-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
"Nagyon örülök, hogy egy kis beállítással ennyit javult a élmény! "
Igazán sokat!
Jól látszik, hogy nincs az a durva át vagy megbillenés(vagy hogyan is nevezzem) a hirtelen fordulóknál, ami eddig volt...
Nagyon élvezem..."azért meglátszott a téli kihagyás."
Szimulátor"Most akksit kell beszerezni, "
Sajnos az jól látszik nálam is, hogy le van térdelve az összes kis 2S aksim...jobban vagy kevésbé, de kis betegágy mind
Utána nézve az áraknak, (ellent mondva a mutkori írásomnak, hogy ki lehet fogni értelmes áron alkatrészt) azért kicsit lehorgadt a szám, mennyibe fog nekem kerülni, egy új 2S 300mAh aksi szett..."az ELRS rendszer"
Nem olvastam még igazán utána miért jó ez...
Valójában én akkor vettem a CF szettem amikor ti "eldobtátok", és ELRS-re váltottatok...(mondtam, hogy későn érő típus vagyok )
Nekem annyi jót, kényelmet, és akkora távolságot, azon belül vételi stabilitást adott a CF az
Frsky után, hogy eszembe sem jut másik után nézni egyelőre...
Főleg úgy , hogy 1db 5"-os gépem van ami CF, a whoopok meg még mindig Frsky-al működnek...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bluetooth hangszórók
- Windows 11
- Internet fejlesztés országosan!
- Láncfűrész topik
- Milyen processzort vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gran Turismo
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új "Xiaomi Mijia Bluetooth Thermometer 2" digitális hőmérő
- WIHA 24 bites műszerész csavarhúzó-készlet (bontatlan új)
- Art Deco tálalószekrény
- BlitzWolf BW-WS01 vezeték nélküli időjárás állomás, külső szenzorok, hőmérő, páratartalom, félÁRON
- Bútorfólia/Douxlife GC-RC04 Lenvászon új ,bontatlan gamer szék-Karácsonyi ajándékötlet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest