Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kender23
aktív tag
Ez az első olyan vásárlásom, ahol nem adtam el a cserélendő játékost, mert szinte lehetetlen... 103 CR7 550 millióért ott figyel az öltözőben.
Viszont a 103-as Roberto Carlost meg sikerült pár napja.
Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
-
Kender23
aktív tag
Én így állok jelenleg.
Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
Kender23
aktív tag
válasz homerhamm #22 üzenetére
Igen, csak azokat. Habár én már nem tudom, hogy ki kivel van! Van olyan, akinek már ugyanolyan könnyű, mint mondjuk múlt héten, de van olyan, aki még mindig szenved velük.
-
Kender23
aktív tag
Podium event sikerült, persze fos rewardal.
-
Kender23
aktív tag
Viszont úgy veszem észre, hogy a hétvégi chalange-t gyengítették.. Az első kettőt az A.I. csinálta meg, és szinte a harmadikat is, csak 2x nyúltam bele...
-
Kender23
aktív tag
válasz homerhamm #15 üzenetére
Hihetetlen, de sikerült a tegnapi hétvégi... De csak úgy, hogy a CR7-em felrúgták és tizenegyesből rúgtam egy gólt. A reward persze fos mint mindig.
-
Kender23
aktív tag
Napi challange.
Azért ez nem olyan rossz. Én tavaly aug. óta játszom, ha nem is mindennap csináltam ezt meg, de legyen 200-250 nyitás.
Na ez volt a második, ami ilyen értékű... Mindig 100-300k játékosok.Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
Kender23
aktív tag
Ti hogy vagytok ezzel a hétvégi chalange-val? Most fordul velem elősször, hogy nem sikerül megcsinálni. Már gyanús volt ez a 0-2 kezdés, régen ugye 0-3-ról indult. Sokkal nehezebb, az biztos. Lövök egy gólt, majd az A.I. gondol egyet, aztán beindul és képtelenség megállítani. Pedig a csapatom egész jó, de lehet, hogy én vagyok a láma...
-
Kender23
aktív tag
Sziasztok, nem találtam prohardveres topicot ezzel a játékkal kapcsolatban. Szóval hajrá, itt meg tudtok beszélni mindnet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest