Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varlaisaran
senior tag
Nexus is tele van ezekkel a szemetekkel.
Dinnyecsöcsű japániskoláskislányfejű tüsarkas ribik hatméteres karddal.
Ez kell a népnek...35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Antonius1978
addikt
válasz katt777 #10054 üzenetére
Na szevasztok, irto reg nem jartam a forumon, ujratettuk a gepem es torlodott az oldal hivatkozasa, egyszeruen nem tudtam merre keressem.
Hogy vagytok ? En a Fallout 3-at toltam, aztan raalltam a World of Tanks-ra, a tegnap pedig az egyik baratomnal megneztuk a Borderlands-ot es marhara tetszik, meg akkor is, ha picitt ismetlodoek a kuldetesek, azaz neha egyhangu.
-
katt777
félisten
válasz Antonius1978 #10055 üzenetére
Arra van a kereső...
Fallout NV sem rossz, csak nem lehet modolni, mert steames cuccok kellenek hozzá. Feltettem rá az update-et a DLC-kkel, azóta nem tudom használni a régi mentéseimet, ergo játszhatom újra az egészet. Mondjuk amikor az elején megjelent a semmiből egy deathclaw, elküldtem a jó anyjába az összes programozót, de szerencsére TGM segített. Amúgy ebben is vannak olyan dolgok, hogy pl. deathclawk 1x csak sebezhetetlenné válnak, még könnyű módban is (TGM kiderül, hogy azért mégsem, csak egy csordára való lőszert kell beléjük pumpálni). Borderlands egy ipari hulladék, pedig engem is megfogott anno, többször is nekiálltam, 1x végig is toltam, de pl. a DLC-k már totál szívatásra vannak belőve (tehát már nem csak 5 fejlövéstől nem hal meg az ellen, hanem egy pofába rakétázástól sem), demigod módban meg nem az igazi a játékélmény. Deus Ex 3 viszont nagyon jó, vagy ha FPS-t kedveled, haveromtól kaptam egy Homefront-ot, nagyon király gama (szeretem ezeket a B-szériás "vackokat", ezeknél még van játékélmény).
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Antonius1978
addikt
válasz katt777 #10056 üzenetére
A Fallout New Vegast letoltottem volt, de nem sikerult elinditsam, mar nem emlekszem milyen okbol.
Nos, nekem a Borderlands nem tunik ipari hulladeknak, elsore igazan elvezetes, jopofa hogy millionyi fegyver van, olyan Diabloszeru a felepitese ilyen szempontbol.
Annyiban ver minden jatekot, hogy nem fagyott meg ki egyszer sem, a Fallout 3rol ezt nem mondhatom el, es a rajzfilmszeru grafika is jopofa, tetszik.
Amugy a haver feltette a Deux Ex 3-at, csak idegesitett hogy olyan lassan mozog a karakter vagy mi...de lehet hogy a geppel volt a baj, vagy az egerrel, mindenesetre egy ellent sem tudtam leloni, azonnal kicsinaltak, igy 5 perc kinlodas utan mergesen kileptem a jatekbol.
A Homefront ismerosnek tunik, de nem tudom hova tegyem, ez mifele jatek ?
Amugy nezegetem az egyik szamitogeparusito ceg honlapjat, kellene vegyek egy uj gepet, mondjuk egy 3 gigaherzest 8 giga rammal, 1-2 gigas monitorkartyaval stb.Csak azt nem tudom mikor lesz ra penzem, a mostani gepemet is el kellene adjam valahogy.
Ha sikerul hogy az angyal meghozza, akkor vigan tudok majd jatszani a Skyrimmel is, na meg a Deux Exxel es a Mass Efect nevu jatekot is ki akarom probalni, valamint a Crysis 2-t is.[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Antonius1978 #10057 üzenetére
"3 gigaherzest 8 giga rammal, 1-2 gigas monitorkartyaval stb."
Inkább jól válassz mint soksok gigát akarj, szerintem legalábbis.
Ahogy nézem az ujabb cuccok jó részénél hiába a soksok giga, mégse megy...
Kicsit kezd olyan érzésem lenni, amikor a Ti4200 mellől röhögtem ki azokat akik FX-re váltottak. Én is elgondolkodtam mi jöhetne a 88Ultra helyére, de kb olyan helyzetben vagyok, mintha mondjuk, egy régi Lambo Countach helyére keresnék az ujak közül utódot. Sokuk, amelyik tényleg lépés lenne, az tul drága, amik közelebb állnak a kerethez, azok meg alig mennek jobban vagy nem is. (erre jó példa a 88Ultra vs. GTX460 házitesztem - ahoz képest, mennyire hypeolták a Fermit anno, hát nem sokkal volt jobb az egészségügyi okból downclockolt Ultránál, magyarul egy gyári állapotu Ultra XXL elverte volna a 460at mint a répát)... Egyenlőre letettem a fejlesztésről, egyre inkább azt kell csalódnom hogy az öregszaron még mindig elmegy minden...
Ha már igy szóba került, kiváncsi lennék javaslatokra mit lehetne érdemes venni, engem elsősorban a vga érint.Amugy nem nyomod már az Oblit?
[ Szerkesztve ]
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
MasterMind
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni ahhoz, hogy hogyan hozhatnám ki az Oblivion grafikájából a legtöbbet. Találtam ugyan leírásokat ini fájl módosítgatásról, de mivel nem részletezik, hogy mi mit jelent, így ez kicsit visszatart. Erős gépem van, engem nem érdekel semmiféle optimalizáció, teljesítménynövelés, csak a grafika maximalizálása. Ehhez mérten szeretném módosítani az ini fájlokat, és modokkal megpakolni. (Természetesen nem utasítok el semmi olyan javaslatot, amitől gyorsabb lesz a játék, de csak akkor, ha ez a képi világra semilyen hatással sincs.) Válaszotokat előre is köszönöm. -
addikt
-
katt777
félisten
válasz Antonius1978 #10057 üzenetére
Ha játékra kell cucc, egy 13k körüli H67-es lap egy i3-mal a legjobb választás, ha kell a teljesítmény, akkor i5-2500K + ASUS P8Z68-V, ezek relatíve olcsón összerakhatóak. Játékra 560GTX alatt NE vegyél semmit hosszú távra ez éri meg.
Homefront egy le 50%-ozott FPS, nem túl hosszú, viszont szerintem nagyon jó, és ha én ezt mondom valamire, akkor az jelent valamit (vannak persze apró hibái).
Mass Effect sztem gagyi, C2 sehol nincs az 1. részhez, de nem rossz.MasterMind: Kész szerencse, hogy a topic címébe odaírattuk a dolgot...
-
Antonius1978
addikt
válasz katt777 #10061 üzenetére
Ne viccelj, nekem nincs annyi penzem i5-re, meg i3-ra sem
Az i3-as proci kb annyi mint egyhavi fizum
Egy Athlon II X3-at neztem ki, amugy most Intelt szerettem volna a valtozatossag kedveert, de a valasztott alaplapra epp az X3-as talal.
Forintban a gep kb olyan 100-110 kilo korul mozog, azt valahogy 3 honap alatt osszeszedem ha minden jol alakul.
Hoppa, a Homefront az nem az amcsi-koreai jatek ? A koreaiak lerohanjak az amcsikat, bingo ?
Azert kivancsi vagyok a Mass Effectre, a Crisist 2-t is vegigvinnem, es ott van meg a heroes 6 is, na meg varom a Sword of Justice nevu jatekot, magyarokkal lesz a 2 vilaghaboruban, a jutubon jelent meg rola par bemutato, meg a Feszbukon is lehet veluk csevegni. -
katt777
félisten
válasz Antonius1978 #10063 üzenetére
Hát egy X3 totál bukta! 13k egy H67-es lap, Core i3 24k, 2x4GB DDR3 RAM CL9 12k, jó táp 15k, GTX560 44k. Ez 93k, és garantált, 955 PhenomII-t verő teljesítmény.
De, az a játék. Nekem tetszett.MasterMind: Mi történt volna? Ez egy rég kifutott, elavult játék!
-
Antonius1978
addikt
válasz katt777 #10064 üzenetére
Nos legyen, megfogadom a tanacsod, akkor ilyet veszek, de minden kellekkel ellatva (proci, alaplap,vinyo,kartya,memoria,dvd iro,torony,tap) ez az altalad ajanlott gep itt nekem kb 160 ezerbe jon ki, az 4 havi fizum, azt nem engedhetem meg magamnak egyelore.Akkor talan varok majd tavaszig, addig gyujtogetem a penzt es remelem hogy kozben esik az ar is.
A Homefrontbol par reszletet lattam a Jutubon, ugy tunt nekem is tetszene, aztan majd egyszer kiprobalom.
Valami ujdonsag veled Attila ?
Meg ajanljal par jatekot ami figyelemre melto... -
katt777
félisten
válasz Antonius1978 #10065 üzenetére
Hát, nálunk is drágább lenne, mert sikerült alkudnom, a boltos ugyanis belátta, hogy ha 1 emberen nincs 25% extraprofitja (ennyivel drágább nálunk minden BP-nél, ill. a netes rendelésnél), attól még nem éri nagy kár, ráadásul ő kapja a pénzt, nem valaki más. Így is többe van, mint BP-ről lenne, de helyben van a gar, és részletekben fizethetek (2 v. 3-ban), beszámítva a régi cuccot.
A proci/lap topicjában érdeklődj, mert biztos kapsz jó tanácsot, mit érdemes legjobban megvenni, ill. milyen lapba. De vinyót kapsz 15-20k-ért, házat kifoghatsz jót 11-13k körül (az én Signumom asszem 9600 volt, és nem kevés drága háznál jobb, DVD-írót 5k-ért, szóval ez messze nincs még 160k. Egyébként Revoltec Sixty-3 talán a legjobb ár/érték arányú kuckó. Harisnyákkal körbeporszigeteled, ventiket meg tehetsz bele tetszés szerint, ahogy idővel a pénztárcád engedi.
Amíg nyomják a válság-marketinget, azaz addig, amíg el nem vesznek mindenkitől mindent, amit csak lehet, addig nagyon nem lesz olcsóbb semmi, ezen a héten 15-20%-kal drágult egy rakás PC-cucc.Singularitynél nem tudom, jártál-e erre, az szuper gama, bemutató a honlapomon, Duke Forever elmegy, talán még a CoJ The Cartel jó lehet, azt elhozta egy haverom, de még nem nagyon volt időm játszani vele. Első blikkre nem egy nagy eresztés.
Barátom most váltott PhenomII955-ről i5-re, már azt mondja, hű de megérte, pedig jószerivel még csak rendszert telepített. De nagyon érezni a különbséget, ugyanazok a DDR3 RAM-jai csaknem 2X olyan gyorsak, mint az AMD szintén nem elavult lapjában, stb. Mondjuk én is valahogy így voltam, amikor 6000+ból E8400 lett, azonos órajelen...
Lassan letelik 3 hónap közmunka, utóbbi héten már piás romákkal... Rendes munka még mindig nincs, nem is lesz, netes bedolgozáshoz meg bp-i lakhely kell, ennyire balfaszok is csak magyarok lehetnek...
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Másodszor futok neki az Oblivionnak és az lenne a kérdésem, hogy a kereskedőknek alapvetően sose fogyott el az aranya? Szóval látom, hogy meg van határozva mondjuk 500 gold és max annyiért tudok eladni valamit, Morrowindbe meg ugye lenullázódott a kereskedő.
Szóval ez valamelyik patchelés műve vagy így volt alapból?
Ez az ini tweak engem is érdekelne, hogy változott-e 2008 óta. Az is, hogy a most elkezdett játékomat újra tudnám-e textúráztatni hiba nélkül.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
katt777
félisten
válasz Cucuska2 #10068 üzenetére
A honlapomról le is tölthető. Vigyázat, gyenge géphez nem ajánlott!!!
Inv1sus: Ini fájl mellett szükség van driveres kényszerítésekre is, hogy minden maximálisan működjön! No és persze hogy a legállatabb gépet is kifektesse.
[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
Ha valaki moddolni akar, kint van a kurrens projekt első része, az ABS (Ayleid Building System). Az Angawey testura-és meshkészletére alapuló teljes ayleid interior szett. Jövő hétre kész a teljes exterior is. Vanilla Obli az igénye, kajakul néz ki mindenféle über magic meg kutyafaxa nélkül.
Egy kérésre készült projekt, az illető modjában fog debütálni az ABS: Vilverin teljes renoválása.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Inv1sus
addikt
válasz Varlaisaran #10070 üzenetére
Ez elég ocsmány szerintem. Legalábbis ragyogással.
-
Varlaisaran
senior tag
-
Inv1sus
addikt
válasz Varlaisaran #10072 üzenetére
1. nem ugattam. elmondtam a véleményem. látom fájt.
2. "a csinálj jobbat" dumát a bölcsiben vagy az óvodában hangoztasd, ne itt[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10070 üzenetére
Érdekes, de nekem kicsit inkább szocreálnak tűnik, mint ősimódinak. Elég hideg, hogy ilyenbe ne éljen senki, vmi életet kellene beletenni.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz katt777 #10075 üzenetére
Az az illető dolga lesz, ő a kész házikót kérte üresen
Szokatlan, ez tény, de tényleg igy nézhetett ki akkoriban, mindent a megmaradt "nyomokból" és a loréból merítettem Elvileg olyasminek kellene lennie egy élő ayleid valaminek, mint Angawey ahogy sikerült. Többet nem tudok kihámozni abból amit ránk hagyott a BethMás, és félOFF.
Tegnap éjjel betegeskedni kezdett az öreg király alighanem kevés van már neki hátra. Hétfőn VGA beszerzés indul. Nem igazán vagyok a G82 utáni cuccokkal tisztában nv vonalon... van ötleted egy jó utódra? Maradnék nvnél, de nincs fétisem, mindegy ugyis, csak menjen annyira mint ez ment. Jobb se kell de rosszabb se35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10076 üzenetére
GTX560. Esetleg ti. Gigabyte hűtése sztem a legjobb (lásd: honlapom). Ár/értékben is GB a legjobb, 44k körül megkapod. Az enyém 1GHz/2300MHz-et visz mindenben stabilan (1,062V-on 1V helyett), ezzel HD6970-eket is ver, 6950-et biztosan, és furmark alatt sem melegszik 84°C fölé. 1Xűbb 560-akkal vigyázni kell (lásd: topic), mert az nV ajánlást nem követő (értsd: dolgokat lespóroló) kártyák hajlamosak hibajelenségeket produkálni igényesebb játékok alatt. Szóval nálam a GB bevált, ASUS-ok is jók (érdemesebb nem ref hűtőset venni), hogy ti megéri-e, azt döntsd el. Én azt rendeltem, simát kaptam, de úgy megy, hogy inkább nem kockáztatom meg, hogy kicseréljem, ha már 1x végre szerencsém volt valamiben.
-
Varlaisaran
senior tag
Basszus, pont hogy elküldtem a hsz-t vége lett szegény karinak
Katt: Hétfőn megy a G80 bga-zásra, de mellé lesz egy uj kari, az öreg enzo már csak tartalékos (és gyüjteményi darab) lesz
Köszi az segitséget, mérlegelés költségvetés, aztán jöhet a cucc - így hogy jó vélemény van róla, szimpatikusabb, mivel kissé huzodoztam a G80 utániaktólInvisius: Nem. A véleménnyel semmi probléma, hanem "berúgom az ajtót és elóbégatom magam" stíluson kaptam fel a vizet. Másfél év moddolás óta gondolhatod, hogy sok negativ vélemény is jött a pozitívok mellett, amelyekből tanultam, és hasznomra voltak - sőt az észrevételed is helyénvaló, miszerint kissé "overbrightened" a hely, valóban. Így sikerült interpretálnom ezt a témát, így valósítottam meg - nem a tökéletest alkottam meg. Azt senki sem tudja. Részemről nincs harag, nem is jellemző rám, amíg az alapvető hozzállást kapom a másik féltől.
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz Varlaisaran #10078 üzenetére
Most vettem észre, hogy ezt a módot te csináltad, így megértem az indulataidat. Bocsánatot kérek a bunkó megnyilvánulás miatt.
Nekem csak tényleg a ragyogás nem tetszik, Obliviont is HDr meg Bloom nélkül játszom, a design viszont jó. Ez az én szubjektív véleményem.*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Inv1sus #10079 üzenetére
Nem is annyira a mod miatt... hanem általánoságban, manapság sokunk "alapból" valami rejtélyes oknál fogva negativ "dispositionnel" közelít a másik felé, legyen szó bármiről is, általános dolgokban akár. Én is igy tettem. Lényeg, megdumáltuk, fátylat rá
A dolgot részleteztem asszem Kattnak szóló válaszban - igy képzeltem el milyen lehetett akkor, lévén Beth-ék sokat nem árultak el.De az "uj tulaj" nyilván áttervezi a lightinget ha óhajtja, mitöbb jelezte is hogy kissé fényesség van Kiváncsi leszek az ő felfogására, hogy képzeli el, mivel küldi vissza majd a plugint ha kitalálta hogy legyen berendezve.
Most én is minden nélkül tolom, 7500LE ült az ultra helyébe, azzal nagyon nem kell arcoskodni
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Úgy tűnik, hogy így másodszorra játszva jobb az Oblivion már mint a Morrowind. Érdekesebbek a küldetések. Amikor kijött a játék, akkor fordítva gondoltam.
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10078 üzenetére
Legalább tudjuk a hiba okát.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz katt777 #10082 üzenetére
Körbenéztem vga ügyben, az 560akról valóban jókat is mondanak, ahogy mondod, hajlok felé eddig. Lenne egy alkalmi vétel, egy gtx570 ultra charged. Erről tudni valamit? Kicsit tartok tőle olyan értelemben ami miatt a 8800 Ultránál is van mitől, a tul erős oc.
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10083 üzenetére
Nem feltétlenül éri meg az árát egy 570. SLI-ben néztem, alig gyorsabb 560-párnál, de még 580 is (570 meg mégiscsak butított 580). Erős OC-t egy "mezei" 560-nal is kaphatsz, illetve voltak nem is erős OC kártyák, amelyek a gyári OC órajeleken nem voltak stabilak, viszont ha ilyet veszel, akkor legalább jogosan reklamálhatsz.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz katt777 #10084 üzenetére
Nahát holnapra kiderül minden. Az is hogy az Ultrámat vissza tudták-e hozni Oblivion bugyraiból, s az is mi lesz az utódja; de mindkét esetben lesz uj kártya. Néztem teszteket is, de érdekelne a te véleményed is, mivel jártas vagy benne, és ilyet használsz: sima 560, vagy 560Ti? Nem tudom a különbözet -ami nem akkora nagy ugyan- többet takar performanceben is?
-
Mukorka
addikt
Hi!
Felraktam az alapjátékot de már rég nem játszottam vele és le vagyok maradva. Van valami ajánlott mod amivel szebbé varázsolhatom? Sok félét láttam de talán van valami összetett ami egyszerre változtat meg sok mindent és nem rontja el egy másik mod beállítását pl.
Köszi.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Inv1sus
addikt
Nálatok nem jött elő olyan hiba, hogy amikor Martinnal együtt gyorsutazunk, akkor duplaarca lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Inv1sus #10087 üzenetére
Martinnal és a fast travelnél akadtak bugok nálam, ráadásul én anno ezt a részt full vanillával nyomtam végig, tehát nem lehetett szó valami 3rdparty mod conflictről. Ha fasttraveleztem valahová vele, volt hogy nem volt ott, hanem egyenesen a quest targethez vitte: Cloud Ruler volt a cél, mondom beugrok Wendirbe lootolni (ugyis essential char, jolesz segiteni) erre odaérek sehol senki, majd kis idő mulva jött a köv quest entry, mintha vele lettem volna a Cloud Rulerben és lépett volna a quest (lépett is). Mikor odaértem ott sem volt, majd save/load, és utána jelent meg...
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz Varlaisaran #10088 üzenetére
Érdekes. Patchcel ezeket nem javították? Mondjuk mindegy, mert most beraktam az óvodába a pengéknél.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Inv1sus #10089 üzenetére
Tudod mi a vicces? Ez második karakteremmel, Leanával volt. Amikor az elsővel nyomtam végig, szintén vanilla installal, ott simán ment minden, ráadásul ott már egy mod jelen is volt, az Ayleid race mod, igy lett volna oka bugzani valami miatt. Ugyanaz a hardver csavarról csavarra, ugyanaz a konnektor, ugyanaz a szoba, ugyanaz az univerzum
Unoff patchek nálam nem jöttek be mindig szétesett tőle az egész (holott milliárd embernél meg ezek a peccsek faxásak). Egyedül a 0416 peccs ami megvolt mindkettőnél.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10085 üzenetére
Nem nagy a különbség, mindegyikből kifoghatsz jól tuningolhatót vagy kevésbé olyat, de ahogy néztem, a simák jobban húzatóak. Az árkülönbséggel nem jobb a ti. Én mindenesetre olyat ajánlok, mint az enyém, mert ez bevált.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz katt777 #10091 üzenetére
Végülis nem lett ujkártya. Majd lesz. Az eltett zsozsóból beszereztem pár érdekes cuccot egy leendő második, nagyon-nagyon elmebeteg géphez, igy kártyaügyben egy olcsó, de elegáns kerülőutat választottam, lőttem egy 9600GT-t mentőövként - ez legalább megy szépen, addig jó lesz.
Látom, itt meg kihalt minden, akárcsak Nexuson, vagy bárhol... nagyon várja a nép az ötöt, ugy látom
-
Bendőke
tag
válasz Varlaisaran #10092 üzenetére
Én szimplán csak nem játszom mostanában. Nemcsak Obliviont, úgy általában semmit nem játszom. Ill. annyit, hogy néha elindítom, aztán 5 percen belül megunom, és kilépek, általában anélkül, hogy elmenteném a változásokat.
-
Inv1sus
addikt
Én játszom megállás nélkül. Tökre tetszik a játék annak ellenére, hogy régebben bénának tituáltam a Morrowindhoz képest. Nem tudom mi változott azóta.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10092 üzenetére
Amíg Nehrim fent van, nem lehet Oblizni.
-
Inv1sus
addikt
Ah, azt hiszem meguntam a játékot. Nem olyan jó, hogy sok küldetés van benne.
Most már csak nyomom és nyomom, gyorsan átmegyek mindenen, hogy a küldetés véget érjen.Azt hiszem így a kiegészítők nem lesznek kijátszva.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest