Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
codec
senior tag
Ez meg mi a jó qrva anyjuk már megint??!!!
Tisztelt Előfizetőnk! Ezúton értesítjük, hogy a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.* 2024. augusztus 1. napjától megszünteti az internet díjcsomagokhoz kapcsolódó lakossági és kisvállalati e-mail címek, biztosításával kapcsolatos szolgáltatását. Az előfizetők a DIGI-től igénybe vett elektronikus postafiókot 2024. augusztus 1. napjától nem érik el, annak tartalma véglegesen törlésre kerül. -
codec
senior tag
Üdv!
Digi tanúsítványa lejárt, az outlook folyton figyelmeztet rá, tudok valamit csinálni vele, hogy újra meg legyen hosszabbítva a tanúsítvány érvényessége? Köszi! -
-
codec
senior tag
Üdv!
Ügyfélkapun szerettem volna beállítani új email fiókokat(jelenleg 1 van és további 2-t akartam), de nem ad rá lehetőséget.
Nem úgy volt, hogy 3 email fiók díjmentesen létrehozható egy szerződésben? Vagy már ez is változott, megszűnt? -
codec
senior tag
válasz
trec12 #106092 üzenetére
Igen, ezért se szeretem most már az ilyen ügyeket telefonon rendezni, bemegyek személyesen, és magyarázza már el, hogy mi a szitu. (kivártam a jó hosszú sort, és rászántam a napot még egy szolgáltatóra..) De egyből azt kérdezte, hogy mikor lett kötve a szerződés. Papíron volt vittem neki, odaadtam, és mondta, hogy mivel 11.03.-án kötöttem, így marad a 6900+tel beszélgetések.
-
codec
senior tag
válasz
trec12 #106089 üzenetére
"Aki dec. végéig köt új előfizetést v. bemegy hűségbe annak lesz és marad 6900."
Röviden: Nem.
Voltam ma bent az ügyfél-szolgálaton felhomályosításért.
Ott mondták, hogy akik 11.11-ig kötöttek szerződést, azok ilyen védett csoportba vannak, szóval nekik 6900 lesz 1 évig, függetlenül attól, hogy mi van.
Mindenki másra pedig az új árak lesznek érvényben.(nem értettem, és nem akartam vitatkozni, főleg mivel 11.11. előtt kötöttem szerződést, de azért furcsa ez így nekem.) -
codec
senior tag
Igen, és ez így kinek jó?
A hűség pont arra való, hogy én kalkulálhatok egy fix összeggel a szerződés végéig, ők pedig számíthatnak ezen idő alatt, hogy rendszeres "befizetőjük" leszek. Nyilván új ügyfélként nem az lesz az első dolgom, hogy felmondom a szerződést, De ez így számomra most értelmezhetetlen.[ Szerkesztve ]
-
codec
senior tag
Egy kis felhomályosítást kérnék.
Ha 1 év hűségszerződést kötök, mondjuk novemberben, hogy lehet az, hogy nem a szerződésben szereplő havidíjat kell fizetnem jövő novemberig?
Mi az hogy szerződött ügyfélként jan.1-től más árakkal számláznak?
Ez azért nonszensz!
Így mi értelme szerződéseket kötni? -
codec
senior tag
Üdv!
Huawei ONT, Router módban, olyan kérdéseim lennének, hogy:
Milyen gyakran vált Ip címet az eszköz Router módban?
Van lehetőségem manuálisan, az eszköz kezelőfelületén kapcsolat bontás/Újracsatlakozással új IP címet kérni, vagy ez kizárólag Bridge módban működik? -
codec
senior tag
Üdv!
A digi által nyújtott 20/30-as net csak panelokban érhető el, vagy külsőbb városrészekbe, családi házakhoz is kivezetik?
Vagy hogy működik ez?
Válaszokat előre is köszi!
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Politika
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest