Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akita
tag
Hello!
Segítségeteket kérném. Nagy kínkeservesen összegyűjtöttem 3x3 kulcsot sorcimmal. Átpakoltam necromhoz és nekiláttam hogy most nagy ÜBER irtást rendezek. Necrom és csapata sikeresen le is győzte über Izuelt, aki agyat dobott. Második nyitásra szintén Izuelt adta és harmadikra is. Most van 3 agyam. Gondolom ez így nem normális. Arra tudok gondolni, hogy a kulcsgyűjtés előtt letöltöttem egy maphack-et mert anélkül az életem ráment volna a kulcsok gyűjtögetésére. Lehet hogy ezt a csalást detektálja a program és azért büntet állandóan Izellel?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Jelszókezelők
- Xbox Series X|S
- Politika
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest