Aktív témák
-
XanD3R
senior tag
sTERNI inkább adj egy linket hogy hol lehet feliratkozni, és akkor neked sem kell mindenkinek küldözgeti megteszi helyetted a Bethesda
-
XanD3R
senior tag
Oblivion Collector's Edition: [link]
remélem itthon is lehet majd kapni, bár nem hinném
''Észak-Amerikában, Nagy Britanniában, Nyugat Európában és Ausztráliában biztos hozzájuthatunk.''
sTERNI: tovább küldhetnéd a mail címemre azt a hírlevelet
[Szerkesztve] -
XanD3R
senior tag
válasz -=Lord Tom=- #203 üzenetére
kösz az infót
-
XanD3R
senior tag
válasz -=Lord Tom=- #201 üzenetére
a többi techdemót is megnézted? mert most perpill nemvagyok gépközelbe (mm normális gép közelébe ) viszont kiváncsi lennék rájuk
[Szerkesztve] -
XanD3R
senior tag
[link]
''A minap Landon barátom felhívta a figyelmem az Elder Scrolls IV: Oblivion című RPG hivatalos fórumának egyik hozzászólására, amit nem más publikált, mint egy VXSS néven regelt fejlesztő! Soraiban arról ír, hogy ugyan titokban, de ő segít egy kicsit a fórumozókon és említett néhány dolgot bizonyos melóhelyről, az ő régi gépéről, a játék kipróbálásáról, maximum grafikáról és szaggatásról ugyan, de játszhatóságról. Állítása szerint 1024x768-asnál nagyobb felbontásban játszotta full grafikán a játékot, és ment, szép is volt meg jó is. Ugyan sokszor szaggatott, de ő szentül meg van győződve róla, hogy bizony nem fog ide atomerőmű kelleni a cucc tökéletes futtatásához. Ennek mi csak örülünk, reméljük végre tényleg sikerült optimalizálni! '' a GSO-ról idéztem -
XanD3R
senior tag
itt van egypár érdekesség: [link]
épp most töltöm a tech demókat, ha jók akkor belinkelem őket...
[Szerkesztve] -
XanD3R
senior tag
válasz -=Lord Tom=- #180 üzenetére
csak jönne már ki
nagyon ütős játék lesz sztem, a morrowind is király
meg szerencsére már van elég erős gépem ahhoz hogy ezt is normálisan tudjam futtatni -
XanD3R
senior tag
leírás egy szerencsés tesztelőtől: [link]
-
XanD3R
senior tag
vagyis van 4 ''új videó:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
XanD3R
senior tag
Hóhó, ne csapjunk át off topikba
Friss infókat az oblivionról !! -
XanD3R
senior tag
ajánlom ezt az oldal, itt van egy pár jó morrowind leírás Bővebben: link
-
XanD3R
senior tag
rövid történet: ''Egy szokott helyen, a dutyiban kezdődik a játék. Tamriel királyát meg akarják gyilkolni, ezért testőrei a cellákon keresztül akarják megszöktetni, és az utuk keresztülmegy a mi cellánkon is. Az őrök meghalnak a gyilkosok által, és végül már együtt menekülünk a királlyal. Szépen elhull ő is, és ránk bízza a Királyok Amulettjét, hogy keressük meg a jogos örökösét és adjuk oda neki, hogy bezárhassa a pokol(Oblivion) kapuit. Röviden ennyi lenne.''
www.gamekapocs.hu fórumából vettem -
XanD3R
senior tag
Ha minden igaz ebbe a játékba is beépítik a NaturalMotion féle élethű animációt (eddig ezekbe lesz benne pl.: Gears of War, Warhawk, Elder Scrolls IV, Madden 06, The Getaway: Black Monday,Tekken 5)
Bővebben: link -
XanD3R
senior tag
Eddig ezt találtam: Bővebben: link
vagyis: Pentium 4 @ 2Ghz or Athlon 2000+.
256-512MB of RAM.
ATi Radeon 9600 or equivilent and above.
DirectX 9.0 compatable soundcard
Ez nem is olyan vészes -
XanD3R
senior tag
up!
Mindenkinek ajánlom ezt a videót, még annak is aki nem szereti ezt a műfajt, mert ezt a grafikát látni kell Bővebben: link
és ha minden jó megy még idén ki fog jönni -
XanD3R
senior tag
Körülnéztem itt PH!-n és nem láttam erről a nagyszerűnek ígérkező játékról egy topikot sem, úgyhogy gondoltam nyitok neki egyet
Az Oblivion az Elder Scrolls sorozat negyedik része, a Morrowind folytatása
Műfaját tekintve RPG
Screenshot-ok:Bővebben: link
Magyar Fan site: Bővebben: link
Hivatalos Oldal:Bővebben: link
Megjelenés: Elder Scrolls: Oblivion - 2005. december eleje (friss, mai információ)
remélhetően nem fog késni
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest