Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• myckey

veterán

válasz Renok #11 üzenetére

Kakarothoz jött sok kiegészítő...az igaz, hogy a megjelenő ellenfelek idegesítőek lehetnek.
    Ismerős. :D Repetitív is, hát nem ők találták fel azt a viaszt....De sztori tartalom, hitelesség, kivitelezése sztm legjobb. Pláne a 6 kiegészítővel ! Ezekre érdemes rárepülni.

A Sparkingban jobb a mechanika, a harc, ez nagyobb élmény. Mert ez viszi el a játékot !
    Ráadásul atom jól fest, sok- sok szituáció... már ledobtam a hajam akkor, mikor megláttam hogy a vízzel az interakció hogy fest :Y de ez igaz az ellenkezőjére is. Az ég is brutál, meg az effektek, robbanások, animálás, karakterek fizimiskája etc...
    Az UE 5 megyeget szépen. A KÖRnyezet amortizálása is megér egy misét :C vagy ahogy megy szét az öltözék etc...remek a hangulata a körítésnek.

Rengeteg egyedi karakter ! Tök jó az enciklopédiában mazsolázni...de persze ezt az értékeli, aki ismeri. Mást lehet nem izgat az öltözék, a felszerelés, a klasszikus monológ vagy testtartás, sem a csajok beszélgetése a karakter kapcsán. De hatalmas Fanservice és van benne munka, hiteles ! De a menuben is megy az interakció közöttük...ez is plusz hozzáad, pl.

Itt tudtok párosban játszani, de nem kötelező a PvP-re ráfeküdni. Érdemes kitanulni, hogy jobb legyen a játékélmény. Fent már részleteztem.

A zenékért kár, mocskos kiadó :D De PC-n talán a modderek...
    Pedig mennyire szeretem őket. :O

Jah persze, ha lépsz szintet...az pozitívum. Lehet fuzionálni is ! Aztán egyes támadásokhoz, combokhoz, mozdulatsorokhoz is kell a skill points...HP bar alatti sáv, ami töltődik. Van amit cask így tudsz előhívni. Ultik meg egyebek, összetettebb dolgok.
    Kell a gyakorló, jó dolog az is.

A történetet is lehet befolyásolni, érdekes, más fordulatot adva a szokásos alakulásoknak. Rengeteg dolgot lehet vásárolni, ami hangulatfokozó, külsőségekben mutatkozik meg, karakterek, zenék . Milliós tételben gyűjtheted a fizetőeszközt és aztán tartalmas a bolt, ahol el lehet szórni. ( de ez megint annak jó, akit érdekel )

Van karakterlapod is, tök hasznos és érdekes statisztikával...

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák