Hirdetés
-
GAMEPOD
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
akkor nemi PTR teszt DHval
a harom DH sanctified mindegyikehez kell ij, szoval a shadow set kiesik.
a harom DH sanctified power kozul a RoV elso ranezesre support DHnak lesz jo, nagyon talan.
probaltam a hatred spender channelinget. dreadlands nem buffolja a hatred generatorokat, szoval dam szempontbol az nem jo. T16on neztem, p100on viszont minden slotban megfelelo gearrel. ennek sanctified nelkul is lazan kene mennie a szokasos DH buildekkel. UEvel a multishot strafe atment zergelesbe. lement T16, de nyogvenyelos. az alapveto problema, hogy a multishot nem automatan celoz, hanem ahova az eger mutat, tehat menekules kozben a multishot semmit nem sebez. probaltam natalyat egy manticore + yang komboval es homing rocketsekkel: nos, a dam meg kevesebb, cserebe mechanikailag iszonyatosan bonyolult a build.
ahogy nezem PTR alapjan a jo oreg cluster manticore mukodik. ezt meg nem probaltam mert alapvetoen sajnos elegge mapfuggo.
PTR alapjan egyebkent van egy uj dreadlands varians, ami wind chillt hasznal, tehat a multishot kieg skillnek megy a hungering arrow melle. damban nem tudom hogy jon ki.
egyebkent low farmra valszeg a channeling hatred spender jo lenne, kb ilyen GR100 ultra speeding tippre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest