Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Döglött Róka #3720 üzenetére
Nincs.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Woodslave #3704 üzenetére
A wrong warpot véletlen fedezték fel DS1-ben és azóta a kód része, csak open world lévén ebben a játékban sokkal súlyosabb dolgokat lehet vele művelni.
A zipet nem tudom, hogy produkálták először, de el tudom képzelni, hogy véletlenül történt meg, aztán tesztelgették és végül kiderült, mi is a pontos folyamat hozzá.Olyan közösségről beszélünk, aminek az egyik tagja 50-szer megütött egy falat és kiderült, hogy tényleg kamufal, csak bugos.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Woodslave #3701 üzenetére
Több millió játékosról beszélünk, mindig lesz egy hülye, aki ezekkel próbálkozik és ha egyszer valakinek sikerül valami, akkor utána szájhagyomány útján terjedt az info.
A Great Hollow, Gwyndolin DS1-ben, Archdragon Peak, Midir a DS3-ban ilyenek voltak, valaki felrakott képet/videót anno a netre és futótűzként terjedt utána, hogy mit kell csinálni hozzájuk.
-
Bad Pritt
félisten
Staying On Target | Elden Ring Ep3
Fastest Leveling Ever | Elden Ring Ep4
Két újabb CarbotAnimations rövidke, mindkettő rohadt jó.
-
Bad Pritt
félisten
Hát ami ennél a játéknál zajlik any% kategóriában az tényleg súlyos, élvezhetetlen.
Nekem az ilyen challenge runok mindig is jobban tetszettek, tegnap Lobos only shield végigjátszást csinált, csomóan raktak fel videót consumable only-ról, meg láttam két videót, ahol csak seggel, a ground slam meg golden slam skillel vitték végig.
-
Bad Pritt
félisten
Van egy ilyen is, ez neked készült, mert gondolom glitchless (még nem néztem végig):
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ThySoul #3680 üzenetére
Hát ha célirányosan mész akkor lehet fél óra, én úgy értettem, hogy játszod a játékot normálisan és egyszer csak azt látod, hogy 9-ig van mindenből, kivéve a 7-es, azért meg gyorsan el lehet ugrani Volcano Manorba.
Én rohadtul azt érzem, hogy Dragonbarrow-t nem oda szánták a térképen, csak ott maradt szabad hely.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ThySoul #3676 üzenetére
Furcsa amúgy, mert sikerült egyszerűsíteni meg bonyolítani az eddigi rendszert.
Annak örülök, hogy csak kétféle alapanyag van, nem kell sakkozgatni velük, mint a DS1-ben, de az nekem is furcsa, hogy +25-ig kell húzni, ezzel is csak a lootolást erősíti a játék, ha valaki sima fegyvert akar használni.
A másik oldalról meg somberrel fejleszthető fegyverből a 10. órában tudsz már +9-est faragni, szóval az megint egy másik véglet... -
Bad Pritt
félisten
válasz
S e t h #3669 üzenetére
DS3 sok szempontból jobb, mint az Elden Ring, viszont olyan quality of life fejlesztések vannak ebben a játékban, amik után kicsit adaptálódni kellett a régebbihez.
Nagyon érezni, hogy a DS3 még az ősi Souls alapokból építkezik, az ER meg sokkal játékosbarátibb, könnyen használható szeretett volna lenni. Az, hogy on the fly tudsz fejlődni meg alakítani szinte mindent és kb. csak a kovácshoz kell a hubra visszamenni, aranyat ér játékidő szempontjából. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Hunpriest #3666 üzenetére
Igen és tegnap jöttem rá DS3 közben, miért. Abban a játékban is vannak hasonló hosszabb kombóval támadó ellenségek (pl. Abyss Watchers a bossok közül, Irithyll-ben a katonák), viszont jellemzően alacsony a poise értékük és nincs hyper armor a mozdulataikon, szóval simán meg lehet szakítani őket, ha jó ütemben reagálsz.
Na most sok sikert az Elden Ringben egy bármilyen Black Knife vagy Royal Revenant támadásainak megszakításához.
Ezek mintha Sekiro karakterek lennének, csak ott teljesen másképp működik a harcrendszer, ezért nem is lenne feltűnő.
-
Bad Pritt
félisten
Kezdéstől lehet bleedre gyúrni. Nyilván játékostól függ, ki mennyire magabiztos, kell-e rögtön 40 vigor, 32 endurance, vagy elvan kevesebbel és akkor lehet arcane-re gyúrni.
Én abszolút skipeltem a dexet a játék első felében és az arcane-t húztam 80-ig, teljesen a bleed volt a build alapja, amik meg nem véreztek, azokat skillből relatív egyszerű szétkapni (csontvázak, impek, szellemek, ilyesmik).
Ahogy én emlékszem, olyan 80-90 bleed build uptól indul be a buli, azt már nem igazán szeretik a húsvér ellenségek, 200 fölött meg gyakorlatilag érdektelen a rendes fizikai sebzés, mert minden gombnyomásra fröcsög a vér mindenkiből.Alatta inkább csak bónusz a bleed a rendes fizikai sebzés mellett.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #3653 üzenetére
Azok már nekem tényleg túl közeliek. A késeket se tudtam megszokni igazából, a Clinging Bone-nal próbálkoztam de nem igazán működött nálam.
Nem esélytelen egy fegyverrel sem bleedelni, de 2x110-120 bleed build up mégiscsak jobb, mint egyszer 110-120.
Igazából a sebesség meg a kombónkénti ütésszám fontos,, a Reduvia pl. ezért pokolian erős szerintem, mert gyors és sokat tudsz vele csapkodni, gyorsabban épül fel a vérzés effekt.
-
Bad Pritt
félisten
Alapból occult volt mindkettő, csak amikor bejött az, hogy valami tényleg totálisan immunis a bleedre, akkor raktam át keenre.
Kombinált 240-250 bleed értékkel még a magas rezisztenciájú bossoknál is csak 3-4 L1 kombó a bleed procc, istentelen erős a vérzés ebben a játékban.Ami még ennél is erősebb (vagyis gyorsabb), az a dupla dagger, csak ahhoz már tényleg bele kell mászni mindenki arcára, amihez nem volt sok kedvem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #3642 üzenetére
Nekem az volt a tapasztalat, hogy egy célirányosan bleedre beállított build (80 arcane) két gyorsabb fegyverrel power stance-ben a legjobb ebben a játékban.
Útközben bohóckodtam mindennel, frost, rot, poison minden kombinációja végig lett próbálva, de az endgame-re egyik sem volt olyan hatékony, mint a dupla curved sword maxra tekert bleed build uppal. -
Bad Pritt
félisten
A nerfelős patch előtt esélytelenek voltak, utána nálam sokkal tovább bírta mindenki, Tragoth, Lionel meg Blaidd rendesen sebezték is, Alexander, Okina meg Jerren részéről viszont a jelenlétet tudtuk díjazni csak.
Annyi, hogy P2-ben sokszor elvontam az aggrót róluk, főleg a négy nagy szikláját igyekeztem magamra húzni. Az idegesített, hogy a healer nagyi folyton engem követett, pedig segíthetett volna a srácoknak.Sajnálom, hogy nerfelték amúgy, kicsit szükségtelennek éreztem, előtte sokkal jobb fight volt, azóta egy darab gallyal szét lehet szedni szerencsétlent.
-
Bad Pritt
félisten
Ezt az ash of war rendszert is lehetne még fejleszteni: az mekkora fun lenne, ha a Fire Prelate sisakot felvéve tudnál te is tüzes köveket köpködni, ha no skill ash of war cuccot raksz mindkét kézbe?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Döglött Róka #3600 üzenetére
Elden Beast pls, félhülyére nerfelték azt is, a Haligtree-ben tanyázó Royal Revenant kommandót verd le három flaskából.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #3588 üzenetére
+1
jaj mozdul a karja vagy valamije (miközben ő maga is össze-vissza izeg mozog)
Erről a Tree Spiritek jutnak eszembe, mert minden egyes mozdulatánál azon gondolkodom, hogy most mozog vagy támad?
Ami ebben a játékban baromi gáz a korábbiakhoz képest, az az, ahogy a textúrák meg effektek maszkolják a mozdulatokat. Sokszor nem látod egyszerűen, mi történik. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Döglött Róka #3580 üzenetére
Ezt ma este összerakom én is, viccesnek tűnik.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
DanielLong #3576 üzenetére
Ranni questhez kapcsolódik, de nélküle is fel lehet menni, Astelt kell leverni hozzá a Grand Cloister föld alatti területen.
-
Bad Pritt
félisten
Basszus, patchelték Volcano Manorban a hidas trick jumpot a somber 7-esért.
Még mindig lehetséges, csak kb. tökéletes ugrás kell hozzá, szívtam vele vagy fél órát.
-
Bad Pritt
félisten
Na az viszont más, mert akkor te triggereled, hogy váltson. Kontrollerrel a jobb joystickot kell rángatni ahhoz hogy váltson a célpontok között, amivel alap esetben forgunk a karakterrel.
Nem tudom, mi lehet rá a megoldás, önuralom meg izommemória talán, hogy ne mozdítsd az egeret még akkor se, ha őrülten kattintgatsz. -
Bad Pritt
félisten
Ezt most abszolút nem vitaindítónak szánom, csak érdekesség.
Végignéztem LilAggy minden boss végigjátszását és kíváncsiságból jegyzeteltem, mennyi is az eredeti boss.
Az elv egyszerű, az számít bossnak, ami életerő csíkot kap alul és az számít egyedi bossnak, aminek a movesetje nem egyezik 100%-ban máséval, tehát pl. a tree avatarok egynek számítanak, de a putrid avatart külön számoltam, mert van egyedi támadása, a sárkányok nagyrésze szintén egynek számít, mert hiába van más-más status effectjük, a moveset azonos, viszont Adula egyedi, stb.
A duo-trio-gang bossokat szintén nem számolom külön, már csak elvből sem, viszont azokat elszámoltam, amik csak szimpla mobok boss harcnak csúfolva, pl. Scaly Misbegotten, Beastman of Farum Azula, Perfumer, stb.A vége a 165 boss harcból 58 egyedi és ha azt nézzük, mely bossok fordulnak elő tényleg csak egyetlen egyszer a játék folyamán, akkor TheDeModcracy korábbi videójának állítása helyes, 9 darab.
-
Bad Pritt
félisten
Rúnát. Fegyvert nyilván kell, ha nem 100% drop és használni akarom.
Btw, így 300 óra után tűnt fel, hogy eladásnál a golden rune-okat 1:1-ben váltják az árusok, szóval sokkal jobban megéri szimplán eladni nekik, mint fajtánként elpattintani őket végigvárva a fölösleges animációt minden alkalommal.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Phoen|x #3527 üzenetére
Nagyon fun.
Itt tesztelgettem kicsit egy emberke meg egy troll ellen. A buborékok stagger potenicálja brutális. -
Bad Pritt
félisten
Na ez az Envoy's Long Horn azt gondoltam egy jó kis gimmick fegyver lesz, de a valóság az, hogy ez egy nukleáris csapás nagytestű ellenfelekkel szemben és mellette kalapácsként sem gyenge.
Arra lennék kíváncsi, hogy vajon a Winged Sword Insignia talizmán hatással van-e a buborékokra? Mert ha igen, az game changer lehet. -
Bad Pritt
félisten
válasz
DanielLong #3521 üzenetére
Az Ivory Sickle meg a Carian Knight Sword relatív könnyen megszerezhető még az Akadémia meg a Caria Manor előtt. Előbbi tök jó a quickstep skill meg a dex C, int C scaling miatt, viszont mivel dagger, bele kell mászni az ellenfelek arcába és csak sima smithing stone-nal fejleszthető sajna, utóbbi egy nagyon szolid kard D-D scalinggel, pusztító, de lassú skillel.
Ami szerintem megérhet egy próbát, az a Lazuli Sword, az Akadémián járőröző kardos-pajzsos mágusok fegyvere. Alap skillje a glintstone pebble, szóval meg lehet azt oldani, hogy karddal-pajzzsal zúzol, de nem kell lemondani a távolsági támadásokról sem, rögtön tudsz lövöldözni fegyverváltás nélkül. Annyi baj van vele, hogy nem fele-fele a fizikai és mágikus sebzés, hanem magasabb az utóbbi, szóval ha valaminek erős a védelme mágia ellen az szar ügy.
-
Bad Pritt
félisten
El tudsz futni mellettük, nem kell foglalkozni velük.
Flaska mennyiség növeléshez golden seed kell, azt ilyen kicsi arany fák tövében találod.
Lehet növelni a visszatöltendő mennyiséget is, ahhoz sacred tear kell, ami templomromokban van, a térképen elég jól látszanak ezek.
A tenyleges módosítás meg ahogy wolf13 írta. -
Bad Pritt
félisten
A koop minden rejtélyére csak mi nem jöttünk rá ismerőssel, vagy szimplán egy kalap szar? Néhol működik gond nélkül, jelszó beír, summoning pool aktiválás mindkét oldalon, egyik oldal lerakja a jelet, másik oldal finger remedy-vel megcsörgeti a poolt és mehet is a móka.
Máshol valamiért nem tudja egyikünk aktiválni a poolt, vagy nem jelenik meg a jel, vagy odébb jelenik meg, vagy láthatatlan de interakcióba lehet vele lépni, szóval egész széles skálán mozognak az érdekességek, amiről nem tudjuk még eldönteni, hogy bug vagy feature.Szerk.: most nem Leyndellre gondolok amúgy, az tiszta sor, miért nem működik, mikor már a sztori két markánsan eltérő pontján vagyunk.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #3460 üzenetére
Erre mit lehet mondani? Ha a Monster Hunter rendszere tetszik, akkor Monster Hunterezz.
A From játékai mindig is trial and error alapon működtek és még így is egy sokkal-sokkal kommerszebb, megengedőbb játék az Elden Ring, mint a Dark Souls sorozat volt (főleg az első része). -
Bad Pritt
félisten
Most viccelsz, ugye? Odamész valamihez és megütöd. Majd megütöd két kézzel. Odamész ugyanahhoz a valamihez a másik fegyverrel és megütöd. Majd megütöd két kézzel.
De ezt az egész témát nem igazán tudom hova tenni, a scaling is eltér(het), ash of wart is tehetsz bele, azzal is tudsz scalinget változtatni, ezerféle talizmánnal változhat a sebzés...
Továbbra is az az alap igazság, hogy rossz fegyver nincs, rossz játékos van.Nem kell rágörcsölni a statokra, a From játékai mindig is a stílusról szóltak.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #3439 üzenetére
Legyünk őszinték, a From Software-ről beszélünk, akik nem csak, hogy benne hagyták az egyik játékukban ezt a hitboxot, de utána a kvázi remastered változatban sem javították pár évvel később.
Nagyon sok párhuzamot lehet észrevenni a DS2 meg az ER között, mindkettőről ordít a megfelelő play test hiánya és kiindulva a From korábbi patchelési szokásaiból, nem számítanék óriási változásokra, inkább finomhangolások lesznek a jövőben is. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #3426 üzenetére
A nehézség önmagában nem erény és nem hiba. Ahogyan elérték a nehézséget, az hiba. Tényleg nagyon jó videók vannak már a témában, és órákon át lehetne elemezni mindenféle szempontok alapján, de ami végső soron fontos lenne, hogy mennyire fun, ezt meg úgyis mindenki érzi.
Szerintem túl sok sebből vérzik a legtöbb boss ahhoz, hogy fun legyen. -
Bad Pritt
félisten
válasz
MikeWazowski #3416 üzenetére
Melyik az az armor?
TargothValamint ha az elején megolod Alexandert, mit ad?
Warrior Jar ShardÉn véletlen fiat öltem meg, az olelgetos asszonyt, így már a sárkányt nem tudom leolni?
Hogy a tökömbe tudtad megölni Fiát?A quest 90%-ában olyan helyen van, ahol nem is tudsz támadni.
Amúgy nem, így nem tudsz átlépni a sárkányhoz. -
Bad Pritt
félisten
válasz
ThySoul #3413 üzenetére
Nyilván hátránya hogy baromira be kell tanulni hol van akkora időkeret ahol meg tudod ütni az adott bosst úgy hogy működjön a dolog
És akkor itt vissza is kanyarodtunk az átlag játékos témájához.
Míg egy Rivers of Blood meg Moonveil weapon artot orrvérzésig tud bárki spammelni nagyobb hátrányok nélkül, addig ennél meg kell találni a megfelelő időpontot.
Biztos erős fejlesztett karaktereknél is, lehet köré buildet építeni, nálam a GS többet sebzett akkor, úgyhogy ment a kukába. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #3404 üzenetére
Bármivel érdemes menni, mindennel végigvihető a játék a kezdő kiskéstől kezdve buborékfújón át a Moonveilig.
Viszont a frost, bleed, rot magasan a három legjobb lehetőség ebben a játékban akár ash of war, akár varázslat, akár consumable cuccok adják az effektet.Bloodhound's Fang az egyik legjobb fegyver a játékban, hülyebiztos választás szinte minden esetben.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
DanielLong #3402 üzenetére
A frost op ebben a játékban. Igazából minden status effect op, az egész játék érzésre ekörül forog.
-
Bad Pritt
félisten
Nálunk az oldotta meg, hogy beírtuk ugyanazt a jelszót a multiplayer menüben. Én lerakom a fingerrel a jelem az egyik summoning poolnál, a másik megcsilingeli ugyanazt a poolt a remedy-vel és meg is jelenik nála a jelem.
Egyedül Leyndell két különböző verziójánál nem működik.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Hát a chalice-októl szerintem sokan befostak.
Mond hülyeségeket, pl. most toltam végig a DS1 Remasteredet és nézegettem videókat, ki hogyan oldja meg a Bed of Chaost. Ő például az UGS karakterének adott egy kis kardot, hogy azzal vagdossa az ágakat. Mondom ez hülye, hát mikor csúszol le a csúszdán direkt odaraktak a fejlesztők ugyanolyan gallyakat, hogy lásd ahogy a karaktered épp csak nekik megy és összetörnek.
Viszont máskor vannak tök jó megoldásai, meg a 100% végigjátszásainél tényleg minden szart összeszed. -
Bad Pritt
félisten
válasz
lastmohican2 #3331 üzenetére
Én fightincowboy-t ajánlomyt-on, neki DS3-hoz van sima felfedezős meg egy 100% végigjátszása is. De ha csak maga a játék érdekel, hogy milyen, akkor elég megnézni pár tesztet, jól összefoglalj a legtöbb.
Amúgy ha az Elden Ring teszett, akkor szerintem nem tudsz a DS3-mal melléfogni, mechanikailag 95%-ban megegyezik a két játék. Amit én nagyon különbségnek éltem meg az a dedikált ugrás gomb meg az ash of war rendszer, ezek így nincsenek a korábbi részekben, meg persze az open world lóval, mindennel együtt hiányzik. -
Bad Pritt
félisten
válasz
DanielLong #3332 üzenetére
A játék nem lineáris, úgyhogy tényleg az a legjobb a fősztori szempontjából, ha a grace-ek csóváját követed. Azok egy idő után elfogynak, de akkor már a játéktér is beszűkül egy ponton és egyértelmű lesz, merre kell menni (bár lehet még ott is jelzi az irányt a fény, ezt most fejből nem vágom).
-
Bad Pritt
félisten
Úgy értem a grafika szerencsére még csak két opciós általában.
Erről az jut eszembe, mikor valaki beírta az Xbox topikba, hogy jó a gunplay a Halo Infinite-ben, de a Destiny 2-ben jobb, én meg csak mosolyogtam magamban, mert a D2-ben van két csúszkád, az Infinite meg ad másfél oldalnyi részletes beállítási lehetőséget csak a kontrollerhez.
Előbbi alapból jó így, utóbbi meg a használhatatlantól a tökéletesig állítható. Szerintem egyértelmű, melyik a jobb hozzáállás. -
Bad Pritt
félisten
Elden Ring Bosses: An Unbalanced Disappointment
A tegnapi téma margójára. Nyilván spoileres, de az nekem is új info, hogy mindössze 9 egyszer előforduló boss van a játékban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #3307 üzenetére
Játékélmény meg a From játékokkal járó frusztráció szempontjából tényleg jó, hisz, ahogy írod, on the fly adaptálódhatsz minden helyzethez.
Viszont (vigyázat, megint markáns vélemény következik) ezzel teljesen megszűnt komoly szerepjátéknak lenni, hisz nincs semmilyen következménye a döntéseidnek, cserébe a sandbox jelleg sokkal erősebb, mint korábban.
Nyilván ez is egy fontos tényező a nagyobb játékosbázis felé nyitásnak, meg ez is egy hosszabb folyamat volt a DS1 teljesen végleges döntéseitől. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #3294 üzenetére
Rá kellett néznem, mire gondolsz, de értem.
Hát a FromSoft sosem a könnyen értelmezhető meg intuitív menüiről volt híres, de azért elég sokat fejlődtek a DS1 óta. Ott a fegyverek fejlesztését máig nehezen értelmezem, ezerféle ember, ezerféle upgrade material és utána négy különböző kovács közül egynél reinforce, modify, reinforce, modify, reinforce és akkor vagy kész.
Elden Ringben nekem a crafting menüpont felépítése volt csak fura, elég kis gagyi. Míg a hasonló nézetű inventory-ban majd' minden fül jól érthetően és automatikusan szortírozva vannak az itemek alapból, addig a craftingnál csak oda van hányva minden egyben és ugyanez igaz az inventory crafting material menüpontjára is. Navigálható, használható, csak nem szép, meg egy idő után elvész, hogy miket is adnak a sokadik cookbookok.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
vorosmarti #3290 üzenetére
Teljesen igazad van, igazából csak arra gondoltam, hogy nem történt forradalom azzal, hogy dedikált gombot kapott az ugrás.
A menüvel mi volt a baj?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MikeWazowski #3284 üzenetére
Rune Level 1. Nem lép szintet.
Más: ezen besírtam.
Malenia pls...
-
Bad Pritt
félisten
Ha Radahnnal gondja lenne még valakinek, itt egy vicces cheese.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #3278 üzenetére
Mégis valahogy azért csak van egy összkép, ami több mint az egyes kiragadott részek külön külön szemlélve.
Na, én ez alapján teszem kicsit lemaradva a másik négy mögé, de kilométerekkel a DS2 elé.Jelenleg éppen ott tartok, hogy az egyik Caelid dungeon végén a dupla tűzöpő varázsoló macska szobrokat kéne levernem...
Rohadt jó, hogy mindenki (velem együtt) macskának nézi őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mazda topik
- GTR 3: Első kép a játékból
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest