-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
Tuti, de ha szeretnél biztosre menni a bemószeroltatásoddal kapcsolatban, írj még egy két kommentet neki, illetve szólhatunk az érdekedben!
De attól még nálam a nagy öröm első része megvan me. Végre shipped az EACHINE Googles One-om. Van 20 napja ideérni.
Teréz Atya: Ajjjaj. Nagy a baj. Meló, és komoly kapcsolat, még ne húzd le a rolót! Tarts még ki!
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Teréz Atya
senior tag
Nem, de a kutyahust lecserelik macskara kung-paoban.
Viccet felreteve, nem olvastam az ertekelesed, de olyan ertekelest irj, amit realisnak latsz.
En eleve az 5*-ost, meg az 1*-ost el sem olvasom, a 4-3-2 kozul valogatok. A poen az h a kinai oldalaknal el van tolodva az ertekeles. A 4* mar azt jelenti h vannak gondjaid a 3* meg h egy kalap xar.
Kb. mint a jatekteszteknel. Kb. akkor kezdtem tojni az game ertekelesekre, amikor mar nem tudom melyik COD-ot agyonpontoztak, en meg majd' lekapartam a falat kinomban. Pedig a COD 4 mennyire bejott anno...
Vagy csak en oregedtem meg? Melom van es komoly kapcsolatom, nem egesz nap a gep elott izgulok a fragekre.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest