Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx #2844 üzenetére
Valamelyikünk nem érti a másikat. Ez még lehetek akár én is
Szóval, van egy Basic CSS, ami változatlan minden esetben. És van több Téma CSS (Ez jelenleg a te példád).
Tételezzük fel, hogy minden Téma CSS-ben megtalálhatóak ugyan azok, csak más értékekkel, egyértelműen.
Amikor témát váltasz, vagyis másik CSS-t húzol be, akkor az vonatkozni fog mindenre, kivéve arra, ami a Basic CSS-ben található.Ha jól értem. Viszont az én célom, hogy ne vonatkozzon mindenre, ami megtalálható az új behúzott fájlban, csak egy-egy kijelölt elemre. Tehát mondjuk
.sample1 .sample2 .sample3
mindegyike megtalálható theme1.css theme2.css és theme3.css-ben is, de egyike sincsen benne basic.css-ben.
Az oldal betöltése során legyen behúzva basic.css és theme1.css. Viszont kérésre az lenne a cél, hogy csak és kizárólag.sample2
váltson át a theme3.css-ben található értékekre, rajta kívül semmi más!Ha ez megoldható úgy, ahogyan leírtad, elfogadom, csak fogalmam sincsen, hogyan kéne kivitelezni. Avagy én mem tudtam megfelelően elmagyarázni, mit is szeretnék
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ROG STRIX B760-F GAMING WIFI - Garancia! 2026.06.12
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest