Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
"Minden személyeskedés nélkül mondom, hogy aki több mint 400 órát görnyedt a gép előtt a megjelenés óta az khm, hát korlátozott mértékben beszéljen sportot és hasonló szörnyű dolgokat feltételező "egészségről" és hülyézzen másokat amiért nem görnyedtek a gép előtt ennyit. Sőt az lenne a legjobb, ha senki nem hülyézne senkit."
450 órám van benne.
Végzettségem: Testépítő Fitness Sportedző, Spinning oktató, Polar Own Zone Cycling edző
Munkám: Spinning oktató, Személyi edző
Hobbim: Sport és persze a játékAkkor sztem ennyi
-
vhunor
őstag
válasz Hun'reeth #799 üzenetére
Tegnap este néztem Stormshieldet, 400k-ért már lehet venni. Abból még a legszarabb is jó. 870 dps, 120 str, 700 loh kardot nem tudtam eladni 350k-ért se, ott rohad a templar követőmön, az 1.04 előtt használt pajzsommal egyetemben.
Én ezeknél sokkal gyengébb cuccokban toltam végig anno, valami nyomi 12k dps-sel.
Add ide a 3 millát és csinálok neked bőven act 3 képes barbárt, de az el nem költött pénzt megtartom.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Az nem mindegy, hogy kinek lesz A3 képes. Aki a nehezebbhez szokott, annak most könnyűség van, aki most kezdi, annak a mostani nehézség is lehet nehéz. Meg persze az se mindegy, hogy az A3 képes azt jelenti-e, hogy 1-2 packot ki kell hagyni, lassú a haladás, sok a halál, stb.
Persze amúgy egyetértek, ez csak szőrszál hasogatás
Dive ever, work never.
-
mpierre
veterán
-
persil
nagyúr
Srácok, mostanában volt valami patch, ami hozott valami komolyabb változást?
Régóta nem játszottam, csak érdekelt, hogy mi történt azóta.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Gorneck
legenda
Még jóóóó, hogy tisztában vagy azzal mi miért van rajtam.
Elmondom, ha nem baj. 10-15 millás gearembe is rém unalmas volt (picit többet haltam)...a mostani gearem egy egyfajta motiváció eredménye lett, mivel a játék sajna semmi ilyesmit sem rejtett már számomra...így maradt egy olyan gear/build összerakása ami számomra egyfajta kihívást jelent (meg volt némi harag is, hogy a barbáromnak összerakott gearem is 15-20 millióról 1 milliós értékre esett a WDé szintén).Szóval én elég rossz példa vok...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Hun'reeth
őstag
Oks, akkor van egy pajzsod még 2,6 millád van. Jöhet a többi cucc.
12k dps-el menj most le Diablohoz - miután átvágtad magad az összes eliten - és meglátjuk mire jutsz.... de komolyan, próbáld ki! Utána beszélünk róla.
Ne abból indulj ki mit mennyiért nem tudsz eladni. Az ah már kissé más. Most mit tudsz megvenni az a kérdés és mennyiért?(#807) Gorneck23: Oks. Eszem ágában se volt bírálni a geared nem is ez volt a lényeg.
Csak példa volt, hogy ha valaki összetett egy igazán erős karit már nem talál benne kihívást és uncsi.
Bevallom én most élvezem a kergetőzést az elitekkel (ahogy mikromanus is írta ez még érdekes) épp azon a határon vagyok mikor kihívás legyőzni őket, legalábbis a keményebb kombinációjukat.
De amúgy persze maga a játék, a pályák, story ugye már rég kifutott tehát nem érdekes.[ Szerkesztve ]
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
700-800k kard, 500-600 amulett, mas nem kell. Shieldbol is kijon 1200-as 200 stattal, 18 vagy afolotti blockkal. Legalabbis en hasonlokat probalok eladni 200-500k kozott, egyet se vittek meg el . ringbol attack speedes statos, tobbi cucc meg 50allres + stat. Kijon az siman.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
mikromanus
veterán
Mikor voltál legutóbb? 1.0.4 patch megvan? Überbrutál legendary túltápolás, nehézség csökkentés, némi skill és rúna buff. Ha ez megvan, akkor csak ninjanerfek és egyéb aljas nem publikált dolgok voltak szerver oldalon. Vagy csak paranoiásak vagyunk. hogy egyik napról a másikra hirtelen eltűnt mindenki szerencséje
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
ProEvoFan
nagyúr
A hétvégén és ma délelőtt összesen esett 7 legendary, adjam oda jótékonyságból?
Persze ebből négy full szar, a maradék három talán-talán hoz összesen 4 millió goldot, de félek hogy annyit sem fog.
Az elméleted meg úgy nettó baromság hogy azt leírni nem tudom.... Haverom az első perctől játszik a játékkal, és tegnap esett neki az első legendary, amit eladhat RMAHban...kb 300+ órát öld bele a játékba, szerinted?A drop teljesen random, 100% szerencse.
Nem vesz itt el senki senkitől semmit!!!! -
vhunor
őstag
válasz Hun'reeth #808 üzenetére
Mondom, adj 3 misit és megcsinálom neked. A magaméból 3-at nem szánok rá, mert nem fogok szórakozni után eladni.
Tegnap 2500 aranyért vettem biddel 160 dex, 80 vita, 80 int, 62 allres, 5x coldres meg még valami random stat cipőt, 25k aranyakért olyan gyűrűket amik 1.03 előtt 500k-1m+ voltak. És nem vadásztam, csak benéztem AH-ba, és lejárat szerint rendeztem a cuccokat, kb. 3 perc volt.
-
Agro
senior tag
Amikor megvetted a játékot tudtad, hogy vannak akik már több száz órát bele öltek?
Amikor megvetted a játékot tudtad, hogy van RMAH?
Amikor megvetted a játékot tudtad, hogy milyen nehézségre számíthatsz Infernon?
Amikor megvetted a játékot tudtad, hogy a farmolásról szól?
Amennyiben mindegyik kérdésre "igen" a válasz akkor feleslegesen koptatod a billentyűzeted
Amennyiben bármelyikre "nem" a válasz akkor tudlak sajnálni, hogy nem néztél utána annak, hogy mit veszel.
Hellig te is végig viheted a játékot mindenféle nehézség nélkül, kipróbálhatsz minden contentet. Hellig még AH és RMAH nélkül is simán eljutsz bármelyik karakterrel és kimaxolhatod őket megnézheted a skilljeiket. Kipróbálhatod. Tehát a pénzedért mindent megkapsz... Jaaaaa, hogy te infernon is végig akarod vinni? Ezek szerint minden játékot végig viszel minden nehézségi szinten? Mert szerintem ahhoz is kell vagy 200+ óra játék akármelyik gameről beszélünk.
-
mikromanus
veterán
válasz ProEvoFan #813 üzenetére
OK Batman! Úgy tartsd a kezeidet, hogy lássuk! Szóval te vagy a hegyesfülű manó dealere. Amúgy megvan már neki a full inventory 1.0.4 legendary gagyi?
(#815) Agro
"Amikor megvetted a játékot tudtad, hogy a farmolásról szól?"Nem, nekem nem arról szól. Kis karakterépítgetés (persze cuccokal), kis hentelés, kis mf. Kellemes kis kikapcsolódás. A "farmolás" nekem azt jelentené, hogy mindig az unalomig ismételt dolgot csinálod csak azért, hogy kellő ingame erőforrást teremts elő. Nekem ez mellékes. Bocs, akkro inkább megyek is a sarokba kukoricán térdepelni és önvizsgálatot tartani. A nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Az élet nem habostorta.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Hun'reeth
őstag
Ne vicccelj.
Én is simán ideírom, hogy 7-800k kard meg 5-600 amu.....de mit kapsz ezért? Buyout cuccok? mert a bid-re ne számíts
Az attack speed-es ringet se dobják utánad, csak mikor megpróbálod elhozni derül ki mégis mennyibe fáj.
Az ah veszettül szarul műkszik.
Nekem van egy 133 str, 64 vit. 50 allres csizmám.
Ha megpróbálnám eladni lehet még alapáron se vinnék el viszont ennél kicsivel erősebbet próbáltam már jópárszor elhozni és 1,5 milla se volt elég. Hát így működik az ah jelenleg.Tökéletesen megértem mikor arra panaszkodtok, hogy a korábbi drága cuccok szart se érnek mert így van. De jobbat szerezni meg qrva drága.
(#814) vhunor: cseréld ki a dex-et str-e és nézz utána egy csizmát. (mellesleg maross kollégával barbi cuccokról beszélünk)
Amúgy meg lehetnek mákos cuccok nem mondta senki de messze nem ez az általános.Egyébként nincs 3 millám mert most ment el 4 egy satyira meg egy bracerre. és ezekért is marhára küzdeni kellett.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Hun'reeth #817 üzenetére
ird mar be hogy 6% attack speed meg 100str, vagy 100 vit. 700-800 loh kard meg 5-600 loh amu (nem K). "Tökéletesen megértem mikor arra panaszkodtok, hogy a korábbi drága cuccok szart se érnek " <- akkor meg mirol beszelunk? korabbi draga cuccokban vegig lehetett jatszani egy nem szetnerfelt jatekot, akkor most mi valtozott? Max kenyelmesebbek lettunk. Arrol ne is beszeljunk, hogy toltodott az elitek hpja, most meg max nekifutsz meg ketszer.
"ekem van egy 133 str, 64 vit. 50 allres csizmám." <- ilyet kell venni, es nem masfel millasat. Ha ilyenekben nem jatszod vegig, akkor szorri.[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Gorneck
legenda
Hááááát dehhh azzal farmoltuk peccs előtt is a játékot, ami most szart se ér...akkor most ezekkel a cuccokkal nem lehet szted farmolni a játékot ami fossá lett nerfelve?
A WD cuccaim java kovácsnál landolt, barbáré szintén (persze 1-2 dolog azé tartotta az árát 1/5öd áron elment), mert 10-100k közti BOval megvehető.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
Hm. Ez talán azért van, mert a "jobbak" ritkák. A régi jók nem annyira azok. Ez azt jelenti, hogy az újjonnan indulók könnyen tudnak haladni infernon is, a pénz előteremtése ezekre nem komoly probléma. Ha nagyon ritka itemeket akarnak, akkor persze szépen kell tejelniük. Mint mindenkinek. Van valahol ezzel gond?
-
Bird
addikt
Az ő hibájuk , mert ahelyett, hogy bevezették volna az időlimitet hülyeségeket csináltak. 200 óra játékidő fölött 100 óránként fizetési kötelezettséget vezetni be 150 EUR, hogy végre abba tudja hagyniaz, aki beteg, kvázi függőségben szenved vagy munkaként farmol és ha megjön az új, mégnehezebb szint akkor ingyen adni mindenkinek 100 óra játékidőt, hogy visszatérjenek és az új szinten szórakozzanak egy jót.
Emberünknek elgurult a gyógyszerre! Ilyen populista "írást" már rég láttam errefelé... Úgy érzem benned komoly harag és düh munkálkodik. Azt javaslom relax, és egy kis chill out kell neked.
Azon fagytam most le, hogy mekkora a baj, ha egy pics@ játék valakiben ilyen indulatokat generál. Veled sem találkoznák szívesen egy sötét sikátorban az tuti!
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Agro
senior tag
válasz mikromanus #816 üzenetére
Leírhattam volna én is ilyen szépen megfogalmazva a farmolás szépségeit De attol még az amit csinálsz az bizony "farmolás". Karakter fejlesztéshez gold kell, goldhoz drop kell, drophoz farm kell. Mivel nagyon sok változó nincs a játékban így valoszínü unalomig ismétled te is ugyan azt (valamelyik Actot).
-
Bronco80
aktív tag
Felejtsétek már el ezt a szabályozott dropot meg drop nerfet, meg hasonló összeesküvéseket. A drop 5 dologtól függ: SZERENCSE, játékidő, kill-speed, Act és magicfind (legkevésbe ez ).
Én végigvittem a játékot 3 karakterrel mostanáig, de farmolgatok egyedül, haverokkal, mert szeretem a játékot és nem pénzért; találtam már néhány holmit ami jó pénzt hozott volna, de az RMAH-hoz mégsem nyúltam, de egy szót sem szólnék olyanokra akik használják.
Inkább csak frusztrációt érzek a hozzászólásodból ami sajnálatos, mert egy játékról van szó nem többről, ha nem szórakoztat ne játsz vele. -
Hun'reeth
őstag
Oks. Feladom Ti vagytok az istenkirályok mert szar cuccokkal is végigvittétek a játékot annó és alig haltatok közben.
Én kérek elnézést...és persze senki se öltözik át ilyen szar gúnyákba és próbálja meg újra mert már kényelmesek vagytok.
Szájkaratézni viszont mindenki tud.(#820) mikromanus:nincs ezzel semmi gond, aki immortal settben akar játszani az fizessen vagy várja a szerencséjét
(#829) G^zC^mp€r: jajj nyilván adok neki 3 millát utána meg elhiszem neki, hogy ő ezeket a cuccokat abból vette utána meg a háta mögött nézem ahogy végigtolja inf3-4et.... megvalósítható elképzelésnek hangzik
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
A legend ellátás az én dolgom...nekem esik a legtöbb legend a csapatban...
Gorneck#1239
-
Sirandrish
legenda
Még hiányzik..és Evo nem a dealerem..ő sajnálja tőlem a gagyijait..ahogy te is
Ha már választanom kéne Dealert akkor Gornecket mondanám...ő adta eddig a legtöbb fostEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
RockHaRD
addikt
-
davidsz
senior tag
Csak lesek megint.
Az abszolút balszerencsések közé tartozom. Összességében 400óra játék után csóró vagyok. Esett 3 kukás legendary, ami egy fillért nem ér.
A legdrágább cucc, amit el tudtam adni 1x 2,5M.Nem tudok mit tenni, játszok. Indítottam mindegyik kasztból. Ha kell veszek egy kis goldot.
Aztán várom a csodát.Ha elérem az összes kaszttal a lvl60-at, akkor kezdődnek az izgalmak. Ha marad ez a semmi nem esik szindróma, akkor leszek dühös.
Ha pedig majd nem megy a játék, meg elakadok teljesen, majd jövök tanácsért ide. Addíg is játszom aztán kész.
[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
-
mikromanus
veterán
válasz Hun'reeth #825 üzenetére
"... alig haltatok közben."
Ezt ki mondta neked? Néha elkapták a tipliző fajtánkat, néha alapok nélkül is arccal hárítottunk pár tűzlasztit vagy megfojtottak tüzes láncokkal. Vagy rosszul mértük fel a robbanások/fagyasztás hatókörét és elnyammogtak a fallenek. Ez benne vana pakliban. Nem az jut előbb túl a nehézségeken aki nem hibázik, hanem aki tanul a hibáiból és mindig talpraáll. Mondjuk ez HC-ben lehet nem teljesen igaz
Immo set: szép és jó, de 100-200 millát akkor se fizetnék érte ha lenne annyim. Az övre se adok 60-80 millát. Azok még adhatnak pluszt, de nem szükséges a haladáshoz ez már. Persze ha esik egy ilyesmi azt lehet megtartom...
-
vendingo
veterán
Azt hittem, hogy csak nekem rossz a drop, vagy mégse?
Eddig kb 120 órát nyomtam, ezalatt esett 2 set gatya 2.5M és 35M értékben, esett 6 legend ami a kovácsnál végezte.
Már kezdtem elkeseredni, hogy nagyon szar a droppom de most megnyugodtam, hogy nálam szerencsétlenebbek is vannakCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
davidsz
senior tag
válasz vendingo #834 üzenetére
Persze. Ahogy a fórumot elnézem, én vagyok a csúcstartó benne.
Ha a trade fórumba benézek olyan cuccokat látok, amit még sohasem. Amiket eldobálnak, azokat is tudnám használni...
Úgyhogy a balszerencsések között viszem a prímet.Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
prokxy
veterán
válasz McNamara #830 üzenetére
Mi van ma veletek, Srácok??!!! Mindenki kötekedik, mindenki beszólogat? Nem megy a szerver és elvonási tünetek jöttek elő??????????
Azt látom, h a "csabiuvb" kolléga is a nagyképűségével próbál nagyfiú lenni, veri itt a nyálát, hogy ő milyen ügyes, okos, mennyire könnyű neki a játék. És??? Másnak nem lehet nehéz?
Erre gondolok:
"Azért aki szenved a játékban a mai napig annak csak gratulálni tudok....Lehet, hogy beültetném a macskámat a gép elé az is végig tudná vinni...."Ehhez a hozzászólásodhoz csak gratulálni tudok, tükrözi a személyiséged. Soha ne kerüljünk véletlenül se össze, semmiben. Hány éves vagy? 12?
Nekem MÉG nem a pénzről szól a játék. Kikapcsolódásként használom, amikor olyanom van. Más a TV-t nézi, akármi mást csinál, az jó neki.
Egyedül az ACT3, ACT4 nem könnyű NEKEM, a kutyám nem tudná végigtolni, pedig szerintem okosabb, mint "csabiuvb" macskája. De hát ez van. Ki milyen ügyes, kinek mi esett, ki mennyiért tud eladni, ki rakott még bele pénzt, ki mit ad el mennyiért...
Viszonyításképp csabiuvb kollégának a játék nehézségéről:
Nekem 100-110 óra után esett egy olyan cucc, amit 520e-ért el tudtam adni. Esett nekem is legendary, nem is egy, de nem ért semmit. Havernak ACT1-ben esett egy olyan item, aminek árából ACT4-et is tudja farmolni, olyan gear-t rakott össze! Ez a különbség az én nehézségi fokom és a csabiuvb kolléga által említett nehézség közt.Na, már csak 5-6 óra és lehet játszani ismét!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
mikromanus
veterán
Ööö. Munka vagy van valami amiről nem tudok? Esetleg US szerveren nyomulsz? Csakk mert nekem úgy tűnik, hogy mennek az EU szerverek. Vagy súlyosan alulinformált vagyok és te is kérsz abból az anyagból amit szívok? Nekem határozottan működőképesnek tűnik minden...
[ Szerkesztve ]
-
-
Bird
addikt
Hagyd rá, nincs értelme! Egyszer majd csak megunja....
Arra jó volt ez a nap, hogy most már legalább tudom, hogy milyen sok önjelölt Athene van errefelé is
Istenem úgy nézném streamen a munkásságukat
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
RockHaRD
addikt
válasz Sirandrish #839 üzenetére
ő is csak kérdezte, hogy "Nem megy a szerver????" Nyilván azért, mert mindenki ide írogat, és veszekszik ahelyett, hogy játszana, gondolom ebből következtetett, hogy nem esetleg gond van a szerverrel
-
Sirandrish
legenda
válasz RockHaRD #841 üzenetére
Ahhhhaaaaa...
Akkor én értelmeztem rosszulszerk: mondjuk én erre a mondatra reagáltam..
"Na, már csak 5-6 óra és lehet játszani ismét! "
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz RockHaRD #841 üzenetére
Ott a pont. Tényleg kérdés volt. Szerintem máshol is laza a póráz. A főnökök épp ebédelnek és nincs határidő munka. Az internet meg csak ott "hevert" a gépen árván és elhagyatottan. Nem tudták/tudtuk megállni...
-
mikromanus
veterán
Nekem egy Nata ring esett még az idők és a patch hajnalán. 70 milla gold jutott el mocskos mancsaimig. Másoknak esett jobb is, vagy csak nem adták ilyen olcsón magukat...
-
prokxy
veterán
Melózok, csak ezt elolvastam a diablo3.hu-n:
"Szeptember 18-án hosszabb karbantartás lesz a szervereken
Szerző: Professor J | 2012. szeptember 15., szombat @ 14:53Szeptember 18-án, kedden hosszabb karbantartás lesz az összes Diablo 3 szerveren és webes szolgáltaláson. Ennek időtartama kb. 8 órát vesz igénybe és magyarországi idő szerint déltől este 8 óráig tart majd."
Ezek szerint nincs? Ezt benéztem akkor! Igyekszem haza, aztán mehet a móka!
Bocs, nem akartam senkit félrevezetni!!!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
ProEvoFan
nagyúr
Azt hittem állnak a szerverek, én is az imént léptem be.
Ezért néztem meg a Batman: Kezdődik c. filmet tizenötödször?Lassan beérem a Batman: A Sötét Lovagot -
Chiller
őstag
Lehet ebben valami hogy az MF 200 körül kezd el dolgozni. Komolyan eddig semmi nem esett 1edül a natalya gyűrű meg a stormshield multkor, de kb 300Kból vettünk pár MF-es cuccot (de jó, hogy pár hete ez 1 milla volt darabonként ) és 200 körülivel 1 óra alatt 2 nemszar legendary esett.
Na ezt szeretném én is a laza 391-es mf-emmel látni...
De szett item se esett még... Már azon voltam, hogy eladom az egészet a francba, és veszek valami 0mf-est, erre ma esett (11plvl után) egy 57-es legendary.Hurrá......
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest