- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Rey
tag
Wtf chain lightning meg ice shard felkerült az S tierbe.
[link] -
proci985
MODERÁTOR
válasz
jozefgucci1 #26533 üzenetére
mythicek nelkul is kb 80ig rendben van a blood wave
andariel egyedul szivas vele.
-
-
Edge
veterán
Necro séta szimulátor vkinek?
Alt karinak építek egy ilyet shard beszerzésig. -
-
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat
-
sith7
félisten
Közel nem tartok még itt, ahol Ti, de jól látom, hogy most már az is jó, ha a pit 100 lemegy ?
Nehezítettek , vagy már nincs a bugos spiritborn, és nincsenek pit 120-125-130 run - k ?
Vagy a többi kaszt az simán viszi őket ? -
boogie84
veterán
Inkább a gyűrűt!!
Mekuna sem használja a Shroud chestet. Roxy sem használja.#26515grimm2015
Glyphek 65 körül nálam. 85-ös pitnél a bossra nincs sebzésem és valóban igaz h többször meghal a kari. Nála nincs flame shield a buildben, pedig azzal is lehetne tűzsebzést leadni és még védene is ha kell. Tegnap craftoltam a gyűrűt, sikerült olyanra megcsinálni mint a tiéd. Meglátjuk.Viszont, ma láttam játszani Roxy-t Chain Lightning builddel. 85 nála vaj sima. Majdnem minden meg van hozzá, temperingek is kb ugyan azok. Kard és egy focus kell hozzá.
-
-
grimm2015
senior tag
válasz
boogie84 #26511 üzenetére
Hát nekem a maxrollossal lement a 97, igazából a boss legalább addig tart mint a map.
A mekunással meg meghalok, és kevesebbet is sebzek.
Tudom, hogy mekuna a top1 sorc szinte minden szezonban, de nekem az ő buildja nem akar működni, túl könnyen meghalok, és keveset is sebzek. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
boogie84 #26511 üzenetére
van solo T4 bosskepes blood wavem kifejezetten sok materiallal durielhez es andarielhez, ha van idod bossozni.
damom van eleg, viszont blood wavevel andariel extra szivas es egyedul sok ido.
mythic meg nincs rajta, de eddig negybol nulla volt jo a buildembe, szoval kinomban eppen a masodik alt karaktert huzom renownra hatha.
shockuna mythicek nelkul gyengebb a maxrollnal. sokkal. probaltam.
-
El Rey
tag
Infernal horda partiban.... kiégtem. Nem képesek felfogni, hogy választ egy helyet és ottmarad, nem rohangál össze vissza.
Legutóbbin meg direkt nem választottam semmit. A 10 körösben 580 aethert tudtam összegyüjteni a végére annyira balfaszul választottak. -
boogie84
veterán
LS Sorci brutál de csak ez: Shockuna
Ehhez képest a maxrollos egy rossz vicc, még a mythic verzió is!
Kell hozzá Shako + Tal Rasha GA CD (25%). Mindkét itemen 12/12-re lenne jó a CD, de nincs meg csak kettő, és még így is fényévekkel jobb mint a Maxrollos. És még nincs meg a starless skies gyűrű.
Nem próbáltam még Necrot, de gyanítom h ebben a szezonban a Sorci a nyerő. Giga speed és sebzés.Kellett pár nap + egy eladott item h legyen gold. Ez sztem elengedhetelen a gyors fejlődéshez! (tipp: ehhez menni kell undercityt legó kulcs adott több GA-s itemeket)
Mythic téma: sztem jó így. Sokat kell értük menni. Legyen is ilyen. Sztem túl sokat várnak az emberek pár nap alatt a játéktól. Pl rúnák alig esnek. Többen trade-elik azokat...
#26504grimm2015
Egyelőre nem volt problémám a forgotten soullal. Veiled crystal viszont egyszer már elfogyott.
Ez a masterworking nem lett jobb szvsz. Több obdusite-ot pocsékolok el mint eddig...#26503proci985
Crafthoz rúnák kellenek. Sztem most kifejezetten nehéz hozzájutni lila itemekhez. Ma volt áttörés. 2 melted nyakláncot zúztam be, Shakot craftoltam mert nem esett, ma jött 1 andariel sisak, 2 doombringer, 1 shroud, és korábban 1 tyrael.
Finom utal a játék h a doom+shroud kombóval próbáljam már meg a death trap rugót is.Jut eszembe, akinek segítség kell boss-ozni (kivéve andariel és lilith) szóljatok.
-
Zoona
aktív tag
válasz
boogie84 #26502 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek, legyen ritka a Mythic - az a probléma, hogy a Mythic nélkül nem lehet elérni egy olyan szintet, ahol ne érezz szenvedést. Azért vannak bizonyos buildek mert van Mythic.
Diablo 3-ban el lehetett érni egy kényelmes szintet, halandó emberek is ki tudták maxolni a saját kis gearjüket mert ott kb. a cuccon levő statok voltak az RNG-k, de itt ha nincs Mythiced akkor nem tudsz elérni egy szintet és ezzel szerintem el lett egy picit rontva a dolog. (Persze az jó dolog, hogy tudok magamnak Craftolni, sajnos az utóbbi seasonokbe csak ez volt, a craftolás)
-
grimm2015
senior tag
válasz
Szerintem nem Robból kellene kiindulni egy átlagos játékosnak.
A legtöbb játékosnak ha van is, akkor szar uberje van.
Több csillagos GA-t meg ugye csak rúnából lehet csinálni...
Szerintem ha a 3/1 aránnyal fejleszted a rúnákat, a mostani siker arányokat figyelembe véve, akkor mondjuk ha van összesen csak egy 500 rúnád, kék és sárga, akkor átforgatással szinte biztos, hogy nem jön össze az a 6 maxos, ami kell az uberhez.
Csak mondom 11ezer forgotten soul nem volt elég ahhoz, hogy a fegyverbe belerakjam a narancssárgát, és még azt hittem az obducite a probléma. (Aminél én csak párnapja jöttem rá, hogy az infernal hordnál csapatban 5-8k kapsz)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Nem az a baj, hogy ritka, hanem az, hogy annyira gyenge a drop, hogy majdnem gyorsabb alt karaktert huzni a shardert.
Bounty ladakkal 60ra huzni valamennyire gyors (es GA boven esik kozben mert az eredeti karakter dropjatejen dobal), utana meg kis mazlival par kor infernal hordessal kesz a renovn. ha beadja a jatek duplan a lordsot, ugy 80+ezer renown megvan egy kor infernal hordes alatt T3mon.
-
boogie84
veterán
Sztem egy Mythic legyen ritka legyen értékes. Tegnap 44 Belial-ból semmi. Pár Varshan semmi. Ice semmi, Andariel, semmi.
Előző szezonban egy jó GA-s unique ritkább volt mint a Mythic..
Ennek ellenére Robiék tegnap este mentek unique undercity kulccsal pár kört... megtelt neki az inventory Mythic-kel. -
Zoona
aktív tag
Tényleg nem sül a random de, letojtam, vettem boss materialt meg rúnákat a sorcira, elég hamar szàllították is.
le is mentem kb 30-40 bosst (belial, duriel, varshan) vegyesen és egy dab Perdition fejes esett, azt betörtem és craftoltam egy Shakot, azzal azért már jobban müködik a karakter. Annyi hogy item upgradenél armorra proccolt
nincs szerencse.
nem az a bajom hogy beragad a karakter, hanem az hogy szerencsétlen vagyok az ilyenekben. Esküszöm d3 ban jobb volt az itemizácio, ezt az egészet eltolták az mythic uniqeokkal
-
kohai
tag
válasz
jozefgucci1 #26496 üzenetére
T3 miatt van 75% bünti?
-
kohai
tag
nálatok jól mutatja a resistancokat? nálam ilyen 12% all rest látok és a baj hogy kb úgy is èrzem hogy annyi, miközben az amuletten van csak 30% ?
-
Edge
veterán
válasz
jozefgucci1 #26491 üzenetére
Alátámaszthatom, hogy teljesen jó a shako bloodwave necre
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
jozefgucci1 #26491 üzenetére
próbáld ki, szerintem erezhetoen jobb volt a kari shakoval, mint a kezdo legendaryval. ertheto modon. nem veletlenul volt (szinte) mindenre BiS a heir elott, csak a heir kb magaban megoldja az osszes CHC problemajat a buildeknek. Bloodwavere emiatt jo, pedig az a build semennyit nem profital a core skillbol. egyebkent ha jol emlekszem elozo seasonban a maxroll meta bloodwave harlequint hasznalt.
nekem előző szezonban nem akart kiesni a perdition és a heir, szóval elég sokáig shako + tyrael kombóval mentem. damot valamennyit persze buksz, de védelemre jobb, szoval ebben a szezonban T4 boss farmra lehet meg jobb is. pl andariel az immunity fazisai miatt szivas, nem azert, mert annyira sok HPja lenne.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
jozefgucci1 #26489 üzenetére
harlequin mukodik egyebkent Blood Wavevel.
vedelemre es damra is jobb, mint a sima sisak. Heir jobb, de a Harlequin nem annyival gyengebb.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
proci985 #26476 üzenetére
Mi olyan 60 kör T2 és 40 T3 után kaptunk két lilát. A Necrohoz dobott egy Harlequint és egy Dobingert , persze egyik sem jó erre a karakterre.
, de legalább adott lilát.
Ez a Blod wavw Necro tényleg jó 20 as Ghylipekkel és 750-es cucokkal átment T4 re igaz ott a Boss-t csak karcolja sebezni nem tudja.
-
grimm2015
senior tag
Tudok adni Talrasha CD-re GA 20%+, Sidhe Primordial GA 45%+, sisakot nem gyűjtöttem ki.
A Kínaiak beárazták már a második nap a szezont. Ezért tudnak vásárolni már a második napon milliárdokért a játékosok.
Azért van rajta, mert mindenki belialkulcsot vesz, az előbb belenéztem rob streamjébe, csak nála volt majdnem 200db, meg gondolom a csapat minden tagjánál is.
De 100db belialkulcs úgy ~100ft, tehát biztos veszik tonnaszámra. -
Zoona
aktív tag
Kezd elegem lenni, oké hogy ne legyen könnyű meg kegyen kihívás, de ne sza már meg hogy kb 100 boss killből nulla mythic…. T3 on. 100as paragonos ember meg virít a partyba és van rajta 2.
és pl még egy GA-s ring se esett a sorcinak, se fejes se gloves, semmi. Nevetséges
-
grimm2015
senior tag
Maga a Belialnak nincs dropja, az Andariel az elsődleges, ha nem váltasz rajta, elvileg most már mindegyik ugyanannyi eséllyel adhat. Én T3 többet kaptam, mint T4en, de ez csak azt szemlélteti, hogy mennyire kevés esélyed van... A rúna fejlesztés is gyalázat.
Ugyan soha egyetlen szezonban sem térült meg, sem utólag... de azért felajánlom akinek kell.
Talrasha CD-re GA 20%+
Winterglass Primordial GA 80%+
Sidhe Primordial GA 45%+
Mondjuk Obducite tekercset elfogadok, + tudok adni boss alapanyag tekercset.
Aláírásba a Battletag. -
Edge
veterán
Maga Belial dropja jobb mythicre vagy vmelyik boss kiválasztása jobb? Voltam 25 belialon t4en és akárhogy variáltam nulla mythic esett...(Van egy shakom amit varshan dobott T3on, egyelőre azt tettem a necromra)
-
savior
őstag
A tulelessel voltak problemaim, es a kovetkezo bosspowerek segitettek: eletlopos main, gyogyitos buff, dodge chances buff. Ezek eleg jo vedelmet adnak. Az eletlopos skill meg 1 ellenfelet sebez es kozben gyogyit is. Meg a lovon ulve is sebzi az ellenfelet.
-
whitezo88
nagyúr
Nektek PCn nincs memória gondotok? Launch óta játszom, a szezont tegnap kezdtem el, de egy nap alatt töbször kivágott memória elfogyás miatt mint előtte összesen, pedig néha előfordult. Grafikai beállításokat is levettem már és ugyanúgy leszívja a DDR-em...
Ilyen sose, semmilyen más játéknál nem volt amúgy.
-
grimm2015
senior tag
Varshan meg Belial jól dropolt, vétek "nekem" használni.
-
grimm2015
senior tag
válasz
LittleBoss67 #26462 üzenetére
Mert az van kedvencként megjelölve. A térképen a helységnél jobb egérgomb, és az lesz mindig, ahová vinni fog!
-
LittleBoss67
aktív tag
Most engem akarnak bosszantani, hogy mindig egy szar Margrave nevű helyre portál ahol semmi sincs ? Azért cerrigarban a pitből legalább ugyanoda vitt vissza.
-
El Rey
tag
válasz
grimm2015 #26456 üzenetére
Nekem is már ez hiányzik csak. De szerintem esélytelen, hogy meglegyen. Runák nem nagyon esnek olyanok amik kellenek a legyártásához. Meg egy spark is hiányzik még.
Nagyon sokat nehezítettek T4 en. A mostani cuccommal T3 boss farm túl könnyű. A T4 meg nyögvenyelős. Nem értem, hogy mire volt ez jó. -
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Valaki esetleg át tudna dobni T4-re? Jelenleg T1-en vagyok, egy 55-ös pit runra lenne szükségem. -
proci985
MODERÁTOR
mythic tema:
nekro:
craft1 -> melted spark
drop1 -> grandfather
craft2 -> andariel
craft3 -> doombringer... szoval mind a negy megvan, ami a nekrora semennyire nem mukodik (blood wave, de lance build ugyanez).
szoval ja. maradekokbol egyebkent a starless gyuru ezzel a builddel nem mukodik, de azzal atalltam volna lancera. tyrael es shako vedelem miatt szuper (elozo szezonban legalabb egy hetig ezzel a komboval mentem), perdition es false death BiS.
kb azt nezem PIT75 ilyen 8 perc, 50 koruli glyphekkel. szoval a blood wave nekroi picit gyengebb, bar elozo szezonban erre a pontra (ertsd, legalabb 60kor T4 boss, meg elotte legalabb 30 kor T3on) mar volt mythic a karakteren, es emlekeim szerint a perdition + false death volt a pont, amikor 100-105ot tudott a blood wave temposan tolni. meg 1hitelni a bossokat, de az kb Zir, Varshan es Grig lesz.
Shokkolo: irj ram, felkesz gearben amikor T3mat alig birta a karakter lement Lilith, jelenleg ket fovel is 1hit + mechanikanak kene lennie.
-
Zoona
aktív tag
Nekem még nem esett Mythic, 50 boss-t szerintem már leöltem, de semmi - igaz Torment 2/3-on Őket.
Nagyon dilemmázok, hol a Necro-val játszom, de nagyon kellene hozzá egy jobb Fastblood cucc jelenleg a T3 megy vele - elég csira gearbeb azért.
Amikor megunom a Necrot akkor meg átmegyek a Sorcira - LSpear gearre, megvannak a sima Unique-ok de T3-tól ez sem bír többet még. Talán pörgősebb vele játszani, de nemtudom hogy hasznosabb-e
Ide oda ugrálok, ami nemtudom mennyire kifizetődő, vagy hogy melyiknél kellene maradni.
-
hunvarlan
aktív tag
Nekem az utolsó a beastmaster boss power nem akar kiesni pedig többször leőltem már a beasmaster bosst.
-
dante3
addikt
válasz
LittleBoss67 #26447 üzenetére
Levelinghez ajánlom a Boss powerhez a Lord Zir's Blood Pool használatát. 10-es szintre húzva már iszonyat megkönnyíti a haladást. Legalábbis nekem nagyon bejött
-
LittleBoss67
aktív tag
2. karakternek sorci. Az elején vagyok ( 40 ), volt egy aspect, ami néhány skill esetében aktivált szétszaladó és viszonylag erős szellemeket. Nem tudom melyik aspect volt. Segítene valaki?
-
Pocak89
senior tag
Ti nem tapasztaljátok, hogy a temper még gec... köcsögebb mint volt? Minden egyes itememnél örülök ha utolsóra beadja ami kéne. De hát simán van, hogy be sem adja. Ilyen a korábbi seasonokban nem volt.
-
Shokkolo
addikt
Uraim,
Félve kérdezem, de valaki nem bír el t1 - en Lilith nénivel?
Nagyon kéne a boss power 😅
De kevés vagyok hozzá, megesz reggelire -
grimm2015
senior tag
válasz
El Rey #26441 üzenetére
Az utolsó 3 próbálkozásom 3 Tyrael, ráadásul nem is egy karakterrel
Doombringer, Ahavarion, Melted, Andariel ezek már megvoltak, a Shroudot azt meghagytam.
Van 27körre való Andariel matim, nem sokára állok neki!
De legalább a rúnákkal jól jártam, dobálják a bossok, tegnap kerestem 2bac, meg 6 Kry rúnával 3.2milliárdot, az elég lehet a szezonra bónolni! -
ProEvoFan
nagyúr
Hol tudom kikapcsolni a narrátort?
Menüben folyamat dumál az ai csaj. -
Lacko66
tag
Sziasztok.
T1 Infernal Horde-n esett egy 4 GA-s Shard of Verathiel.
Ha jól sejtem rogue buildekhez használják de van esetleg valami szűrő, hogy mihez lenne még jó ?
Ha már kiesett, használnám valamire. -
ForRedGlory
félisten
Sziasztok!
A Playstation fő accountján van megvásárolva a Diablo IV. Amennyiben a másodlagos (shared) accounttal (ami szintén be van még logolval a PS5-be) vásárolnak a PS storeba pontokat, az vajon jóváíródik a játékon belül, hogy az is tudjon magának vásárolni a játékon belüli shopban (cosmetic), akinek a játék nincs meg?
-
grimm2015
senior tag
válasz
boogie84 #26434 üzenetére
Ez annyiban másabb, hogy megvannak rajta az überek... T4 az überek nélkül lassú, láttam a mekuna videóban is, hogy utána 1hiteli a t4 bossokat is.
Rúnából még nem tudom kirakni, esni meg nem jók estek, szimpla balszerencse.
Most is próbálkozok, de csak T3 megy vele Duriel aztán majd folytatom, ami még van. -
Edge
veterán
válasz
grimm2015 #26427 üzenetére
Azért ez nem egészen így van, paragon is kell mellé, 60as parával t4en kb lófasz dps van, hiába van meg összes aspect + kessime, +mindenhol megfelelő temper, meg némi masterwork... Vmelyik legendary node az ami baszóvá teszi a buidet t4en és az még nincs meg, persze nullás glyphek ahogy kell
-
grimm2015
senior tag
válasz
El Rey #26429 üzenetére
De nem mindenki kap obolból megfelelő ubert
, valakinek ez marad, kaptam egy rakat csupa szemetet, 6x próbálkoztam, és nincs se sisak, se gyűrű!
Most nyitottam még egyet!
Egy t4 belialkill (ládanyitás) 4k pont, smolder ashes rátolhat még 20 vagy 25%.
A boss powereket is pikk pakk maxra leeht húzni így! -
válasz
jozefgucci1 #26419 üzenetére
Sorci S++
-
El Rey
tag
válasz
grimm2015 #26424 üzenetére
"új necrót húzni, mert egyből lehet vinni t4re."
Egy baj van, hogy vagy barbár vagy sorcal szoktam játszani mert a többi nem jön be főleg a nekrót utálom. Írtózatosan unalmas vele játszani. Majdnem elalszok közben... Úgy, hogy bármennyire is jó kihagyom. Nem nekem találták ki.
-
Zoona
aktív tag
Viszi az tuti, nekem a sima 1,0 seces Fastblood van nyakláncon, így van belőle 1,5 sec. De kevésnek érzem, ugy rimánkodom egy jó cuccon amin van 3 sec
Esdig 1 db Fastbloodos cucc esett az lett betörve, azóta semmi, így nem olyan pörgős, már már annyira lassú hogy nem élvezetes:S Helyette geareltem egy Sorcit, de abba meg kell munka még
-
grimm2015
senior tag
válasz
savior #26425 üzenetére
Ezt most megnéztem, ~1000 aether ad T4 ~50millió aranyat, ha nem emelkedik az arany az aether mennyiségéhez képest!
rumkola
A blood wave nekronál nem is kell többet költened, mert majdnem mindegy milyen gagyi cucc van rajtad, ha megvannak az aspektet viszi a t4et.
300ment el eddig zsákbamacska uberre... + ha tárgynál újraforgatsz az sokszor 5millió, a forgatások ugyanez! -
rumkola
nagyúr
Én meg kb nem is használtam el goldot, journey végén vagyok, boss ölések, 75-ös pit, lilith stb kell. 50-nél többet biztosan nem pörgettem összesen.
P167, 8-as mesterworkok, blood wave nekro. -
grimm2015
senior tag
válasz
boogie84 #26423 üzenetére
Azért a Sorc nem véletlenül nem került be S-be maxrollon, a szartenger necro alap cuccokkal kezdő aspektekkel nagyobb gr tud könnyen menni, mint a Lightning Spear Sorc uber nélkül max cuccal. Eléggé frusztrált is voltam...
Most a boss öléssel nagyon fellehet pörgetni a szezonos számlálót, megérheti folyamatosan új necrót húzni, mert egyből lehet vinni t4re.
Ami elvan cseszve a szezonban az leginkább megint a gold, hogy egyszerűen nincs belőle kellő mennyiség! Az előző szezonban a szezonos whisperek jól adták, csak az most nincs, és a bossok uniqe itemekből lehet leginkább goldot szerezni, ha nem tudsz eladni valamit olyanoknak, akik veszik a botoktól a goldot! -
boogie84
veterán
válasz
jozefgucci1 #26419 üzenetére
Az nem bug. Chest ad az osszes passzivra 1 rankot. Shako 4 rankot minden skillre. Maris tudod hasznalni.
Endgame build az endgame build... felesleges itemek nelkul azt hasznalni. Nem is lehet.Egyik ismeros azzal a builddel megy, jelenleg erosebb mint az en druidam. Van is hozza shakoja es starless skies gyuruje.
-
-
Kylesa
aktív tag
A potik és az incense-ek által adott +5% xp összeadódik?
Próbáltam utánanézni, de találtam egyértelmű választ. -
El Rey
tag
válasz
ProEvoFan #26413 üzenetére
[link] Ezt használom. Nem a frozen orb sebez hanem a lighning spear. Az orb csak azért van, hogy triggerelje a lightning speart (tal rasha ring meg fractured winterglass amut elég könnyű beszerezni hozzá. Ezzel a kettő cuccal már elvan). T3at viszi mythic cucc nélkül. Most, hogy meglett ring of starless sky a T3 túl könnyű lett (nagyon sokat segített a sebzésen). A T4 meg még mindig "nehéz" de csak azért mert nincsenek resistjeim meg elég armorom. Egy ütésből fekszek T4 en sajnos.
-
ProEvoFan
nagyúr
Maxroll endgame tier listája frissnek mondható?
Bone Spear nekro a best op?
Sorci sehol?
Lassan nekiállnék a játéknak, de kimondottan stabil 'S' tieres buildet használva. -
El Rey
tag
Na, ez érdekes. Oreo vendortól vettem a gatyákat aztán ez történt o.O
-
grimm2015
senior tag
válasz
El Rey #26408 üzenetére
Bocsi, én rontottam el!
Ezt a srácot sok videóban bemutatják, sűrűn volt top1 sorc.
https://mobalytics.gg/diablo-4/profile/488e94b2-25a8-4b09-95aa-f74e532482cc/builds -
kohai
tag
válasz
jozefgucci1 #26403 üzenetére
így 1 èv kihagyás után blizz sorcival 750es gear affix nèlkül t2 pit 29 ig jutottam gond nélkül, most jön a gearelődès..
-
proci985
MODERÁTOR
nekem 10 temetrym (amibol egy GA) volt, mire kiesett a Kessime.
1seces fastbloodot rakd az amuletre
---
btw, vannak uj boss mechanikak. termeszetesen a designerek megint nem beszeltek a halozatosokkal, szoval duriel bekap, majd egy masodperc mulva halott a karakter. blood wave nekroval, ahol arcon kell tankolni mindent is ez ugye problema.
galvanic saintnel szinten megoldottak, hogy ne legyen biztonsagos zona a fal mellett az elejen.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
El Rey #26400 üzenetére
Ezzel megyek én is , de nem elég a sebzés a 20 as pitben. Aztán ennél a verziónál váltottam a starterre ahol ott a flamshield , de ha megnézed a skillfát nincs rárakva pont egy sem . Akkor honnan lesz flameshield?
Ez a varázsló most csalódás. Alig esik normális cucc , lehet kezdek egy nekrót. Köszi a segítséget mindenkinek
-
grimm2015
senior tag
válasz
El Rey #26399 üzenetére
Nekem adott T3 Varsan, Duriel, meg az unique tekercs. (Solo)
3x próbáltam a random uber dobozt...
És még nincs egyetlen olyan sem, ami a buildbe kell!
Ezt használom most!
GA a Godslayer Crown a Tal Rasha's Iridescent Loop és a Fractured Winterglass is, Viszonyítási ~200milió jött össze a bossoktól kapott unikok leginkább T3 kereskedőnek adásából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest