- Dell notebook topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Vistaboy #1656 üzenetére
Oké, lehet ekézni, de aludtam rá egyet, végül úgy döntöttem, hogy az új információk fényében mégis adok neki egy esélyt.
Diablo IV Digital Deluxe Edition bezsákolva. (90 EUR = 39.810 HUF, ennyit vontak le.)
Tudom, korábban mindent össze-vissza írtam arról, hogy mennyire nem szeretem az MMO játékokat, és bla-bla-bla... Ha viszont igaz lesz, amit írtak, miszerint csak akkor látjuk a többieket, ha városokban és nagyobb eventeken veszünk részt, illetve ha partiban vagyunk velük, és küldetések alatt nem lesz senki a képernyőn, akkor már érdekel.
És mivel annyira ismerem már magam, hogy előbb-utóbb úgyis megvenném, akkor inkább legyen meg már most.
Elvégre, ha ilyen mértékben romlik a pénzünk, még az is elképzelhető, hogy jövő júniusig 500 forint is lesz egy euró, és akkor még többe fog kerülni. Már így is sok 40K egy játékért, pláne, hogy a Diablo III és a Reaper of Souls annak idején összesen került 23K-ba...
-
-
Daelion
őstag
-
emre33
addikt
Félix esetén van hozzáférés a bétához,
Erről van infó, hogy mikor lesz?Mert ha hónapok múlva, akkor ilyen korán elő rendelni felesleges
-
olymind1
senior tag
Ezek szerint jópár feature (a kampányon kívül) is le volt tiltva a zárt bétában.
Meet Your Maker on June 6—Pre-Purchase Diablo IV!
Itt írják hogy lesz ilyen:
On December 15 at 11:00 a.m. PST, join game director Joe Shely and associate game director Joseph Piepiora on the official Diablo Twitch and YouTube channels as they dive into details around Diablo IV’s production and the new Codex of Power system in our first Developer Update livestream.Új Codex of Power rendszer. 1 héten belül arról is lerántják a leplet.
-
savior
őstag
Grafika és hangulat az jó volt, de a játék többi eleme (skill tree, paragon, tárgyrendszer, küldik, content, stb) nem fogott meg túlzottan. Az előző Diablókban ezek jobban megvoltak csinálva.
Meg olyan dolgok is ronották az összképet, mint a vízjel vagy a temérdek hiba. Mondjuk ezek majd változnak, de azért mégis.
Mondjuk senki kedvét nem akarom elvenni tőle, mert biztos sokaknak tetszeni fog. -
savior
őstag
Szerintem nekem ez most kimarad.
Annyira nem győzött meg a teszt, hogy 70 eurót adjak érte.
Max akkor veszem meg, ha d2jsp-n kitudom piacolni az árát, amire a mostani aktivitásomat nézve kevés esély van. Mondjuk júniusig még kitudja hogy lesz ez. -
TBT
addikt
válasz
blackydan #1682 üzenetére
Az előrendelés a megjelenés előtti napig tart (jelen állás szerint 2023. június 4/5). Legalábbis WoW / Hearthstone kiegészítőnél így szokott lenni. Szóval... ráérsz még vele. Aludj rá néhányat, a digitális kulcs/ajándék lópáncél DLC úgysem fog elfogyni.
Én is emiatt nem rendelek CE-t, nekem olyan sérült dobozt - mint 2-3 hete a WoW Dragonflight esetében ne hozzanak. Főleg ne ennyi pénzért. Furcsa, mert régen a hazai boltok gondosabban becsomagolták a gyűjtői változatokat, mint a Blizzard saját webshopja. WoW/StarCraft 2/Diablo 3 minden gyűjtői változatát megvásároltam és sosem volt gondom a hazai boltokkal. Most van egy Dragonflight CE-m is, ami némileg sérült (2 sarka picit meg van nyomódva), ez persze a külföldi Blizzard shopból jött. A support szerint ez "semmiség", hiszen a beltartalom sértetlen...
Valóban nem súlyos, de akkor is... 150 euróért + 20 euró szállítási költségért (és amúgy is gyűjtői változatról beszélünk, nagyon szép külső dobozzal!) jogosan vár többet a játékos/rajongó.
-
blackydan
senior tag
Ezt sajnos nem tudtam, hogy az EU store ennyire silány. Lehet az UE-t ejteni fogom a deluxe szimpatikusabb nekem is. Ráadásul premium battle pass-re lehet majd később upgradelni amennyiben lesz benne valami must have cumó. Plusz 20 tier engem sem mozgat meg, úgy ahogy mondtad játék közben úgyis megy az unlock.
Azt nem tudjátok véletlenül meddig tart vagy szokott tartani az előrendelés?
-
Bencus88
nagyúr
Akkor most fél év várakozás jön?
-
TBT
addikt
válasz
blackydan #1668 üzenetére
Plusz 20 euró a szállítás és körömrágás, hogy szállítás közben ne sérüljön meg.
De amilyen amatőr és igénytelen banda az EU Store, biztos vagyok benne hogy a külső doboz meg fog sérülni (sajnos tapasztalat, illetve sok panasz van rájuk a neten).Az Ultimate Edition a plusz 20 tier miatt nem éri meg. Úgyis játszani fogsz vele, ha megvetted és menet közben úgyis jönnek az unlockok a tierekre. A Deluxe változat is tartalmazza már a Premium Battle Pass-t (és a 4 nappal korábbi startot).
-
Peace
nagyúr
Premium Seasonal Battle Pass Unlock mit takarhat?
Ez az egy, ami miatt gondolkozom a Deluxe-on.......
-
Bennyboy
őstag
-
blackydan
senior tag
válasz
Bennyboy #1672 üzenetére
SP már mondhatni egy régóta bejáratott dolog a blizznél, én például HS-ben szeretem Immortalban már annyira nem. Amire nagyjából számítani lehet havi 5-10 dollárért cserébe kapsz majd valami cosmetic cuccot, emoji-t plusz crafting alapanyagot. Bár valószínűleg itt is lesz valami drágább verzió... Én személy szerint örülnék, ha ennyiben meg is állna a dolog.
-
Bennyboy
őstag
jaj anyám, ez annyira blizz komolyan. Mindenhol van már egy viszonylag jól bejáratott rendszer erre ők rámennek egy másikra amivel nyilván jobban lehúzzák az embert. Ha ez valóban így lesz akkor sima alap verziót veszek majd aztán nyalják meg komolyan. Nyáron úgy is fesztiválozom és az első pár napban sztem játszhatatlan lesz a játék serveroldali parák miatt. Amúgy nekem kicsit fura ez az egész seasonpass előrendeléses dolog, h nem is tudod mit tartalmaz majd de rendeld elő.
-
Bennyboy
őstag
Vajon itt is az lesz mint mashol, h ha megveszel egy sp-t, abból kitudod majd farmolni a többit? Mert akkor simán megéri majd. Az, h nincs benne a CE-ben a játék tiszta blizzard
Akkor ha jól értem lesz open beta de aki előrendel az par nappal hamarabb kap bétát? -
oriic
HÁZIGAZDA
Azért ez az új Diablo IV trailer odavág.
[link]
-
shotika
őstag
-
Daelion
őstag
válasz
wjbhbdux #1660 üzenetére
Hát ja ez kb kinek mi az ingerküszöbe, RDR 2 végett is ekézték a Rockstart hogy szarrá dolgoztatta az embereit meg minden. 'amúgy egy jó játékot tettek le az asztalra'
Sajnálatos az biztos de csak ez miatt én nem határolom el magam egy játéktól, szar mai világ egyik része ez az egész nem nagyon lehet mit csinálni vele. 'én is melóztam eleget üzembe/ásatáson embertelen körülmények közt, hogy csak morogtam magamba ezt miért szabad így..'Én csak játszani akarok egy jót, amit tehetek hogy megveszem és támogatom őket ezzel bár kérdéses hogy hova megy a pénz nagyrésze de azzal megint nem tudok mit kezdeni de hát ugye ez van.
-
wjbhbdux
veterán
Mielőtt beindul a nagy előrendelői láz, kijött egy komolyabb tényfeltáró cikk arról, hogy mekkora bajok voltak / vannak a Diablo IV fejlesztése körül. [link]
tldr: Keményen túlóráznak ha tartani akarják a júniusi dátumot. A fejlesztő csapat elégedetlen a vezetőségükkel, sok tehetséges tagja kilépett a rossz munakörülmények és alacsony fizetség miatt. Mivel a D4 csapat vezetői nagyobb összegben kapnak részvényeket a megjelenés után, érdekük hogy idő előtt jelenjen meg, spóroljanak és kompromisszumokat kössenek amin tudnak a mielőbbi megjelenésért. Pedig ez már utolsó utáni belsős halasztás, eredetileg 2021-ben akarták még kinyomni a játékot az ablakon.
Elégedetlenek a CDPR-től igazolt emberrel aki a történetért felelős, sokáig egy nő megerőszakolását is bele akarta erőltetni. Lilith sem túl érdekfeszítő. A volt Vicarious Visions csapatot 2 párhuzamos battle pass fejlesztésére állították, aztán az egyiket kivágták, hiába lett nagyobb velük a csapat nem tudnak az alap játékon segíteni mert későn érkeztek.
A játék vegyes fogadtatásra számíthat, ugyan lesznek akik szeretni fogják, a megkérdezett fejlesztők csak "elfogadható" értékeléseket várnak a sajtótól, nem pedig egekbe magasztalást. -
TBT
addikt
#LilithIsComing
-
sto1911
veterán
@Vistaboy: "Blizzard plans to show many players on the screen only in towns and during World Boss events. During adventures out in the world, a much lower number of players should be present on the screen at the same time. In addition, during campaign and quest steps, players will only see other players if they’re in the same party."
https://www.wowhead.com/diablo-4/news/diablo-iv-developer-interview-no-region-lock-new-classes-story-skips-330346
-
TBT
addikt
Temérdek információ/beszámoló és gameplay videó érkezett!
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest