Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
deminos
aktív tag
válasz
kelly416 #4217 üzenetére
Mivel összesen csak 12.000 Ft volt az utángyártott (kb. 3 éve), így nem szórakoztam vele, de tavasszal a mostanit már inkább szétszedem és rendbe rakom.
Amúgy most is 12.000 körül mozog az utángyártott, hol nézted te 40.000-ért? (Nem figyeltem, neked melyik Daciád van) -
deminos
aktív tag
válasz
kelly416 #4211 üzenetére
Én utángyártottat vettem kb 3 éve, nagyjából most kezd el meghalni. Nálam a távolsági és rendes világítás közötti váltás hal meg most, előtte a duda némult el örökre. Szerintem, ha lesz egy kis időm szétszedem a kapcsolót és rendbe teszek mindent. Nem értem miért kell alulméretezni mindent is...
-
deminos
aktív tag
válasz
mirci18 #4174 üzenetére
Gyerekülés és "kis" gyerek elfér ott, sőt felnőtt is hajtogatva.
Nagyon sok egyterűt néztünk meg annak idején és a Lodgy volt a legjobb választás (a Galaxy majdnem 3x annyiba került volna, ennyit nem ér meg kb. 150 liternyi plusz csomagtartó térfogat)
De felesleges ezen marakodni, kinek a pap, kinek a papné. -
deminos
aktív tag
válasz
mirci18 #4172 üzenetére
Az utolsó sorban 2 félbe tört gyereken kívül mi fér be az S-max 6-7-es ülésére?
Így könnyen tud dupla akkora csomagtere lenni 7 üléssel...
Annak idején pont ezért vettem Lodgyt, ugyanis nem volt más egyterű amibe 7 felnőtt! személy elfért volna kényelmesen.
Sőt, kifejezetten tetszett hátul utazni: 181cm-es magasságommal sem fejeltem le a tetőt (ugye magasabb az S-maxnál), nem sütött rám a nap, a klíma eljött hátra és a térdem előtt legalább 5cm volt még a másik ülés támlájáig.
Az viszont igaz, hogy a Lodgy nem a szépségéről híres, de nekem már tetszik annyira megszoktam
(270.000km van az én kocsimban és semmi panaszom rá, még a belső kilincsem sem tört le, mint sok más tulajnak)
-
deminos
aktív tag
-
deminos
aktív tag
Sziasztok,
Nem is gondoltam volna, hogy itt a ph!-n van Dacia topic.
De ha már ráleltem, lenne egy-két kérdésem.
2013-as Lodgymat szoktam néha "fejleszteni/tuningolni".
Sokat google-zok a témában, de azért ha valaki már kijárta az utat itt, akkor szívesen vennék segítséget a következőben:
Elvileg az összes elektromos ablak kapcsolójában benne van a világítás Led-je, így gondolom nem lehet nagy munka ezeket működésre bírni. Van aki már itt megcsinálta ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- World of Tanks - MMO
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- LED világítás a lakásban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest