Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csocsocx
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy miért van néhány karakter helyén sárga háromszög és benne egy rózsaszín felkiáltó jel?Köszönöm.
Üdv: Csocso
Gigabyte B450 Aorus M - AMD Ryzen 5 2600X - G Skill Aegis 3000Mhz 2x8Gb - Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB - Fractal Design Focus G Mini - FSP Hyper M85+ 550W Modular - Acer K242HL 24"
-
nagyúr
válasz Csocsocx #10801 üzenetére
Vmi ütközés szokott lenni a modok és az alap játék, vagy az egyes modok között. Ha leírod, mik vannak fent, mien LO-rel, talán ki lehet nyomozni. A jelenség új keletű? Előtte nem jelentkezett a probléma? Mi változott azóta a Data mappában?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
törölt tag
A 4-re (!) csökkent Luck-ot milyen löttyikével, vagy módszerrel tudom visszavarázsolni egy az egyben 50-re? Az előbb ittam egy fiolát, amivel felkúszott 9-re az érték, de többet nem találok az árusoknál Imperial City-ben. Merrefele utazzak érte?
-
nagyúr
-
Csocsocx
csendes tag
Szia!
Nemrég raktam fel és a Csatakürt kastélynál van ez de ott még a vár sem látszódik csak a kapu és a levegőben vannak ezek a sárga négyzet és benne a felkiáltójel a halott katonáknál.
Gigabyte B450 Aorus M - AMD Ryzen 5 2600X - G Skill Aegis 3000Mhz 2x8Gb - Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB - Fractal Design Focus G Mini - FSP Hyper M85+ 550W Modular - Acer K242HL 24"
-
need
addikt
Üdv..
Először is szeretném meg köszöni R
Viszont volna még 1 kis gondom.. olyan 22 csapdája szerű..
Van szintén itt 1 feladat mégpedig a varázssónőnek aki tudja hogy világvége lesz..
3 dolgot kell vinni..1. Nyugtatónadrág..ez okozza a 22 csapdáját.. akinél van vagy is aki tudna valami infót annak "édes tekercs " kellene hogy rohadna ki a bele.! Elmentem a kereskedőkhöz vagy oda aki valamit is árul de nincs náluk ilyen!.. erre mi lenne a megoldás..?
Vagy esetleg valami tekercs esetleg...?2. az Aszalódás gyűrűje már meg van el is vittem elloptam a múzeumból..!
3. Szétzúzó amulett.. na erről még fogalmam nincs hol keressem..
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
nagyúr
Vicces magyarul olvasni ezeket a cuccokat.
SPOILER
Sweetroll-t itt találsz SI-n:
- 3 db: Erver Devani's House, Deepwallow
- 3 db: Rendil Drarara's House, Bliss
- 3 db: Urul gro-Agamph's House, Split (Mania)
- 3 db: Dulphumph gro-Urgash's House, Deepwallow
- 3 db: Urul gro-Agamph's House, Split (Dementia)
- 2 db: Runs-in-Circles' House, Highcross
- 2 db: Zoe Malene's House, HaleAz amulettet Milchar romjainál találod, dél-keletre Hale-től.
SPOILER vége
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
szilchi
őstag
Van egy elhanyagolható,de idegesítő problémám .Bár agent vagyok és tagja a thieves guild-nek,gondoltam csatlakozok a mage guild-hez mert akartam kicsit fejleszteni a mágiát is.Összeszedtem már pár ajánlólevelet majd Chorrol mage guildben megcsináltam a Fingers of the mountain questet.De mivel kiváncsi voltam mit kapok Earana-tól,visszaloptam a könyvet Teekeeus-tól.Akkor nem jelzett semmit a játék,hogy egy guild tagtól loptam volna valamit.Majd irány Skingrad.Ott meg kellett keresni egy ürgét,aki egy dungeonban bújt el,hogy ott "játszon a varázspálcájával" .Megöltem a zombikat körülötte,mert aszonta addig nem megy sehovaamíg veszélyben érzi magát.Mindegyik halott,jönne velem,erre jön a kiírás,hogy loptam a guildtől és ezért kizártak.De így meg nem tudom befejezni a questet,mert akinél le kellene adnom,az azt mondja már nem vagyok tag és beszéljek valakivel az Arcane university-ben.De ez az elf-szerü figura,akiért mentem,most meg mindenhova követ .Nem tudom lerázni,nem tudom megölni.Hogy tudnék megszabadulni tőle?
u.i:Most van egy questem az Arcane university-ben,a thieves guild-től,hogy lopjak el egy staff-ot.Lehet be kéne ugranom utána az illetékeshez,hogy vegyenek vissza a mage guildbe ..."áááá..én nem loptam semmit a guildtől....hogy ez a staff kié?...eeee...leesett egy kamionról ..."
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
need
addikt
Az amulettet Milchar romjainál találod, dél-keletre Hale-től.
na ezt meg is találtam de ott van befagyva...viszont a mágikus fáklyát nem engedi felvenni
mit kell csinálnom vele..?D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
nagyúr
SPOILER
A Ritual Torch-t nem tudod felvenni, de megfogni meg tudod a Grab funkcióval, vagy Telekinesis spellel. Eztán a fáklyával gyors egymásutánban meg kell gyújtanod a terem közepén található kis kerek izéket, amire kinyílik az emelvényen elhelyezett Diligence Crux, amiben a talizmán lapul.
SPOILER VÉGE
-
gekkoka
csendes tag
Üdv az uraknak! SI-n van egy küldetés, ahol "tudathasadta" nevű faluban ketten is megkérnek, hogy rendezzek mészárlást, van más megoldás is?
Más: Van egy Vitharn nevű hely, ahova nem tudok bejutni, és semmilyen utalást sem találtam arra hogy hol kéne keresgéljek. A segíjt előre is köszi!
-
nagyúr
válasz gekkoka #10815 üzenetére
Tudathasadta az micsoda? Split? Mindenkiből kettő van?
Vitharn romjait megtaláltad, és látod, hogy a szellemharcosok ott szambáznak körülötte?
-
gekkoka
csendes tag
Bocs én csak magyarul tudom Igen egy helyre gondolunk, Mindenkiből kettő van.
Egyszer voltam Vitharn romjainál amikor véletlenül felfedeztem akkor harcoltak ott szellemek. most hogy visszamentem mert csak egy két küldetés maradt most nem volt ott senki. Csak az időjárás változik meg a közelben.
-
need
addikt
Sziasztok..
Most éppen a vámpírakolódástól próbálok megszabadulni..
Gyakorlatilag már minden elvittem a nyanyának kivéve..
Aragóniai vért.. ezt hol találom..? ill. van hozzá 1 töröm és Aragóniait kell majd megszúrnom merre találok 1 ilyen nyomorultat?D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
nagyúr
válasz gekkoka #10817 üzenetére
Bocs a késői válszért, Splitben mindenképpen el kell döntened, hogy melyik oldalra állsz, és a másik oldal képviselőit el kell tenni láb alól.
Vitharn romjainál a főkapu zárva van, de a kaputól balra egy fatörzs alatt találsz egy alagutat, ami némi bóklászás után a romokba vezet.
-
nagyúr
Elég sok helyen belefuthatsz egy argóniaiba. Tele van velük Cyrodiil. Így néznek ki.
-
gekkoka
csendes tag
Apropó, tud valaki egy olyan módot, hogy futás, lovaglás közben, ne a táj ugráljon fel le (mint ha valóságban néznénk ki a fejünkből), hanem a karakter. Úgy ahogy belső nézetes módban.
Most ha felfutok egy lépcsőn, a kamera össze vissza rángatózik. 20" monitor előtt ülve néha elkap a hányinger. Belső nézetes módban egész más. Ha külső nézetes módban nyomva tartom az "F" billentyűt akkor megint csak szép simává válik a mozgás. Olyan, mint ha lebegne a karakter után a kamera. A fallout 3 és NV játékokban ilyen a kameranézet.
Ezt szeretném valahogy elérni. Rettentően idegesítő ez a fajta kameranézet. Már kb 170 órát játszottam, de nem bírtam megszokni, elfárad a szemem tőle.
Előre is kösz!
-
gekkoka
csendes tag
Ok ez rendben van, tudom hogy lehet belső nézetre váltani, ahol nem remeg a kép össze vissza. Barlangokban így játszom, de kültéren, és kardozás közben előnyösebb a külső nézet. Meg szeretem nézni a karakterem. De akkor a fentebb említett problémám van.
A karaktert látod szép simán futni, és a környező táj ugrál a lépésektől. Számomra ez nagyon zavaró és nem tudom megszokni. Falloutban pont fordítva van, a táj szép simán szalad, és a karaktert látod fel le ugrálni a futás közben. Ilyenkor "lebeg" utána a kamera.
-
Varlaisaran
senior tag
Az Oblivion külsőnézetét nagyon nem gyurták meg, kissé nyers, szögletes. Ugy emlékszem van valami anim mod erre a 3dsperson dologra Ob alá. Is. A movement animokat cserélgeti le jobbakra, és a camera following is modosítva van. Egyszer kipróbáltam régen de nem emlékszem már a nevére. Engem annál jobban idegesit -Sky alatt is- a tfc flymód irányítása. Hirtelen vadul lépked, nem lehet vele rendes beállításokat csinálni shotoláskor.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
nagyúr
válasz Varlaisaran #10827 üzenetére
Skyrimnél konzolba: sucsm 1 - ez a leglassabb, minél nagyobb számot adsz meg, annál gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
-
Csocsocx
csendes tag
Sziasztok! Ezt az elvámpirosodást, hogyan kell megoldani? Üdv: Csocso
-
need
addikt
Üdv..
Nekem a gondom a következő lenne..
Meg vettem Anvilban a házat... de jöttek a nyomorult szellemek.. és arra riadtam..azt írja a feladat hogy nézzek szét a pincében van egy falra festet valami..de nem tudom kinyitni..!
Hogy lehet még is kinyitni?[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
nagyúr
SPOILER
Már rég jártam ott, de szentem nem a pincében kell szétnézned, hanem a földszinten. Amikor jönnek a szellemek, elég nagy kupit csinálnak a házban. Amikor legyaktad őket, a földszinten, a sarokban található szekrény előtt találsz egy törött köcsögöt, amiből kiesett egy csontikéz és egy napló. Ezeket felmarkolod, és elmész az eladóhoz, hogy elbeszélgess vele, úgy barátilag.
-
törölt tag
válasz Varlaisaran #10835 üzenetére
Az incidens után elnézést kértem tőle és javasoltam neki, hogy mutatkozzunk be újra...
-
törölt tag
válasz Varlaisaran #10837 üzenetére
Az első hozzám intézett mondata nem tűr még digitális nyomdafestéket sem...
A másodikban közölte, hogy lehetünk országos cimborák. Miután kinyitotta a pincében a kaput, hogy agyoncsaphassam az öregapját, lelépett, mint k. a sezlonyról és azóta se láttam. Nesze neked mai fiatalság...Csak hogy más vizekre evezzünk. Az lett volna a kérdésem, Fort Grief-be hogy a fenébe kell bejutni, de most nem voltam rest utánanézni, így tárgytalan.
Másrészről a paplovag hacukája úgy meddig szokott kitartani? Mert elég jól bírja a kiképzést, de mire érdemes lecserélni?
-
Varlaisaran
senior tag
válasz #24650752 #10838 üzenetére
Fort Grief? Szó szerint evezni fogsz Az egy küldetés helyszíne lesz, máskülönben nem tudsz bemenni. Nem akarok spoilerezni, de a küldetést Bravilban fogod tudni felvenni.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
need
addikt
Üdv..
Ciki nem ciki de én elfelejtettem mert annak idején szenvedtem vele..és akkor is elég sokáig tartott a dolog..és úgy látszik most is..
Fagytűz tisztás... mi a bánatot kell ott középen csinálni..?D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
h.adam.92
őstag
Üdv!
Valaki meg tudná mondani, hogy a Blade skill-t 50-ig hol és kinél tudnám tanulni?
-
Varlaisaran
senior tag
válasz h.adam.92 #10842 üzenetére
a.) önmagadtól. konjurálsz izom daedrákat és ütödvered őket pár napig. b.) Nem esküszöm meg rá, de talán Weye környékéről rémlik egy fazon valami ex légios, akinél 100ig tanulhatod, bár nem tudom hogy mekkora szint felett áll szóba veled. c-) iratkozz fel az arena meccsekre, ott lehet skillt növeszteni és még fun is
[ Szerkesztve ]
-
h.adam.92
őstag
válasz Varlaisaran #10843 üzenetére
okés
-
h.adam.92
őstag
Mellesleg van hozzá valamilyen grafika javító mod?
-
-
h.adam.92
őstag
válasz Varlaisaran #10847 üzenetére
Úgy látom ezzel el leszek egy ideig...
-
szilchi
őstag
Szükségem lenne egy elven bow-ra,a Master Marksman training-hez.Hol tudnék ilyent szerezni?
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest