Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    senior tag

    válasz ThySoul #8325 üzenetére

    Godskin duóra gondolsz?
    Arról olvastam már :DDD Viszont rájuk kíváncsi leszek, mert az apostollal tegnap akadtam össze (a szélmalmos táncoló nyanyáknál), és olyan könnyen lement, hogy talán max. kétszer tudott megütni. Igaz, valahogy úgy kavarodtam oda hozzá, hogy háttal állt. Azt sem tudtam, hogy boss lesz, szóval megpróbáltam hátbaszúrni, de kiderült, hogy azt nem lehet, így sima vágás lett belőle, majd megjelent egy boss-életerő csík. Kicsit meg is lepődtem, meg megláttam, hogy godskin apostle... gondoltam, hogy na, nekem reszeltek. Erre röhejesen könnyen lement.
    Liurnia felett a hídon, a hájpacni nemessel mondjuk szívtam néhány kört anno. Amikor gurulni kezdett, még lóval se tudtam elmenekülni (szerencsére kiderült, hogy a tereptárgyakat nem szereti, azokban könnyen elakad, így hatástalanítani lehetett azt a rohadék tulajdonságát). Meg volt egy hájrengető ugrása, amivel úgy feldobott a levegőbe, hogy le is repültem a hídról...

    De a dagadt nemessel sem szenvedtem annyit, mint a kard/pajzs kombós crucible knighttal Nokronban. Nálam az a mumus. És ugyan a lándzsás haverját egész könnyen le tudtam csapni (szintén Nokron), de ezek duóban, főleg, hogy kard/pajzsos még fel is lett szteroidozva, hát nem volt most kedvem egy-kettő-három tucatszor nekifutni, míg kitanulom, hogy mikor hova mozogjak, hogy lehet kihasználni őket egymás ellen (hogyan akadályozzák esetleg egymás mozgását stb.).

    Mondjuk közben én is elkezdtem keményedni. Kicsit fejlesztettem az endurance-on is, így már sikerült magamra húzni Pista bácsi (a kiöregedett lovag) mellvértjét és lábvértjét anélkül, hogy heavy loadba átmentem volna. Kicsit jobban bírom így a pofonokat most. :) (Egészen eddig egy még Liurniában talált szettet hordtam - azt, amelyik halálfejes sisakú, és ha nagyon alacsony a hp-d, akkor a sisak tölt vissza életet lassacskán.) Igaz, találtam egy annál is keményebb melee vértet (szintén Volcano Manor Tarnished gyilkolós küldetés eredményeként - egy nagy pöröllyel hadonászó törpét kellett szétcsapni érte), de annak olyan súlya van, hogy nem opció. (Van persze talizmánom, kettő is, amivel lehetne a teherbírást növelni, de nem akarom ezekre pazarolni a drága tárhelyet.)
    Fegyvernek még a Bloodhound's Fanget használom. Nem tudom, le fogom-e cserélni egyáltalán ebben a végigjátszásban, mert nagyon bejön! A karomfegyverhez képest durván megtáltosodtam vele. Ahhoz viszonítva majdhogynem cheat kód ez a kard.

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák