Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz Peddy789 #51356 üzenetére
Én voltam anno a Diablo 3 launchon az alleéban. Igazából rájöttem, nem vagyok annyira fanatikus, hogy órákat ott álljak és hallgassam a geek-kvízt, meg a kissé fárasztó, diablósított szóvicceket. Tény, hogy aki vevő az ilyesmire, nem fog unatkozni, általában jól meg van szervezve és talán még nyerhetsz is valamit. Én részemről felmarkoltam a sorszámot, majd mentünk sörözni haverokkal, átbeszéltük ki mit indít éjfél után, majd visszamentünk beállni a sorba.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
Jazz
veterán
válasz Peddy789 #47132 üzenetére
Annak melyik részét nem érted, hogy nem lesznek botok? Nem lesz ami szétcsessze a piacot 2 hét után. (vagy elértéktelenítse / elértéktelenedve érezzed a saját gear-ed a nagyátlaghoz viszonítva)
Ennek ok-okozati összefüggését érted? És nem fogsz tudni könnyűszerrel bármit építeni, ami tovább rontaná a játék élettartamát. Lesz kihívás, lesz mindig feljebb, lesz miért játszani, lesz értelme a játknak. Pl. folyamatosan tudod növelni a nyers démonpusztító képességed. (mert jelenleg csak a tőzsdeszimulátor az ami értelmet ad neki). Rohadtul nem az lesz mint ami most van.[ Szerkesztve ]
free your mind
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest