Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
deminos
aktív tag
Sziasztok,
Nem is gondoltam volna, hogy itt a ph!-n van Dacia topic.
De ha már ráleltem, lenne egy-két kérdésem.
2013-as Lodgymat szoktam néha "fejleszteni/tuningolni".
Sokat google-zok a témában, de azért ha valaki már kijárta az utat itt, akkor szívesen vennék segítséget a következőben:
Elvileg az összes elektromos ablak kapcsolójában benne van a világítás Led-je, így gondolom nem lehet nagy munka ezeket működésre bírni. Van aki már itt megcsinálta ezt?Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
deminos
aktív tag
-
deminos
aktív tag
válasz szaki04 #4106 üzenetére
Ő nem az a K. Gergő, aki nagyon hasznos dolgokkal járult hozzá majdnem minden Dacia fórumon? Győr mellett dolgozik ő is és mostanában nem volt aktív. Lehet ezért? Az nagyon szomorú lenne...
Főleg azért, mert semmi olyan tevékenységet nem folytatott, amit a NAV állít...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
deminos
aktív tag
válasz mirci18 #4172 üzenetére
Az utolsó sorban 2 félbe tört gyereken kívül mi fér be az S-max 6-7-es ülésére?
Így könnyen tud dupla akkora csomagtere lenni 7 üléssel...
Annak idején pont ezért vettem Lodgyt, ugyanis nem volt más egyterű amibe 7 felnőtt! személy elfért volna kényelmesen.
Sőt, kifejezetten tetszett hátul utazni: 181cm-es magasságommal sem fejeltem le a tetőt (ugye magasabb az S-maxnál), nem sütött rám a nap, a klíma eljött hátra és a térdem előtt legalább 5cm volt még a másik ülés támlájáig.
Az viszont igaz, hogy a Lodgy nem a szépségéről híres, de nekem már tetszik annyira megszoktam
(270.000km van az én kocsimban és semmi panaszom rá, még a belső kilincsem sem tört le, mint sok más tulajnak )Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
deminos
aktív tag
válasz mirci18 #4174 üzenetére
Gyerekülés és "kis" gyerek elfér ott, sőt felnőtt is hajtogatva.
Nagyon sok egyterűt néztünk meg annak idején és a Lodgy volt a legjobb választás (a Galaxy majdnem 3x annyiba került volna, ennyit nem ér meg kb. 150 liternyi plusz csomagtartó térfogat )
De felesleges ezen marakodni, kinek a pap, kinek a papné.Xiaomi 11 Lite 5G NE
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest