Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
válasz
lanszelot #2837 üzenetére
sass (scss) esetében tudod használni.
nested class, itt egész jól leírja -
-
edari
őstag
válasz
lanszelot #2796 üzenetére
Viszont a behúzás már nincs ott.
stackoverflow -
edari
őstag
válasz
hiperFizikus #2395 üzenetére
A css nem erre való. Mint a nevéből is látszik, ő stílusleíró.
Ha jól értem a példád, akkor átakarsz adni egy id-t a z00-nak?
Egyébként ha megakarsz valamit hívni onclickre, akkor az így néz ki.
<p onclick="zoo(this.id)">Example</p>
Javascript odalon:
<script>
function zoo (id) {
alert(id);
}
</script> -
edari
őstag
válasz
hiperFizikus #2393 üzenetére
Tudtommal sehogy. Az onclick az már javascript. De ha elmondod mit szeretnél vele csinálni, megpróbálok segíteni.
-
edari
őstag
válasz
hiperFizikus #2388 üzenetére
hand helyett nem
pointer
t akartál írni? Bocsi nem olvastam vissza az egészet, csak itt a végét.Illetve
spAn
helyettspan
.Illetve a
cursor:none
nem kell, mivel ha elviszed onnan az egeret akkor a kurzor visszaáll.Ha marhaságokat beszélek akkor bocsi.
-
edari
őstag
Sziasztok
Szeretném a segítségetek kérni, ugyanis én már nem tudom hogy hogyan kéne ezt megcsinálni. Szóval eredetileg úgy néz ki egy oldal, hogy van benne egy csomó kép, szép nagy felbontásokkal. Ezt css-el lekicsinyítettem. Ugye ez a google-nek nem tetszik, mivel a böngésző végzi az átméretezést, nem mellesleg az adatforgalmat is csúnyán megdobja (ebbe mondjuk van valami). Akkor elkezdtem átírni úgy az oldalt, hogy csináltam a nagy képekből thumbnaileket, és ha arra a user rákattint, akkor látja a képet az eredeti méretekkel.
Na most az a bajom, hogyha a lekicsinyített képet felnagyítom, akkor homályos lesz a kép. Hamar leesett hogy hülye voltam, hát átméreteztem újra a képeket akkorára, amekkorára nagyítanám eredetileg (remélem érthető volt). De így is homályos a kép, és az a baj hogy nem is kicsit. De ugyebár ha a nagyfelbontású képeket kicsinyítem le, majd azokat nagyítom, akkor nem lesz homályos. Remélem értitek a problémámat.Próbálkoztam sima méretezéssel, transformmal is, de mindkettőnél ugyanaz a baj.
Ha amatőr módon próbálom megcsinálni, akkor se kövezzetek meg, nem vagyok profi, csupán hobbiból csinálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Fűnyíró topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honda topik
- Hővezető paszták
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- ROG STRIX B760-F GAMING WIFI - Garancia! 2026.06.12
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- HP 763838-B21 Workload Accelerator 3.2TB (SanDisk SX300) PCIe SSD 3 db eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest