-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
aktív tag
Én régebben vettem Blu ray filmeket, aztán ahogy a magyar kiadók egyre inkább sz*rtak bele..ergo magyar vonatkozás nem nagyon került már a lemezekre, hagytam is a francba, mert oké eredeti nyelven milyen jók a filmek(na meg ugye ott a hangminőség is patika általában) és szeretek is eredeti nyelven filmezni,de én úgy voltam ha már pénzt adok ezért akkor elvárom hogy magyar hang és felirat szerepeljen a lemezen. Nyilván csak akkor ha tudom hogy moziban ment magyar szinkronnal. Mert én azért vettem a filmeket mert néztem is őket, nem azért hogy a polcra tegyem mert milyen jól néz ki(igen jól néz ki, de valahol azt is elvárja az ember ha már pénzt adott érte) így meg letöltöm bármilyen formában és olyan hangot és feliratot rakok hozzá amilyet szeretnék.
-
BBéci
legenda
Egyetértek. Sőt, nekem maximálisan megfelel a 1080p, annyit tud a tévém, vetítőm, Dune-öm is.
Teszteltem high end 4K eszközöket, nem hoztak lázba, ahogy az Atmos sem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iOS alkalmazások
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Konteó topic
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kingdom Come Deliverance II - Befutottak az első tesztek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest