Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
válasz
Muszakishop #5610 üzenetére
Hány hdd van a nas-ban? a p2p az a volume_1 alatt van, vagy hol?
-
aldebaran
addikt
válasz
posan.adam #5602 üzenetére
Windows serveren állítod be a jogosultságokat? A NAS-ban beállítod a jogosultságokat?
-
aldebaran
addikt
válasz
posan.adam #5598 üzenetére
Ez milyen operációs rendszer?
-
aldebaran
addikt
Tudna valaki belinkelni működő linket, ahonnan a plex 1.06-ot le lehet tölteni, vagy az uccsó még ingyenes verziót?
-
aldebaran
addikt
válasz
impmammuth #5589 üzenetére
Vagy az működik, vagy szerviz. Nekem csak a márkaszerviz tudta megcsinálni.
-
aldebaran
addikt
Sajna besz.rt az egyik hdd-m. Raid0-ban vagyok. Milyen hdd-k most a kompatibilisek? Vagy mindegy? A kompatibilis lista 2015-ös.
-
aldebaran
addikt
Durva hátsó kaput találtak a Western Digital tárolóeszközeiben
A "mydlinkBRionyg" felhasználónév és a "abc12345cba" jelszó megadásával ugyanis bármelyik My Cloud egységre be lehet lépni - teljesen függetlenül attól, hogy a felhasználó mit állított be arra jelszóként.
-
aldebaran
addikt
válasz
paliszlala #5387 üzenetére
dugd be a gépedbe és vizsgáltasd át a winyót. Lehet, már nem igazán jó az a HDD
-
aldebaran
addikt
Na, a kálváriám szerencsés véget ért.
A magyarországi képviselet baromi rendes volt!
Bár 5 éves a készülékem, kicsi sírás (1-2 email, telefon) után garanciában megcsinálták. Nem írták, vagy mondták sajnos, hogy mi volt a baja, de most működik. A hálózati megosztások megmaradtak, csak a júzerek tűntek el meg más lett a MAC cím, szóval nagyon könnyen vissza tudtam állni. A két vinyót -amik Raid0-ban vannak- simán visszatettem. Kiírta, hogy másik eszközből hoztam őket, jó lesz így. Mondom jó és minden fájlom... stb megmaradt.
ga_-bor-nak köszönöm a boltot és a rugalmasságot, mostmár az ő eszköze is az enyém. Backupnak tökéletes lesz.
Mindkettőt frissítettem 1.09-re, 2017-es fw.
-
aldebaran
addikt
válasz
Goldenboy83 #5354 üzenetére
Próbáld ki.
-
aldebaran
addikt
válasz
Goldenboy83 #5352 üzenetére
Total Commanderhez van plugin. Ext2-re keress az oldalon.
-
aldebaran
addikt
válasz
Goldenboy83 #5350 üzenetére
raid-ben volt, vagy csak simán linuxra lett formázva? Ha az utóbbi, egy linuxos géphez hozzátéve, vagy a windows-ra telepítve egy progi, ami linuxos fájlrendszert olvas, akkor még ez megpróbálható út.
-
aldebaran
addikt
válasz
Goldenboy83 #5348 üzenetére
Akkor szerintem sérült a partíciós tábla.
-
aldebaran
addikt
válasz
Goldenboy83 #5346 üzenetére
Biztos, hogy formázni akarja? Nemcsak arról tájékoztat, hogy visszatetted, meg valami üzenet? Egy képet az üziről küldhetnél.
-
aldebaran
addikt
Ha van valakinek működő 320L-ese, megvenném, hogy lementsem az adatokat a winchesterekről.
-
aldebaran
addikt
Sajna áramszünet volt és leállt a 320L. Betettem a hűtőbe, a winyó is hideg már, de nem akar indulni, csak villog a kék led. Kivettem-betettem a winyókat, de meg se rettyen. Van valami amit még tehetek?
-
aldebaran
addikt
válasz
Pozsi85 #5296 üzenetére
Magyarul nem találtam, de próbáld meg innen kitörölni a jelszót és újat hozzáadni.
-
aldebaran
addikt
-
aldebaran
addikt
Korábban a 320L-es nas-om simán bekapcsolódott, nem volt gond vele. Manapság már nem merem kikapcsolni, mert pár napja kikapcsoltam és utána fél napos pihentetés után sikerült csak bekapcsolódnia.
Ez túlmelegedés miatt van? Csökken a venti teljesítménye?
-
aldebaran
addikt
Én a plex-et ilyesmire nem használom, csak zenestreamre, hogy az erősítő tudja játszani anélkül, hogy bármi mást elindítanék. Filmeket média lejátszóval (mede8er) nézek, szóval nincs erről tapasztalatom.
Egyébként alapból nem tudom, mennyi szokott lenni a memória kihasználása, mert most megnyitottam ugye a webes felületet, hogy belenézzek és lehet, ezért lett ennyi a memória használat. De lehet, hogy nem. nem tudom. -
aldebaran
addikt
Nekem 320L-em van 1.04-es fw-el. Eddig minden flottul működött, a beállításokhoz fél éve, vagy régebben nem nyúltam.
Eddig be volt állítva, hogy minden este automatikusan kapcsoljon ki, majd reggel kapcsoljon be. Sajna, az utóbbi időben nem akar bekapcsolódni. Nektek volt már ilyen? Tegyem újra a fw-t? Vagy frissítsek? Viszont itt olvastam, hogy a frissel gondok vannak. Mit tennétek? -
aldebaran
addikt
válasz
csaszar338 #5007 üzenetére
Te itt most miről beszélsz?
-
aldebaran
addikt
válasz
martinkeet #4626 üzenetére
Nem.
Nekem sose volt transmission. próbáld ki anélkül. -
aldebaran
addikt
-
aldebaran
addikt
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy így, alapból a plex akkor tényleg ingyenesen használható?
És azt, hogy a wav fájlokat miért nem tudom lejátszani belőle? A twonky-n keresztül simán le tudtam játszani ugyanazt a zenét, amit most nem enged. -
aldebaran
addikt
Feltettem a Plex-et.
Frissíteném, de a weboldalon csak ezeket az opciókat ajánlja a wd-k közül:
Melyiket válasszam a dns-320l-hez?Csak várnom kellett egy kicsit ehhez:
Ezt a hibaüzit kapom:
A szerver beállítások nem állnak rendelkezésre.Regisztráltam egy accountot, majd ki és beléptem, de nincs szerver, bár azt a mappát látom, amit létre hoztam, de még frissíti a listát.
Tudtok ebben segíteni? -
aldebaran
addikt
a dns-320l-re feltelepítettem a twonky mini dlna-t add-on-t, de lejárt a próba időszak. Azt hittem az egy ingyenes megoldás...
most vagy megveszem, vagy keresek mást, ami tényleg ingyenes. Van olyan, ami tényleg ingyenes?
-
aldebaran
addikt
Valamiért nem tudok csatlakozni a megosztott mappáimhoz kívülről.
\\domain\volume_1 -re hálózati problémát ír ki. Elvileg a routeren minden szükséges port engedélyezve van.
Ha a belső hálózaton próbálom ugyanezt, akkor az működik az összes shared folderemre.
csináltam egy IIS-t, azt simán elérem a domainnel, tehát azzal nincs gond.
Van ötletetek, hogy mit próbáljak meg?
Ezek a routeren engedve vannak:
Ports:
RPC: 135 tcp/udp
Netbios NS: 137 tcp/udp
Netbios DS: 138 udp
Netbios SS: 139 tcp
SMB: 445 tcp/udp -
aldebaran
addikt
Az mitől lehet, hogy a volume_1-re megvan az ftp hozzáférése a user-nek, meg a user-hez van hozzárendelve ftp jog, hogy olvassa a volume_1-et, de mégis az ftp-n csak és kizárólag az usb-n csatlakoztatott hdd 2 partícióját látom?
-
aldebaran
addikt
Nektek volt már olyan, hogy bármit is akartatok felmásolni a DNS-320L-re, volt még 230GB hely, de mindenre azt írta ki, hogy a meghajtó betelt?
Router, NAS újraindítva...
-
aldebaran
addikt
válasz
showyka20 #3387 üzenetére
Itt a megoldás a fórumon. Keressem én ki neked???
Már azt hittem rég rákerestél és megvan a megoldás, azért nem írtál. De a google se a barátod... de fogalmad sincs, hogy mi az, ugye?De lásd, megkerestem. Parancsolj. Remélem, annyit megteszel, hogy rákattintasz... az megy????
-
aldebaran
addikt
válasz
h1ght3chzor #3162 üzenetére
Megszakad, igen, ha egyszer abban adtad ki a parancsot.
Mondjuk nekem raid0-ban vannak a hdd-k, szóval ezt nem tudom kipróbálni. -
aldebaran
addikt
válasz
h1ght3chzor #3160 üzenetére
Ezt hol látod, hogy előbb lokálba másol?
-
aldebaran
addikt
válasz
h1ght3chzor #3158 üzenetére
Miért nem windows-ban total cmd-vel vagy valami fájlkezelővel vagy ftp kezelővel másolsz?
-
aldebaran
addikt
válasz
DonCosta #3057 üzenetére
Nekem ez a green-em van: Western Digital Caviar Green 3TB WD30EZRX, de nem vettem volna észre, hogy parkoltatja a fejet, vagy bármi hátrányt is szenvednék miatta. Konkrétan a green-nel sose volt problémám eddig, pedig már vagy fél éve megvan az egész cucc 2db wd green-nel. Lehet, az a parkoltatás csak az első szériánál volt.
-
aldebaran
addikt
A számítógép, laptop, telefon oprendszerének semmi köze ahhoz, hogy a 320L működik, vagy sem.
Tudja a RAID-et, meg a többit is. Már be lett linkelve szerintem a használati utasítás, azt elolvasod, érteni és tudni fogod.Hogy értsd: a telefonomon is meg tudom nézni a tárolt filmeket wifin keresztül, ahogy a média lejátszó, ahogy a laptop, ahogy a pc is le tudja játszani a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Háztartási gépek
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest