Hirdetés
Aktív témák
-
Zenty
őstag
Pont az a probléma ,hogy nagyon nem
Az új kieg 1 nap allatt 2 milla az nagyon durva... ,és állandoan top lista élén van az alap is ,meg a kieg is.
A wow még 5 év mulva is simán elmegy vagy amedig adják kih hozzá a kiegeket..
Ezért kell egy egészen más stilus mellé.
A csé meg rossz példa ,mert most is több aktiv cs 1.6 os van mint sources ( agyon patchelik ,de nemtudják még mindig 3 év allat se elérni 1.6 szintjét,de ez a valve)
-
MZsoltee
veterán
Hi all!
Örülök hogy megtaláltam ezt a topicot. Régen én is rengeteget játszottam a Diablo-val és a Diablo II- vel, de még semmit se hallottam a D3-ról. Szép kis hosszú topicot hoztatok össze róla annak ellenére, hogy még meg sem jelent. Nem szeretném végig nézegetni az egészet, ezért arra kérnék valakit közületek, aki jól tájékozott, hogy írjon valami kis összefoglalót, hogy mit lehet tudni a Diablo 3-ról.
Előre is köszi!
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Sajna nemostanság lesz
A Blizzard bejelentette ,hogy a közeljövő gameje is MMO ( szerintem majdnem tuti ,hogy starcraft világú mmorts lesz )
Most már csak az a kérdés ,hogy blizzard fullra átvált online gamingre?
[Szerkesztve] -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Papabear195 #384 üzenetére
Kifog jönni
ebbe szinte biztos vagyok
-
SLYM
veterán
válasz
Papabear195 #386 üzenetére
diablo 3 patch
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Papabear195 #384 üzenetére
Erre nincs sok esély, mivel most jött ki a kiegészítő, és ha jól informált vagyok a blizzárd évente csinál majd a wow-hoz kiegészítőket.De ezt csak hallottam egy barátomtól nem biztos igazat mond
-
((Piro))
tag
Van 1 másik ehez hasonló játék a ''lionheart'' aki szereti a Diablót az próbálja ki ezt is.
Szerintem baró -
ChromeX
addikt
-
((Piro))
tag
Meg tudná valaki mondani hogy mennyiér lehetne megvenni a játékot? ha lehet a legolcsobbat mongyátok
-
SLYM
veterán
jajjjj ki van itt! évente egyszer te is feljössz a PH-ra
amúgy azért választottam ezt a képességet, mert ez a legbrutálabb képesség. retro patch-be esélytelen, hogy valaki legyőzzön
amúgy itt a kari[link]
ha soknak tűnnek a tulajdonság pontok az azért van mert van egy charmom ami eszméletlen brutál. 1 all skill+10 vagy 20%-kal növeli az életet, meg jó sokat ad a tulajdonságpontokra is. ezzel van tele a tatyóm
ja amúgy mennyei elite set an rajta és az elementből a jéggyőrű (fagyaszt). emelett van 7 vagy 8 féle aura. addig még nem jutott el senki ha rajtam van minden cucc, hogy meg tudjon üni. de ha meg is ütne nem valószínű hogy 170k defense ellen valamit is tudna tenni. a zeallel meg olyan gyorsan ütök mint állat. ezért mondta, hogy már nincs kihívás
[Szerkesztve] -
normal
tag
Hát.
Warcraft 3 mod oldalakon mászkálva találtam kezdeményeket egy Broodwars-átiratra.
Sajnos, még alfa volt, de már ''mozog a tojás a nyálkában''. -
Sicilian
addikt
Szerintem lesz d3, csak nagyon rejtegetik meg húzzák, de amikor megjelenik majd minden eladást ütni fog és nagyot fog robbani
. Elvileg már felvették a játék zenéit a studióban ott ahol a 2-höz csinálták a zenéket. Ezt olvastam még 1-2 hónapja !!
-
moongoose
őstag
nos sokat nyomtam d2-t..és elmondhatom, hogy smite ével elmentem 50-es szintig, amíg ki nem adták a nyomorult 1.10-et.
ott megjelentek a fizikai immunis szörnyek...LOL
hiába püföltem nem sebződött.
pillanatok alatt ki lehett osztani annyi pofont, hogy csak toporogtak körülöttem a szédelgő ellenek....
Ráadásul a pajzsot is jócskán megnövelte a holy shield...
ez még plusz sebzést is adott...
Nah ennyit szegényd2-ről és a paláról.
a d3 kiadása igén érdekes lesz...már ha lesz egyáltalán...a d2 is igen nehezen ment... -
Sicilian
addikt
Sztem mindkettőnek megvolt a hangulata én a mai napig nyomom mindkettőt.
Az 1 jó volt meg minden csak rövid volt.A kettő jó hosszú és rengeteg cucc van benne nem lehet megunni. -
scu
tag
SLYM, te nem változol
A pala leggyengébb és leghaszontalanabb skill-ét használod, ez rohadtúl lelombozó
És ftc-nek pedig abban teljességgel igaza van, hogy a belső félelem már valamennyire hiányzott a második részből, az 1.-ben odaszegezett a hangulat és ami a legfontosabb, a ZENE, amilyet még azóta sem hallottam. A Dió 1 tökéletes volt, a 2. meg csak szimplán fantasztikus
-
SLYM
veterán
válasz
Old Cyborg #349 üzenetére
azért a diablo 2-nek is nagyon jó kis hangulata van. minden pályának más
-
-
Cs@@bi
tag
Amúgy véleményem szerint még ha sajnálnám is, de nem lesz Diablo 3. Ennyi idő elteltével annyi sok jó játék jött ki amelyekből még klasszikus is válhat és van amelyik már az is! Én szerintem a fejlesztőknek van mit folytatniuk, már ha folyattnak egy játékot, sztem logikus hogy egy olyat amelyik még egy bizonyos időn belül van. Attól függetlenül még vannak csodák és meglehet játszani egy nagy dobást! Hisz erről szól az élet!
-
Viktor77
titán
Ugye most nem arról fog szólni a topic, hogy ''+1 szavazat'' ?
-
SLYM
veterán
+1-el több
-
Cs@@bi
tag
Még 1-el több
-
dokar
addikt
[link]
aláírás gyűjtés Diablo 3-hoz!!!!!!
(eddig 5792 van)
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
amúgy van valami megjelenés, vagy hogy egyátalán készítik-e már......
-
Djuree
félisten
BIZTOS hogy lesz Diablo3. Higgyetek a messiásban.
-
mcadam
csendes tag
Diablo 3???? Háááát szerintem nem valószínű....mert diabló 2 is régebbi játlék és ennyi időt nem várnak hogy új részeket piacra dobják....(habár ki tudja,jó lenne
-
válasz
.:Richie:. #324 üzenetére
Na ja, de szerintem nem lesz 3. rész, bár inkább ne legyen igazam
-
.:Richie:.
tag
Csak vicceltem, de milyen gyorsan felkaptátok a fejeteket, a hír hallatára...
-
válasz
.:Richie:. #320 üzenetére
Én is örülnék egy cikkecskének ami alátámasztja ezt, mert ahhoz képest hogy teljes csend kíséri ezt az állítólagos folytatást, hirtelen 2007 elejére el is készülne, hát ez egy kicsi gyanús
-
ChromeX
addikt
válasz
ez kamu hogy lenne már akkor megjelenés küldj valami linket
-
ir0nman
csendes tag
válasz
Hmmm..ezt honnan veszed?
Sztem ennél azért még többet kell várnunk sajnos -
.:Richie:.
tag
Hivatalos megjelenés: 2007.02.14
-
Fekete Fény
tag
Hogy én,hogy örűlnék A Starcraftnak de A diáblónak is.Bár nem ide vág de életem első stratégiai játéka az starcraft volt.Azóta se csináltak jobbat nála.És életem első szerepjátéka amivel nyomúltam az a diabló majd a Diabló 2.Ez a két gém a szivem csücske.Ám egyikből se jött ki ''még'' folytatás.Bár igazadlenne és kiadnák őket.Én biztos szerver lennék mert kerűljön akármennyibe(Kell akár kapásból 70k)megvenném mind kettőt.A starcrafthoz beüzemelném a 21'' mellé a 17''és hihetetlen élményem lesz.
Remélem a próféta szól belőled
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Fekete Fény
tag
Helló mindenki.
Elolastam pár hozzászólást és egyetértek velük.Hozzátenném hogy szerintem simán kijöhet úgy mint a titán quest.természetesen sokkal jobb grafikával.(Most játcok ezzel a gémmel és tiszta diabló2 feltúrbózott grafrafikával).A 3d részre visszatérve. A játék 1 Gyönyőrű grafikával jöjjőn ki. 2 A játék élménye legalább olyan jó legyen mint a diabló 2
.Ha pedig nem titan quest stílusban jön ki akkor beszerzek még egy monitórt hogy jobban élvezzem a játékot.Biztos nagy gépigénnyel fog kijönni. Mert ez egy olyan gém lesz, amiért sok ember bemegy a boldba és új vidit több nemóriát vesz
.Nem lesznek arra tekintettel,hogy a ''kiss'' ember is tudjon majd vele nyomúlni.(pénzről szól a dolog).Mert úgy vannak vele ,hogy sok ''őrűlt''
van aki minden megtesz azért hogy menjen nála.Elég népszerű és nagy a rajongó tábora a földön.És ráadásúl illegálisan úgyis mindenki hozzájut majd előbb utóbb.A másik variáció hogy online játék lesz, ami szintén sokba fog kerűlni havira.
De ez nem számit ahogy megjelenik rohanok és veszem meg. -
AlyArkhon
őstag
Eggyetértek veled , ha 3D-ét raknak a game alá , ami elg valószínú ( már ha lesz ) , az ha nem jól oldják meg akkor elronthatja az egésznek a feelingjét ... Ugye szerintem a diablóba az volt a legzsyrabb , hogy nem kellett a kamerával és az irányítással vesződnöd ( mint EQ2 vagy WOW ) , az irányítás ideje helyett is még leöltés pluszz két monsztát .. Azt hiányolom minde1ik diabló stylusú gaméból , hogy elég kevés benne az elllen , és ez szerintem a fullos 3d miatt van ...
Pedig milyen jó is az amikor ezerrel ölöd az elleneket , szinte már bele is halsz annyira jönnek .., de aztán az utolsó potion felhasználásával éppenhogy csak sikerül életben maradni ..
-
ir0nman
csendes tag
Eleg halott ez a topic... Diablo 2t tolja meg valaki?
-
#gab_
őstag
sztem egy Titan Quest-es grafikával jo lenne
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest