Hirdetés
-
GAMEPOD
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
MasterMark #67696 üzenetére
Köszi a válaszokat!
-
Aprósólyom
addikt
válasz
MasterMark #67676 üzenetére
Basszus, nem gondoltam volna, hogy a Digi 1000 FFTH kapcsolattal NATolva vagyok. Ezért nem megy a portforward. Fel sem tűnt eddig.
Elképzehető, hogy ezét is szenvedek online gamingben alkalmankénti laggoktól?
Keresgéltem a fórumon belül össze-vissza, így találtam olyat felvetést, hogy Tényleg lehet kérni az ügyfélszolgálaton, hogy vegyenek ki a NAT mögül? Ilyenkor milyen előnyöm lenne az ONT bridge módban való használatának saját routerrel? Saját routerrel nagyobb tempót lehetne elérni, mint a Huawei HG8121H-vel? Most a Huawei-vel, a feltöltés jellemzően 50Mb/s a maximális 200Mb/s helyett, letöltés pedig 850-950Mb/s körüli. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Gézengúz #67666 üzenetére
Írtam, hogy jó pár próbálkozást tettem már. Természetesen ez is megtörtént. Máshogy nem is lehet portot nyitni... Ezek szerint nem blokkol bármit is a Huawei router, se a Digi? Egyszerűen nem akar működni... a windows tűzfalon is engedélyezve van a torrent kliens, a portot megnyitom arouteren és még sem működik...
-
Aprósólyom
addikt
Sziasztok! Valaki tudna segíteni abban, hogy Digi, FFTH optikai nettel, a hozzá adott Huawei HG8121H ketyerével lehet-e portot nyitni? Már több portot próbáltam a vuze ajánlásai és útmutatásai alapján, sikertelenül. A gép meg a Huawei HG8121H között van egy Tp-Link TL-SG105E switch, de gondolom az nem baj. A switch az Huawei egyetlen gigabit portjára csatlakozik.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Politika
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO FlexScan Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest