Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
_ocsisajt #69472 üzenetére
Édes Istenem felejtsd már el az rng szót ez messze nem rng, mind1 vagy megérted vagy nem többet ebben nem vitázom se veled se mással.
Másik meg nem szoktam általánosítani, vannak saját tapasztalataim és sok klántárstól baráttól kapott átbeszélt témák és ebből alakul ki a saját véleményem.
Pl. a másik karinak átadom az itemet és jobb lesz a roll sirdan-tól származik, sokáig nem foglalkoztam vele egészen addig amíg sesonben ki nem nulláztam a soult, aztán elkezdtem másként csinálni és mostanság lassan elérem az 1000 tartalékot is már, úgy, hogy dhm tán 1.5-2hete lett felhúzva.
Harmadik meg én sosem személyeskedem, nem is tom megérteni az ilyen embereket mi ebben a jó, vagy ettől érzed magad nagyobbnak hát egészségedre.
Egyébként részemről peace nem haragszom, szeretem a kritikát mégha olykor durva vagy nyers is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest