Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
Üdv!
Minden 7450-esben van keyboard backlight? A nem trackpointos-t is beleértve...
-
TayRol
nagyúr
Sziasztok,
Adott egy 6220-as, amit egy vírus miatt teljesen újra kell telepíteni. Egy ssd van a gépben, de a telepítő azt írja ki, hogy nem talál rendszerpartíciót. Gondolom, ez valami alap bénázás részemről, de nem tudom, hogy mit csinálok rosszul. Eddig minden ment, volt már rá telepítve OS, most pedig ezt írja ki.
-
TayRol
nagyúr
Adott egy Dell 6220, ami nem akar bekapcsolni. Egyszer még jó volt, feltettem töltőre, onnantól kezdve semmi. A 3 piktogram közül a hdd és a wifi világít, az akksi pedig villog. Pár másodperce felpörög a ventillátor, aztán kikapcs. Mind akkuról, mint hálózatról működtetve ez van. Mi lehet a gond?
Melóznék sos, de nem tudok...[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
A fekete-fehér webcam kép utalhat szoftveres (illesztőprogram) hibára?
-
TayRol
nagyúr
válasz Core2duo6600 #45783 üzenetére
Aida megmondta, hogy mik vannak, csak biztosan elfelejtettem valami apróságot feltenni. Csak elvileg az egyik az pl. a bluetooth, pedig az is már fent van. Sokkal kényelmesebb volna, ha mindent magától telepítene.
Illetve nem tudom, hogy pontosan mi hiányzik.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz szabonagyur #45777 üzenetére
- Driver Information for Mass Storage Controller / Dell Inc. Latitude E6220 (01)
- ACPI\VEN_SMO&DEV_8800 : talán motion sensor, de már feltettem
- USB\VID_8087&PID_0024&REV_0000
- 2 db totál unknown -
TayRol
nagyúr
válasz szabonagyur #45775 üzenetére
Akkor marad az egyenkénti kísérletezés, hogy melyik ismeretlen illesztőprogram mit jelent?
-
TayRol
nagyúr
Egy 6220-ra telepítettem win8-at, majd kerestetném a drivereket, de ezt kapom állandóan? Mit rontottam el, illetve lehetséges egyáltalán hogy mindent magától telepítsen fel?
-
TayRol
nagyúr
Az állítható valahol E6220 esetében, hogy az lcd fényerőnél a legkisebb fokozat mekkora legyen? Win 7 alatt sokkal világosabb a leggyengébb is mint win 8 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
Tudnátok nekem tanácsot adni, hogy a 12,5'-es 6220-ashoz milyen neoprén tok lenne jó? Ami fontos, hogy nagy, kilógó, 6 cellás akksi van hozza, igy szűkül a kör.
-
TayRol
nagyúr
válasz visnor2000 #7510 üzenetére
-
TayRol
nagyúr
Szevasztok!
Szerintetek mennyit kapnek a gepemert? ASAP el kell adnom sajna
Ha valakinek kell, meg tudunk egyezni. Priviben kuldok infokat, de az adatlapomon is van egy kicsi info.Thx all!
TayRol -
TayRol
nagyúr
Egyébként mi ez a keyboard illumination? Nem lattam meg megvilagitott billentyuzetes dell-t. Csak mert van hotkey a billentyuzeten, de nem tortenik semmi.
-
TayRol
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
sorry, 2x ment el
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
Üdv. all!
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált a gépem, aprón megtalálható.
TayRol
-
TayRol
nagyúr
válasz FehérHolló #4801 üzenetére
A default az, amelyikkel éppen adták.
bwoay : nekem vista-s, és 2 gigás volt a rejtett, bootolható partíció. Ja, már nekem sincs meg
[Szerkesztve] -
TayRol
nagyúr
no, te legalább előrelátó vagy
Sheratan: nemtom a 110-es az milyen, én még nem is játszottam rajta, lehet semmi nem futna el... Csak gondoltam, Te tudsz valamit róluk
Egyébként asszonynak 15,4-es van, nekem 12-es volt, az első nagy és nehéz, az utóbbi szuper, csak egy átdolgozott éjszaka után rájöttem, hogy grafikára azért kicsi. -
TayRol
nagyúr
Annyit kerestem táskát a gépemhez, míg végül rájöttem, hogy a Dell is gyárt táskákat...
Meg is rendeltem iziben ezt, remélem jólesz: [link]
sheratan : grat a géphez! ez a quadro mennyivel jobb a 110-esnél? -
TayRol
nagyúr
válasz FehérHolló #4686 üzenetére
Csövi!
Nekem 110-esem van a notiban, de még igazán megizzasztani nem volt módom. Eddig photoshophoz használtam, ahhoz meg ugye RAM kell dögivel, de kollégám az övével - elmondása szerint - HL2-t frankón nyomatta. Én nem játszom, szóval erről a részéről nem tudok nyilatkozni, pedig anno volt 6600-as vidkarim PC-ben. Én 3DMax miatt vettem, de időm nem volt kipróbálni vele, pedig ugye arra való
Üdv.,
TayRol -
TayRol
nagyúr
Tudtok valami jó kis táskát ajánlani 14'-es D620-hoz?
-
TayRol
nagyúr
Köcce az infót, bár nekem a név csengése olyan oroszos Bár attól mnég lehet jó...
Én igazából egy hangszórót sem látok, bár a kollégám azt mondta, az övéből ''hihetetlen'' térhangzás jök ki HL2 közben. Hát el tudom képzelni De elég pocsék a hangszóró minősége.
p.s: megint kezd a topic 'eltehenesedni'
[Szerkesztve] -
TayRol
nagyúr
Igazat megvallva nem is igen hallottam eddig a Vostok családról, de nem rosszak. Nekem 2 dolog hiányzik a 620-asból, webkam és kártyaolvasó. De most hogy mondtad a picimacisat, lehet keresek valamilyet...
Mondjuk elég jól összerakott gépnek kell lenni, ami a Latitudeoket le akarja pipálni -
TayRol
nagyúr
válasz Terrorista #4242 üzenetére
Szívesen! Remélem jól is fog működni. Fura, hogy az én 350-es bluetooth driveremmel is müxik a te 355-ösöd, dehát ez van
-
TayRol
nagyúr
válasz Terrorista #4230 üzenetére
Persze küldöm, de csak 8 után, sajna akkor érek haza.
Egyébként nekem úgy kell csatlakozni a gépemhez, hogy a system tray-ben levő bluetooth ikonon jobb klikk és file fogadása. Különben nem találja a gépem.
p.s.: egyébként nekem 620-am van, de remélem neked is 350-es bluetooth adaptered van a gépedben - csak a driver miatt. -
TayRol
nagyúr
válasz Terrorista #4221 üzenetére
Szeva!
Nekem az XP nem ismerte fel a kékfogat, a vista igen (alapból adták hozzá). A Bluetooth Perphial Device elvileg 5 dologból áll, s ha jól tudom, én azt fel sem tettem, mert nekem Toshiba modul van benne, ami teljesen korrektül működik, s a vezérlőpultban van a kék ''B'' ikon hozzá
De elküldöm neked este a gyári cd-n lévő drivert, ha kell, remélem azzal menni fog.
Üdv.,
TayRol -
TayRol
nagyúr
No, probléma megoldva. Kizárólag Vista alatt működő bluetooth-om van, s ezt a dell honlapján beírt service tag alapján jelentem ki Visszatettem hát a Vistát, s lám, működik. Szóval ez marad, s kész. Szabad megjegyeznem, hogy 1,5 giga rammal szinte szárnyal a vista - bár én nem játszom rajta.
-
TayRol
nagyúr
Sajnos még mindig nem müxik a bluetooth-om, nemtom mit csináljak... Van valakinek használható ötlete?
-
TayRol
nagyúr
no. fel tudtam telepíteni, csak mikor indul a program, kiírja, hogy FN+F2 vagy kapcsoljam be a bluetooth-t. na nekem sem az előbbi sem az utóbbi parancsra nem működik semmi...
sszever : most azzal próbáltam, bár ugyanaz a 2 driver
[Szerkesztve] -
TayRol
nagyúr
Hajj skacok, a bluetooth nem mükszik Vezérlőpultban bennt az ikon, de nincs hozzá illesztőprogram. A netes sem jó, állandóan .dll hiba van telepítésnél... Valakinek tipp? Minden más mükszik!
-
TayRol
nagyúr
Hát izé, kerestem a jobbik oprendszert (legyen ennyi elég) , s az xp nyert. Megy minden, a héten lesz mem.bővítés is, s akkor el is tudok kezdeni dolgozni rajta Kollégámnak szintén D620-asa van, de nem ezzel a wifi-kártyával (most már persze eszembe jut), hanem az intellel. De amit feltettem drivert, abból csak 2 ver. van: US ill. Japan
Szóval mikor lesz meg a D830? -
TayRol
nagyúr
Jujjujj, de láma vagyok, sikerült. Eddigi laptopokból kiindulva feltettem 4 féle intel/pro wifi drivert, s nem ment. Azért, mert nekem a dell sajét wif-card drivere kellett. De ezt is csak véletlenül, végső elkeseredettségemben tettem fel Szóval ezek szerint a d620-at 2 féle wifi-modullal is szerelik?
-
TayRol
nagyúr
Gyors vista alatt, de kb, 7-10 tasknál már megfeneklik. Kb. 3 órája szívok, de a wifit nem sikerül feltelepítenem. Az sp2-es xp a bluetooth-ot simán feltette, de a wifinél 4 driver közül egyik sem jó...
Ha van valakinek egy fix drivere, megköszönnem.
Az meg, hogy más modul van benne ha xp-s s más ha vistas, szerintem nem dellhez illő lenne... Bár azt írja ki az xpé, hogy nincs adapter telepítve. Szerintetek?
Üdv.,
TayRol
[Szerkesztve] -
TayRol
nagyúr
Jó a gép, de sajna még nem sikerült xpé alatt se wifi, se bluetooth, de ma ismét megpróbálom. Kicsit fura, hogy csak egy ponton záródik a képernyő, de remélem attól még jólesz. Most memória vásárlás van éppen soron, remélem a héten megoldom a plusz 1 gigát. Vista alatt jó a gép, csak lassú. Winyó alig melegszik, hangja szinte nincs. Az 1280x800 meg bőven elég nekem.
Ja, egyébként köszi a rádumálást!
Üdv.,
TayRol -
TayRol
nagyúr
Okés, ezzel semmi gond, rakat driver van fennt, meg is találtam mindent, 2 fajta wifi driver is van fennt, csakhát egyikkel sem mükszik. Feltelepíti, s kiírja, hogy nincs olyan hardver, ami ehhez az illesztőprogramhoz passzolna... Egyébként amit adtak hozzá Roxio CD creatort, az nem megy vistan, mert hibás illesztőprogramnak észleli, s már indulásnál letiltja.
Amol : win95
tozo86: igen, elvileg a pendrive-ot plusz flashmemóriának ismeri fel, amire gyorsabban lehet írni/olvasni. De ezt nálam okosabbak pontosabban megmondják.
[Szerkesztve] -
TayRol
nagyúr
Nos leszedtem a drivereket a netről, de a wifit az istenért sem akarta felismerni (ahogy a bluetooth-t sem). 2 órai szenvedés után feltettem vissza a vistát (hogy egyáltalán tudjak drivert leszedni netről), de fennt is hagyom, ugyanis klasszikus win.témával baromi gyors lett
Szóval ez van most, működő wifi driverem xp-re most sincs... -
TayRol
nagyúr
Egy kis tanácsra lenne szükségem: amit adtak a gépemhez telepítő-dvd-t, azon csak vista-s driverek vannak, XP-s egy szem se. Tegnap fel szerettem volna tenni az xp-t, de a hangkártyán kívűl semmilyen drivert nem ismert fel. Le lehet tölteni az xp-s drivereket valahonnét (ha egyáltalán léteznek - bár kellene lenniük)?
Köszi a segítséget skacok!
Üdv.,
TayRol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest