Új hozzászólás Aktív témák
-
Topiklakóknak kedvezmény:
ASUS Vivobook Pro 14 OLED
MacBook Pro (13 hüvelykes, 2019, két Thunderbolt 3 port) -
válasz
szotyika77 #159246 üzenetére
Debrecen külterület, Arborétum, vagy igen a Nagyerdő. Pl
[ Szerkesztve ]
-
válasz
zsolti1debre #159238 üzenetére
Ahol csinálják a védelmet, ott kellene nem?
-
-
TomTom GPS-hez (Z1230) gyári kábele nincs valakinek 1-2 napra?
-
válasz
Atomantiii #158347 üzenetére
Szerintem meg a Elektro Profi Debreceni Szaküzlet lesz az. Vagy a mellette lévő nagy udvar
-
válasz
SOAD19 #158225 üzenetére
Szia.
[link] több éve csináltattuk velük a nyílászárókat szülőknél családi házban. Hibátlan kivitelezés. Korrektek árban is.
[link] drágábbak, elvileg nagyon profik, velük személyes tapasztalat csak redőny javítás, meg peremes /levehető/ szúnyogháló készítés volt, de sokan dicsérik őket nyílászárók terén is. -
válasz
RandomName #158214 üzenetére
Hibás LCD (gondolom sötét is), ott egér lehet nem sokat ér.
[ Szerkesztve ]
-
Nincs valakinek Debrecenben egy Ryzen 1, 2 vagy 3. gen cpu tesztre?
Köszi. -
Lehet hülye kérdésem lesz.
Samsung RS68N8220B1/EF hűtő, vihar közben áram kimaradás volt pár óráig, majd visszajött az áram, de nem indul a hűtő. (Nem vagyok ott, csak kérdezték, hogy ki az aki szervizeli) ezt tudom. A kérdésem: Nincs ezen valami gomb, vagy biztosíték ami ilynekor bekavarhat és bekapcsolni vagy cserélni kell? Igen azt mondtam, hogy nézzék meg másik konektorban, vagy azt a konnektort teszteljék. Ennek még nem tudom az eredményét.
Köszi. -
válasz
sto1911 #157950 üzenetére
Ez mind igaz, de kirgadsz egy-egy szót. Nem azt írta hogy gaming, hanem hogy kiválóan alkalmas játékra, ami igaz is, mert "gyengébb" igényú játék elmegy rajta, munkához is jó ez is igaz, terbezésre (?) ez már azért pontosítást igényel, de van olyan progi ami elmegy rajta igen.
Szóval túl van marketingelve ez igaz, viszont ezen az áron elég jó. Talán az LCD még a kérdéses, ugye ez van a "gyengébbik" 250 nites meg a 400 nites LCD-vel is szerelve. Gyanítom hogy ez a "gyengébb" lesz.
Persze ez csak az én véleményem. -
-
-
válasz
Thermaltake #157684 üzenetére
Igazán nincs mit, örülök, hogy volt értelme.
-
válasz
SOAD19 #157669 üzenetére
Azt hogy kivonhatja-e azt nem tudom, bár szerintem sem. Sőt igazából ha nagyon sarkos akarok lenni, akkor én olajcserével vittem el oda a kocsit. A többit ne nézze.
Persze, ha olyat lát azt jelezze, hogy a biztonság meg legyen. Mellesleg a Sámsoni úti szervizben nem ez volt az első ilyen eset, hogy többszörös árat mondanak.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Thermaltake #157615 üzenetére
Szia.
Van ilyenem, oda tudom adni neked. 12V és 9,6A.Bekapcsolás után zöldre vált a led nálam.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
szotyika77 #157513 üzenetére
Elsőnek meg kellene nézni pl live linux alatt is. Majd ha ott is ez van, akkor kiszedni a bill-t meg vissza . Ha továbbra is megvan a hiba, akkor csere bill-el teszt.
-
válasz
szotyika77 #157505 üzenetére
Szia. Mi a probléma?
-
-
válasz
elfelejtette #157109 üzenetére
Sajnos estek áldozatul már
-
válasz
szotyika77 #156886 üzenetére
Ez jó ötlet! 😂
-
-
válasz
bul07 #156751 üzenetére
Én ezzel így nem értek egyet:
Amúgy bankártya használattával sokkal nehezebb spórolni,
Szerintem, tők mindegy hol és milyen formában van a pénz. AKi tud és akar az így is spórol, aki meg nem annak mindegy, hogy kp, van bankszámla/kártya. ahogy írod neveltetés/hozzállás kérdése ez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csataálca
- Sweet.tv - internetes TV
- Elemlámpa, zseblámpa
- bohlnorbi károsultjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok