Új hozzászólás Aktív témák

  • vandor01

    őstag

    válasz Geller72 #64897 üzenetére

    nekem tetszik az a kebab/fogpiszkálo tipusu kategoria! de azert megvárom mi lesz belolle? szerintem keresni kell vmi jo fajta konnyu de erosnek kinező keretet azt vmi minosegi karbonbol megvagatni pl armatannal?
    azt tudom minnel konnyebb minnel vekonyabb minnel kevesebb anyag az a fasza mert akkor repul mint állat.... de konnyen torik/serul is arrol mar nem is beszélve dobálja a szél is! Ott volt a BAT100-as probalkozas.... maradt probálkozas! vekony vaz konnyu motorok... a blogereknel nagyon tetszett hypoltak.... aztan csak oltem bele a felesleges eurokat... pl 10euros motor par repulés utan KUKA... marekszámra vehettem a kinai szemetet... azt tort itt tort ott elfosta magat az ESC... etc etc...
    azt azert látni kelll hogy a motoroknal nem mindig elony ha csokken a sullya egy bizonyos hatar ala? nalam a 2"-on a 1102 -es 3,5grammos motorok 10e KV val igaz 56grammos gep +30gramm aksi.... repul de szoval ennél van jobb... az lehet segitene ha a gép meg vekonyabb meg nyengebb lenne pl minus 10/20gramm és már olyan lenne mint a kebab akkor mar lehet OK.... de inkabb raktam ra 1104-est 5gramm/db .... igy lett 67gramm.... Na es igy mar jo! 3S-en 40grammos aksival sum 107 gramm..... megy elég rendesen és nem kell attol tartanom, hogy torok mint ropi.... ugyanaz 2,5" ban 77gramm szintem kurva jo! Nekem érzésre ugy megy mint 4S-en az 5" 265gramm +120g... viszont sokkal furgebben forgolodik! mindkét méret 2" 107g 67+40 vagy 2,5" 117g 77+40.....vagy esetleg a HV-s 3S ami 47gramm.... szoval repul 4 percet! ennel nem kell tobb! pocskoszoruvel porogni... Ha 6-7percet akarok arra ott van a 4S 3" vagy 5"......

    na most atállni masik megoldasra ami meg nem kiforrott?
    - masfajta vaz a 3 csavaros motor?
    - uj motorok....
    - masfajta LAP a whoopbol?
    - masfajta propok? jo pár marék?
    - masfajta aksik... 6-10db?

    mire ezek beerkeznek? szeptember lesz! addig nem fogom kihajigálni az elozo megoldast ahol mar az osszetevok ki vannak tapasztalva letesztelve ami szar volt azt leépitettem eladtam.... megvarjuk a szezonveget mikor mar lesz tobbfajta kebab/fogpiszkalo lesz aaakkkccciiioooban :DDD azt akkor talan?

    [ Szerkesztve ]

    CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

Új hozzászólás Aktív témák