Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
Nem, a Vodafone most úgy reklámozza magát, mint leggyorsabb mobilszolgáltató. Ha legnagyobb lefedettségre hivatkozna, az szerintem objektívebb lenne, de nem ezt teszi. Gondolom ezt ő sem tartja jelentős megkülönböztető erőnek, főleg, hogy ez inkább lokális reklámokban lenne hatékony.
Mióta a szolgáltatók megunták a számháborút (ki hány településen van jelen), a T-Mobile legfeljebb piacvezetőnek mondja magát a mobilinternet terén, de most sérelmezi, hogy a Vodafone egy felmérés alapján azt állítja, ő a leggyorsabb.
Ez már csak azért is "rossz" kommunikáció, mert szerintem erre egyik szolgáltatónak sem kellene hivatkoznia. Leggyorsabb? Ezt hogy lehet objektíven kijelenteni? Csak mert átlagban ez jön ki? Ráadásul ez úgy hangzik, mintha a másik kettő lassú lenne...
Szóval szerintem el kellene felejteni a "leggyorsabb" kategóriát.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
MODERÁTOR
a vodafone külső mérések alapján mondja, a T pedig saját mérések alapján.
1430: Ha a garantált sebességet nézzük, akkor egyértelműen a T a nyerő, de itt nem arról volt szó.
Én használtam mindkettőt kisvárosban is, nagyvárosban is, és ahol volt lefedettség, ott mindkettő hozta a 3-4-5 megabitet. Szubjektív mérésNem vagyok hős, egész nap internetezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest