Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

akkor nemi PTR teszt DHval

a harom DH sanctified mindegyikehez kell ij, szoval a shadow set kiesik.

a harom DH sanctified power kozul a RoV elso ranezesre support DHnak lesz jo, nagyon talan.

probaltam a hatred spender channelinget. dreadlands nem buffolja a hatred generatorokat, szoval dam szempontbol az nem jo. T16on neztem, p100on viszont minden slotban megfelelo gearrel. ennek sanctified nelkul is lazan kene mennie a szokasos DH buildekkel. UEvel a multishot strafe atment zergelesbe. lement T16, de nyogvenyelos. az alapveto problema, hogy a multishot nem automatan celoz, hanem ahova az eger mutat, tehat menekules kozben a multishot semmit nem sebez. probaltam natalyat egy manticore + yang komboval es homing rocketsekkel: nos, a dam meg kevesebb, cserebe mechanikailag iszonyatosan bonyolult a build.

ahogy nezem PTR alapjan a jo oreg cluster manticore mukodik. ezt meg nem probaltam mert alapvetoen sajnos elegge mapfuggo.

PTR alapjan egyebkent van egy uj dreadlands varians, ami wind chillt hasznal, tehat a multishot kieg skillnek megy a hungering arrow melle. damban nem tudom hogy jon ki.

egyebkent low farmra valszeg a channeling hatred spender jo lenne, kb ilyen GR100 ultra speeding tippre.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák