Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe-ker
senior tag
-
joe-ker
senior tag
-
joe-ker
senior tag
-
joe-ker
senior tag
-
joe-ker
senior tag
Nincs ötlete senkinek?
-
joe-ker
senior tag
Valaki?
-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a játékban.
Ha a chat-be beírok valamit vagy a többiel írnak akkor a következő jelenik meg
#Csrtike_Chat_All vagy ha halott az illető akkor #Csrtike_Chat_AllDead
Valaki tudna segíteni a beállításban. Van olyan server ahol látszik mások által beírt szöveg de az enyém nem.
Előre is köszi a segítséget. -
Kain
senior tag
Köszönöm,a problémám igy megoldva!
-
Kain
senior tag
Hello kéne egy kis help!
A gameUI.dll file-ommal történt valami,és kéne nekem belőle egy példány.Ha vki volna szives és küldene nekem 1et mailben,nagyon,de nagyon hálás lennék -
tomeKK
csendes tag
Hali! Ha aktuális még, nekem kellene a czero. Ha van valakinek, megveszem!!! De nem a HL2-es verzió... 32mb VGA - Szal írjatok emailt , ha van eladó Czero!!!
-
LucifeI2
őstag
Bővebben: link
Itt vannak róla videók, és egy rövid angol leírás is ha még mindig nem hiszed -
LucifeI2
őstag
CZ-nek van Single player része én játszottam vele... valami deleted scene a neve.
-
P.Dude
őstag
-
P.Dude
őstag
-
P.Dude
őstag
válasz Pirkhoffer #70 üzenetére
Csak multiplayer!!
Mivel a counter strike eredetileg a half life játéka ez most külön volt.Single counter-strike sosem létezett!!!Zoll
-
P.Dude
őstag
-
Pirkhoffer
csendes tag
Hello mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.
Láttam egy honlapon (Bővebben: link) a CS: Condition Zerot 2990Ft-ért. Na ez nekem elég gyanús... Csak multiplayer van benne? Vagy szingli?
Thx mindenkinek!
Üdv: Pirkhoffer...
-
P.Dude
őstag
Ebben a játékban nemlátok semmi újat.az 1.6-hoz képest semmi új.
Zoll
-
Pirkhoffer
csendes tag
Hello mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.
Láttam egy honlapon (Bővebben: link) a CS: Condition Zerot 2990Ft-ért. Na ez nekem elég gyanús... Csak multiplayer van benne? Vagy szingli?
Thx mindenkinek!
Üdv: Pirkhoffer...
-
Archer
őstag
Hogy kell a Condition Zeroval steamen keresztül játszani? A Play Games
menüben nincs benne a Condition Zero.
[Szerkesztve]Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Dancso
csendes tag
Valaki tudna nekem segíteni?
Megvan cs. condition zero de csak a single játék van rajta. nem tudok multiba nyomulni. Miért?? Nincsen olyan hogy ''Find servers'' és hogy ''New multiplayer game''!!! Segítsen valaki! Valami patch-et kell rátölteni? -
Archer
őstag
Nekem időnként igen érdekes dolgokat művelnek a botok.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Zol33
tag
Nem olyan rossz játék ez, főleg, ha nincs neted. Arra kiválóan alkalmas, hogy a cs függőségedet csippalpítsd, amíg net közelbe jutsz.
-
F-ECT$
titán
Utolsó fel!
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Mindenki bekaphassa, megoldottam én
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
De mér nem? Olyan jó játék
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Senki?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
FEL!
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Hátha. A CZ Deleted Scenes-sel nyomulok, és a Downed Pilot pályán egy olyan részhez értem, ahol kellene radio bomb. Viszont olyanom nincs, és azon a pályrészen nem is találok. Van csak béna vagyok / korábban kellet volna szereznem / az elején kellett vona kapnom / bug?
Dive ever, work never.
-
Kekmen
senior tag
Azt gondolom tudod, hogy már az egész a Steam alatt fut, és bizony csak ott tudod regisztrálni. A menü helyett például egy szerverfigyelőt ajánlanék sokkal praktikusabb.
Letöltheted innen: Bővebben: link"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Dkk Blizzard
csendes tag
Hellósztok!
nem tud valaki segíteni Half life counter strikeba ,mert nem tudoik vele neten játszani. úgyanis amikor megrendeltem nem tudtam, hogy nem lesz jó nincs egy szem játék se a menűbe amikor csatlakozni akarok és ha esetleg valakinek van valmi megoldása az küldje el a megoldás a ricsi880522@freemail.hu-ra nagyon fontos lenne, mert ezt a játékot azárt rendeltem meg, hogy tudjak neten játszani.''It is a good day to die''
-
Dkk Blizzard
csendes tag
Hellósztok!!!
Valaki tudja hogyan kell registrálni a Half Life Counterstrike-ot, mert én kerestem minenhol, de nem találtam légyszi írjatok ide a fórumba vagy a ricsi880522@freemail.hu-ra
Előre is kössz annak a jóembernek''It is a good day to die''
-
illusiON
őstag
látszik, hoyga amygar nép nem cheater gondolom konzolba kell beirni a csiteket
( : no woman no cry : )
-
adamsX
aktív tag
Up
-
adamsX
aktív tag
UP na valaki.
-
adamsX
aktív tag
Hellosztok!
Egy kérdésem lenne, hogy kell használni a cheat-at. Úgy értem hogy kell előhívni. Nekem nem nagyon akar összejönni. Segítsetek plíz. -
MODERÁTOR
hi lenne róla (cs:cz) pár kérdésem.
-megveszem bolt, haza telepít egy retail gém. tehát nincs ilyen steamos butaság meg egyéb ugye?
-akkor fel a pecs. játék beállít skin név. ok
-belő ase ami megkeresi a szervereket és jáccok vele? ennyi???
jah és tudnátok nekem screenshotolni egy menü képet csak kíváncsiságból! köszi!"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
andriscs
aktív tag
Sziasztok!
Most írok egy kicsit erről a játékról, mivel jó ideje nyomom, és úgy általánosságban összefoglalnám, hogy milyen. Nos, jó páran írták, hogy micsoda grafikai újdonságokat láttak benne, meg nem tudom mi. Nekem megvan CS 1.4-től kezdve 1.5, 1.6 illetve ez, de még a textúrák is szinte hajszálra egyeznek, nem tudom, milyen gépen néznek ki úgy, hogy sokan elájulnak tőle (talán PII? ) Ami a játékélményt illeti abban meg van az a színvonal, ami a többi CS-ben. Igaz, hogy én főleg szingliben nyomtam, mivel online inkább 1.6-ossal játszok, de a single-ről tudok mit mondani. Ugye van 4 nehézségi fokozat, amiből az első kettő (easy, normal) még egy kezdőnek sem jelent túl nagy kihívást, na jó, normálban van olyan, hogy egy pályának többször kell nekilátni. Ahol a játék gyengéje kijön, az a hard fokozat. Itt ugye alapból úgy indul a dolog, hogy a válaszható maximális szintű botok szintje 2-vel alatta van a terrorista botok szintjének. Ez persze a kihívás miatt van. De a fejlesztők kissé túllőttek a célon. Amíg easy fokozatban a csapatod és a terroristák szintje egyenlő, vagy a terroristák gyengébbek, ennek következtében a rád háruló KÖTELEZŐ feladat (terroristák kinyírása+bomba hatástalanítása/túszmentés) körülbelül 15 %, addig normal-on 40 % (a terroristák egy szinttel fejlettebbek a csapatodnál), hard-on viszont már 70% (!), ami azt jelenti, hogy hard fokozaton, amennyiben téged kinyírnak, a csapat nem tudja befejezni a feladatot. Tehát a legcsekélyebb hiba is a pálya elvesztésével jár. Szóval azoknak mondom, akik most állnak neki, hogy hard (vagy neadjisten expert fokozat, azt el sem merem kezdeni) állnak neki, csak abban az esetben tegyék, ha tényleg profik, és egyedül (!) is képesek 4-5 ( a maradék 1vagy 2 ellenfelet a 4 csapattag talán kinyírja ) elég komoly sziontű bot kinyiffantására, különben elég sok ősz hajszáluk lesz. Mindamellett a játék élvezetes, érdemes kipróbálni! Gondolom, hogy mindenkinek meg van a kedvenc fegyvere, amit szívesen használ, de a ''kihívások''-ban kikötött fegyverrekel is érdemes gyakorolni, jól fog még jönni. Taktikákat nem ajánlanék, mindenkinek gondolom, hogy más jön be, van aki a rush-ra esküszik, van aki inkább camp-el. Ha esetleg kérdése van valakinek, szívesen válaszolok, de gondolom, hogy azért akad még itt sok CSZ guru, akik szívesen segítenek. Köszi, hogy elolvastátok!Andris - http://andriscs.blogspot.com
-
pweisz
senior tag
Hi nekem olyan problémám van vele, hogy nem tölti be egyik pályát sem, hanem kilép a játékból és annyi. Volt már valakinek ilyen gondja vele?
-
tr00p3r
addikt
megmondom öszintén, hogy amióta ''megvettem'' még nem próbáltam ki. 1-2 hete ott figyel, de még nem jutottam hozzá. csak mivel kéznél volt, gondoltam segítek. ezek szerintem nem sikerült. re-installal próbálkoztál már?
-
Legolas
senior tag
Az a para, hogy ez volt meg nekem is. És egyszerűen nem működik. A játék elindul, kiválasztom a pályát, a társakat, bejön a steames töltőablak majd kilép az asztalra!
[Szerkesztve]Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
tr00p3r
addikt
megjött?
-
Legolas
senior tag
Régen működött, most meg nem működik a ''biztonsági másolatom''. És nem csak nálam rossz, hanem 2 havernál is. Nem volt ahhoz valami proper crackfix, vagy valami, amit már letörölhettem?
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
grey209
tag
UP!
-
grey209
tag
UP!
-
grey209
tag
Hi!
Mitől lehet az, hogy ha kilépek a játékból, akkor vagy a taskbar start gomb oldala, vagy az inaktív ikonokat mutató része a eltünik és nem tudom visszavarázsolni csak egy restarttal? -
Ezt már lehet kapni itthon is a boltokban (10-11 rugó) és single player (ez van ráírva a doboz elejére).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
marcee
addikt
Ezzel nem játszik senki?
\m/
-
e=mc²
őstag
Nekem is nagyon bejön, jobb mint az 1.5(még jó ). az 1.6-tól viszont grafikai kidolgozottságban tér el, ami nem egy hátrány...
Sztem kira lett...
Jah és müxik ugy, h a steamre installáljátok.Ambulimax Provider
-
marcee
addikt
Nem játszottam korábban csé-vel, úgyhogy nincs összehasonlítási alapom, de ez szerelem első látásra! Nagyon tetszik.
Azt azért elmesélhetné valaki, hogy hogyan tudom a bot-okat lebeszélni róla, hogy se perc alatt likvidálják az ellent, ha nekem az a feladatom, hogy kimenekítsek 4db túszt. Ilyenkor általában már rég nyerésre állok, nincs más dolgom, rohanok a túszért a legrövidebb úton (ha véltetlenül pont szembe jön a rosszfiú, akkor muszáj kinyírni, de ha lehet direkt kikerülöm), közben folyamatosan számol vissza az égi hang ''two to go'', túsz felszed, irány vissza ''one to go''... és persze kinyírják mielött visszaérnék a tússzal.\m/
-
rogers
aktív tag
Nos én is a napokban láttam, hogy kijött végre. Hivatalos site-ról demot nem is lehet letölteni csak trailert... a dögök...
Szóval vmi tapasztalat?Jobb későn, mint még később...
-
e=mc²
őstag
Meglehet vásárolni a Steam-en 10$-al olcsóbban mint a boltokban
[Szerkesztve]Ambulimax Provider
-
e=mc²
őstag
nekem megvan az eredeti hl, és a steam is müxik. Ha a cs:sz-t lehet installálni steam alá, márpedig lehet, akkor el kell, h fogadja az eddig is működő cd-keyemet. Nekem most csak ez a bajom:
Bővebben: linkAmbulimax Provider
-
Legolas
senior tag
?
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
Legolas
senior tag
Nekem megvan az eredeti HL, de ez most nem annak a modja lesz, ezt most elvileg megint meg kell venni, ugye?
A multi része amúgy a CS-t hivatott leváltani, vagy ez más cucc?
Tudja valaki?
[Szerkesztve]Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
csoki
senior tag
Hi!
én már vagy egy hónapja nyomom vele ...
a grafikája sokkal jobb mint a hl grafja, de tényleg.
single verzió meg nincs benne (vagy csak az enyémben )
múltkori lanon nyomtuk is, nagyon király.
amúgy fegyverek meg minden tiszta 1.6 , de a grafika... -
overclk
tag
A HL2 leaked verzióval együtt kikerült a CS: Condition Zero valszeg béta verziója is...annak idején. 2cd méretű volt. Kipróbáltam. A grafikája leginkább az eredeti HL 1-re emlékeztetett, de azt gondoltam, hogy biztos, hogy azok a csúnya tolvaj bácsik valamely CS modot (azért hittem, mert nem ismerem a CS modjait) akarják eladni CS: Condition Zero-ként. Minap a 3Dgamers.com -on a screenshoots -nál nézeheteem a CS: C.Z képeit...és csak azt tudom mondani, hogy nem gondolhatja komolyan a valve, hogy 2004-ben ilyen grafika mellé adja a nevét, még ha a CS folytatásáról is van szó.
-
Legolas
senior tag
Kipróbálta már valaki?
Megvolt már a hivatalos megjelenés?Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Star Citizen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest