Új hozzászólás Aktív témák
-
Dvix
senior tag
válasz plömplöm #3472 üzenetére
MCV 1 természetesen! Azok vannak elérhető árban nekem! 16V vonal? Huuu azokat nagyítóval kell keresnem hallod! Mármint a 200ezer km alattiakat. De gondolom ezeknek 1 milla kilóméter meg sem kottyan
Ha hétszemélyes fogok azokból a 3dik ülléssort ki lehet szedni igaz?[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
Sziasztok! Ismét beköszönök, az asszonynak nézem a Dacia Logan MCV-ket az 16 16V-8V-el de alig találni 2 millát még hajlandó vagyok kifizetni érte de az a helyzet hogy a Peugeot Partner Tepee tolóajtós "anyabuszok" is azt hiszem ugyanazzal az 1.6-os erőforással vannak szerelve és kicsit nőiesebben néznek ki. Az asszony szeret kijárni kertbe földúton. Szerintetek megérné ezen az alternatíván gondolkozni?
[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #3083 üzenetére
Abszolút győztes vagy a kategóriában!
-
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #2987 üzenetére
Hát az
-
Dvix
senior tag
válasz kelly416 #2981 üzenetére
Telefonnal gépeltem vonaton és nem láttam a teljes szöveget, meg félbeszakítottak vagy négyszer bocsi. A lényeg: a Dustert lecseréltem egy SsangYong Korando-ra és tetszik h stabil meg fasza a váltója. Röviden. Nem érdekelt h a másiknak miért kezdett pontatlan lenni a váltója meg recsegett, gondolom azt az 5-ös váltót még az 1,6-os szívóhoz tervezték, talán ez lehetett a baj vele. Mindegy is, bocsi. Remélem ezzel kicsit tisztább mit szerettem volna írni. Jah és a szakvizsgámat csinálom, úgyhogy kicsit terhelt az agyam is! Ahahaha!
-
Dvix
senior tag
Sziasztok gyerekek! :)
Régen írtam de látom itt dübörög a loggy téma amit jómagam is megnéztem. Viszont a Dusterem helyett (1.0 Tce, 5 ös váltó) egy SsangYong korando ra esett a valasztasom mint tudjatok mivel a Dusteremet drágábban vették be mint adtam. Meg persze az is hozuátartozott h el kezdett recsegbi a váltóm es volt olyan utam h hatszor nem bírtam berakni 3 masba, ki kellett engedni a kuplungot teljesen es vissza. Szóval lehet h egy valtóolaj csere megoldotta volta (27ezer km) de én nem akartam foglalkozni a témával. Kértek egy rövid élmény beszámolót:
Az autó baromi stabil az úton, az ülések elől baromi jól tartanak. A futóműve érezhetően feszes ehhez a masfel tonnahoz. Vicces a fényekkel es hangokkal belül de baromi sok mindent lehet konfigurálni, hangerőt állítani. A fogyi merő nekem 8,6 litert mutat vegyesben 500 km után. De 10 fölött lazán eszik az 1,5 turbó hidegbe vagy rövidtávon. Nagyon kényelmes. A váltó mechanikus feelingű, aki szeret vezetni annak tetszeni fog, áttételek prímán el vannak találva ezzel a 6os bottal. 1250 rpm en tartva nagyon szépen suhangat. Nem egy gyorsuló bajnok de ha kell, megy. Nem erőlködik es baromi jól szigetelt! Meglepően!
Igazából egy exrém dacia dustert ajánlottak fullon 8 milláért. Míg ez style plusz felszereltséggel, awd es horoggal 8,6 milla. Nem volt kérdés
A jogger nagyon tetszik h vegyek egyet asszonynak. De azért a pénzért még mindig van tivoli grand. Erős a kompetíció. -
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #2887 üzenetére
Hogy őszinte legyek, engem nem hatott meg hogy 600ezret emeltek az árán, mert az autómat amortizációs költség nélkül, plusszal számítattam be ebbe az autóba. Szóval ha azt vesszük egész baráti.
Így az autó beüzemeléssel együtt +adó+horog+awd, Style +, 8,8 milla., és ajándék gumiszőnyeg garnitúra.
Elmentem előtte a helyi Renault képviselethez a volt bunkó értékesítőmhöz és 4,5-öt akart adni érte. Nem értem a mentalitást, eladja nekem az autót profittal, ha magasabb áron veszi be mint ahogy először adta, akkor is drágábbért adja el plusz veszek náluk egy új autót. Ezt mondtam neki is, mondanom se kell köpni nyelni nem tudott. A lényeg h nagyon erőlködött, hogy kibírja az arcomat, mint akinek a fogát húzzák, azt mondta vissza fog hívni ha többet tudnak adni az autómért. Azóta is hív. És a Dacia Duster Extreme 4x4 1.33 Tce horoggal és beüzemeléssel 8 milla volt. Aham.... jó, persze hagyjuk egymást békén. Utálom ha úgy viselkednek velem szemben mintha ők tennének nekem szívességet.[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
Ez az adBlue drágulás nem tett jót azoknak akik dízelt üzemeltetnek. Ha éppen nem gázolajat, akkor az AdBlued fogják vadászni
Egyébként bevették az autómat többért 3kilóval amennyiért vettem.
2 hét átadásim van a SSANGYONG Korando-mra(kézi, Awd, horog, 1.5 benzin)
Kelett nekem beleülni![ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
Szóval gyerekek bementem a SSangyonghoz, vezettem a Korando-t. Aztán odanyomták az orrom elé, hogy vonóhoroggal és AWD opcióval a Style Plus manuális az 8,8milla. Hmmm.
Hát mondom csak átmegyek a Dacia-hoz megnézem azt a Extreme Dustert, 1,33 TCe, 4x4 vezettem. Ezen, horog és ami az előzőben benne van az átírás, vagyononosodási adóval 8 milla. Hmmmmm
Befektetésnek most jó az autó. Kéne venni. DE sajnos ilyen erőviszonyok mellett tudom melyik fog nyerni -
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #2728 üzenetére
Tce 100 es Tce 90 ugyanaz ami a Dusterben es a Sanderoban van. Nincs közvetlen befecskendezés, sem pedig kettőstömegű.
-
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #2679 üzenetére
Öhmmmm SSangyong?
-
Dvix
senior tag
válasz KubanitoS #2675 üzenetére
ez az a négyhengeres akkor ami a mostani Jimnyben van? én komolyan azt hittem, hogy ez a toyota 3 hengerese! ...nézzem csak...hát igen ez a suzuki saját szívója! Köszi a javítást! Én tényleg azt hittem hogy legalább a Toyotától átveszik a technológiát. Ez így egyáltalán nem hallatszik bíztatóan nekik ahahha!
-
Dvix
senior tag
Ah! megtaláltam!
[link] -
Dvix
senior tag
válasz mirci18 #2671 üzenetére
Köszönjük!
Gyerekek mutatom a hónap viccét, Suzuki Vita, Toyota Hybrid rendszerrel 10 milláért
[link]
A hungarista-japán autóhívők Szent Grálja Venni fogják mint a cukrot! A Daciának esélye sincsen! Láttátok egyébként a legújabb, 2021-es eladási listákat: [link]
Volt egy részletesebb is abban mutatja hogy 4. a Dacia Duster csak már nem találom azt[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #2621 üzenetére
Én nem tudom, valami ismerősötöknek van tapasztalata a Renault 1.6 benzin+akksi hybrid rendszerrel? Én annyira furán kezelem ezt a dolgot. Gyorsan kinyomták a kínálatból azt az 1.6 ot mert "húúúú nagyon szennyez". Utána csak azért is visszahozták meg gyorsan kellett egy hybrid rendszer. szerintem ez a 1.6+ akksi baromi nehéz eleve.
Bár a Clio is csak 1238 kg lista szerint ezzel az erőforrással.[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
Gondolom flotta CO2 norma miatt nem rakhatják bele az 1.5 Dci-t az új Joggerbe. Pedig szerény véleményem szerint baromi jó eladásokat produkálna. Így is fog. én nyomatom 1.0 Tce-nek, városban tökéletes. Az embereknek, mindenes autó kell.
[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #2596 üzenetére
Hát ha azt nézzük, a Sandero most a legbiztonságosabb Dacia Passzív biztonságban.
-
Dvix
senior tag
Én várom a törésteszteket. Meg a jávorszarvas teszteket azzal a nagy putonnyal.
-
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #2571 üzenetére
Amikor már megláttam a cikk nevét tudtam, hogy a 1,2 Tce lesz
Apropó mikor láttam ma, hogy egy fehér Duster Prestige 1,5 Dízel 4x4 el 7,6 millió...leesett az állam
[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek a topicban!
-
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #2536 üzenetére
Ez teljesen igaz! Nem egy kategória. Ki kell próbálnom nekem is! Szerintem viszont mai napig csak népámítás és proliság ez a Vitara vs Duster. Mert a Duster egy nagyobb autó és itt a pont. A Vitarásokat meg lehet megkérdezni mennyi zörgő rendszámtábla meg belső borítás problémájuk van, hidegben akadó kettes fokozat, festési hibák, őrjítő csipogás az alap biztonsági rendszereken és tajparaszt Suzuki értékesítők és képtelen szervizek. Nem véletlenül vettem, Dustert. A Suzuki szalonosok meg....hát szóval jól beszóltak nekem, azt hiszik mi tesszünk nekik szívességet.
Rohanok Tivolit, Korando-t meg Rextont próbálni!
#2538 BloodRay V. Pista az egyik tesztjében elmondta, hogy 24 óra alatt lehozzák az Amszterdami depóból az alkatrészeket[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
Jah, az enyém is startból annyival drágább. Ha most akarnám venni még azok felül még nincs is benne csak extraként a Dacia kártya stb.
A Ssangyong-ok nagyon jó árkategóriát képvisel de ki kell próbáljam őket mert több kényelmet ad. Feljebb is írták h szar útra budget autóként verhetetlen a kis Dusti, és szeretem is h átmehetek mindenen, ezért is vettem. De több kényelemre vágyok. -
Dvix
senior tag
Azon gondolkoztam tegnap, hogy a Dusteremmel csak úgy átsuhanok minden nagyobb kátyún és szar úton. Van e olyan autó ami ezt tudja de jobban csillapít? De most komolyan
-
Dvix
senior tag
Dacia Duster Extreme 2022. Ennek várom az ár bejelentését....
Több kép: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
válasz BloodRay #2518 üzenetére
Én is így vagyok vele, egy kicsit nehéz szerelem de egyébként nem rossz. Ha kijövünk ebből a szar gazdasági helyzetből akkor viszont, szeretnék egy új Dusterre vagy SSangyong Korando-ra cserélni inkább. Meg azok a műanyagok még mindig a Suzukiban kicsit...meh...
[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #2514 üzenetére
úúúúúú ez tetszik. Kopogjuk le.
-
Dvix
senior tag
Meghalt a topic... Petig már az új Suzuki S-cross-ot is bemutatták nem örültök? Nekem kéne egy olyan autó ha jobb lenne a futóműve mint az a facelift előttinek vagy hogy ha biztosan mondanák hogy már nem vagyunk olyan önteltek kijavítani minden kis idegesítő gyári hibát 10 év után az autóinkon, és még a garanciákat is szó nélkül fogjuk intézni.
-
Dvix
senior tag
Sziasztok itt egy 50 ezredik vitara és Duster teszt az Autónavigátorról h releváns maradjon valakiknek a szemében. [link]
Bírom a kommenteket. A társadalmunk krémje. Különöseg a legalján az oldalnak az ilyen kommentek tetszenek: "Nagyon helyes. Mindenhol ott vagyunk.Majd akkor lesz elég, ha minden 2. kapubejáró előtt Vitara áll…a 3. előtt meg SCross."
Húú basszus nem tudtam h a Suzuki szekta lett! Ahahahaha![ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
még több kép a Totalcar-on [link]
Biztos h támogatással az egyik legkelendőbb lesz a piacon.
Reménykedjünk h nem csak 1.0+LPG jut majd bele motorizációként[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #2392 üzenetére
A maradék hétvégére lepihent az agyam, ahogy ezt olvastam... Köszönöm! Aahhahaha!
#2393 kelly416
ez szerepel több Duster és Clio stb. stb. neve után is ahogy láttam és benzineseknél is.[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
válasz kelly416 #2383 üzenetére
Maga az egész jól néz ki, de matt szürke boss-osabb lenne tutti. A másik meg, hogy a limitált színek között nem szokott akkor árbeli különbség lenni, de a mostani árak mellett nem tartom valószínűnek, hogy ez nem egy 2000 Eurós felár lesz. Nekem 15th Celebration van de a vérfrissítés előtt az ára paliban volt egy Prestige felszereltséggel, szóval nem zavart.
Én azon lepődtem meg, hogy a visszagurulás-gátlóm előre is megfogott Lejtőm gurulni akartam lefele, levettem a fékről a lában és nem megy?! Vicces volt felfedezni
-
Dvix
senior tag
válasz konyi79 #2369 üzenetére
ugye? tikkes a csávó!
#2358 BloodRay
Egyet értek, a futómű ennyi pénzért zseniális a Dusteren! Ezért imádom az enyémet is#2375 mirci18
Igazad van nekem se érte meg elolvasni! Aahahha De igen, az ember tisztában kell legyen mit akar az autójából kihozni. És nem utolsó pont h mi romolhat el és a fenntartása. -
Dvix
senior tag
Na itt egy tipikus "hate review", gyűlölet iromány az 1.5-ös Dusterről. A valóságban csak 2 dologgal tudok egyet érteni, hogy az 1.5dci hangos(pláne hidegben) és hogy a tengerészkék/fehér fényezés gagyi. Később emberünk elárulja, hogy az autó céges. És amiket leír azokat egy sofőr 2 pofa sör után elmond(nem volt soha saját autóm de ez ilyen-, olyan szar). Én a leírt hibák egyikével sem találkoztam. Talán az ötös váltómra tudok én is panaszkodni, hogy nem a krémek-krémje és sikerült eddig 5x kidobni engem sebességből váltáskor
[link]
Érdekes írás, inkább el kéne utazni "Suzuki Land-re" mert ott bővebben leírja mindenki ugyanazokat Vitara/s-cross fronton amit a gyártó b@X*ik kijavítani.[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
válasz BloodRay #2341 üzenetére
a későbbi cserén gondolkozva(odébb van az még ) marad a Duster csak én is szeretnék 1.3-ast.
Viszont SX4 S-cross-al van valakinek menetdinamikailag tapasztalata? Ki kell azért próbáljak egy olyat. Én szeretek mindenen átmenni, nem aggódni h az autóm futóműve most kiszakad vagy nem. A Dustert veri vegyes használatban a futómű szerintetek?
Meg az infotainment sem tetszi a Suzukiban de azt most hagyjuk. -
Dvix
senior tag
válasz BloodRay #2339 üzenetére
sokat kellett kraftolni, 7,6 Liter. Romániában sok olyan helyzet volt hogy előzéssel hoztam magamat "jobb pozícióba", vagy mások folyamatos elengedésével, hogy ha történik valami ne én szívjam meg. A tempomatomat egyszer kapcsoltam be 30 másodpercre. A másik probléma, hogy ez a 3 henger nem autópályára termett ahol 10,4 Liter/100km-t mutat 130km/h-nál az átlagomat a hegyekben való lefele "csúszás" tette jobbá ahol csak a féket nyomtam lefelé.
Nagyrészt viszont mikor araszoltam a helyekben fölfelé, akkor 6,4L mutatott a fogyasztásmérő. de az össz 1600 km-en 7,6L
[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
Levezettem 1600km-t a román utakon múlt héten haza is érkeztünk épségben Ígértem leírom mi a tapasztalatomat 1.0 Tce 100-as Dusteremmel. Mint azt később megtudtam, hogy gáz nélkül most már 91 lóerővel és 6-os váltóval árulják ezzel a motorral.
Román autópályán 160km/h-val megetettem, bal fülemet azért bedugtam korlát mellett mert a nagy tükör miatt volt szélzaj rendesen, 130 as utazósebességnél, rádiót hallgatni és beszélgetni is lehetetted, Android autó kellemesen navigált és lehalkította a zenét amit telefonról lejátszottam. Klíma sem ment el, hasított. 38-40 fokban kis sebességnél megesett h elment a klíma idehaza, mikor hűtötte vissza a motort. De ez ugyebár idehaza volt, mert Romcsiban nyomni kell mint ahogy tudjuk.
Szerpentineken jól érezte magát, fékek jól fogtak, kanyarban tök jól lehetett kezelni, hajtűkanyart ha jól kezeled akkor is ment, turbónyomás segítségemre volt, szépen lehetett tartani bármilyen alacsony sebességet a lefulladás nélkül miközben 2000-ren forgattam, abszolút nem kényelmetlen.
Vagy 5 éles helyzetem volt, erre fel kell készülni én ismerem a vezetési stílust Romániában. Satufék és 2 "fél" rénszarvas teszt, bazinagy kövek hirtelen kikerülése és hirtelen leszakadt utak miatti manőverekben helytált a gép. Soha nem volt kérdés h a futóművem bírja e vagy nem.
Megmondom én kellemesen csalódtam, ez a hosszú út bebizonyította, h miért választottam ezt a gépet: biztonságban éreztük magunkat az autóban és sosem szálltunk ki gémberedve az autóból egy hosszabb út után. Nálam 5/5 az autó és nem csak azért mert az enyém.[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
Most gondoltam bele , hogy jövő héten megyünk nyaralni és a 17-es alu kerekek vannak fönt, 215/60 természetesen ami a Celebration felszereltséghez jár a Dusterhez. A kocsim alján meg 16"-os pótkerék van 215/65... aggódnom kéne? ugyanaz az átmérőjük ezek alapján vagy nem? (nem vagyok profi a témában mint lehet látni )
[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
válasz kelly416 #2303 üzenetére
Az én Dusterem navija is elavult de legalább gyors! van rajta 3 gomb is, kormányról is lehet mindent állítani hozzá. Az Android autó is jó gyors rajta. Jah és a 360 kamerám képe rajta szép világos. Szóval nem egy funkció bajnok de tényleg meglepően gyors!
Ahhh hagyjad! A Dacia sem minősül low budgetnak semmilyen téren most már!
Láttad a használt autó árakat? megőrülsz tőlük! Már nem tudom mit jelent az olcsó autó jelző[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
Gyerekek ezek az árak azért nem semmik az új ráncfelvarrott Dustereken. Az enyém 4,8m volt a kis háromhengeres Celebration, de konfigurátorban 5,6 milla már. Plusz egy prestige felszereltség 3 henger csak 90 lóval 5,3 tól megy nem semmi halljátok
[ Szerkesztve ]
-
-
Dvix
senior tag
Na urak, nekem is fél hónappal ezelőtt letelt az egy éves szervizem az 1.0TCe(101LE) Dacia Duster Celebration-nel. Cseréltettem az olajat a kötelező pollenszűrő mellett, mivel 8000km t eltelt és én ebben a tökmag motorban így lövöm be h jó lesz neki(rövidtáv-város).
Bal tükrömet egyszer lehúzta egy traktoros a boronálóval, de az autó jól fogta az utat, úgyhogy nem darált be a szerencsétlen hekus. Jah és hát persze utána mentem mert nem állt meg. Fincsi. Utána elismert mindent, a maradék tükör-csonk úgy felcsapódott mikor ütköztünk, hogy felkarcolta a festést, majdnem benyomta a ablakomat. Akkor rendőr, másnap sárga-kék kitöltése a traktoros koma cégénél, aznap már bent voltam a szalonban kaptam új tükröt. 1,5 hónap várakozás, biztosító azt mondta jöhet a festés, kicserélték a bal autó üveget és a műanyag elemet is. A hapikám biztosítója biztos örült egy liter ilyen Celebration(vagy ferrit kék) festék adalék nélkül, ügyfél áron 140 ezer forint.
Szóval már megérte lecserélni az Ignist, a biztonságosabb manőverezés véget.. az autóban olcsó(26e) de ugyanakkor premium minőségű üléshuzat teljesít szolgálatot gumi szőnyegekkel és csomagtértálcával egyetemben. Nekem megérte.
Hmmmm jött az új Renault Arkana terep-coupe-SUV, ne cseréljem be gyorsan arra? -
Dvix
senior tag
Érdekes. A hátsó lámpa nekem nem tetszik, de élőben más lehet, vagy jobb képeken. A nagyobb kijelző jól jön mindig, reméljük az úgy fejegység ugyanolyan gyors mint a mostani. A lámpa mernék fogadni, hogy ugyanúgy "hibrid fényt kever" mikor felkapcsolod a távolságit(az lévén halogén, hozzá állítja a led tompítottat, hogy ne legyen érezhető fénykülönbség) mint az új Sanderóban.
-
Dvix
senior tag
Annyira bírom ezt az Autonavigátor oldalt komolyan, hogy mindig a legalja téved be oda kommentelni
[link] -
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #2034 üzenetére
-
Dvix
senior tag
Emberek már látom kezdődik a hülyeség. Vadiúj Dacia Lodgy 6000km-el benne 4,5 milláért magánszemélytől. Ő meg gondolom megvette 2,5-ért Aki megvesz egy Lodgyt ma Mo.-n 2,5 fölött használtan....nem hiszem h tudja mekkora haszonkulcsot nyomat a tulajnak
-
Dvix
senior tag
válasz surgery #1982 üzenetére
igen jól látod. De nem menj chip-tunningra vele mert akkor ugrott a garacia Én azért nem vettem 1.3-ast annak idején mert a Tce100 kraftja nekem bőven elég volt városban is, nem érte meg nekem a felárat. Nem régen mentem vele 150-el autópályán. szóval ha "hosszúkat" utazol, akkor az 1.3 bivaly. Annak idején ez nekem 500ezer felár lett volna, most már 1 millió a Tce100 hoz képest...hát igen ...
-
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #1946 üzenetére
Én szerintem Dustert a hely/felfüggesztés miatt éri meg venni és az ára egyáltalán nincs messze egy új Sanderótól. Vajkönnyűen parkolok vele városban. Gyakorlatilag kétszer nem figyeltem annyira a patkára és felmásztam rá seperc alatt(perce most téli-acélfelnivel ), ha úgy adják a körülmények át-, fel-, keresztül akarok menni mindenen. Nyilván a hosszú váltóutakhoz hozzá kell szokni de ha nem kell 4x4 még egyszer ezt venném.
[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
Akárhogy nézem én örülök, hogy meg tudtam még a Duster Celebration-ömet venni 4,8 millióért Félre ne értsetek, én szerintem abszolút nagyon agresszív az árazása az autóknak! Nagyon remek! Eső fecske a hasznaltauto.hu-n [link]
Nagyon kíváncsi vagyok a töréstesztekre, jó-jó NCAP egyből lehúz 2 csillagot egyéb rendszerek hiánya miatt, de végül is csak az új Clio alapjaira épülnek ezek a cuccok[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
Én is kézifék párti vagyok, de ha most jön a fagy, célszerű egyesben hagyjam?
-
Dvix
senior tag
nekem nagyon tetszik az új Sandero Stepway
Itt egy jó kis POV drivetest róla: [link] -
Dvix
senior tag
Szóval anyukám vett egy Toyota Aygo, szíp feketét végül is. Balesetmenteset kívántam neki a telefonban és azt h első út a szerelő és minden folyadékot cseréltessen le.
Apósom meghallotta mit beszéltem a telefonba. A poén: erre megszólal ,hogy ő neki az Igniszében, váltójában 15 éve ugyanaz az olaj van, meg ugyanaz a fagyállója, mert minek azt cserélni mert ő sofőr volt és tudja, hogy azt minek cserélni, meg egyébként is neki több ideje van jogsija, és nincs élettartam megadva ezekre egyébként sem.
"Jól van pihenjél," mondtam neki vezetni tudni meg karbantartani két külön dolog. Szűz Mária Édesanyám....[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #1875 üzenetére
Én is egyet értek Kellyvel
-
Dvix
senior tag
válasz kelly416 #1870 üzenetére
Esküszöm mintha csak a hátsó gondolataimat fogalmaztad volna meg! Ezek nagyon nagy érvek a használt mellett is, ha csak limitált keret áll rendelkezésre. Hát mivel anyukám idős ezért a kissebb autóval jobb neki parkolni azt alá írom, de az a gond hogy kisebb településekre is átjár a spanjaihoz és szarok ám azok az utak kegyetlenül. A Dacia futóműve meg kielégítő a Békés megyei kátyú-tengerhez.
#1872cdl Elhiszem neked, de sajnos annyi pénz nincsen, hogy olyan kevés km- futásút nézzünk.
[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
Sziasztok! Buék!
H felpezsdítsem a hangulatot, anyukámnak új 1.0 Sce motoros Loganban vagy Sanderóban töröm a fejem. Azt mondta A-ból B-be akar menni és 1000 köbcenti alattit akar. Szóval azt mondta van 1 millája és venni kéne neki egy régi roncs Toyota Aygo-t 100ezer kilométer felett. Mondtam h menjünk a dílerhez rakja le a 33%át egy 3 milkás Sanderónak és jobban jár, a többi meg ketyegjen havi 5% THM be oszt jól van. Én szerintem.
Ti mit gondoltok? Sandero Arctic 3,2 milla..szóval szerintem megérné neki.[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #1854 üzenetére
Egyébként ha az nem nagyon drágítja meg lehet belőle jó kis No1. városi közlekedő, vagy akár preferált mozgássérült autó is. Elvégre csak ő lesz ebben a kategóriában a legolcsóbb. Legalább is reméljük. A videóban a csávó azt mondta az övé 13ezer Euró.
-
Dvix
senior tag
Sziasztok, had törjem meg kicsit a csendet az új Sandero Stepway-ről ez a videó nagyon tetszett.
[link] -
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #1846 üzenetére
-
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #1844 üzenetére
Leállt egy henger?
-
Dvix
senior tag
Úgy látom új Dusterek szivárognak Tce 90 motorral. Elkezdtek itt is "zöldülni", hogy a kis 999cm3 háromhengerest visszább kell fogni 11 LE-vel, hogy pont annyit pöfögjön amit még bizonyos normatíva alatt át lehet csúsztatni büntetés nélkül
-
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #1822 üzenetére
Na de tényleg, mi volt az?
-
Dvix
senior tag
na most ár megveszem a Dusterbe a méretpontos üléshuzatot Ez szerintetek jó lesz vagy ajánlatok más honlapot. Ezt is 2 hetembe tellett mire felkutattam!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Előrendelői előzetesen a Tempest Rising című RTS (PC)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Dell notebook topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...