyersanyaga.
- A Temple District eleve bugos vanillában. Ritka esetekben a Mehrunes Dagon harc után a Templedistrictből eltünnek meshek, ergo nincs macskakő, nincs lépcső, stbstb. Akár ez is lehet.
Ha nem zavar, no problem, mondjuk engem se nagyon érdekelne
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10488 üzenetére
Akkor: konzol: disable, és máris semmi gond. Az OOO tényleg baromság egyébként.
IC-re van fix (Citadel door néven), mert az a legdurvább hiba (járdák eltűnnek, ajtók használhatatlanok. Még UO patchekkel is megvan, mert ahogy odaértem első végigjátszáskor, nekem is megjelent. Amúgy én nem láttam bugot IC-ben, ha csak azt nem, hogy amikor a sárkánnyal leszálltam a toronyra, és leszálltam a hátasomról, akkor szépen kizuhantam a pályáról. Videóim között ott van!
-
Varlaisaran
senior tag
válasz katt777 #10491 üzenetére
Úgy érted a WGT legeslegebb tornyának tetejére?
Annak a meshje non collided, nincs felkészítve hogy ott bárki is tartózkodjék Egykét jó moddal igen, de gondolom ismered őket35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10492 üzenetére
Láttam én is képmentéseket tornyon való állásról. De mekkora ... ez is! Tényleg, miért nem lehet pl. falra mászni egyik játékban sem? "-tól" persze nagyon sok van.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz katt777 #10493 üzenetére
Thief3ban lehetett climbing gloves-el, azóta sem láttam sehol. Néha elgondolkodom ezeken én is. A valós életben tuti megoldhatnák dolgokat pl falra fel. De minden játék WSAD-kötött, sosem lehet az ebből fakadó korlátoltságot kompenzálni valamivel.
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10494 üzenetére
Bár WASD-kötött lenne minden játék! Mit korlátolna az? Odamész a falhoz, és felmászol rá, ha üres a kezed (persze nyilván nem a sima betonra, de Shadow Warrior-ban remekül megoldották kb. 20 éve). Ahogy létrára pl, de ott meg nem zavarja a játékokat, ha éppen tele van mind2 kezem, próbálna csak meg a programozó úgy felmászni! Amúgy az is gáz, és amit megint nem gátol semmi, hogy nem tudok felugrani/felhúzódzkodni egy magasabb helyre, kivéve alig néhány játékot (külső nézetes mászkálósok nem számítanak). Nemrég játszottam Bulletstorm-mal, király egy játék, de ugrani pl. nem lehet benne. Lehetne sorolni, mi mindent NEM valósítanak meg, miközben piszkosul nem lenne nagy meló leprogramozni.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz katt777 #10495 üzenetére
Nem is maga a WSAD, hanem a WSAD rendszerű/alapú túl "kockás" irányítás korlátoltsága okán fakadó dolgok. Nincs olyan hogy előre hajolok, oldalra hajolok, áthaljolok egy korláton hogy elérjek valamit, felnyújtózkodom valamiért, leereszkedem egy falon/akadályon, ésatöbbi. Van ahol ezeket megpróbálták imitálni (pl Thief3 again), de az is "scriptes".
Erről eszembe jut a többi hülyeség amiben még mindig nem látok haladást. Tárgyak, eszközök nem vehetők fel/használhatók valamire. Ebből a szempontból idáig a HL2-t tartom a legjobbnak, de ott is kevés. Környezet nem rombolódik, változik pl egy robbanás hatására - át kell jutni egy falon, amihez megszerzem a robbanóanyagot, megszerzek ez, azt, megnyomok valamit felrobban, stbstb; közben meg ott áll mellettem egy tank/autó bármi amivel megtehetném.
Ilyen volt a Stalker, hiába volt BMP-m, megb*szhattam, még egy kutyát sem tudtam normálisan eltaposni vele, a faháznak nekimentem visszapattant, szar pisztyolokkal lőttek, elkezdett sérülni annak ellenére hogy nem kéne, ésatöbbi ésatöbbi.Obli/Sky irányitása is tul "kockás" nekem valahogy, csak a négy klasszikus irány van, ami esetenként korlátoz. Nem mondok okosat, hogy lehetne jobb, csak észrevétel.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10496 üzenetére
WASD. Így, sorban. Én WSAD-nak még nem láttam.
Turokban van még oldalra vetődés is, számtalan programban kihajlás jobbra-balra. A saját könyveimhez tervezett FPS-ben is WASD-ra van kihegyezve minden, kár, hogy az én adatbázis-programozói szaktudásom kevés egy jó 3D motor írásához. Valamiféle projekt-managernek kéne mennem egy igényes céghez, és akkor lennének végre jó játékok. Sajnos, a piaci felhozatal alapján nincs olyan cég, amelyiknél elhelyezkedhetnék.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Varlaisaran
senior tag
válasz katt777 #10497 üzenetére
Előre, hátra, jobbra balra, az WSAD. Más logikát követünk látod
Most mondanám hogy sok sikert, de ahogy te is mondod, esélytelen a mai helyzetben hogy igényes játékok (is) készüljenek. De van egy jó ötletem. Megmondod a jövőheti lottószámokat, én megnyerem, és megveszem neked a bethesdát 40% részedesés fejében Fair deal
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Varlaisaran #10498 üzenetére
Előre, hátra, jobbra balra, az WSAD
Előre, hátra, jobbra balra, az WSDA
vagy
Előre, hátra, balra jobbra, az WSADRock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest