Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz Petya2900XT #19467 üzenetére
Maximum speed és a cloak fel van cserélve?
-
dangerzone
addikt
válasz Petya2900XT #19410 üzenetére
Én multival két játékkal szoktam játszani.
1. Cod2
2. warcraft 3A warcraft 3-at hamachin.
A cod2-t meg ha warozni akarunk, megoldom úgy mircen, hogy 4on4 pcw srv off NEED CRACKED. Eddig mindig találtam 10 perc alatt ellenfeleket.
Mivel általában haverjaimmal szoktam játszani, és ők úgy vannak vele, hogy játékra nem adnak ki pénzt. Személy szerint megértem őket.[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
válasz Petya2900XT #19396 üzenetére
Hmm....Nekem is pont ez a problémám van. A tankos résznél kezd el fagyogatni. Aztán egyre rosszabb lesz. Kb 5 percenként befagy. A második fagyáskor meg a gép is újraindul.
Rohadtul idegesít. És nem lehet játék hiba, mert a warhead is pont ugyanezt csinálja. Viszont más játéknál nincs ilyen.
Sőt , túlmelegedés sem lehet, mert múltkor direkt kiraktam az ablakba a gépem. Ugyanezt csinálta.
Hardverhibák közül a procit, a memóriát, a videókártyát kizárnám, mivel ezeket külön-külön leteszteltem.
Alaplapot meg nmetom tesztelni...De akkor ha hibás lenne, valszeg máshol is újraindulna...Talán valami vindóz gebasz lenne? Vagy valamit peccselni kéne crysisben?
Ha van valami építő jellegű ötletetek, azt megköszönném.
-
Bukta7
tag
válasz Petya2900XT #19393 üzenetére
hát 3-4 óra intenzív játék után indult újra.. még friss a gép, lehet be kell járatódnia
mellesleg powecolor pcs+ hűtése van ami elvileg jól hűt, de hát a crysis izzasztja rendesen maxon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest