Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz hackeeeee #603 üzenetére
Nem kell tulmisztifikalni, teljesen egyertelmu hogy Aim Assist kontrollerhez PvP-ben ugyanaz mint eger-billentyuzettel AimBot, ha az egyiket benthagyjak, ne tiltsak a masikat ami mint tudjuk rohej lenne.
Az "igy jart" meg arra vonatkozott hogy vegyek ki PvP-bol, ne kontrollerrel bohockodjunk ott vagy ha igen Aim Assist nelkul, az hogy Te vagy sokan masok szeretnek kontrollerrel jatszani azzal senkinek semmi baja sincs szerintem, nekem meg vegkepp, ha az esik kezre/jol, jo szorakozast hozza
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #45997568 #604 üzenetére
De még mindig ott tartunk, hogy nem a controllerrel játszók hibája az, hogy a játék erre lehetőséget ad. Ez egy nagyon nagy fail a bungie-tól. De mivel bétáról beszélünk, reméljük javítják.
Ha nem veszik ki PvP-ből ezt, akkor valszeg a játékosok nagyrészét el fogja veszíteni a Bungie, legalábbis PC-n biztosan, mert nagyjából semmi értelme nem lesz pc-n PvP-zni. Sőt, sokaknak a játéknak sem lesz értelme a játéknak sem.
Beletoltam az első részbe pár órát XO-n, és nagyon is jól játszható a játék controlerrel. Ezt is azzal kezdtem.. Így vettem észre a bugot.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
laci_8519
tag
Száz szónak is egy a vége, ezzel valamit csinálniuk kell, mert nem maradhat így.
Engem nagyon érdekel a PVP része is a játéknak és sajnálnám ha ez miatt játszhatatlan lenne PC-n.
De, szerintem meg fogják oldani. Erre is jó volt a béta teszt, hogy ez kiderüljön. Nem gondolom, hogy ez direkt így volt kitalálva. -
basaharc502
aktív tag
Sziasztok! A béta meggyőzött, hogy nekem ez a játék kell. Szeretném előrendelni pc-re. GMG-n néztem, hogy a gyenge font miatt most ott érdemes lenne rá beruházni. 2 kérdés: van-e olyan megbízható bolt, ahol esetleg olcsóbb, illetve ha most előrendelem, akkor kapni fogok kódot és be tudom regizni a blizzardnál, vagy majd csak október végén, amikor megjelenik?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz basaharc502 #608 üzenetére
Ha a legolcsóbban akarsz kijönni, akkor keress hardveraprón kupont. 1080-as VGA-k mellé adják, sokan továbbértékesítik a kódokat. Kb 8-10k körül vannak a kuponok. Elvileg csak akkor lehet aktiválni a kupont ha olyan VGA van a gépedben, de ez kijátszható egy megbízható ismerőssel.
szerk:
A játék bármilyen másik kártyával működik (már amennyiben a minimum gépigényt eléri a VGA), csak az aktiválás pillanatáig kell egy 1080-as VGA hozzá. (HA-n pl maross-nál 10k-ból kijön a kupon aktiválással)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Balazs_
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Őszintén? Szerintem nem. Az első boss után úgyis jobb fegyvert meg gear részletet kapunk (igaz nem exotic-ot). Ha meg bemegyünk egyből multizni, akkor akár már az első meccs után is jobb cuccunk lehet. Ez csak vevőcsalogató, nem fognak egy brutál fegyvert adni előrendelőknek. (főleg hogy ez kb csak PVE-re tűnik erősnek)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Régebbi videó:
DESTINY 2 NEWS | The Third Subclass Confirmed! Subclass Upgrades & Lost Power Artifacts Revealed!
_
Ami érdekesebb:
Pletyka szerint először csak soloban lehet letolni a játékot. [link]
Rohadtul remélem, hogy nem valós dolog.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nagyon úgy tűnik, hogy igaz lesz.
"This single player set of story missions is the key to unlocking all of the different regions in the solar system. Complete the campaign, and you can return to Ikora to "meditate" and play through these missions again, with a fireteam if you so desire. This unlocks Tokens and Reputation with her so you can purchase her equipment."
A kép spoileres lehet, szóval óvatosan.
[link]Live-Die-Respawn
-
basaharc502
aktív tag
Volt -17% is?
Engem a game + expanson verzió érdekelne nem a digital deluxe...de gmg-n olcsóbban jön ki a dd mint blizzardnál a g+e verzió.
Ha gmg-n marad a -10% akkor várnék vele persze, addigra a ps és xbox tulajoktól úgy is lesznek már vélemények, amik eldönthetik melyik verziót vegyem meg...csak a font is maradjon ilyen gyenge -
oriic
HÁZIGAZDA
Masszív spoilerek azoknak akik nem tudnak várni. Közötte a 3. subclass is.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Balazs_
senior tag
válasz basaharc502 #619 üzenetére
De a Digital Deluxe az egy árban vagy (vagy alatta is?) a játék+season passnak.
-
laci_8519
tag
A Digital Deluxe Edition tartalmazza az alapjátékot + Expansion Pass -t. De, javítsatok ki ha tévedek.
Ami ~ 32.000 ft ha a Blizzard App-on keresztül veszed. Ez megfelel a Limited Edition kiadásnak ami a dobozos változat. Ez durván 30.000 ft, ha üzletből veszed.
Vagy nem ez volt a kérdés? -
BladePocok
tag
válasz laci_8519 #624 üzenetére
Jelenleg a Green Man Gamingnél 23200 Ft-ért lehet megvásárolni a digital deluxe editiont (csak PC), a cégre rákeresve mindenhol pozitívan nyilatkoznak róla, ergó semmi ok a félelemre, ár/arányértékben a legjobb jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz BladePocok #625 üzenetére
Én még a 17%-os akciójukban vettem meg. Akkor 21.600 Ft-ra jött ki a Digital Deluxe kiadás. Nemrég került szóba, hogy megjelenésig elképzelhető még egy 17%-os leárazás náluk.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A múltkori controller-es eszmecsere margójára..
Bocsi az offért.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Bazsi1987
őstag
Ps pro milyen támogatást kap lehet tudni? Leginkább a hdr érdekelne 😊
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Holnap kezdünk sokan, szóval egy kis help:
-Destiny 2 - HOW TO LEVEL UP FAST! [link]
Live-Die-Respawn
-
laci_8519
tag
válasz BladePocok #625 üzenetére
Én már elő rendeltem a Limited Edition-t, de ha kicsit körül tekintőbb vagyok, akkor lehet én is ezt veszem.
Visszamondani már nem fogom, nekem ennyit is megér majd a játék.
Az ilyen játékoknál szeretem, ha kézzel fogható dolog is jár mellé. De, ez csak az én hülyeségem.
Minden esetre tény, hogy olcsóbban is be lehet szerezni. -
oriic
HÁZIGAZDA
1. DLC December 5-én jön.
Live-Die-Respawn
-
i@lex
őstag
Továbbra is várjuk szeretettel azon játékosokat, akik egy remek társasággal és egy kiváló klánban szeretnének tevékenykedni a Destiny 2 veszélyes univerzumában.
Platform: XBOX
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az első tesztek holnap 4kor kerülnek ki. Addig embargó van.
Explore lost sectors - Video
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
duvi
nagyúr
-
pzstm
titán
In-game Destiny 2 Clan Features will be unavailable for the first several days after launch. Stay tuned for announcements of availability.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
fuvi
senior tag
na twitchen streamerek már csapatják
-
ldave
félisten
A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Nintendo Switch
- Crypto Trade
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Diablo IV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest