Új hozzászólás Aktív témák
-
szTotyy
őstag
Csalások elleni védelemről egy semmitmondó cikk.
Kár, hogy a scriptek ellen nem véd!VinoRosso: 2, 2. ?? utolsó percekben?
-
szTotyy
őstag
válasz toxicjew #946 üzenetére
"max csak addig tolom amíg kijon a másik" - mindenki így kezdte.
Játszol vele pár napig/hétig..., nem varázsol el, nem esik le tőle az állad, azt gondolod semmi extrát nem mutat...
Aztán visszatérsz a Fifához(vagy legyen EA), és rájössz, hogy ...bassza meg, az a "másik" sokkal jobban hasonlított egy futballmeccshez. ...És ezután már szarsz a fifára.Jó, nem biztos hogy így alakul, de van rá esély bőven.
A Fifa/EA nagy előnye a rengeteg játékmód, amit jogosan hiányolhatsz ebből. Igen, sajna csak ennyi content van eddig. -
szTotyy
őstag
Én nem nyitottam 3 csillagosnál jobb játékost.
VinoRosso: Fifások is panaszkodnak a scriptek miatt, ott sem jobb helyzet e téren.
Ennek ellenére én is elgondolkodtam rajta hogy majd kipróbálom az újat, tetszik a kismillió féle játékmód. -
szTotyy
őstag
eFootball championship van! Csodálatos! Lehet begyűjteni pontokat, ha rákattintasz.
Ha lesz rá időm végig fogok nézni pár meccset, mert nagyon kíváncsi vagyok, vajon ott is vannak e hirtelen játékos megtorpanások vagy egyéb furcsaságok. -
szTotyy
őstag
Lehet volt már vagy ismert, de itt egy 2023 roadmap
E szerint a tavaszi és nyári ígéreteket beváltották, így nagy esély van a ML-re, online co-opra.
És a szerkesztésre is, ami megoldhatja a licencek hiányát . -
-
szTotyy
őstag
Nem kell bíznod az EA-ben. Az a különbség (szerintem) köztük és a Konami közt, hogy az EA esze ágában sincs fociszimulátort csinálni, ott az a cél, hogy a játékos jól szórakozzon, a valósághoz semmi köze nincs. Míg a Konami (legalábbis a PES-ekben biztos) inkább futballszimulátort szeretne (vagy inkább szeretett volna) csinálni, csak saját maguk cseszik el.
Az eFoci fizikáját csak azért szidod ennyire, mert nem játszottál mostanság Fifával. És onnan tudom, hogy nem játszottál Fifával, mert akkor nem szidnád ennyire az eFootball fizikáját. Félreértés ne essék, tudom hogy ez sem tökéletes, de a Fifáénál messze-messze élethűbb.Abban lehet igazad van, hogy a playerek is valójában az AI, ez nekem is megfordult már a fejemben, de gondoltam csak nem alacsonyodnak le ilyen mocskos szintre. Aztán lehet mégis..
Remélem eljön az az idő, mikor mindketten újra telepítitek a játékot és nem bánjátok meg!
-
szTotyy
őstag
válasz TrueGooner #807 üzenetére
Szomorú!
Azért a napi bejelentkezések miatt nem hagyod fent mégis a gépen?Szomorú ezeket olvasni és hogy a Konami, akikről tudjuk hogy képesek jó fociszimulátort is csinálni, ilyen faszságokkal tökön lövik magukat... meg minket is!
-
szTotyy
őstag
válasz csababarca #802 üzenetére
-
szTotyy
őstag
Bemutatom már én is a "világverő" csapatom. Tudom, közel sem a legütősebb csapat, de fontos volt, hogy amennyi magyart lehetséges, játékban tartsak.
Az egyéni taktikák: Offense-ben Alexander-Arnoldot offenzívra rakom, nagyon jó elfutásai vannak, a beadásai hibátlanok.
Defense-ben Messi counter target, Kimmich pedig deep-line.Szoboszlai helyett gyakran becserélem Fodent vagy Havertzet, ők azért sokkal jobbak ott, csak hát nem magyarok.
Kerkez helyett Spinazzolát játszatom felváltva.
Haaland cseréje pedig Ibrahimovics.
Érdekes, hogy Schafer statisztikái nem túl jók, de meccseken becserélve mégis mindig jól muzsikál.Nem a legjobb csapat, de ha a játék folyton beleszól a meccs alakulásába, akkor meg úgyis mindegy, hiába lenne mind 100-as erősségű.
[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
válasz VinoRosso #781 üzenetére
Köszi, elkerülhette a figyelmemet.
Egyébként a Konamihoz eljutnak ezek az elégedetlenségek a játékkal kapcsolatban? Tudnak a készítők a túlságosan átlátszó scriptekről?
Van valami Konamis fórum ahol lehet szentségelni?
A steam-en a sok negatív kritika inkább a megjelenéskori állapotából származik és nem a csaló scriptek a kommentek témája..., vagy csak én nem találkoztam ilyennel. -
szTotyy
őstag
válasz VinoRosso #779 üzenetére
Nyugodt és türelmes ember vagy.
Én még sosem léptem ki meccsből, a legfájóbb egy 0-10 volt pont egy magyar ellen. Nem esett meg a szíve Hungary nevű csapatomon, kegyetlenül kivégzett. Akkor egy pillanatra megforult a fejemben hogy kilépek, de nem igazán találtam rá opciót. ..
Csak Alt+F4-gyel lehet kilépni meccsből? -
szTotyy
őstag
válasz TrueGooner #772 üzenetére
Bal lábbal keltél esetleg?
Tegnap este én is így éreztem. Egy ligameccset játszottam, a szezonban az elsőt ezért gondolom talán nem akart a gép keresztbe tenni nekem. De úgy éreztem a játékosok lassúak, a passzok pontatlanok. Ki is kaptam 4-0-ra. De elkönyveltem magamban hogy csak én voltam túl fáradt és amúgy is már egy hete nem játszottam player ellen.
Aztán játszottam az AI ellen egyet, ott semmi problémám nem volt.Viszont nem tudom ki hogy van vele, de nekem az új Kerkez (91-es) kártya nagyon nem jött be. Védekezésben nem rossz, de nagyon könnyen eladja a labdákat, beadásai se jók. Szomorú.
-
szTotyy
őstag
Valóban elég sok múlik azon milyen hozzáállással ül le az ember játszani. Ezen simán múlik, hogy az ember szeretni vagy utálni fogja-e a játékot.
Engem csak egy dolog zavar a játékban, az a random megtorpanó játékosok. Főleg akkor torpannak meg, ha épp átveszem az irányításukat. Nyilván a legrosszabb pillanatban, mikor egy csatár meglép és utána kéne loholni. Ezen kívül nekem semmi bajom a játékkal.... még egyelőre.
-
szTotyy
őstag
válasz VinoRosso #753 üzenetére
Ez ilyenkor úgy működik, hogy a már meglévő Kerkez kártyám (ami asszem' 84-es szintén e táblázat szerint) lesz 90-es?
Szoboszlait tényleg felpumpálhatták volna! Ugyan 90-es a csapatomban, de nem érződik ennyinek. Nagyon könnyen elveszik tőle a labdát, és a passzai is gyakran pontatlanok. Igaz ha elsül a lába a egész gyakran beakad.
Ferrernek külön örülök, régi jó Barca játékos.
-
szTotyy
őstag
válasz TrueGooner #749 üzenetére
A jobb oldali védőnél (aki jelen esetben Koundé) fontos, hogy CB mellett RB is legyen egyszerre?
Azt tudom hogy Koundé jobboldali bekk is egyben, de mi van akkor ha csak egy CB-t teszek oda és annak kell kitolódnia majd jobbra? Bénázik védekezésnél , vagy simán teszi a dolgát? -
szTotyy
őstag
Tegnap haverral megvettük a most akciós Fifa 23-at. Neki ugyan jobban tetszik a Fifa mint az eFootball...., de szerintem a közelébe se ér futballélményben (az eFoci minden hibájával együtt.)
Hiába a Konamis játék idegesítő szarságai, szerintem így is kenterbe veri a Fifát. Szkriptekre meg ott is ugyanúgy panaszkodnak. A körítés ott jobb, ennyi.Mi itt ebben a topikban még mindig a "legfocisabb" focijátékkal játszuk...
-
szTotyy
őstag
Dream Team stadiont lehet valahogy változtatni? Eléggé unom már a Konamist
TrueGooner: Bergkampot sikerült kinyitni?
[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
válasz VinoRosso #714 üzenetére
Jah, sejtettem hogy ezt a választ írod. Igazából ez az egyetlen magyarázat rá: "hogy minél több játékpercet kisajtoljon azokból akik nem költenek a játékra, hogy legyen ellenfele azoknak akik költenek."
Simán lehet, hogy igazad van és még csak én állok túl naívan a játékhoz és még nincs is annyi játékidőm benne.
Lehet csak én vagyok túl elfogult a Konamis focijátékokhoz.
Lehet annyi óra után - amit mondjuk te beletettél-, én is így látom majd.
Lehet csak nekem van félig tele a pohár.., vagy neked félig üres.De ha tényleg igazad van, akkor a Konami elég nyakatekert és hülye módon akar meccsszámot növelni. Elég lenne csak a régi játékrendszert ctrl+c ctrl+v -zni és az EA aggódhatna, hogy a kutya se játszik a FIFÁval.
-
szTotyy
őstag
válasz VinoRosso #712 üzenetére
Jaaaah, hogy ez online?? Akkor meg nem is értem.
Akkor viszont az ellenfeleidnek meg folyton azt kellene éreznie, hogy piszok mázlija van, vagy hogy az ő javára csal a gép mindvégig.
Viszont ezeknek a furcsaságoknak ki kell egyenlítődnie a nagy számok törvénye alapján!
Nem hiszem, hogy a Konami kipécéz magának egy játékost és őt szivatja orrba-szájba.Vagy nincs más magyarázat, cigány átok, mondom én!
Egyébként a haverom, akivel játszogatok sokat, ő is így érzi, ilyen mentalitású. Hogy minden labda hozzám pattan, minden gól csak nekem akad be, mindig csak nekem van mázlim.
Francokat! Csak én nem teszem szóvá ha nem hozzám pattan a labda, hanem játszok tovább.[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
válasz VinoRosso #706 üzenetére
Szerintem valami cigány rontás lehet rajtad, hogy folyton ilyenek történnek veled!
Egyébként elhiszem, hogy ha te már régóta játszol a játékkal akkor rendesen felbasznak ezek a dolgok. Jómagam még pár hét játék eltelte óta legtöbbször csak mosolygok rajta, ritkábban anyázok.
Az biztos, hogy az ilyen flipperezésekkel kezdhetnének valalmit, a realitáshoz képest túl gyakoriak! -
szTotyy
őstag
válasz csababarca #703 üzenetére
A Konami oldalára tudtál regisztrálni?
-
szTotyy
őstag
válasz TrueGooner #700 üzenetére
Ó basszus!
Az 5.000eFootball point-okért vásárolható játékosok közé csak akkor kerül be új játékos, ha egy régi "kifut" az időből és lejár? Vagy ha gondol egyet a Konami és tesz be új kártyákat?
Piresen vagy Inzaghin gondolkodom.
TrueGooner, te gondolom rögtön vetted a Pires kártyát. -
szTotyy
őstag
válasz ROBREGGAE #698 üzenetére
Igazából a sok (viszonylag sok ) kis 10 napos kontraktokat gyűjtögetném szorgos hangya módra, hogy felhalmozzam nehezebb időkre.
A jelenleg megvehető 5 csillagos nominating contract-os kártyákból ugyan nem kell senki, de lehet később bead olyanokat, hogy egyszerre kell több is.
Botman Newcastle-ös, amiatt éredekelne (nekem Angliában az a Newcastle már 30éve, mint TrueGooner-nek az Arsenal )
Alvarez meg szimpatikusabb, mint a jelenleg használt középcsatárom, Haaland. Haaland kicsit csalódás nekem, bár még nem húztam maxra (91-es), de a 88-as Ibrát sokkal használhatóbbnak tapasztaltam. -
szTotyy
őstag
A match pass-ból ti meg szoktátok venni a prémiumot?
-
szTotyy
őstag
Ha egy játékosnak lejár a szerződése, akkor valóban csak ilyen szir-szar 10 napos szerződésekkel lehet meghosszabbítani, amit a match passból kapunk (abból se sokat)? Vagy a 25000(!) efootball pointért vett 60 naposat??
Nincs más mód szerződéseket szerezni/venni?[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
Ha már a játék online meccseken úgy kezeli a mezeket, hogy nem szinkronizálja a két player között őket (tehát nem feltétlenül ugyanazt látja a két player), akkor már akár lehetne modolni is a mezeket, mint régen a PES-ekben!
Nincs valami mez és címermod a játékhoz? Kerestem ugyan de nem találtam. -
szTotyy
őstag
Mennyire jó lenne ha a régi PES-eket egy az egybe átültetnék a mai megjelenítésbe..
Régen a PES6-nál úgy éreztem, hogy az egy tökéletes foci játék. Még akkor volt műesés is, az mekkora hatalmas volt már!!
Akkoriban a labda még tényleg gömbölyű volt!Lehet, most az utolsó update-tel nem is történt semmi változás, csak míg VinoRosso a folyamatos csalódottsága miatt még rosszabnak látja, addig TrueGooner és én csak szeretnénk jobbnak érezni és emiatt hisszük hogy jobb lett. Fene tudja.
-
szTotyy
őstag
A tegnap este lejátszott 2 meccsem után még mindig azon vagyok, hogy javult valamelyest a játék.
Azt a részét a játéknak, hogy a védők utolérnek miközben én labdával futok én betudom annak, hogy a valóságban se sok olyan játékos van, aki labdával gyorsabb egy átlagos/kicsit gyorsabb sebességű védőnél...
A játékben egyébként hogy működik az IRL szezonváltás? Itt a kártyákra gondolok.. Mi történik a visszavonuló játékosokkal? Megmaradnak a kártyáik, vagy eltűnnek a semmibe?
Na és a klubváltó játékosokkal? Például a Messi kártyám megmarad PSG mezestül, vagy frissíti a játék a képet egy Inter Miami-ra és esetleg rontja a statokat ?[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
Én is Top playeren játszok, Valószínűleg nem is fogom feljebb tenni, bár még csak 2 hete játszom vele. De most ezt tűnik az én szintemnek, az erős csapatok ellen néha becsúszik egy-egy vereség, nem idegesítő ez az erősség.
Jó, hogy említed a kiugratásokat, üresbe futásokat. Erre nincs valami gombkombináció?? Nagyon hasznos lenne!
Ezt a kiugratást most úgy ügyeskedem meg, hogy "kényszerítőzés" passzkombónál a játékos elkezd a kapu felé futni és ezt próbálom kihasználni.[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
válasz TrueGooner #671 üzenetére
Igen, én is többször el tudtam menni a szélen.
Sőt "Top player" nehézségen most szereztem első gólomat szélső hátvéddel, szélről meglógva (és nem egy OP játékossal, csak egy 85-ös Spinazzola volt). -
szTotyy
őstag
válasz TrueGooner #668 üzenetére
Ez megintcsak egybevág az én tapasztalataimmal.
3 meccs alatt (gép ellen) 3 olyan gólt is szereztem amilyet előtte még soha.
Egyet egy gyönyörű beadásból (beadásból gyakran szerzek gól, de ez ritka szép volt). Kettőt pedig kiugratásból Ibrával. Ez meg azért érdekes, mert ha utolérik, könnyen(mindig) szerelik Ibrát is, most viszont sikerült megtartania a labdát. Ez akkor valószínűleg a fizikai adottságok erőteljesebb hatása miatt lehetett. -
szTotyy
őstag
válasz TrueGooner #666 üzenetére
Én pont ezt akartam írni, hogy én is mintha azt éreztem volna, hogy simább, jobb a játékmenet, sokkal kevesebb "játékosmegfagyások". De lehet én is csak placebónak érzem. De akkor már ketten érezzük így.
-
szTotyy
őstag
válasz VinoRosso #661 üzenetére
Köszi!
Azért az a 29giga durva ha tényleg annyi.Azt olvastam, a "player progression reset" hasznos funkciónak tűnik. Szerintem jól elcsesztem a Szoboszlai kártyámat még az elején. 89-es, de úgy mozog mintha 69-es lenne (Igyekszem az összes magyart kimaxolni).
Meg a 12-re növelt cserepad is örvendetes, kevés volt a 7.
Viszont ezekre sok az a 29 giga
-
szTotyy
őstag
Új update-tel kapcsolatban valakinek van már tapasztalata?
-
szTotyy
őstag
válasz TrueGooner #643 üzenetére
A csudába, ez nagy kár!
Nem vagyok ugyan programozó, de a 2 platformot mennyibe telne összekötni és közösen kezelni a progresst? 1-2 nap, 1-2 óra?
És nem arra gondolok, hogy egymás ellen játsszon telefon és PC, csak hogy a "bankszámla" azonos legyen! -
szTotyy
őstag
TrueGooner: köszi. Játszom online is, meg offline is. Nekem az online résszel eddig nem volt semmi olyan problémám, ami offline meccseknél ne lenne. Legfeljebb csak az, hogy a 7.ligában már bucira vernek.., de hát vissza kell még szokni a játékhoz.
Hát ja, a legrosszabb PES (efootball) rész is köröket ver a legjobb Fifánára az biztos.
Egyébként most töltöttem le Androidos telóra is. Össze lehet kötni a PC-s verziót valahogy a telefonossal?
-
szTotyy
őstag
Üdv! Nemrég kezdtem el játszani a játékkal. Az elmúlt években érdektelen volt számomra a focis játék, régen csak PES-eztem és hát ettől is pont ugyanazt a játékélményt vártam. Úgy érzem a Konami jócskán visszafejlődött sajnos. A legidegesítöbb a játékosok indokolatlan megállása/lefagyása fél vagy egy másodpercre.
Emlékeim szerint a régi PES-ek (10-15 évvel ezelőttiek) sokkal jobb fociélményt adtak. De lehet csak az idő szépíti meg azokat.
A kérdésem, hogy mennyire sűrűn jönnek a játékhoz játékélmény növelő frissítések?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- További aktív témák...