Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mana86
tag
Köszi az infót. Ha esetleg kipróbálod valamikor, megköszönöm ha leírod a tapasztalatokat. 320L-en sincs valami megoldás erre a problémára? Úgy néz ki lecserélem a sima 320-at egy L-esre. Nincs valakinek valami összehasonlító táblázata amúgy, hogy miben különbözik a sima 320 és a 320L?
Előre is köszi a válaszokat!
-
bounty123
őstag
FullHD-hez valószínű nem lenne elég. Kipróbáltam itthon, a nas-t becsatoltam a linuxomon, és néztem mennyi sávszélt eszik egy 1080-as film lejátszása. Gyakran bőven felment 10mbit fölé, volt hogy a 20-at is elérte. Sima dvd felbontással biztos nem lenne gond, 720p határeset. Persze függ a film video/audio bitrátájától, de valószínű a fullhd-hoz kevés lenne a 10mbit.
-
cSuwwi
senior tag
-
ifamester
csendes tag
-
BaLee
addikt
Így van, csatlakozom az előttem szólohoz ha egy szájbarágós képekkel illusztrált leírást csinálnál róla az tök király lenne.
Anno egy médialejátszóba akartam beletenni egy ilyen kis Scyte Kaze ventit még le is fűrészeltem a sarkából hogy elférjen de aztán eladtam az egész médialejátszót mert megharagudtam rá.
Nem mintha hangos lenne a 320L ventije eddig...
-
DonCosta
tag
Már volt a fórumon szó, hogy néhányan cseréltek ventilátort. Ettől függetlenül ha tudsz pár képet illetve leírást szívesen látnék róla, hogy csináltad.
Nekem is aktuális lenne, mert egy 17 fokos kamrában is szinte folyton pörög az a kis venti és olyan hangja van hogy este ha csend van kihallatszik a zárt ajtó mögül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest